Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Azur GC4410

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Strijkijzers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips Azur GC4410 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Slecht
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helena08 27-09-2015

stroef

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

4,0
Op advies van de verkoopster ben ik voor dit strijkijzer gegaan. Helaas valt het flink tegen. Vergeleken met m'n vorige strijkijzer, ligt deze niet fijn in de hand. Dat kan ook komen door de zeer stroeve strijkzool. Ik krijg pijn in de pols bij het strijken, iets waar ik voorheen nooit last van had.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

estelle 08-04-2015

echt een super strijkijzer!

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

10,0
Ontzettend fijn strijkijzer, licht in gewicht, lang snoer, spitse punt wat gemakkelijk is bij overhemd-mouwen, makkelijk te vullen en strijkt echt fantastisch, zelfs zonder gevuld reservoir!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kandelaar 31-10-2014

Prima strijkijzer voor een scherpe prijs.

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

8,0
Zeer goed werkend strijkijzer wat bovendien ook redelijk licht in gewicht is. Fijne strijkzool en toestel ligt lekker in de hand.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Fatima00 10-09-2014

Een heel prima strijkijzer

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

8,0
Fijne, gemakkelijk bediening. De snoer is lekker lang, heel handig. Deze strijkijzer heeft een ontkalk knop, wat ook heel handig is in gebruik. Stroomt tevens krachtig. Kortom een prima strijkijzer. 4 sterren, omdat ik vind dat er altijd wel plaats voor verbetering moet zijn.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

kooijmaj 03-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
Helaas erg teleurgesteld. De strijkijzer glijdt niet lekker over de stof. En elke keer als je hem rechtop zet begint die veel geluid te maken, Het pruttelen van de stoom zeg maar. Zo hard dat je de TV niet meer hoort (en dat maakt strijken nog enigszins leuk). Koop dit strijkijzer NIET.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

gezellig 16-06-2013

prima product

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

10,0
fijn strijkijzer. lekker lang snoer, gemakkelijke vulopening,
groot reservoir, daardoor wel wat zwaar in de hand als je veel strijkgoed achter elkaar doet
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dora72 11-04-2013

geweldige strijkbout voldoet aan al mijn wensen

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

10,0
deze strijkbout is handig in gebruik, vele mogelijkheden met stomen. strijkt zeer licht en is prettig handteerbaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Ronald43 23-08-2012

Mooi en goed strijkijzer

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

8,0
Mooi strijkijzer dat goed over de was glijdt en een fijn lang snoer heeft. Het grootste voordeel t.o.v. de strijkijzers die ik hiervoor had, is de grote vulopening die goed af te sluiten is. Mijn vorige apparaten kon ik slechts heel voorzichtig vullen en tijdens het strijken gutste er steeds water uit de vulopening. Wat wel onhandig is, vooral tijdens het vullen, is dat je nauwelijks het waterpeil kunt zien. Het reservoir is daarvoor niet doorzichtig genoeg. Maar ik ben zeer tevreden met dit strijkijzer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

bloem67 03-09-2011

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Philips Azur GC4410

Algemene score

8,0
Robuust strijkijzer, stoominstellingen goed regelbaar. Glijdt door speciale coating gemakkelijk over het wasgoed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer