Philips PerfectCare Elite GC9622 - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Philips PerfectCare Elite GC9622
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Inhoud
2 liter
Vermogen
2400 watt
Druk
6 bar
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 120 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 11-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

GC9622

Algemene score

3,0
In eerste instantie een geweldig apparaat maar na net geen 5 maanden defect. Geen stoom meer na opstarten, ik moet nu 5 keer opstarten om weer stoom te krijgen. Apparaat gaat morgen retour.

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Geen temp instelling

Minpunten

  • Waternivo laag werkt niet naar behoren
  • Geen stoom meer bij opstarten na 5 maanden.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

bieke1969 05-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Het is een superlichtgewicht strijkijzer.
Strijkt ontzettend mooi alle kreukjes met gemak weg.
Superhandig dat de watertank zo groot is.
En handigste van al; je strijkt alle soorten stof na elkaar zonder een af andere gradatie aan te duiden.

Werkt Perfect die Perfect care! ;o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gratexsr 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stoom strijkijzer

Algemene score

8,0
als hij werkt is het een goede generator maar o wee als hij hapert dan is het een brok ellende,
klanten service van philips waar je naar toe word verwezen snappen het zelf niet
als je beld (0900 nummer)word van alles beloofd ,je zal terug gebeld worden maar ik wacht nog steeds en dat al 3 weken en nadat hij binnen 3 maanden al kapot was
nooit geen philips meer al kan natuurlijk alles kapot gaan ,maar de garantie is natuurlijk helemaal diep en diep treurig

Pluspunten

  • ziet er leuk uit
  • strijkt goed als hij het doet

Minpunten

  • zeer slechte service
  • telefoon kosten reizen de pan uit
  • moeilijke communicatie via de mail
  • komen de afspraken niet na

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

LucyK 25-10-2017

Top apparaat

Algemene score

10,0
Het strijken gaat razendsnel en geeft een goed resultaat. Hij is ook snel opgewarmd. Handig dat de watertank eraf te halen is.
De optitemp is vooral fijn dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de juiste temperatuur. Maar het is ook fijn dat je nu alle stoffen door elkaar kunt strijken en je hoeft de bout niet rechtop te zetten tussen het strijken door.

Kortom, een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Boze huisvrouw 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Weer bruine stoomvlekken!!!!

Algemene score

1,0
Nieuw stoomstrijkijzer gekocht, na jaren gevochten en gevloekt te hebben met en op mijn oude Tefal die vuil water spuugde op mijn schone wasgoed.
Met deze begon het zo leuk: mooi licht strijkijzer dat fijn stoomde en streek. Helaas!!! Bij de derde keer strijken spuugt dat.....ding direct weer bruin e stoom op mijn witte wasgoed. Ben des duivels en geneigd het ding letterlijk het raam uit te flikkeren.
Ik heb geen kalkrijk water overigens, heb een waterontharder.

Minpunten

  • Spuugt na twee keer strijken alweer bruin water

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ayten 25-08-2017

DOED HET NIET MEER

Algemene score

2,0
IK HEB HEM NOG GEEN EENS 8 MAANDEN EN HIJ IS ER NU AL MEE GESTOPT HIJ STOOMT NIET MEER NIETS. BEN BENIEUWD HOE SNEL PHILIPS SERVICEDESK DIT GAAT OPLOSSEN?
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Treu 12-08-2017

houdt er snel mee op

Algemene score

6,0
Nu anderhalf jaar in bezit doet de stoom het eindelijhk na een haf uur ergernis et horten en stoten 5 deel was kunnen strijken ben ik een uur verder
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

AleidaK 03-08-2017

Geweldig apparaat. In no time klaar met strijken.

Algemene score

10,0
Het ijzer zelf is niet zwaar en door de goede punt kom je in alle hoekjes. Heel handig dat je het ijzer op de plank kunt laten staan zonder dat het een schroeiplek geeft. Als je het hele apparaat zelf gedeeltelijk op de plank zelf en gedeeltelijk op het aangelengde stuk van de plank voor een los ijzer zet, staat het niet in de weg en buigt het aangelengde deel niet door.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Kuijpers 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Stroomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn derde stroomstrijkijzer. 2 maal een Tefal gehad,die allebei na de garantie kapot zijn gegaan. Dus voor mij ditmaal een Philips ..en wat voor een: super machine.
Plus punten: geen temperatuur instellen.
Zeer grote watertank,afneembaar
Zoolplaat kan gewoon op de strijkplank staan
Zeer licht
Ben nog nooit zo vlug klaar geweest met mijn strijk.
Bediening : Toppie
Nadeel: Geen.

Pluspunten

  • Afneembare watertank
  • Zeer licht
  • Zonder temperatuurinstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
desiree 14-07-2017

Deze reactie was niet geplaatst. Heb de stoomstrijkijzer gekocht met rentepunten ing. Daardoor was ik veel goedkoper uit.

Reageer

L. van Mastrigt-Versluijs 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijken wordt weer leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor deze stoomgenerator hoeft geen temperatuur meer te worden ingeschakeld. Het apparaat strijkt op 180 graden C, waar elke stof tegen kan. Dunne stoffen (zelfs zijde) worden helemaal glad. Zo niet? Net zoals bij dikkere stoffen bestaat de mogelijkheid een extra stoomscheut te geven. Het apparaat is zo licht, je vliegt door je strijk heen. Strijken wordt weer leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 04-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Strijkt lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen temperatuur meer instellen heerlijk! En hij is super licht tevens de onderkant schoon houden is erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • licht
  • geen temp instellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

super stoomdruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een hekel aan strijken en ongelukkigerwijs moet ik op mijn werk overhemden dragen, met de aankoop van deze stoomgenerator is strijken een makkie geworden het blijft een k&t klus maar het duurt in ieder geval een stuk korter

Pluspunten

  • snelle opwarmtijd
  • veel stoom
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • opberg snoeren had wat handiger mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Licht, snel en makkelijk te gebruiken

Algemene score

10,0
Uitstekend product, het is licht in gebruik, werkt snel en de bediening is makkelijk en overzichtelijk, daar hou ik wel van.

Pluspunten

  • erg licht
  • niet teveel bedieningsknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Niets dan goeds te melden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een bijzonder fijne strijkhulp, deze stoomgenerator! Hij geeft lekker veel stoom zodat je wasgoed in een mum van tijd gladgestreken is. Het puntje is bijzonder prettig voor de kleine hoekjes, zoals bij knoopjes: ook daar een mooi resultaat.
En het gewicht is precies goed zodat je geen last krijgt van arm of schouders. Philips heeft hiermee een futuristisch ogende fijne huishoudhulp gecreeerd.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Supergladde zool
  • Genoeg stoom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcella de reuver 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

strijk generater fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
licht gewicht en geen temperatuur instelling super zeer tevreden wel een beetje kostbaar en het ligt fijn in de hand

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • temperatuur instelling niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
Een goed apparaat en mooi. Net gekocht dus ik weet nog niet hoe het apparaat het gaat doen. Is lekker ligt en sterk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 15-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect hulpmiddel voor rottig karwei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijken is niet echt 1 van mijn favoriete bezigheden, maar ja het moet nou eenmaal.
Maar met deze stoomgenerator van Philips word het ineens wel een stuk makkelijker.
Geen gezeur meer met halverwege moeten bijvullen van waterreservoir of steeds moeten wachten op stoom.

Pluspunten

  • Snel op bedrijfstemperatuur
  • Geen pauzes meer tijdens strijken
  • Prijzig, bespaart tijd daardoor investering waard

Minpunten

  • Meer ruimte nodig dan een normaal strijkijzer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard & Romana 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, handzaam en strijkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij gebruiken al jaren philips strijkijzers en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. We zijn blij dat de plastic onderkant verbeterd is in deze nieuwe versie.

Pluspunten

  • Robuustheid
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ir 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

licht gewicht strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat, meteen getest bij thuis komst. Van een tefal overgestapt wat een goede keus! hij strijkt heel prettig en vooral het licht gewicht van de strijkbout is heel prettig!

Pluspunten

  • licht gewichte strijkbout
  • fijne strijkzool!
  • waterresevior los erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJong 10-04-2017

Bevalt niet

Algemene score

2,0
In eerste opzicht een prima strijkbout echter er komt ondanks de decalc procedure en apart signaal hiervoor veel te vaak onverwacht bruine kalkslurrie uit de strijkzool. Zo kun je steeds opnieuw blijven wassen en is de betrouwbaarheid op dit onderdeel ver te zoeken. Ook als je vaker ontkalkt dan dat het apparaat aangeeft blijft hij bruine slurrie afgeven op de schone was. Valt me echt tegen. Verneem graag een goede oplossing van Philips.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews