Samsung Galaxy Tab S2 wit - Reviews

8,9 Lees 154 reviews
Best Reviewed jun 2016 Samsung Galaxy Tab S2 wit
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Schermgrootte
9,7 inch
Opslagcapaciteit
32 GB
Resolutie
2048 x 1536
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 152 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ik 06-10-2016 Product paar weken in bezit

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snel, handig in gebruik, dun, fijn scherm, kortom ik ben er blij mee.
Mijn laptop gebruik ik bijna niet meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Remco 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi ontwerp, super snel erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een oude tablet te hebben gebruikt is dit een verademing. Scherm is erg mooi. bediening gaat zoals je dat van Samsung gewacht.

Pluspunten

  • kan het geheugen uitbreiden met SD kaart
  • lange batterij duur
  • strak ontwerp

Minpunten

  • USB aansluiting voor het laden is niet handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
DONKA 03-10-2016 Product paar dagen in bezit

Helder beeldscherm, doet eigenlijk alles wat je wilt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb hem pas een paar dagen. Maar wat een verademing...mijn oude laptop gaat stof happen. Deze tablet doet alles wat je wilt.En prachtige heldere kleuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
durpee 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooi scherm, beetje spijt van de kleur

Algemene score

9,0
heb het product gekozen vanwege zijn scherm en afmetingen (mooi licht). hier ook helemaal geen spijt van, de kleuren spatten van het scherm, helemaal top!
helaas oogt het wit toch wat goedkoop, had ik wat meer high-end verwacht (vooral de achterkant sluit ook niet mooi aan).
verder hoop ik dat het opvolgend model weer een 16:9 scherm wordt, veel beter bij het consumeren van media.

Pluspunten

  • scherm
  • gewicht

Minpunten

  • goedkope bouw
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
unica 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken voelde ik al hoe geweldig hij te hanteren is. Alles goed doorgelopen ging hij al als een speer. Wat is hij snel het is fijner op de S2 te surfen dan met de laptop. Het beeld is super. Nu kun je goed je foto's bekijken. Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Snelheid
  • Uitstraling

Minpunten

  • Wennen aan de afmeting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rob 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung tablet S2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig tablet, heldere kleuren en erg snel!! Zou dit zeker aanraden om te kopen. Het scherm is mooi groot en de scherpte is ruim voldoende!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Pascale 28-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi scherm, snelle tablet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige tablet. Heel erg mooi en dun, Lichtgewicht.
Hij is snel en heeft een mooi scherm.
Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Vinoy 28-09-2016 Product paar weken in bezit

De beste tablet tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige tablet. Prachtig beeld, binnen 4 uur opgeladen(ipads deden er in mijn ervaring langer over) en een uitstekende batterijduur daar tegenover, vele functies zoals sidesync waarmee je je telefoon kan besturen met je tablet, etc.

Het is simpelweg een TOP tablet.

De enige nadelen die ik gevonden heb zijn:
- het aantal COMPLEET geoptimaliseerde games voor android is vele minder dan het aantal games voor de ipad.
- de camera mag echt wel wat beter en een flash was welkom geweest.

Verdict: Bent u geen ultieme tablet-game-junkie, dan is dit de tablet voor u. De splitscreen gecombineerd met de popup-schermpjes geeft een ultiem multitasking gevoel. Ik ben stom verbaasd hoe goed en snel deze tablet is. dit komt van een strikt-ipad gebruiker sinds 2011.

Pluspunten

  • Multi-tasking at his best
  • prachtig scherm
  • uitstekend batterij duur
  • Snelle cpu
  • Geweldige sync mogelijkheden

Minpunten

  • Camera
  • Minder geoptimaliseerde games dan ios

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Elizabeth 27-09-2016 Product paar weken in bezit

STabSgewijs steeds blijer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet voor niets noemde de verkoper van BCC Rosmalen dit het 'paradepaardje onder de Tablets van dit moment'. Wat een SCHITTERENDE weergave! Geen woord teveel gezegd. Ik ben er superblij mee. Heb lang nagedacht over m'n keuze, omdat het best een flinke uitgave was. Maar ik kan, na een week al, zeggen dat het apparaat elke euro dubbel en dwars waard is. Dus, als je dan toch kiest voor een Tablet, kies dan echt deze! Ik vind hem geweldig!
(Snel, overzichtelijk, mooi ingedeeld, waanzinnige kleuren en diepten, niet te zwaar, fijn formaat. Alles klopt gewoon!)

Pluspunten

  • Schitterende kleuren!
  • Ligt fijn in de hand
  • Duidelijke menu's
  • Handleiding zit verborgen bij functies
  • Samsung RULES!

Minpunten

  • Nog een beetje prijzig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wim 26-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooi,handzaam, zeer licht en dun, beeldscherm zeer duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een snelle tablet en het beeldscherm is ook zeer duidelijk, de tablet is heel gebruiksvriendelijk, eigenlijk hetzelfde als onze vorige Samsung Tablet. De prijs is wat hoog, bij onze vorige tablet was de aktie €50.- retour dit zou nu ook leuk geweest zijn.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi beelscherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Klaas uit Ee 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

geweldige tablet!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb me laten informeren door een specialist bij de media markt.
Nog geen moment spijt gehad.
Geweldigen beeldkwaliteit en supersnel en oneindig veel mogelijkheden!

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • Compact

Minpunten

  • Woordenboek

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Bauke 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi beeld en licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi product met een heel helder beeld en snel. Goede wifi ontvangst en mooi formaat.
En ook licht in gewicht.

Pluspunten

  • Helder beeld
  • Licht gewicht
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 24-09-2016 Product paar weken in bezit

Groot scherm prima accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een product wat zijn geld meer dan waard is.prachtig beeld en een accu die lang meegaat.Ook de interne opslagcapaciteit is voldoende je kunt het zelfs nog uitbreiden met geheugenkaart.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Snel
  • Super licht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Thomsimfrans 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

Galaxy Tab S2 als vervanger voor Ipad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vergelijkbaar met Ipad air 2. Maar je krijgt meer waar voor je geld; 10 keer zo veel geheugen (met promo van SD-kaart van 128 mb), standaard aansluitingen, compatibel zonder lastige programma's.

Pluspunten

  • Android-besturingsysteem
  • Geheugen is uitbreidbaar
  • Standaard lader
  • Garantie van 2 jaar
  • Scherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
P.R 20-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie tablet, betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De tablet is heel fijn op 4:3 formaat, Toch vindt ik de software van samsung een beetje tegenvallen, heb liever een stock experience. Verder is de tablet van hoge kwaliteit en is het een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johanna Kalz 15-09-2016 Product paar dagen in bezit

Toppie.... Samsung Galaxy tab S2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een groot verschil met mijn oude Tab2 10.1, Tab S2 is superlicht van gewicht en heel mooi duidelijk van beeld. Mijn schoonzoon had er 1 aangeschaft en liet het mij zien. Ik was meteen verkocht. Deze moet ik ook hebben. Heb nog getwijfeld tussen een 3G of 4G, maar voor privé- gebruik en in de vakanties (WiFi) heb ik gekozen voor een 3G. Super blij met mijn aanschaf Tab S2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Anton 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende beeld kwaliteit

Algemene score

9,0
Zeer goede beeldkwaliteit. Verder gaat de accu lang mee en is de tablet dun en zeer laag gewicht. Ligt prettig in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Herma 12-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi helder scherm

Algemene score

8,0
Tablet is fijn in gebruik door de super platte uitvoering, waardoor licht in gewicht. Werkt snel en heeft een mooi helder scherm wat prachtige plaatjes geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Koos 12-09-2016 Product paar dagen in bezit

Beter beeld.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat heeft een beter beeld dan zijn voorgangers en concurenten. Snelheid is heel plezierig. Op reis is de pad een fantastisch middel om te communiceren en de mail te verwerken. Ook ideale opslag voor vakantiefoto's en video's.

Pluspunten

  • Beeld
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Snelle nieuwe tablet met hoge resolutie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem pas 1 dag, dus nog niet echt heel grondig gebruikt. Maar wat ik tot nu toe heb ervaren, ziet het er goed uit. Hoge resolutie en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews