Bosch BCH3K210 zwart, bruin - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH3K210 zwart, bruin op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leonie 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

10,0
Flexxo Serie 4 handstick stofzuiger. Super top. Geweldig in gebruik. Stofzuigermond super zwenkbaar. Werkt ook super goed voor haren vd hond. Kruimeldief top. Ook voor gebruik voor het uitzuigen van de auto. Handig de lange opzet zuigmond voor onder de bank en stoelen en tussen de stoelen van de auto. Erg blij mee nooit gedacht dat het zo goed zou bevallen. Toppppppppppp!!!!!

Pluspunten

  • Zwenkbare zuigmond
  • Lange zuigmond
  • Zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

7,0
Design mooi, goed wendbaar en makkelijk in de hand en gebruiksvriendelijk. Geluid is aardig stil, prima qua geluid, maar zuigkracht valt tegen.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zuigkracht kan beter/valt wat tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose Tollenaar 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

8,0
We wilde eigenlijk een Dyson kopen maar we vonden 3 dingen niet zo prettig:het zwaarste deel ( oa de motor) zit bovenaan dit vind ik te zwaar voor mijn schouder. Het aanknopje moet je vasthouden en natuurlijk de prijs. Bij de Bosch zijn deze 3 geen probleem .Hele fijne stofzuiger we ( ook mijn man) zijn er blij mee

Pluspunten

  • Handzaam
  • Niet te zwaar
  • De prijs
  • Dit heeft niets met de evt kadobon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

9,0
Wat een geweldige stofzuiger. Voldoet zeker aan de verwachtingen, heel prettig in in gebruik en er zitten hele fijne accessoires bij. Kortom, erg blij met onze aankoop!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Zeer prettig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

9,0
Dubbele functie Steelstofzuiger en kruimeldief.
Sterke zuigkracht plezier om mee te werken.
Jammer wel geen muur bevestiging.

Pluspunten

  • lange tijd achtereen te gebruiken
  • hoge accu spanning sterke zuigkracht

Minpunten

  • geen muur montage

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hector 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BCH3K210 steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

8,0
Een mooie en goede steelstofzuiger. Makkelijk in elkaar te zetten. Op tapijt zuigt hij erg goed. Op parket ook maar vooral de zuigkracht op het tapijt viel mij op.
Mooie cashback actie nu wat de steelstofzuiger nog aantrekkelijker maakt.
Helaas geen laadstation aan de muur om de steelstofzuiger in op te bergen en op te laden.
Het stofreservoir zit wel erg snel vol vind ik.
Het stofzuigen gaat verassend makkelijk, je kunt de stofzuiger erg makkelijk alle kanten op sturen.
De kruimeldief is ook erg handig om bijvoorbeeld de trap te zuigen. Al net al een goede machine en een welkome versterking van mijn stofzuigers ;)

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Zuigkracht
  • Vormgeving
  • Grote vh apparaat
  • Stofbak legen

Minpunten

  • Stofbak zit snel vol
  • Geen laadstation aan de muur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steelstofzuiger van de Bosch 02-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte steelstofzuiger, met lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze steelstofzuiger, hij heeft een lange accuduur zelfs op de hoogste stand.
Heb hem aangeschaft vanwege dat ik reuma en dystrofie heb en niet meer met een normale stofzuiger kan zuigen, en met een hond in huis is het geen optie voor niet niet te zuigen dus vandaar, en ik moet zeggen zelfs met de lange hondenharen is hij perfect!
Dus met andere woorden een topper en ik raad hem iedereen aan!

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • zuigt alles goed op
  • niet al te zwaar in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van Cronenburg 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder goede zuigkracht, en voldoende accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

8,0
Apparaat voldoet boven verwachting. Sterke zuigkracht, ook bij 'vervelende' vervuiling zoals kattenharen. Lange gebruiksduur door sterke oplaadbare accu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 17-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steel stofzuiger Bosch BCH3K210

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3K210 zwart, bruin

Algemene score

9,0
Fijn en handzame stofzuiger voor even de kruimels /stofjes weg te halen .
Prima product ,ook voor tussen de stoelen van je auto waar je moeilijk bij kan .

Pluspunten

  • Even snel pakken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer