Philips PerfectCare Elite GC9622 - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Vermogen
2400 watt
Druk
6 bar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 96 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PerfectCare Elite GC9622 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco Vonken 09-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

GC9622

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

3,0
Voor de tweede keer in de garantieperiode gaat dit strijkijzer retour. Philips zelf gebeld over de geleverde kwaliteit. Moeilijk moeilijk, als het werkt is het echt prima maar dit is al de tweede die ik heb en de eerste heeft het 3 jaar gedaan met 2 reparaties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Anton 02-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er leuk uit, werkt slecht na 25 maanden kapot

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

2,0
Strijkijzer is licht, mooi vormgegeven maar hapert, spuwt water en na 25 maanden kapot, hoofdprijs voor betaald maar grote miskoop, en na 2 jaar en 1maand #philips geeft geen krimp. Lange opwarmtijd en als de stroom er af is genomen heb je weer dezelfde lange opwarmtijd ondanks de al warme boiler. Had erg getwijfeld om een Philips product te nemen en na de geweldige service was dit het laatste Philips product.

Pluspunten

  • Mooi en glikt ontwerp
  • Kelding verbrand niet

Minpunten

  • Kwaliteit en levensduur
  • Zeer slechte garantie en coulantie

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

molly 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geeft vlekken

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

1,0
Wordt niet heel erg warm, kleding wordt behoorlijk nat, en het ergste van allemaal is dat hij
vlekken achterlaat tijdens het stomen!
Je wasgoed wordt er niet beter van, dus weer maar het oude strijkmachine uit de kast gehaald.
Niet aan te bevelen, slechte koop voor zo veel geld

Minpunten

  • geeft vlekken
  • kleding te nat
  • strijkt niet warm genoeg

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

gratexsr 02-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stoom strijkijzer

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
als hij werkt is het een goede generator maar o wee als hij hapert dan is het een brok ellende,
klanten service van philips waar je naar toe word verwezen snappen het zelf niet
als je beld (0900 nummer)word van alles beloofd ,je zal terug gebeld worden maar ik wacht nog steeds en dat al 3 weken en nadat hij binnen 3 maanden al kapot was
nooit geen philips meer al kan natuurlijk alles kapot gaan ,maar de garantie is natuurlijk helemaal diep en diep treurig

Pluspunten

  • ziet er leuk uit
  • strijkt goed als hij het doet

Minpunten

  • zeer slechte service
  • telefoon kosten reizen de pan uit
  • moeilijke communicatie via de mail
  • komen de afspraken niet na

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco 11-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

GC9622

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

3,0
In eerste instantie een geweldig apparaat maar na net geen 5 maanden defect. Geen stoom meer na opstarten, ik moet nu 5 keer opstarten om weer stoom te krijgen. Apparaat gaat morgen retour.

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Geen temp instelling

Minpunten

  • Waternivo laag werkt niet naar behoren
  • Geen stoom meer bij opstarten na 5 maanden.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

bieke1969 05-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Het is een superlichtgewicht strijkijzer.
Strijkt ontzettend mooi alle kreukjes met gemak weg.
Superhandig dat de watertank zo groot is.
En handigste van al; je strijkt alle soorten stof na elkaar zonder een af andere gradatie aan te duiden.

Werkt Perfect die Perfect care! ;o)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boze huisvrouw 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Weer bruine stoomvlekken!!!!

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

1,0
Nieuw stoomstrijkijzer gekocht, na jaren gevochten en gevloekt te hebben met en op mijn oude Tefal die vuil water spuugde op mijn schone wasgoed.
Met deze begon het zo leuk: mooi licht strijkijzer dat fijn stoomde en streek. Helaas!!! Bij de derde keer strijken spuugt dat.....ding direct weer bruin e stoom op mijn witte wasgoed. Ben des duivels en geneigd het ding letterlijk het raam uit te flikkeren.
Ik heb geen kalkrijk water overigens, heb een waterontharder.

Minpunten

  • Spuugt na twee keer strijken alweer bruin water

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kuijpers 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Stroomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

10,0
Dit is mijn derde stroomstrijkijzer. 2 maal een Tefal gehad,die allebei na de garantie kapot zijn gegaan. Dus voor mij ditmaal een Philips ..en wat voor een: super machine.
Plus punten: geen temperatuur instellen.
Zeer grote watertank,afneembaar
Zoolplaat kan gewoon op de strijkplank staan
Zeer licht
Ben nog nooit zo vlug klaar geweest met mijn strijk.
Bediening : Toppie
Nadeel: Geen.

Pluspunten

  • Afneembare watertank
  • Zeer licht
  • Zonder temperatuurinstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
desiree 14-07-2017

Deze reactie was niet geplaatst. Heb de stoomstrijkijzer gekocht met rentepunten ing. Daardoor was ik veel goedkoper uit.

Reageer

L. van Mastrigt-Versluijs 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strijken wordt weer leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

10,0
Voor deze stoomgenerator hoeft geen temperatuur meer te worden ingeschakeld. Het apparaat strijkt op 180 graden C, waar elke stof tegen kan. Dunne stoffen (zelfs zijde) worden helemaal glad. Zo niet? Net zoals bij dikkere stoffen bestaat de mogelijkheid een extra stoomscheut te geven. Het apparaat is zo licht, je vliegt door je strijk heen. Strijken wordt weer leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 04-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Strijkt lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

9,0
Geen temperatuur meer instellen heerlijk! En hij is super licht tevens de onderkant schoon houden is erg gemakkelijk.

Pluspunten

  • licht
  • geen temp instellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

super stoomdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
Wij hebben een hekel aan strijken en ongelukkigerwijs moet ik op mijn werk overhemden dragen, met de aankoop van deze stoomgenerator is strijken een makkie geworden het blijft een k&t klus maar het duurt in ieder geval een stuk korter

Pluspunten

  • snelle opwarmtijd
  • veel stoom
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • opberg snoeren had wat handiger mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Licht, snel en makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

10,0
Uitstekend product, het is licht in gebruik, werkt snel en de bediening is makkelijk en overzichtelijk, daar hou ik wel van.

Pluspunten

  • erg licht
  • niet teveel bedieningsknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Niets dan goeds te melden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

10,0
Een bijzonder fijne strijkhulp, deze stoomgenerator! Hij geeft lekker veel stoom zodat je wasgoed in een mum van tijd gladgestreken is. Het puntje is bijzonder prettig voor de kleine hoekjes, zoals bij knoopjes: ook daar een mooi resultaat.
En het gewicht is precies goed zodat je geen last krijgt van arm of schouders. Philips heeft hiermee een futuristisch ogende fijne huishoudhulp gecreeerd.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Supergladde zool
  • Genoeg stoom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcella de reuver 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

strijk generater fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

9,0
licht gewicht en geen temperatuur instelling super zeer tevreden wel een beetje kostbaar en het ligt fijn in de hand

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • temperatuur instelling niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Philips PerfectCare Elite GC9622

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
Een goed apparaat en mooi. Net gekocht dus ik weet nog niet hoe het apparaat het gaat doen. Is lekker ligt en sterk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 15-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect hulpmiddel voor rottig karwei

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
Strijken is niet echt 1 van mijn favoriete bezigheden, maar ja het moet nou eenmaal.
Maar met deze stoomgenerator van Philips word het ineens wel een stuk makkelijker.
Geen gezeur meer met halverwege moeten bijvullen van waterreservoir of steeds moeten wachten op stoom.

Pluspunten

  • Snel op bedrijfstemperatuur
  • Geen pauzes meer tijdens strijken
  • Prijzig, bespaart tijd daardoor investering waard

Minpunten

  • Meer ruimte nodig dan een normaal strijkijzer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard & Romana 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi, handzaam en strijkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

10,0
Wij gebruiken al jaren philips strijkijzers en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. We zijn blij dat de plastic onderkant verbeterd is in deze nieuwe versie.

Pluspunten

  • Robuustheid
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ir 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

licht gewicht strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat, meteen getest bij thuis komst. Van een tefal overgestapt wat een goede keus! hij strijkt heel prettig en vooral het licht gewicht van de strijkbout is heel prettig!

Pluspunten

  • licht gewichte strijkbout
  • fijne strijkzool!
  • waterresevior los erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van de Kimmenade 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig aparaat

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,0
Je hoeft niets meer in te stellen geheel automatisch.ziet er goed uit.
Je kan er gewoon kraanwater indoen.Is licht in gebruik en handig.Een heel fijn strijkijzer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zon 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9622

Algemene score

8,3
De stoomhoeveelheid en -druk en het lichte strijkijzer zijn fantastisch! Ik ben er heel erg blij mee. Wat ik wel een minpunt vind is dat je de temperatuur niet zelf kan regelen. Heel veel reviews vinden dit juist een groot pluspunt, maar ik persoonlijk niet. Als ik mijn extreem gekreukelde dekbed strijk, dan is de grote hoeveelheid stoom natuurlijk ideaal, maar ik zou ook graag extra heet willen strijken, want dat harde katoen kan dat wel aan. Omdat het ijzer niet zo heet is als ik wil, moet ik met het dekbed alsnog vaker over dezelfde plek strijken om de kreukels er goed uit te krijgen. Maar dit wat betreft het dekbed.

Overhemden, jeans etc gaat perfect!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews