Braun IS 7055 - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 7055 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hendrikje53 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

8,0
Een heel fijn apparaat en ligt goed in de hand. Na jaren en jaren een stoomgenerator van een ander merk te hebben gehad, nu dus een Braun Stoomgenerator. Dit omdat ik deze meerdere keren heb gebruikt bij een nichtje van mij en zodoende erg enthousiast ben geworden. Mijn andere stoomgenerator gaf steeds bruin water en zelfs een nieuw aangeschafte deed dat ook, die is natuurlijk retour gegaan. Nu ga ik er van uit dat mijn Braun mij heel wat jaartjes zal dienen! Deze stoomgenerator is mijns inziens een goed doordacht apparaat.

Pluspunten

  • Het strijkijzer ligt goed in de hand.
  • De afneembare tank.
  • Strak design.

Minpunten

  • Een kostbare aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. 06-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super strijkstation

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

9,0
Fijn strijkstation. Heb het gekocht vanwege mijn grote hoeveelheid strijk. Goed materiaal is het halve werk. En dit klopt ook bij dit strijkstation.
Verder kan ik nog niets over de kwaliteit op lange termijn zeggen, daar ik het pas voor de eerste keer gebruikt heb.

Pluspunten

  • Strijkt makelijk alle kreukels uit de was
  • lang doorstrijken zonder bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

9,0
Mooi model, makkelijk in gebruik en we zijn erg tevreden, zeker een aanrader als u veelvuldig moet strijken!

Pluspunten

  • Mooi model
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel klaar voor gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kittie 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk apparaat in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

8,0
Was niet de goedkoopste maar door actie besloten om te kopen werkt voortreffelijk goed apparaat maakt de verwachtigingen waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

josyn 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

9,0
Prima strijkresultaat, snelle opwarmtijd en de mogelijkheid om water bij te vullen maakt dat strijken toch nog een feestje wordt

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • bij vullen tijdens strijken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een strijkgenerator met voldoende power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

9,0
Een strijkgenerator waar je "met een volle tank water"een hele was met veel plezier wegstrijkt. Hij ligt heerlijk in de hand en heeft voldoende power om alles, stevige en tere weefsels, glad te strijken. Ook de 4 jaar garantie sprak mij heel erg aan.

Pluspunten

  • vergrendelen van de strijkbout
  • dubbele activering
  • verticaal strijken (stomen)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

schut-vedder 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomgenerator carestyle 7 pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

9,0
goede gebruiks gemak fijne grote tank voor water.snelle opwarmtemperatuur makkelijk te verplaatsen,net gekocht dus nog weinig gestreken.maar wat ik er mee gestreken heb bevald hij goed

Pluspunten

  • snelgebruiks klaar
  • strijk prima

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jet 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt alles glad met gemak

Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

9,0
Superstoomstrijkijzer. Strijkt over knoopjes heen. Dit is erg gemakkelijk als je net zoals ik met 3 mannen in huis vaak overhemden strijkt. De tank kun je eraf halen en is lekker groot. Zo strijk je die berg was zo weg.

Pluspunten

  • afneembare watertank
  • harde zool die over knoopjes strijkt
  • model is vrij compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans P. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat, gemakkelijke bediening, licht strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

8,0
Ik zocht vooral een licht strijkijzer met een gemakkelijke bediening en uiteraard een goed strijkresultaat. Door uitgebreid op internet te zoeken, kwam ik uit bij Braun, een voor mij bekende naam die voor kwaliteit staat. En door de actie van cashback was ik een snelle beslisser. De prijs kan dan nauwelijks een hindernis zijn in vergelijking met andere merken.
En de Braun die ik heb gekocht voldoet uitstekend aan mijn wensen. Snel in opwarmen, gemakkelijk los nemen van waterreservoir, het vullen en uiteraard het legen. Het strijken gaat lekker snel, mede dankzij de stoommogelijkheden.
Korttom het strijken is een plezierige bezigheid geworden.

Pluspunten

  • gemak
  • prima strijkresultaat

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hensgens 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact met veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7055

Algemene score

8,0
Mijn vorige stoomstrijkijzer was van Philips, maar was aan vervanging toe.
Na veel zoeken en vergelijken heb ik deze Braun aangeschaft. Werk er nu enkele dagen mee en is volgens mij veel beter als de Philips easy care.
Vermogen is veel meer en komt erg krachtig over op alle soorten van stof.

Pluspunten

  • erg krachtige stoomstroot
  • licht in gewicht met grote tankinhoud voor water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer