Philips FC6904 aqua-kleur - Reviews

Beste deals -7% prijsdaling
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips FC6904 aqua-kleur op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NVANN 21-07-2022

Steel al 2 keer doorgebroken

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

4,0
In de 3 jaar dat we deze steelstofzuiger hebben, is de steel nu al voor de tweede keer doorgebroken. De stofzuiger werkt redelijk goed, maar op de turbo stand gaat de accu wel enorm snel leeg. De reservoir is groot genoeg. Ik zou niet meer voor Phillips gaan. Het kan niet zijn dat de steel twee keer doorbreekt in 3 jaar tijd. Het getuigt van de iets mindere kwaliteit ten opzichte van andere merken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Huisdieren 17-05-2022

Super blij mee

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Met 3 katten waarvan een langharig, is deze stofzuiger een geschenk op aarde. Ik heb hem nu 1.5 maand maar kan hem niet meer missen, en dan heb je nog de dweil functie, echt heel handig je bent meteen klaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

garnaal 11-05-2022

super

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
is erg handig in gebruik, geen gesjouw met emmers en geen snoer kortom een top product ik hoop nog vele jaren te gebruiken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Biker789 01-11-2021

Bevalt goed

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

6,0
Op zich bevalt de steelstofzuiger goed, zowel de zuigkracht als de ergonomie., Helaas geeft de adapter het na 2 jaar en 3 maanden problemen (error code E7), waardoor die niet meer laadt.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Poor design 08-09-2021

Extremely disappointed

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

2,0
Barely used this vacuum cleaner as it was a secondary device. Within a few months some pieces at the nozzle broke down. Then charging button keept coming off, finally charging station design is so poor that whole cleaner came off from wall and plastic housing is broken. Dirt tank is no longer staying in place. Form the beggining was not a good product. Very poor value for money.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Simonaroos 07-09-2021

Gelukkig geld terug

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

2,0
Dit ding maakt niet goed schoon. Gelukkig kreeg ik mijn geld zonder moeite terug. Dus als je hem wilt proberen, terug brengen is geen probleem
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

HWA De Jong 25-01-2021

Super

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Ik ben uiteindelijk ook over gestapt naar een steel stofzuiger. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Wat een gemak.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Assie66# 10-01-2021

Grote hulp

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Fijne hulp bij het stofzuigen. Vooral onder kasten en op de trap. Geen snoer meer, en makkelijk weg te hangen.(bij ons onder de trap) de lampjes zijn ook fijn om goed te kunnen zien of alles weg is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Charly Hulde 06-01-2021

Moeilijk apparaat

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

2,0
Er is even geode zuigkracht en zuigduur. Wat ernstig tegenvalt is dat de zuigborstels snel Vaa vastlopen door de opgezogen haren van de honden. Jurist hiervoor is dit apparaat gekocht. Het weggooien van de opgezogen stof etc. is moeilijk daar de vuilcontainer slechts met gezonde handen is te openen. Ook het reinigen van de stofvilter is een moeilijke klus.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Alex C 29-12-2020

Mijn dagelijkse afspraak.

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Ik was op zoek om op een snelle manier mijn keuken netjes te houden. Het toestel heeft mijn stoutste verwachting overstegen. De zuigkracht is top, led lichten super handig een batterij die lang meegaat (75 min. haal je moeiteloos)... en het reinigen van de vloeren gaat heel vlotjes. Dagelijks maak ik gebruik van mijn steelstofzuiger met dweilfunctie... kan het niet meer missen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 06-11-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, de accu gaat lang mee. Geen gestuntel meer met het snoer. Apparaat is makkelijk te reinigen.
De functie stofzuigen en dweilen is wel handig, maar vervangt het echte dweil werk niet. Enige ‘min’ puntje; na het gebruikt heb ik een blauwe afdruk op mijn handen. Hebben meer mensen dit?
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RKoster 30-09-2020

Stofzuigen en dweilen in een werkt prima!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Is wat ik ervan verwachte. Makkelijk in gebruik, goede zuigkracht en heel fijn dat de dweilfunctie erop zit. Het dagelijks stofzuigen en dweilen gaat sneller en makkellijker, werkt ook prima voor hondenhaar. Ben een tevreden gebruiker!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

glittergladiool 24-09-2020
  • Product gekocht

Wist niet dat ik dit ooit gemist had!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
GEWELDIG! wist niet dat ik ooit zoiets als dit gemist had, wat een hele nieuwe ervaring van het huishouden. Zo wenkbaar, goed qua gewicht voor mijn lichaam, en snel tussendoor gepakt! Met de dweilfunctie ook nog tijd besparend! Mijn vrienden  en familie willen hem nu ook!

Pluspunten

  • wenkbaar
  • lichtgewicht

Reageer

Audrey 70 22-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
De Philips SpeedPro is een fantastische stofzuiger! Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest. Zelfs mijn partner neemt het mij graag uit handen.
Bij het eerste gebruik was het bedienen van de stofzuiger met één hand wat zwaar, maar na een tijdje raak je hier zeker aan gewend. Ook het feit dat de stofzuiger snoerloos is, is een groot pluspunt. Het opladen verloopt probleemloos. De SpeedPro is zeer geschikt voor alle soorten ondergrond, prima gebruikt voor de stenen vloer/ tapijt/ houten trap.
Je hebt echt het gevoel dat na elke stofzuigbeurt alles zeer schoon is.
Zuigkracht is uitstekend. Meest lastige plekken zijn schoon te maken. Ook het verstellen van de zuigkracht is zeer handig; bij gebruik voor tapijt zet ik de stand gewoon wat lager.
De LED-verlichting zorgt ervoor dat bij minder natuurlijk licht de stofdeeltjes heel goed zichtbaar zijn. Dus ook in het donker is stofzuigen geen straf!
Turboborstel zuigt zeer sterk en de kopstukken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. De wendbaarheid en beweegbaarheid van de PhilipsPro is zeer aangenaam!
Al met al een geweldige stofzuiger!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Turboborstel
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • In begin voelt de stofzuiger wat zwaar

Reageer

RogervV 22-09-2020
  • Product gekocht

Ik zeg “WAUW!”

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
Ik heb de Philips SpeedPro Max Aqua Series 7000 al een tijdje in huis en ik ben er enorm blij mee. Voor een steelstofzuiger is hij intens krachtig, de accu van de stofzuiger gaat enorm lang mee en het geweldigste vind ik dat het een kruimeldief, stofzuiger en een dweil in 1 is. Ik moet wel zeggen, hoe geweldig de dweil functie ook bedacht is, kan ik het niet als een vervanging van een normale dweil zien. Ik heb namelijk gemerkt dat ik niet bij alle hoekjes kom. Naast dat, heb ik ook gemerkt dat de stofzuiger best zwaar is en niet uit zichzelf kan staan. Persoonlijk vind ik dat wel een vervelend puntje maar voor de rest, zou ik hem zeker aanraden!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Intens krachtig
  • De accu gaat enorm lang mee
  • Het is een stofzuiger, kruimeldief en dweil in 1

Minpunten

  • Best zwaar
  • Kan niet uit zichzelf staan
  • Komt niet bij alle hoekjes

Reageer

Audrey V. 21-09-2020

Stofzuigen was nog nooit zo leuk!

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Philips SpeedPro is een fantastische stofzuiger! Stofzuigen is nog nooit zo leuk geweest. Zelfs mijn partner neemt het mij graag uit handen.
Bij het eerste gebruik was het bedienen van de stofzuiger met één hand wat zwaar, maar na een tijdje raak je hier zeker aan gewend. Ook het feit dat de stofzuiger snoerloos is, is een groot pluspunt. Het opladen verloopt probleemloos. De SpeedPro is zeer geschikt voor alle soorten ondergrond, prima gebruikt voor de stenen vloer/ tapijt/ houten trap.
Je hebt echt het gevoel dat na elke stofzuigbeurt alles zeer schoon is.
Zuigkracht is uitstekend. Meest lastige plekken zijn schoon te maken. Ook het verstellen van de zuigkracht is zeer handig; bij gebruik voor tapijt zet ik de stand gewoon wat lager.
De LED-verlichting zorgt ervoor dat bij minder natuurlijk licht de stofdeeltjes heel goed zichtbaar zijn. Dus ook in het donker is stofzuigen geen straf!
Turboborstel zuigt zeer sterk en de kopstukken zijn zeer gemakkelijk schoon te maken. De wendbaarheid en beweegbaarheid van de PhilipsPro is zeer aangenaam!
Al met al een geweldige stofzuiger!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

UserwithDustAllergy 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Excellent Dust Catcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
I am allergic to dust and I am positively surprised how much dust one can get rid of with SpeedPro Max Aqua. I first cleaned my 3-seater with my current vacuum cleaner, then right after I used SpeedPro, and in the pictures you can see how much extra dust was collected. Hats off! For the floors I first vacuum with 360 degree nozzle, then use the vacuum and mop nozzle together, absolutely zero dust left. Very easy and effortless to do the mop, and going through surfaces and rooms is very easy! If there is sticky marks, you need to go over a few times. Th design of the brushes is unique and very good at collecting hairs (and also very easy to clean the brushes back!). I find the LED surprisingly useful, shows how much dust you have clearly (you would not see otherwise) and helps to see things like earings under the sofa, so that not vacuumed accidentally. My only con is the battery life: With power 1 I only vacuum delicate surfaces (like keyboard)- then battery lasts around 60-60 mins, with power 2 I vacuum the floor (then battery lasts around 40-45 mins), with turbo power I vacuumed sofas etc, where the battery drains in around 20 mins. Without brushes the machine itself is around 2 kg, which you need to carry, particularly when vacuuming sofa, curtain etc.

Pluspunten

  • Excellent dust catcher
  • Easy to use mop and vacuum
  • Unique brush that collects hair very good

Minpunten

  • Battery time, life

Reageer

UserwithDustAllergies 21-09-2020

Excellent Dust Catcher

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] I think that this product is really good for cleaning all the dust. I have dust allergies and I saw its positive effect (started to have less nasal congestion after utilizing this product). I was particularly surprised after cleaning my 3-seater sofa. I first vacuumed it with my previous vacuum cleaner, then right after, I cleaned it with SpeedPro Max aqua. You can see how much dust came out in the picture I attached. Hats off! For allergy reasons, I find the head with both mop and vacuum cleaning really good. I first vacuum the flat with mondstuck (which collects all the hair nicely), then I go with the other one with the Vacuum And Mop Nozzle. It is much easier than the usual mopping. If there are sticky stains, you will need go over a few times. However, at the end you end up with a dustless floor. This was also very quick and effortless. I though the LED is redundant at first, but it helped me to confront how much dust one can have (please see the added picture), it also helps you see , for example if you have your earings under the sofa so that you dont vacuum accidentally. The design of the brushes is unique and very good at hair collecting. I also liked the light brushes at the end of the Tube – Crevice Tool And Brush, very handy for curtains, or heaters (where lots of dust is collected). Using the pieces is very easy, and user friendly. I used the lower power only to vacuum delicate surfaces, like keyboard etc, I used level 2 for floors (I find power level 1 for floors too little), and I used turbo for cleaning sofa, chair etc, where there are more dusts embedded. If one uses turbo only, the battery drains after around 20 minutes, if one uses power level 1, then around 45 minutes or so, and around 6-70 minutes if you only use power level 1. So my biggest and the only con would be the battery time. Wihtout brushes it weights around 2,5 kgs, I would find it almost on the heavier side, but definitely worths for the dust it emits. I think it is not really noisy, this would not be a concern for me. The movement of any brush (including the one with the mop), it is very easy to pass from one surface to the other, or across rooms, it was very smooth. I also liked how much water the mop gives, it is not too much, but just enough for the cleaning (if you need more, you can press its button).
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Effi Peeters 20-09-2020
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

9,0
De stofzuiger is zeer laagdrempelig in gebruik; je pakt hem snel en bergt hem ook weer makkelijk op. Hij is licht en wendbaar, hierdoor kom je makkelijk op lastig te bereiken plekken, zoals onder de bank of onder het bed.
De LED lampen zijn zeer fijn, zo zie je precies waar je nog moet stofzuigen.
De kruimeldief is krachtig en makkelijk voor lastige hoekjes. De algehele zuigkracht is meer dan voldoende en de accuduur is lang genoeg; het hele huis (3 verdiepingen) krijg je er mee gestofzuigd.
De dweilfunctie is zeer handig en tijdsbesparend; je hoeft niet apart te stofzuigen en dweilen, je doet dit nu in één beweging.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Licht qua gewicht
  • Veel verschillende opzetstukken
  • LED lampjes

Minpunten

  • De dweil is wat kleiner dan een standaard dweil
  • Je komt met de dweil lastiger in hoekjes
  • Soms krijg je de opzetstukken er wat lastig af

Reageer

Bergman21 20-09-2020

Geweldige stofzuiger met veel handige functies

Geschreven voor: Philips FC6904 aqua-kleur

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De stofzuiger is zeer laagdrempelig in gebruik; je pakt hem snel en bergt hem weer makkelijk op. Door de LED lampen zie je precies waar je nog niet bent geweest en ook op onbereikbare plekken zoals onder de bank of onder het bed is makkelijk te stofzuigen. Je kunt hem plat leggen en hij doet alsnog goed zijn werk.
De zuigkracht is meer dan voldoende en hij gaat lang mee voordat hij opgeladen moet worden.
De dweilfunctie is zeer tijdbesparend.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews