Philips GC7930 - Reviews

Best Reviewed okt 2020 Philips GC7930
Best Reviewed - oktober 2020
Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
violet
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GC7930 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joenen 26-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat dat strijken erg makkelijk maakt. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en is mooi vormgegeven. Groot water reservoir genoeg voor meerdere strijk beurten.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • mooi vormgegeven
  • Automatische termperatuur regeling
  • Groot reservoir

Minpunten

  • vertraging in de stoomstoot

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dagmar@@ 29-10-2020
  • Product getest

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

9,0
Ik gebruik deze stoomgenerator nu ongeveer 3 weekjes en ben er tevreden mee. Het is een stuk compacter dan mijn vorige stoomgenerator, maar dat doet niets af van het strijkresultaat.
Apparaat is snel warm en de stoom is heet en krachtig waardoor de kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen! Je glijdt met gemak over de kreukels.
Het waterreservoir van 1,5 liter is groot genoeg om heel wat wasgoed weg te werken. Ik kan aan één stuk door strijken zonder dat ik het water hoef bij te vullen.
Ook wel belangrijk om te vermelden is dat de strijkgenerator zelf het temperatuur instelt, zelf instellen is dus verleden tijd en bespaart je de moeite.
Het apparaat is licht in gewicht en makkelijk op te bergen, omdat het vrij compact is. Tot nu toe heb ik geen negatieve ervaring en raad deze daarom ook aan.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Compact
  • Krachtige stoom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuypers 29-10-2020
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

8,0
De stoomgenerator is ongeveer 5 cm lager en korter dan mijn voorgaande stoomgenerator, het waterreservoir is uitneembaar en er kan ruim voldoende water in.

Hij is niet zwaar en er zit geen aparte instelling knop op. Het strijken gaat erg goed en vlot, de stoomstoot is erg krachtig en is alleen nodig bij erg gekreukte was, de kreukels zijn er dan zo uit.

Een pluspunt m.b.t de veiligheid is dat je het strijkijzer kan vergrendelen op het onderstel, die met een druk op de knop weer is te ontgrendelen. Met kleine rondlopende kinderen is het erg prettig dat je hem dan veilig kan laten staan zodat ze het ijzer er niet af kunnen trekken.

Er is geen gebruik gemaakt van EPS om de stoomgenerator te verpakken.

Pluspunten

  • Krachtige stoomstoot
  • Strijkijzer is te vergrendelen op onderstel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LB10 28-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel, veilig en krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

9,0
Als je snel kleine strijkjes hebt, is hij ideaal. Hij is vlug warm, doet kreukels in een handomdraai. Maar ook voor een grote berg was is dit apparaat super. De stoomstoot helpt bij ernstige kreukels en het water gaat lang mee!

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig
  • Voelt veilig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Denada 23-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale stoomgenerator (voor mannen) vanwege gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

7,0
Het apparaat heeft een mooie uitstraling. Ook is het waterreservoir groter dan normaal en werkt de stoomfunctie ook goed.
De automatische temperatuurregeling maakt het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Zo kan je de strijkijzer onbewaakt 2 tellen op kleren laten liggen zonder dat er brandplekken ontstaan. Dat is ideaal wanneer het waterreservoir bijvoorbeeld opnieuw gevuld moet worden.

Pluspunten

  • Gemak
  • Goede stoomapparaat
  • Geen brandplekken

Minpunten

  • Niet alle plooien zijn uit te strijken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilbert 23-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt alle kreukels weg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

9,0
De stoomgenerator is stevig uitgevoerd. Het ijzer is handzaam in gebruik en de stoomstoot werkt alle kreukels weg. Verder erg tevreden over de automatische temperatuurregeling. Waterreservoir voldoende voor een grote strijkbeurt. Het ijzer kan gewoon op de strijkplank worden neergezet (zéér handig).

Pluspunten

  • Automatische temperatuurregeling
  • Groot waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorfel77 22-10-2020
  • Product getest

Super tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

10,0
Ben super tevreden, beveel deze stoomgenerator aan iedereen aan! Snel warm, temperatuur wordt automatisch geregeld waardoor je geen brandplekken in kleding krijgt. Is super licht, waardoor je makkelijk en snel strijkt en de stoomstoot is goed waardoor alle kleding helemaal glad wordt. Ook makkelijk bij te vullen en hij maakt bijna geen geluid in tegenstelling tot andere stoomgenerators.

Pluspunten

  • Snel warm en piept als ie op temperatuur is
  • Makkelijk bij te vullen
  • Goede stroomstoot voor glad resultaat
  • Licht, waardoor het strijken makkelijk gaat
  • Bijna geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vitaliy 22-10-2020
  • Product getest

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

10,0
Met deze stoomgenerator is het strijken makkelijker en sneller geworden.
De stoomgenerator gaat net zo goed om met delicate kledingstukken en met beddengoed.
De indruk die ik heb na het gebruik van het apparaat zijn erg positief: de temperatuur is automatisch in te stellen, waardoor je het niet meer zelf hoeft te doen en bang hoeft te zijn dat je je kleding verpest. Het strijken gaat daarvoor een stuk sneller.

Pluspunten

  • Automatische temperatuurinstellingэ
  • Licht en compact

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jnkl 21-10-2020
  • Product gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

9,0
Lichtgewicht, stoomstoot is top tegen de kreukels, sneller klaar met strijken. Raad dit product echt aan. Zou 'm zelf als die ooit kapot mocht gaan zeker opnieuw aanschaffen.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Stoomstoot

Reageer

van den Heuvel 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein en compact

Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

9,0
Klein en compact, maar toch krachtig! Geen lastige knopjes of instellen van temperatuur. Ruim reservoir waardoor je tussen door niet hoeft te vullen

Pluspunten

  • groot reservoir
  • Compact
  • krachtige stoomstoot

Minpunten

  • strijkbout kan niet los staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngieB 20-10-2020
  • Product gekocht

Fijn handzaam en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

10,0
De stoom werkt krachtig en goed. Is niet te zwaar in de hand en ziet er goed en solide uit.

Ook is hij snel warm en geeft een goede en krachtige stoomstoot.
Ik vind dit een fijn apparaat en de kwaliteit is goed in verhouding met de prijs. Ook neemt hij niet te veel ruimte in.

Pluspunten

  • Compact
  • Werkt snel
  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Reageer

Florence 20-09-2020
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC7930

Algemene score

9,0
Voor het eerst overgegaan op een stoomgenerator. Absoluut geen spijt. Warmt snel op. Mooi licht strijkijzer. Is even wennen dat je hem niet meer op achterkant moet zetten. Kan gewoon op strijkdoek blijven staan of terugzetten op de basis. Temperatuur niet meer instellen is ook even wennen, maar gaat fantastisch. Je kunt hem op extra stoomstoot instellen voor spijkerbroeken, maar heb dat nog niet nodig gehad. Tussentijds bijvullen hoeft niet bij normale hoeveelheid strijk. Ben je brildragend is het aan te bevelen iets van je af te strijken vanwege de stoomuitstoot. Ben heel tevreden en ben sneller door mijn strijk!!

Minpunten

  • Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer