Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 128 GB - Reviews

Best Reviewed feb 2020 Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 128 GB
Best Reviewed - februari 2020
Specificaties
Opslag
128 GB opslag
Resolutie
2160 x 1620 pixels
Schermgrootte
10,2 inch scherm
Bekijk 17 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 128 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ria 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm en eenvoudig te configureren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

9,0
dit ie mijn 2e i pad en heb weer bewust hiervoor gekozen. Eenvoudig in gebruik en extra goed beveiligd.

Pluspunten

  • dubbele beveiliging
  • bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

richard lucas 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
prima apparaat, doet wat het moet doen, werkt wel lekker snel als je plots van een oude ipad deze nieuwe gaat gebruiken

Pluspunten

  • snel
  • helder beeld

Minpunten

  • moet hoeje om heen ter bescherming
  • toch prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vander stelt 23-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm erg duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

9,0
Prachtig product ik altijd een samsung deze bevat veel beter eenvoudiger in bediening alles gemakkelijk te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HUIBERT TUKKER 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HET MERK IS HET BEWIJS

Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
Ik vind hem super en ontdek meer mogelijkheden dan mijn vorige iPad (ca 4 jaar oud) blijft tenslotte apple, kost een paar centen maar krijg er wel wat voor !!! Tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.D.Pullens 08-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

apple ipad 2019 met 10 inch scherm en vrij licht van gewicht

Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

8,0
installatie van de ipad gaat , mbv iphone en icloud, zeer vlot.

eerste ervaring laat zien dat het een snelle tablet is.

Pluspunten

  • snel actie
  • goede resolutie

Minpunten

  • prijs hoger dan android

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert2004 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig zoals elke voormalige iPad

Geschreven voor: Apple iPad 2019 10,2 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

9,0
Geweldige iPad ook weer.
Ik doe niet vele jaren met een iPad, maar na een jaar of drie, vier moet hij weer weg zodat ik weer wat nieuws heb en de oude nog goed genoeg is om iemand te verblijden.
Dit is mijn 5e iPad en ik moet zeggen dat het fijn is wat groter, maar nog groter hoeft echt niet.
Door de grote van de iPad lijkt de accuduur ook te zijn toegenomen, want bij mijn laatste iPad Air 2 deed ik ruim een dag met de accu, maar deze lukt het met twee dagen. Ik moet zeggen dat ik er redelijk veel op zit ‘s avonds, leuker dan televisie kijken.
De iPad 2019 is qua snelheid weinig toegenomen.
Beeldscherm is zeer duidelijk.
Laden gaat duidelijk niet sneller dan bij de iPad Air 2, de lader die erbij zit (10 watt) zit er al jaren bij iedere nieuwe iPad en mag wel eens vervangen worden door een wat snellere en toch heb ik de indruk dat wat je er snel in stopt, er ook weer snel uit is, dus daarom laad ik ‘s nachts.
Geen verkeerde koop en enorm waardevast, vandaar een iPad.

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu

Minpunten

  • Laden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer