Philips PerfectCare Elite GC9620 - Reviews

Specificaties
Inhoud
2 liter
Gebruiksklaar in
2 min.
Kleuren
blauw, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fleurchen 23-07-2016
  • Product half jaar in bezit

Fantastisch apparaat met zeer korte levensduur

Algemene score

6,3
Dit apparaat strijkt fantastisch, eind augustus 2015 gekocht, en ondanks dat strijken niet m'n hobby is, werd ik echt gelukkig van dit ijzer, het ging snel en goed! Totdat er in april ineens alleen nog maar water uit kwam ipv stoom. Apparaat moest worden opgestuurd ter reparatie. Twee lastige weken, gekreukeld naar werk en ook nog een begrafenis. Apparaat weer terug, elke vrije minuut gestreken om de ellende in te halen. Nu weer alleen maar water uit het apparaat. Ga het nu niet meer opsturen, zometeen een nieuwe kopen en dan geen Philips.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Helene 01-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stoomsysteem

Algemene score

10,0
Ik heb al eerder er een gehad maar die ging stuk na 5 jaar , toen heb ik weer met een gewone strijijzer alles gedaan maar het was het net niet ondanks dat het ook een Philips was.
Ik wist dat deze ook op de markt waren en ik heb de knoop doorgehakt en deze aangeschaft dit is de beste aankoop die ik ooit heb gedaan een super geweldige lichtgewicht met de perfecte stoom strijkijzer .
eindelijk is strijken weer fijn.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

aanbevelenswaardig

Algemene score

9,0
goed gautomatiseerd ,maar tevens handmatige bijstelling mogelijk en door licht in gewicht prettig hanteerbaar.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geke 11-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super stoomgenerator

Algemene score

10,0
Ben heel tervreden met mijn nieuwe stoomgenerator. Gebruiksvriendelijk, stoomt super, en regelt de temperatuur zelf
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 01-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Automatische temperatuur regeling, ultra lichte strijkijzer, hardnekkige kreukels zijn kinderspel door de hoeveelheid stoom. Snelle opwarmtijd, afneembaar waterreservoir. Mijn vorige Philips begaf het kort na verlopen van de garantie. Opnieuw gekozen voor Philips vanwege de meestal kwalitatief sterke producten. Nadeel is hoge aanschafprijs.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
RR 02-01-2016

Het is natuurlijk belachelijk dat Philips je niet tegemoet komt , ik had percies hetzelfde problem, weinig service vanuit Philips

Reageer

Stara61 29-03-2018

Tot nu toe geen spijt van mn aankoop!

Algemene score

10,0
De PerfectCare Elite is een prima apparaat tot nu toe. Ik heb het nog niet zo lang maar het strijken is een genot.
Gaat heel snel en gezien het reservoir kan je lekker lang door gaan.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anja 05-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Een fijn strijkijzer met perfect resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, snel gebruiksklaar en eenvoudig te bedienen.
Hij stelt zichzelf in en strijkt licht en makkelijk.
Je kunt kiezen voor een enkele stoomstoot of continu stoom. Ook de eco functie die er op zit is prima, je kunt dan nog steeds prima strijken met een goed resultaat.

Pluspunten

  • makkelijk
  • handig in gebruik
  • licht
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 21-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snel...efficiënt...Ik kan wel 60 kleding in 45 minuten stroken. Het resultaat is geweldig.
Ik ben er blij mee.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 21-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Super handig!

Algemene score

9,3
Echt perfect dat je niets hoeft in te stellen en toch nooit een brandplek kan krijgen in je kleding.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizze 15-05-2016
  • Product maand in bezit

Super strijkstoomgenerator!

Algemene score

9,7
Superblij mee!
Geen temperatuurinstellingen, alles kan door elkaar gestreken worden en het is echt veilig en direct gebruiksklaar. Strijkt zeer gemakkelijk mede door de gladde strijkplaat. Ook het ontkalken gaat gemakkelijk, daar heb ik hem ook op uitgekozen.
In tegenstellingen tot andere reviews vind ik hem niet heel veel geluid maken, hij bromt een beetje als hij extra stoom aanmaakt, maar beslist niet storend.
Enige minpunt is dat de elektriciteitskabel te kort is, mag best een halve meter langer.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rensen 11-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips Strijkijzer

Algemene score

8,0
Dit strijkijzer werkt echt 10 keer beter dan het ijzer dat we hadden. Een uitstekende aankoop. Een aanrader voor iedereen die overweegt een nieuw strijkijzer te kopen.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 10-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Strijken wordt nog leuk!

Algemene score

8,3
Super snel heet en erg gemakkelijk in gebruik, strijkijzer zelf is erg ligt en ligt goed in de hand.
Stoomt erg hard wat fijn is bij opfrissen van oa colberts
Moest er wel even plek voor vinden in de kast, behoorlijk apparaat!
Heb zelf ontkalkt water in huis en ben benieuwd of ik ooit moet ontkalken met de automatische ontkalker
Tot dusver tevreden!
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjo 03-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een verschil met vroeger!

Algemene score

9,7
Een wereld van verschil met de strijk van vroeger, mooier resultaat en nog tijdwinst ook. Ik had ervan gehoord inmiddels, maar zien is geloven.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Winkens 29-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Schitterend

Algemene score

9,0
Gewoon goed en volledig tevreden met deze aankoop. Vanwege defect aan vorig toestel meteen over gegaan tot deze aankoop. Het apparaat werkt fantastisch.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 26-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

GC 9620/20 philipscare elite stoomgenerator

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk apparaat. Ligt goed in de hand omdat het apparaat licht in gewicht is. Strijken wordt zo een stuk makkelijker!
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

messian 19-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Good product but Noisy

Algemene score

8,5
I bought this product last week and was told it was one of the best.
As there was a good discount on it I bought it and till now I must say I am happy with it despite I find it noisy vs the last one I had from Tefal.the pomp goes on very often and it really makes noise.Maybe I should had bought the Silence one...
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jack 15-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,3
Gaat altijd goed. Je hoeft niks in te stellen.
Watercontainer is wel erg dondker waardoor je bij vullen het pijl niet zo goed ziet. De kabel rold niet automatisch op.
Pas een keer gebruikt maar wel erg tevreden
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 10-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super strijkijzer

Algemene score

10,0
De vorige van ander merk had het begeven. Dit strijkijzer is echt super. Stelt zichzelf in, reservoir kun eraf halen om te vullen en strijkt zeer gemakkelijk.
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatsheuvel 06-04-2016

kaatsheuvel

Algemene score

10,0
het strijkt zo lekker even wennen dat het anders werkt als een gewoon stoom strijkijzer maar zou dit niet meer willen ruilen
gr nelly
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Arnout 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer goed apparaat alleen is er geen mogelijkheid om de automatische temperatuurregeling aan te passen waardoor sommige opdrukken toch gaan "plakken". Verder krijgt het apparaat geen 10 voor gebruiksgemak door de omvang van het apparaat (groot).
Geschreven voor: Philips PerfectCare Elite GC9620

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews