Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool - Reviews

Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dees 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

9,0
Strijken doet dit ijzer perfect, glijdt heel gemakkelijk over de kleding door de gladde strijkzool. Stoom is goed te regelen en de 'stoom-stoten' werken top! Waterreservoir is prima.. tja, je moet nu eenmaal bijvullen na een tijdje ;-) Geen waterbakje inclusief maar prima te vullen onder de kraan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dais 17-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Ik heb dit strijkijzer nu een paar weken in huis en ik ben er super blij mee. Ik heb altijd gestreken met mijn oude strijkijzer en zag geen reden om een nieuwe te kopen. Maar nu ik een nieuwe heb, kan ik niet meer zonder. Het strijk heel soepeltjes en de stoomfunctie is fijn. Hierdoor krijg je gemakkelijk kreukels uit je kleding. Ook is die heel handzaam, licht en klein van formaat. Super als je een kleiner huishouden hebt. Ik zou hem iedereen aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Venice1 03-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede strijkzool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

7,0
Ik heb deze getest en het werk prima. Goede stoomstoten. Goede strijkzool. Zeker aan te raden. Het design is ook mooi.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

rymes 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strijkt glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Deze strijkijzer heb ik mogen testen.
Het is een mooi strijkijzer, dat makkelijk in de hand ligt en goed wendbaar is, zonder dat ik last heb van het snoer. Dat snoer is extra lang wat wel erg praktisch is.
Stomen doet dit strijkijzer prima. De vulopening is groot, waardoor dit stoomstrijkijzer makkelijk bij te vullen is onder de kraan.

Pluspunten

  • makkelijk strijken, goed wendbaar
  • lang snoer
  • grote vulopening

Minpunten

  • je moet zelf strijken, gaat niet vanzelf ;-)
  • geen bijvulkannetje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elize 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Groot gat om water te vullen, spitse punt zodat je ook blouses makkelijk strijkt.
Goede stoomafgifte en snelle strijkzool.
Erg fijn en snel apparaat, aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.W. 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Fijn strijkijzer, lekker licht en strijkresultaten zijn super glad.
Fijn groot vulgat, hoewel een maatbekertje erbij wel handig zou zijn geweest.
De stoomuitgifte is goed te regelen, en ruim voldoende voor een mooi resultaat.
Rechtop zetten op de strijkplank gaat ook fijn, de steun is royaal, met een uitsparing voor het snoer dus geen kantelgevaar. Snoer is ook van een prima lengte.
Al met al een prima strijkijzer, goede resultaten en een vriendelijke prijs!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • veel stoom

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

venice 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Het is een prima strijkijzer.
Gladde strijkzool. Het waterreservoir is ook groot.
Deze is zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 07-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke strijkijzer.
Light goed in de hand en is niet zwaar.
Het vullen gaat prima onder de kraan omdat het vulgat behoorlijk groot is,toch zou ik graag een vulbeker er bij hebben om hem tussen door bij te vullen.
De hoeveelheid stoom die er uitkomt is perfect en daardoor glijd hij makkelijk over verschillende stoffen.
Hij warmt snel op en koelt ook snel af.
Als je hem op zijn kant zet omdat je bezig bent gaat het snoet door een uitsparing hier door buigt hij veel minder en het snoer is vrij lang waardoor je genoeg ruimte heb.
Prima strijkijzer die zelfs mijn man goed kan gebruiken,nu hopen dat hij het wat vaker doet

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Is snel warm
  • Voldoende stoom

Minpunten

  • Geen bekertje om water mee toe tevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venice1 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede strijkzool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Ik hen dit product getest en vind het een goede strijkzool hebben. Er komt ook goed stoom uit. Het design ziet er ook mooi uit. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Venice1 24-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3951 - Durilium Airglide strijkzool

Algemene score

8,0
Ik heb de stoomstrijkijzer getest,
Ik vind het een heel mooi product. Hij heeft een goede gladde strijkzool.
Het water reservaat is ruim . Erg makkelijk om minder bij te vullen.
Ik vind het een goed product en ga hem zelf kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer