Philips GC4937 - Reviews

Specificaties
Vermogen
3000 watt
Continue stoom
55 g/min.
Kleuren
blauw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Francoise 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Smoothie

Algemene score

9,0
Prima strijkijzer. Doet wat ie moet doen, namelijk kreukvrij maken! Groot reservoir dus stoom blijft komen, kan een strijkbeurt doen zonder water bij te vullen.
Apparaat is wel zwaar, maar glijdt hierdoor niet zo snel van de strijkplank. Als je strijkt hoef je hem niet op te tillen, het apparaat koelt af wanneer je hem even niet gebruikt.

Pluspunten

  • snel warm
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • zwaar
  • groot
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marriebarrie 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

makkelijke strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
strijkt goed hoewel ik het wel jammer vind de temperatuur niet te kunnen regelen waardoor het soms lijkt of het te heet of te koud word.
en is wat aan de zware kant.
verder een top strijkijzer

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • strijkt makkelijk
  • grote tank

Minpunten

  • wat zwaar
  • geen te,peratuurregeling
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje86 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Strijkt licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toen ik de grootte zag, schrok ik wel even, aangezien het best een groot apparaat is. Maar tijdens het strijken ligt hij heerlijk in de hand en is totaal niet zwaar!
Ik heb getest op wat lastigere kleding, en deze waren binnen enkele tellen kreukvrij.
Ik vind hem tijdens het oppakken wel zwaar in de hand, maar daar heb je tijdens het strijken totaal geen last van. En erg fijn dat je de temperatuur niet meer in hoeft te stellen en je dus in één keer door kan gaan!
Ik heb mijn andere strijkijzer toch maar in de kast gezet om lekker verder te gaan met deze!

Pluspunten

  • Strijkt licht
  • Geen temperatuur instellen
  • Geoot reservoir

Minpunten

  • Zwaar in de hand tijdens oppakken
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

mikeclau 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een heerlijk strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij zijn zeer tevreden over het gebruik van dit strijkijzer. ligt goed in de hand en produceert genoeg stoom om de kreukels te verwijderen. ik hoef totaal geen moeite meer te doen om goed gestreken was te krijgen.
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Cheenook 14-12-2017

Mooi design, met goed resultaat

Algemene score

8,0
Het is niet een lichtgewicht strijkijzer, maar na een tijdje strijken merk je dat je niet zoveel druk hoeft te zetten en het apparaat zijn werk wel doet. Mooi kreukloos resultaat en wat ook erg handig is, is dat je de temperatuur niet hoeft te regelen. Je krijgt bijna het gevoel dat je helemaal niks meer hoeft te doen.
1 minpunt is dat het waterreservoir vrij snel leeg is wanneer je de stoomfunctie gebruikt. En moet ook zeggen dat hij ook alleen met de stoomfunctie het mooiste en gladste resultaat geeft.
Geschreven voor: Philips GC4937
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Megabijt 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

makkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een makkelijk strijkijzer wat wel wat aan de zware kant is, dit is even wennen. Strijkijzer is snel warm en wat super handig is is de Stoomstoot optie om hardnekkige kreukel glad te strijken. Het strijkijzer stelt zelf de temperatuur in

Pluspunten

  • Stoomstoot
  • geen instel mogelijkheden

Minpunten

  • zwaar
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelyne 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ik ben zeer tevreden over dit product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
-Eerste indruk is goed!! Het strijkijzer heeft een mooie vormgeving en een mooie moderne kleur. Voelt wel wat zwaar, maar dat zal vast een reden hebben.
-Tweede indruk is heel goed! Fijn dat er een lang snoer aan zit en het strijkt lekker en goed glad. O.a. door het gewicht hoef je niet veel kracht te zetten en dat is wel prettig! Tevens vind ik het gewicht ook een beetje een nadeel, want doordat je het regelmatig op moet tillen is het wel minder dat het wat zwaarder is. De stoomfunctie werkt goed en is prettig als je wat dikkere en stuggere stof moet strijken. Wat ik ook handig vind, is dat de temperatuur automatisch wordt geregeld. Die hoef je dus niet constant bij te stellen als je verschillende stoffen moet strijken.

Pluspunten

  • Strijkt moeiteloos goed glad.

Minpunten

  • Is wel iets aan de zware kant.
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ravencrow 06-12-2017
  • Product getest

Snel klaar!

Algemene score

8,0
De strijkijzer ziet er erg mooi uit, een hele mooie kleur, vind ik. En ik ben ontzettend blij, dat ik tijdens het strijken de temperatuur niet steeds hoef in te stellen, maar gewoon alles in één keer kan strijken. Zo gaat het strijken lekker snel. De kreukels in de kleding gaan er heel snel en makkelijk uit, doordat het stijkijzer iets zwaar is, drukt deze op de kleding en gaat het strijken sneller. Ik vind dit een erg fijn stijkijzer. Nu, na een paar keer dit stijkijzer te hebben gebruikt, betrap ik mijzelf erop, dat ik veel liever met dit stijkijzer stijk, dan met mijn vorige apparaat. En dit heeft vooral te maken met het feit, dat ik de temperatuur niet meer hoef te regelen, wat een supersysteem is dit!
Geschreven voor: Philips GC4937

Reageer

Siepie123 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijken wordt bijna leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb hem nu een maand en heb nu een aantal keer gestreken met de garment care. In eerste instantie vond ik hem zwaarder dan verwacht maar toen ik eenmaal begon met strijken gleed ik echt over mijn was heen. Iets wat ik met mijn oude strijkijzer zeker niet had. De spijkerbroeken zijn nog nooit zo kreukvrij geweest en de overhemden van mijn man zijn ook veel beter uitziend nu. Dus voor mij alleen maar positief. Zou bijna strijken leuk gaan vinden.😄😄

Pluspunten

  • Geen temperatuur in te stellen.
  • Glijd heerlijk over de was heen.
Geschreven voor: Philips GC4937

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noofje 21-11-2017

Een prima strijkbout .

Algemene score

10,0
Deze strijkbout doet wat hij beloofd.Voelt zwaar aan maar strijkt licht.Stoomfunctie werkt naar behoren en strijkbout is makkelijk na te vullen met water.Een aanrader deze strijkbout.
Geschreven voor: Philips GC4937
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer