Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk 15 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nellie86 23-10-2019

Leuke tablet! Maar batterij duur is slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

6,0
Ik had voorheen de tab A6. Deze batterij ging 3 à 4 dagen mee. Met de nieuwe tab A ben ik dagelijks aan het laden. Blijft ook vaak hangen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

John Robben 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherm 10.1 inch goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
de Samsung Galaxy Tab A(2019) 10.1 inch/zwart/64 GB voldoet volledig aan onze verwachtingen en ook wat de prijs is goed wat het product aangaat wijn dus zeer tevreden en bevelen dit product dan ook ten zeerste aan om aan te schaffen.

Pluspunten

  • mooi van vormgeving
  • doet alles naar verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm,start snel, veel MB's. Goede prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Groot scherm.
Veel geheugen om bijvoorbeeld apps, films en foto's op te slaan.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Start snel op.

Pluspunten

  • scherm
  • geheugen
  • snelheid
  • batterijduur
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een tablet voor entertainmentgebruik. Deze tablet dient handig om het nieuws te lezen, televisie te kijken, iets op te zoeken of te gamen. Ideaal! Een prima tablet voor thuisgebruik voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Elke dag opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JaSteef 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smaller dan zijn voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de Samsung tablets. Dit is inmiddels mijn derde en gekocht tijdens de vakantiegeld actie met de sd kaart. Wat mij gelijk opviel was dat hij een stuk smaller is dan zijn voorganger, maar daar staat tegenover dat hij wel weer langer is. Voor de rest is ie snel en mooi scherp beeld.
Wat ik helaas mis is de screenshot knop op het scherm (zoals voorganger) en de mogelijkheid om met vingerafdruk te ontgrendelen

Pluspunten

  • Langer scherm
  • Scherp beeld
  • Snel
  • SD opslag

Minpunten

  • Geen screenshot knop in scherm
  • Smaller
  • Geen vingerafdruk ontgrendeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige schermgrootte, goede accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 32 GB

Algemene score

9,0
De grootte van het scherm is ideaal: groter dan het scherm van een mobiele telefoon en kleiner dan een laptop. Daardoor is het erg praktisch in het gebruik. De accuduur is ruim voldoende om er gedurende de dag regelmatig gebruik van te maken.
De installatie om het apparaat gebruiksklaar te maken is een fluitje van een cent, zeker als je al beschikt over een google-account.

Pluspunten

  • schermgrootte
  • accuduur
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vonhulkenstein 25-06-2020
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit ongeëvenaard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Helder, scherp scherm. Stevig gebouwd en goeie accuduur. Stereo speakers onderop klinken goed maar omdat ze vlak naast elkaar zitten geen stereo separatie. Hij is niet erg snel maar ik gebruik hem ook slechts voor Netflix en YouTube dus dat is geen ramp. Ik vermoed dat hij minder geschikt is voor spelletjes. Ik ben verbaasd over de prijs kwaliteit. Voelt eerste klas aan. Gek genoeg is deze tablet nu ongeveer even duur als de minder gespecificeerde a8 tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia Visser Passchier 11-04-2020
  • Product gekocht

Samsung Galaxy tab A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ik kwam dit artikel tegen en kon alleen maar zeggen klopt... ook het geluid is fantastisch met 2 speakers... bij dit soort apparaat.... zeker het gesproken woord. en het kunnen plaatsen van een SD kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lemsie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel mooi beeld duidelijk.toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi .snel .beeldscherm top.
Aanrader, fijn om naar te kijken en goed snel.
Toffe tablet. Duidelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wildefreddy 10-01-2021

Alleskunner

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Administratie, social media, films , hij is overal goed voor.
Ook als lesgever op de sportschool is het een trouwe kamaraad
Een trouwe metgezel, die ik niet meer wil missen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SabinaS 28-12-2020

Fijn in de omgang.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met mijn tab. 'Hij' is handig in de omgang en werkt helder en snel.

Mooi beeld en makkelijk te verbinden met mijn pc.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yasemin40 27-12-2020

Een goede bruikbare mooie tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

8,0
De tablet is zeker een update in vergelijking met mijn oude tablet ( samsung tab a 2016). De tablet heeft alle functies wat een tablet nodig heeft. De snelheid is prima, alle nodige dagelijkse apps werken goed. Tevens is het bruikbaar voor onderwijs en werkactiviteiten (notities maken, deelnemen aan een Teams/zoom meetings, mails beantwoorden etc.). De prijs en kwaliteitvernhouding is zeker goed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Henk0657 25-12-2020

Heel gebruiksvriendelijk zelfs voor mij.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik ben niet zo n computer nerd maar kan hier al redelijk goed mee overweg na de korte periode dat ik hem heb.Hij krijgt van mij hierom tien punten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peña 23-12-2020

Galaxy tab A 10.1

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met dit product is goed hij is snel en mooie en ik gebruikt het op mijn werk daar is iedereen jaloers op en dan zeg ik ga zelf een kopen. Het is mijn favoriete aparat ik heb hem altijd bij me dus fijne kerst
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 21-12-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Hij is snel, werkt echt super lekker, lekker dun, ligt fijn in de hand, echt een super vrouw uhhhhh.....tablet!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Showie7 18-12-2020

Super handig

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Mijn zoontje heeft veel plezier in deze tablet om te gebruiken. Nu dat hij geruik het voor zijn thuiswerk, vindt hij makkelijk en handig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mounty0031 17-12-2020

Goede tablet voor werk en entertainment

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Het tablet werkt zoals het hoort. Snelheid is redelijk tot goed. Basisgeheugen is prima en het geheugen is uit te breiden.
Netwerkfunctionaliteit is ook goed en stabiel.
Kortom een probleemloos tablet.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jappe 17-12-2020

Kindvriendelijk gebruiksgemak

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

8,0
De tablet heeft een handzaam formaat wat makkelijk mee in de tas gaat, doelend op vakanties. De kinderen kunnen feilloos hun gang op de tablet dankzij het android sturingsprogramma
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arian Romijn 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede snelle tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Werkt erg snel en makkelijk te installeren.
Goed kwaliteit batterij en helder beeldscherm
Laad pagina's direct
Is erg snel .

Pluspunten

  • Snel
  • Super helder scherm
  • Makkelijk installeren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn92 17-11-2019

Beste aankoop ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik heb deze geweldige tap nu 1 week in gebruik ik ben er zeer tevreden mee geen 1 min punt kunnen vinden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews