Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Tefal GV7096

8,7 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Stoomgeneratoren

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yowi 10-01-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
Het apparaat is gebruiksvriendelijk (snel warm en je kunt zien hoeveel water erin zit).
Minpunt vind ik dat zogenaamd handige kalksysteem. Er zit een ijzeren staafje in dat je er regelmatig uit moet halen en dat zou dan de kalk moeten meenemen uit het reservoir. Het kalklampje gaat echter pas branden als het eigenlijk al te laat is. Dan komt er al kalk uit je strijkbout. Als je het ijzeren staafje eruit haalt, zit er een klein beetje kalkaanslag aan, maar het water dat er verder nog uitloopt, zit vol met grote brokken kalk. En dat blijft zo. Het kalklampje gaat niet meer uit en voor elke strijkbeurt moet ik het staafje eruit halen en de brokken kalk uit het reservoir gieten.
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lucrecia 25-03-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Strijken is niet mijn hobby, maar met dit apparaat heb ik er wel zin in.
Ben ook heel snel klaar.
Ik ben heel tevreden met de stoomgenerator.
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HelmyvanDijk 20-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Het is een heel fijn apparaat. Daar ik veel last van mijn rug heb, is het strijken voor mij nu veel gemakkelijker.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, en zal dit zeker aan mijn vriendinnen door geven. Hij is snel gebruiksklaar, en ook veilig vast te zetten als het apparaat niet gebruikt word.
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus 1950 19-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Het is erg fijn apparaat ik strijk erg veel ongeveer 6 uur per week en met dit apparaat gaat het behoorlijk sneller en met minder inspanning veel netter
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flevo 19-03-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,3
Strijken is een fluitje van een cent met mijn nieuwe strijkijzer had het eerder moeten aanschaffen weinig apparaten waar je zoveel plezier aan hebt meestal is reclame misleidend maar voor dit apparaat geldt dat niet
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa63 19-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Strijken is echt een makkie met dit apparaat, het is niet te zwaar, niet te groot en dus gemakkelijk te pakken en op te bergen. Snoer is ook zo opgerold. Echt een aanrader!
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

19rianne64 19-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,3
Een geweldig fijn apparaat, strijken zonder moeite en scheelt zeker de helft in tijd. Maakt strijken zelfs leuk, het lijkt altijd zoveel, maar telkens weer ben ik er zo doorheen.
Rianne
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.J.M 19-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,3
Echt te gek is de stoomgenerator van tefal ik had een hekel aan strijken maar nu strijk ik alles met veel plezier !!
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sventygo1 19-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat. Vond strijken altijd een vervelende klus, totdat ik de stoomgenerator in huis heb. Gaat nu bijna vanzelf.
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M1mosa 19-03-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Zoals ik van Tefal gewend ben een degelijk en goed apparaat.
Als je zo'n strijkmachine gewend bent wil je niet anders.
Geschreven voor: Tefal GV7096

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer