Philips FC6904 aqua-kleur - Reviews

Beste deals -16% Laagste prijs ooit!
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips FC6904 aqua-kleur op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael101 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel praktisch voor een gezin

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Ik heb de stofzuiger nu een kleine 3 weken en tot op heden bevalt hij heel erg goed! In vergelijking met een reguliere stofzuiger vind ik hem een stuk praktischer in gebruik. Hij is makkelijk te verplaatsen (weegt vrij weinig),de zuigkracht (drie standen) is zeker voldoende. Met een acculading kunnen wij (wel op standje 2) het hele huis doen.

De stofzuiger komt met 3 verschillende mondstukken namelijk:

- 360 led mondstuk met draaiende borstel: Deze is echt top, wij hebben thuis een houten vloer en je kan het stof (ook overdag) door de ledjes erg goed zien waardoor je veel effectiever te werk gaat. Het mondstuk kan vrijwel overal bij en pakt alles goed op mede door de draaide borstel. Dit brengt overigens wel een klein nadeel met zich mee, ik woon in een huis met drie dames en een hond, het draaistuk draait alle haren er omheen (handig dan liggen ze niet meer op de grond) maar dit betekend wel dat je alles uit de borstel moet knippen na gebruik.

- Mondstuk met dweil: Erg praktisch als je het huis wilt opfrissen maar helaas geen vervanger van reguliere dweil. In een huis met een 4 persoons huishouden en een hond moet je toch vaak even met een emmer en een dweil te werk gaan. Wij gebruiken het dweil mondstuk vaak voordat we bezoek ontvangen.

- De turbo borstel is eigenlijk een soort bezem en stofzuiger in 1. De borstels maken oppervlakkig vuil wat de stofzuiger niet oppakt los door een draaiende borstel in het mondstuk. Verschil tussen dit mondstuk en de 360 led mondstuk is dat de borstel haren van de turbo borstel langer zijn en de borstel makkelijk (geen wieltjes) over stoffen banken / tapijten te bewegen is. Handig als je hond weer met modder aan zijn pootjes binnen wandelt.

Tot slot zit er ook nog een borstel met fijne haartjes op het einde van het verlengstuk waarmee je bijvoorbeeld de voet van je TV kan schoon zuigen zonder krassen te maken.

Kortom, een hele goede vervanger van de ouderwetse stofzuiger maar niet de vervanger van de ouderwetse dweil.

Pluspunten

  • 360 led mondstuk is erg efficient (kunt stof zien)
  • Accuduur (standje 2) is goed
  • Kan overal gemakkelijk bij

Minpunten

  • Haren raken verstrikt in borstel systeem
  • Geen smal opzetstuk meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-11-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, de accu gaat lang mee. Geen gestuntel meer met het snoer. Apparaat is makkelijk te reinigen.
De functie stofzuigen en dweilen is wel handig, maar vervangt het echte dweil werk niet. Enige ‘min’ puntje; na het gebruikt heb ik een blauwe afdruk op mijn handen. Hebben meer mensen dit?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RKoster 30-09-2020

Stofzuigen en dweilen in een werkt prima!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Is wat ik ervan verwachte. Makkelijk in gebruik, goede zuigkracht en heel fijn dat de dweilfunctie erop zit. Het dagelijks stofzuigen en dweilen gaat sneller en makkellijker, werkt ook prima voor hondenhaar. Ben een tevreden gebruiker!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

glittergladiool 24-09-2020
  • Product gekocht

Wist niet dat ik dit ooit gemist had!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
GEWELDIG! wist niet dat ik ooit zoiets als dit gemist had, wat een hele nieuwe ervaring van het huishouden. Zo wenkbaar, goed qua gewicht voor mijn lichaam, en snel tussendoor gepakt! Met de dweilfunctie ook nog tijd besparend! Mijn vrienden  en familie willen hem nu ook!

Pluspunten

  • wenkbaar
  • lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey 70 22-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
De Philips SpeedPro is een fantastische stofzuiger! Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest. Zelfs mijn partner neemt het mij graag uit handen.
Bij het eerste gebruik was het bedienen van de stofzuiger met één hand wat zwaar, maar na een tijdje raak je hier zeker aan gewend. Ook het feit dat de stofzuiger snoerloos is, is een groot pluspunt. Het opladen verloopt probleemloos. De SpeedPro is zeer geschikt voor alle soorten ondergrond, prima gebruikt voor de stenen vloer/ tapijt/ houten trap.
Je hebt echt het gevoel dat na elke stofzuigbeurt alles zeer schoon is.
Zuigkracht is uitstekend. Meest lastige plekken zijn schoon te maken. Ook het verstellen van de zuigkracht is zeer handig; bij gebruik voor tapijt zet ik de stand gewoon wat lager.
De LED-verlichting zorgt ervoor dat bij minder natuurlijk licht de stofdeeltjes heel goed zichtbaar zijn. Dus ook in het donker is stofzuigen geen straf!
Turboborstel zuigt zeer sterk en de kopstukken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. De wendbaarheid en beweegbaarheid van de PhilipsPro is zeer aangenaam!
Al met al een geweldige stofzuiger!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Turboborstel
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • In begin voelt de stofzuiger wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RogervV 22-09-2020
  • Product gekocht

Ik zeg “WAUW!”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Ik heb de Philips SpeedPro Max Aqua Series 7000 al een tijdje in huis en ik ben er enorm blij mee. Voor een steelstofzuiger is hij intens krachtig, de accu van de stofzuiger gaat enorm lang mee en het geweldigste vind ik dat het een kruimeldief, stofzuiger en een dweil in 1 is. Ik moet wel zeggen, hoe geweldig de dweil functie ook bedacht is, kan ik het niet als een vervanging van een normale dweil zien. Ik heb namelijk gemerkt dat ik niet bij alle hoekjes kom. Naast dat, heb ik ook gemerkt dat de stofzuiger best zwaar is en niet uit zichzelf kan staan. Persoonlijk vind ik dat wel een vervelend puntje maar voor de rest, zou ik hem zeker aanraden!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Intens krachtig
  • De accu gaat enorm lang mee
  • Het is een stofzuiger, kruimeldief en dweil in 1

Minpunten

  • Best zwaar
  • Kan niet uit zichzelf staan
  • Komt niet bij alle hoekjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UserwithDustAllergy 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Excellent Dust Catcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
I am allergic to dust and I am positively surprised how much dust one can get rid of with SpeedPro Max Aqua. I first cleaned my 3-seater with my current vacuum cleaner, then right after I used SpeedPro, and in the pictures you can see how much extra dust was collected. Hats off! For the floors I first vacuum with 360 degree nozzle, then use the vacuum and mop nozzle together, absolutely zero dust left. Very easy and effortless to do the mop, and going through surfaces and rooms is very easy! If there is sticky marks, you need to go over a few times. Th design of the brushes is unique and very good at collecting hairs (and also very easy to clean the brushes back!). I find the LED surprisingly useful, shows how much dust you have clearly (you would not see otherwise) and helps to see things like earings under the sofa, so that not vacuumed accidentally. My only con is the battery life: With power 1 I only vacuum delicate surfaces (like keyboard)- then battery lasts around 60-60 mins, with power 2 I vacuum the floor (then battery lasts around 40-45 mins), with turbo power I vacuumed sofas etc, where the battery drains in around 20 mins. Without brushes the machine itself is around 2 kg, which you need to carry, particularly when vacuuming sofa, curtain etc.

Pluspunten

  • Excellent dust catcher
  • Easy to use mop and vacuum
  • Unique brush that collects hair very good

Minpunten

  • Battery time, life

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

UserwithDustAllergies 21-09-2020

Excellent Dust Catcher

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
I think that this product is really good for cleaning all the dust. I have dust allergies and I saw its positive effect (started to have less nasal congestion after utilizing this product). I was particularly surprised after cleaning my 3-seater sofa. I first vacuumed it with my previous vacuum cleaner, then right after, I cleaned it with SpeedPro Max aqua. You can see how much dust came out in the picture I attached. Hats off! For allergy reasons, I find the head with both mop and vacuum cleaning really good. I first vacuum the flat with mondstuck (which collects all the hair nicely), then I go with the other one with the Vacuum And Mop Nozzle. It is much easier than the usual mopping. If there are sticky stains, you will need go over a few times. However, at the end you end up with a dustless floor. This was also very quick and effortless. I though the LED is redundant at first, but it helped me to confront how much dust one can have (please see the added picture), it also helps you see , for example if you have your earings under the sofa so that you dont vacuum accidentally. The design of the brushes is unique and very good at hair collecting. I also liked the light brushes at the end of the Tube – Crevice Tool And Brush, very handy for curtains, or heaters (where lots of dust is collected). Using the pieces is very easy, and user friendly. I used the lower power only to vacuum delicate surfaces, like keyboard etc, I used level 2 for floors (I find power level 1 for floors too little), and I used turbo for cleaning sofa, chair etc, where there are more dusts embedded. If one uses turbo only, the battery drains after around 20 minutes, if one uses power level 1, then around 45 minutes or so, and around 6-70 minutes if you only use power level 1. So my biggest and the only con would be the battery time. Wihtout brushes it weights around 2,5 kgs, I would find it almost on the heavier side, but definitely worths for the dust it emits. I think it is not really noisy, this would not be a concern for me. The movement of any brush (including the one with the mop), it is very easy to pass from one surface to the other, or across rooms, it was very smooth. I also liked how much water the mop gives, it is not too much, but just enough for the cleaning (if you need more, you can press its button). [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Effi Peeters 20-09-2020
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
De stofzuiger is zeer laagdrempelig in gebruik; je pakt hem snel en bergt hem ook weer makkelijk op. Hij is licht en wendbaar, hierdoor kom je makkelijk op lastig te bereiken plekken, zoals onder de bank of onder het bed.
De LED lampen zijn zeer fijn, zo zie je precies waar je nog moet stofzuigen.
De kruimeldief is krachtig en makkelijk voor lastige hoekjes. De algehele zuigkracht is meer dan voldoende en de accuduur is lang genoeg; het hele huis (3 verdiepingen) krijg je er mee gestofzuigd.
De dweilfunctie is zeer handig en tijdsbesparend; je hoeft niet apart te stofzuigen en dweilen, je doet dit nu in één beweging.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Licht qua gewicht
  • Veel verschillende opzetstukken
  • LED lampjes

Minpunten

  • De dweil is wat kleiner dan een standaard dweil
  • Je komt met de dweil lastiger in hoekjes
  • Soms krijg je de opzetstukken er wat lastig af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een fijne multifunctionele stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

8,0
En fijne stofzuiger, zuigt goed. Batterij is voldoende om het hele huis mee te zuigen. De zuigkracht is erg goed, ook voor honden en katten haren. Het licht bij het mondstuk is erg handig. Hierdoor is het goed te zien wat er allemaal op de grond ligt en waar je moet zijn. De borstel werkt goed. Alleen lange haren gaan vastzitten en moet je er handmatig uit halen. Om de stofzuiger als kruimelzuiger te gebruiken hoef je enkel alleen het mondstuk eraf te halen, dat gaat erg gemakkelijk. Het dweilgedeelte is perfect voor gladde stenen, vloeren, parket of laminaat. Voor onze natuurstenen en ongelijke vloer is het minder handig. De bereikbaarheid is perfect, je kan overal makkelijk bij. Bij de dweilfunctie is het lastiger om in alle hoekjes te komen.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Goede bereikbaarheid
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Licht aan het mondstuk
  • Meerdere functies

Minpunten

  • Lange haren handmatig verwijderen uit borstel
  • Dweilfunctie minder bij natuurstenen vloer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goskens 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
De stofzuiger kan stofzuigen en dweilen in een en dat werkt fantastisch. Dit bespaart mij veel tijd. Verder heeft de stofzuiger led lampen waardoor je het stof goed ziet liggen. Het fijne van deze stofzuiger is ook dat het licht in de hand is en er worden handige accessoires meegeleverd. Dat maakt het schoonmaken van plafonds, trap, auto en meubelstukken zeer makkelijk. De accessoires zijn gemakkelijk te bevestigen en verwijderen.

Pluspunten

  • Zuigen en dweilen in een
  • Accessoires
  • Licht in de hand
  • Led lampen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gooskens 20-09-2020

Geweldige steelstofzuiger

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Het is een geweldige steelstofzuiger. De stofzuiger is licht in de hand en heeft ledlamjes waardoor je al het stof ziet liggen. De stofzuiger heeft een aantal accessoires waardoor je meubelstukken, plafonds, de trap en de auto snel en makkelijk stofzuigt. De stofzuig en dweilfunctie in een bespaart mij veel tijd. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JannetjeW 20-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat hij doet, doet hij zeker goed!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Philips SpeedPro Max Aqua nu al een tijdje en ik moet zeggen, dat ik zeker positief verrast ben. Doordat hij geen snoer heeft, is het een stuk makkelijker om de stofzuiger even te pakken. Naast dat, heeft hij voor een snoerloze stofzuiger heel veel zuigkracht en gaat de accu enorm lang mee! De stofzuiger is niet zwaar en is heel makkelijk te bedienen.

De dweil functie is zeker een fijn extraatje! Met de dweil functie maak je je huis stof en vuil vrij in een handomdraai. De enige 2 puntjes wat ik wel heb gemerkt, is dat de dweil functie GEEN vervanging is van een normale dweil. Doordat de dweil functie aan de achterkant van de mond zit, is het haast onmogelijk alle hoekjes mee te dweilen. Als laatste wat mij zeker ook opviel is dat als je tussendoor iets wil opruimen, het helaas niet mogelijk is om de stofzuiger te laten staan maar moet je de stofzuiger neerleggen.

Desalniettemin vind ik het een hele fijne stofzuiger en raad ik hem zeker aan!

Pluspunten

  • Heeft een krachtige zuigkracht
  • Makkelijk te bedienen
  • De accu gaat enorm lang mee

Minpunten

  • Dweil functie is GEEN vervanging van de dweil
  • Met de dweil functie kom je niet in alle hoekjes
  • Kan niet uit zichzelf staan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDM82 18-09-2020
  • Product gekocht

Aanrader voor ieder huishouden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Het product is een uitkomst omdat je in 1 keer klaar bent met stofzuigen en dweilen. De stofzuiger werkt makkelijk en snel. Met de ledverlichting zie je het vuil goed liggen, de vloeren zijn nu stofvrij! Het product heeft een goede zuigkracht, is flexibel en heeft een goede accuduur. Het opladen gaat snel en makkelijk. Een aanrader voor ieder huis!

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Accuduur
  • Ledlamp
  • Accessoires
  • Snoerloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broens 17-09-2020

Een uitvinding

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Ik vind stofzuigen persoonlijk echt niet de leukste taak in het huishouden, dus ik besteed dit meestal uit aan mijn vriend. Deze stofzuiger werkt echt goed. Door de lichtjes kun je goed zien wat je doet en omdat hij draadloos is, is de stofzuiger erg makkelijk in gebruik. Ook de vele opzetstukken maken dat je voor iedere situatie wel een geschikt opzetstuk hebt en je ook geen losse kruimeldief hoeft te kopen. Hierdoor vind ik echt in ieder geval een stuk minder erg om te doen. De hoeveelheid geluid die de stofzuiger maakt valt echt wel mee. Ik gebruik de dweil functie alleen niet zo vaak. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PAULUShimself 16-09-2020

Super handige snoerloze stofzuiger!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Geen 'gehaspel' meer met snoeren (die tekort zijn). Goede zuigkracht. Enorm flexibel. Samen met de bijgekochte hulpstukken is geen vuiltje meer onbereikbaar!
Je pakt deze krachtpatser ook VEEL VLUGGER dan een gewone ouderwetse onhandige stofzuiger. EN: meteen een veelzijdige kruimeldief bij de hand. Ik wil NOOIT MEER ANDERS!
p.s.
Mijn enthousiasme stak een goede kennis vangij aan; hij heeft er inmiddels ook eentje gekocht!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vitalii 16-09-2020

Superhandige stofzuiger

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Super handige stofzuiger
bespaart tijd! de stofzuiger is erg handig, lichtgewicht en mooi design. Neemt weinig ruimte in beslag, geen tassen of snoeren! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vitaliy 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superhandige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Snel en eenvoudig het hele huis schoonmaken, dat is wat ik wilde. Deze stofzuiger maakt het schoonmaken heel gemakkelijk en snel. Tijd is erg belangrijk voor mij, want ik nu tegelijkertijd kan schoonmaken en stofzuigen met dit apparaat - super comfortabel.

Pluspunten

  • geluid vinden ik perfect aanvaardbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Will_Liziej 15-09-2020
  • Product getest

Wat een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
Wij vinden het echt een super prettige stofzuiger! Geen gedoe meer met het snoer door je hele huis heen of dat het net te kort is, je kunt alle kanten op met deze stofzuiger. Doordat hij snoerloos is kun je ook super makkelijk de auto ermee stofzuigen en daarvoor zijn ook speciale mondstukken bijgeleverd. Ook het mondstuk om te dweilen werkt boven verwachting goed! We hebben een natuursteen vloer die niet overal egaal is maar deze Philips snoerloze stofzuiger heeft daar geen enkele moeite mee. Het is ook bijzonder prettig dat je naar een stofzuiger en een dweil ook direct een kruimeldief hebt, wij vinden het echt een gigantische verademing en we kunnen hem ook iedereen aanraden. Het enige wat wij jammer vinden is dat er geen handig bakje bijzat waarbij je stofzuiger/dweilfunctie kon vullen en dat hij redelijk zwaar is. Maar daarvoor zou ik hem zeker niet afraden want hij heeft veel te veel pluspunten. Met kleine kinderen is hij ook heel fijn, na de lunch even gauw de kruimeldief of de stofzuiger er langs en je bent weer helemaal klaar. De batterij gaat niet gigantisch lang mee maar lang genoeg om onze hele beneden vloer mee te stofzuigen en of te dweilen. Hij laad wel redelijk snel weer op dus met een pauze kun je zo door met de volgende verdieping.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Zuigkracht
  • Kruimeldief
  • Dweil functie
  • Wendbaar

Minpunten

  • Ietwat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DennisP 19-08-2020

Bijna wordt stofzuigen een hobby

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt goed, is wel wat zwaar maar dat went. Een nadeel is dat door de led lampjes het enorm zichtbaar wordt waar er nog vuil ligt... Je blijft stofzuigen ;-). De dweil functie werkt super! Scheelt weer een handeling.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews