Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk 25 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm,start snel, veel MB's. Goede prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Groot scherm.
Veel geheugen om bijvoorbeeld apps, films en foto's op te slaan.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Start snel op.

Pluspunten

  • scherm
  • geheugen
  • snelheid
  • batterijduur
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Robben 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherm 10.1 inch goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
de Samsung Galaxy Tab A(2019) 10.1 inch/zwart/64 GB voldoet volledig aan onze verwachtingen en ook wat de prijs is goed wat het product aangaat wijn dus zeer tevreden en bevelen dit product dan ook ten zeerste aan om aan te schaffen.

Pluspunten

  • mooi van vormgeving
  • doet alles naar verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellie86 23-10-2019

Leuke tablet! Maar batterij duur is slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

6,0
Ik had voorheen de tab A6. Deze batterij ging 3 à 4 dagen mee. Met de nieuwe tab A ben ik dagelijks aan het laden. Blijft ook vaak hangen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een tablet voor entertainmentgebruik. Deze tablet dient handig om het nieuws te lezen, televisie te kijken, iets op te zoeken of te gamen. Ideaal! Een prima tablet voor thuisgebruik voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Elke dag opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lemsie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel mooi beeld duidelijk.toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi .snel .beeldscherm top.
Aanrader, fijn om naar te kijken en goed snel.
Toffe tablet. Duidelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vonhulkenstein 25-06-2020
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit ongeëvenaard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Helder, scherp scherm. Stevig gebouwd en goeie accuduur. Stereo speakers onderop klinken goed maar omdat ze vlak naast elkaar zitten geen stereo separatie. Hij is niet erg snel maar ik gebruik hem ook slechts voor Netflix en YouTube dus dat is geen ramp. Ik vermoed dat hij minder geschikt is voor spelletjes. Ik ben verbaasd over de prijs kwaliteit. Voelt eerste klas aan. Gek genoeg is deze tablet nu ongeveer even duur als de minder gespecificeerde a8 tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RF0578 20-05-2020

Een topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik heb eerst deze gekocht en mijn vrouw was ontevreden over haar vorige dus we hebben nu allebei een goeie. Alleen de speaker is vervelend maar met de orginele oortjes van Samsung dan heb je perfect geluid.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arian Romijn 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede snelle tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Werkt erg snel en makkelijk te installeren.
Goed kwaliteit batterij en helder beeldscherm
Laad pagina's direct
Is erg snel .

Pluspunten

  • Snel
  • Super helder scherm
  • Makkelijk installeren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Visser Passchier 11-04-2020
  • Product gekocht

Samsung Galaxy tab A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ik kwam dit artikel tegen en kon alleen maar zeggen klopt... ook het geluid is fantastisch met 2 speakers... bij dit soort apparaat.... zeker het gesproken woord. en het kunnen plaatsen van een SD kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans47 05-12-2019

lekker licht en is snel in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
de apps werken snel, apparaat is zeer licht t.o.v mijn tab A 10.5.

Maar waar ik achter ben gekomen (weet niet of het klopt) zit er geen wake-up/sleep functie op icm een cover, misschien hoor ik of het klopt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bjorn92 17-11-2019

Beste aankoop ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik heb deze geweldige tap nu 1 week in gebruik ik ben er zeer tevreden mee geen 1 min punt kunnen vinden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kriss 31-10-2019

Nog beter dan ik had verwacht!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

10,0
Nu een dag of drie in mijn bezit. Voelt erg degelijk aan in de hand, er zijn duidelijk geen goedkope materialen gebruikt. De geluidskwaliteit is erg goed. De speakers zitten inderdaad aan één zijde van het scherm maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het geluid alleen aan de richting/stereo beleving. In het openbaar vervoer gebruik je sowieso een hoofdtelefoon of oordopjes. Het scherm geeft een haarscherp beeld. Heerlijk voor het kijken naar Netflix en YouTube. Beiden spelen heel mooi vloeiend af. Ik heb even moeten wennen aan de reactie van het scherm op aanraking. Buttons in apps en op websites reageren soms niet wanneer je een beetje te "lomp" met je vinger op het scherm komt. Dat moet je dus iets subtieler doen maar dat went snel. Na drie avonden nog steeds 55% accu over. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rob B 23-10-2019

tegenvaller

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

4,0
Dit toestel wide na enkele maanden matig gebruik niet meer opstarten.
Ophaalservice werkte wel redelijk , Ze komen het apparaat ophalen ergens tussen 09:00 en 15:00 lt) . terug brengen werd op de dag zelf wat nauwkeuriger aangegeven 10:30- 1400 Lt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marcel Br 12-10-2019

Een mooie tablet. Alleen jammer geen autosleep :-(

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

6,0
Ik heb hem deze week gekocht. Ging in de veronderstelling, dat dit er op zat. Heb ook een mapje gekocht waar de autosleep mee zou moeten werken. Maar helaas. Dat werkt niet.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ismeralda 06-10-2019

Mooi tablet, maar slechte geluidskwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

6,0
Snelle tablet voor een goed prijs, maar de geluidskwaliteit is slecht. De twee speakers bevinden namelijk alleen aan de onderkant van het scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

zjoskebest 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apps oude kapotte tablet automatisch naar de nieuwe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Aan de oude samsung tablet was niets meer heel dacht ik . Ik koop een nieuwe samsung tablet en binnen 15 minuten staan alle apps van de oude tablet op de nieuwe. Klasse ! spaart mij uren werk. Zelfs de interne opslag is mee verhuisd. Geweldig. Alles functioneert zoals nodig

Pluspunten

  • snel overladen van oude gegevns naar de nieuwe

Minpunten

  • de reactie is enigszins trager dan mijn vorige
  • verder geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 32 GB

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke tablet. Was altijd een Apple adept maar merk dat dit Android apparaat een veel betere prijs/kwaliteit verhouding kent

Pluspunten

  • prijs
  • gebruiksvriendelijk
  • geheugen uit te breiden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W. Nijssen 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede tablet voor niet al teveel geld! Goede keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zilver / 32 GB

Algemene score

9,0
Na het lezen van meerdere reviews heb ik gekozen voor deze tablet, ik had een HP 7 inch en die voldeed niet meer! Ik ben zeer tevreden met mijn keuze! Hij is snel en eenvoudig te bedienen, mooi design, lekker dun en licht van gewicht, batterij gaat lang mee. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Licht van gewicht
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Alleen wifi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Een goed produckt het werkt lekker snel waar ik deze voor nodig heb is het presies wat ik zocht voor mij ik beveel iedereen dit produckt ik ben zo wie zo heel erg te vreden over samsung produckten die zijn erg goed

Pluspunten

  • gewoon goed meer kan ik niet zeggen

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Chao 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt goed, en gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooie tablet voor een scherpe prijs, werkt snel en reageert ook goed op aanraking. Software makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Makkelijk te gebruiken
  • Groot scherm voor deze prijs
  • Geheugen makkelijk uit te breiden
  • Geluid kan goed luid

Minpunten

  • Speakers aan 1 kant, geen stereo effect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews