Bosch BCH3P255 - Reviews

Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Accu/Batterij oplaadtijd
5,0 uur
Netfrequentie
50/60 Hz

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH3P255 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MarryTM 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger werkt vooral veel makkelijker dan een standaard stofzuiger omdat hij snoerloos is.
Hij is best wendbaar, draait redelijk makkelijk om de meubels heen. Het ondergedeelte is wel "dik" waardoor ik moeizaam onder de banken en stoelen kan zuigen.
Heb een dik vloerkleed, die zuigt hij goed schoon dankzij de roterende borstel, maar bij de rand merk ik dat de zuigkracht niet goed genoeg is om de rommeltjes langs de rand mee te zuigen.
Hij pakt haren wel goed mee door de draaiende borstel.
De borstel in de voet kan je makkelijk eruit halen en de haren/rommel wat erom heen vast gedraaid is kan je makkelijk doorknippen door het geultje en daarna de haren eraf halen.

Van de accessoires gebruik ik het mondje het meeste, is handig voor de trap en banken.
Vind het wel een voordeel dat je alle opzetstukken bij de hand hebt en die niet ergens los moet opruimen (en daarmee sneller kwijtraakt)
Je kan hem staand wegzetten, dit werkt het beste op een gladde ondergrond, iets dikkere vloerbedekking is net te onstabiel waardoor hij kan omvallen.

De accu gaat redelijk lang mee, je kan er prima een ronde mee door het huis maken.
Nadeel vind in wel dat je de kruimelzuiger niet los van het apparaat kan opladen, die moet eerst in de stofzuiger gezet worden.

De kruimelzuiger zelf is makkelijk eruit te halen om langs de randen en losse dingen op te zuigen.
De zuigmond steekt zelf niet echt uit waardoor je niet makkelijk in de scherpere hoekjes van de trap komt, dit kan uiteraard wel met een verlengstuk, maar had wel makkelijk geweest als hij iets puntiger was.

De zuigkracht valt me tot nu toe niet tegen, had na de eerste keer zuigen wel dat hij minder hard zoog, maar dat bleek achteraf een prop haren/stof/rommel te zijn wat in het slangetje in de voet de boel blokkeerde.
Het reservoir is redelijk makkelijk te legen, is alleen niet heel groot.
Het gewicht vind ik wel iets aan de zware kant, wanneer ik wat langer aan het zuigen ben merk ik wel dat ik vaker van hand wissel.

Tot nog toe ben ik best tevreden.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Accessoires bij de hand
  • Draadloos
  • Wendbaar
  • Borstel is makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Dikke onderkant wat lastiger zuigt onder banken
  • Kruimelzuiger kan niet los worden opgeladen.
  • Zuigmond steekt niet ver uit van kruimelzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Heuten 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, prima zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

8,0
De stofzuiger werkt helemaal prima. Allereerst keken we naar een duurdere Dyson, maar toch besloten om een Bosch de kans te geven. Het merk heeft op andere vlakken veel vertrouwen gewonnen, en vooral de accuduur trok ons erg aan. Hoewel het in ons appartement totaal niet nodig is en de stofzuiger zelden leeg raakt is het tóch handig om extra accucapaciteit te hebben. Zeker omdat het een investering is waar je nog lang plezier van wilt hebben en het een feit is dat elke lithion accu nou eenmaal zal verminderen in de toekomst.

De zuigkracht is meer dan prima te noemen en de wendbaarheid van het apparaat helpt hier erg bij. Hoe? Hij gaat relatief makkelijk onder onze bank langs en maakt makkelijk hoekjes en bochtjes schoon.

Aanvankelijk was ik niet zeker over het zuigvermogen, maar dit lag aan het feit dat ik rommel van onze konijnen had gezogen, wat de 'normale' stofzuiger uit 1990 ook niet aan zou kunnen (kleine verstopping in de hals wegens fijn stof wat zich had opgehoopt).

Afgezien hiervan, is het voor de betaalde (na cashback) 170 euro een meer dan prima aankoop. Je pakt 'm er makkelijk bij en afstoffen met kruimelzuiger is ook een feest! Enige nadeel is dat die iets minder hard zuigt dan verwacht, maar nog steeds meer dan voldoende.

Al met al een prima aankoop als je een handige, goede stofzuiger wilt met veel accu en afdoende kracht!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Zuigcapaciteit
  • Wendbaarheid
  • Gemak

Minpunten

  • Schoonmaken apparaat zelf is klein karwei
  • Mogelijkheid tot ophangen was fijn geweest
  • Kruimelzuiger zou wel iets harder mogen zuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sanne 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzame prettige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

9,0
door de 25.2 volt heb je meer zuigkracht ( wij hadden een 18 volt) we merken echt verschil! Voor kruimels op de grond maar ook voor grotere schoonmaakbeurten kun je deze stofzuiger gebruiken. ik vind dat hij snel opgeladen is en weer klaar voor gebruik. Het is ook handig dat alle extra handvaten in het toestel zelf zijn verwerkt en dit niet ten nadele aan de grote van de áfvalbak' deze is groter als bij menig andere steelstofzuiger. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • laad snel op
  • handzaam
  • compacte stofzuiger
  • zuigt goed alles op

Minpunten

  • hij moet na een 30/50 minuten weer aan de stroom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ipohia 28-05-2019

Fantastisch apparaat

Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede 2 in 1 stofzuiger.
Vorig jaar de Bosch ready gehad en veel plezier van.Nu deze erbij gekocht voor vakantiehuis.
Voordelen zijn,langere zuigtijd, groter reservoir en hulpstukken er bij. Apparaat dat ik veel gebruikt.
Vlugger gepakt als de grote Bosch.En als klap op de vuurpijl een geweldig design.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob 26-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger, kan wel wat verbeterd worden..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

7,0
Over de zuigkracht valt niks te klagen. Ook de accu duur is prima. Helaas zit er een knopje om de opvangbak uit de stofzuiger te halen en haakt dit knopje onder een Stukje plastic, na gebruik van een maand of 8 is dit plastic nu gebroken en hangt het nog net vast. Ga kijken of ik een nieuwe kan krijgen omdat dit nog in de garantie periode zit. Verder is het echt een prima ding die je makkelijk pakt en goed zijn werk doet. Iets beperkt met zuigen onder bed, kast etc.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Gemakkelijk te pakken.

Minpunten

  • Kwaliteit opvangbak

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ineke 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuifer 2 in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

10,0
Een jaar geleden heb ik een Bosch ready gehad en die bevalt prima. Nu wilde ik er nog een hebben voor het vakantiehuis en is mijn keuze op deze gevallen.De voordelen zijn dat hij langer zuigt en dat er accessoires bij zitten zoals kierenzuiger en 2 kleine zuigmondjes wat erg fijn is. Ook is het reservoir weer iets groter.Het geluid is acceptabel.het design is ook mooi. Niet het belangrijkste maar je zou hem zo als pronkstuk zetten. Ook een zwaardere accu.Een pluimpje voor Bosch voor deze verbeteringen.

Pluspunten

  • Langer zuigen
  • Hulpstukken er bij.
  • Minder herrie

Minpunten

  • Zuigmond iets te hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeff 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superhandig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

8,0
Ik heb deze steelstofzuiger nu pas een paar dagen, maar ik vind het fantastisch! Hij zuigt heel goed, de accessoires werken goed en hij is makkelijk schoon te maken. Ik merk dat ik deze stofzuiger veel sneller pak dan een gewone 'ouderwetse' stofzuiger. Het enige nadeel vind ik dat het klepje voor de kleine accessoire een beetje lastig open gaat en niet heel stevig aan voelt.

Reageer

Joyce 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, niet te zware stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

9,0
Hij ligt goed in de hand. Is niet te zwaar... Goede krachtige motor.. voldoet aan alle verwachtingen

Pluspunten

  • Goede krachtige motor
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

leon 15-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overtreft de toch al goede omschrijving van het product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

9,0
zeer handzaam, het gewicht zit laag. wij zijn al wat ouder dus dat maakt hem uitermate geschikt.is veel stiller als verwacht en zuigt prima, dit dankzij de sterke motor.kortom, een topproduct.

Pluspunten

  • sterk
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 13-02-2019
  • Product getest

Uiteindelijk weer weg gedaan

Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

6,0
In het begin was ik best positief. Handig dat je hem zo in een hoekje kan zetten. Snoerloos. En een redelijke zuigkracht.
Toch na een maand begon ik mijn oude stofzuiger te missen. Die kwam met gemak onder het bed door, en deze niet. Ook het zuigen werd naar mijn idee minder. Wat dikkere vuil zoog die niet op en op de trap vond ik het ook onhandig, en wou mijn 2 trappen niet met de kruimelzuiger doen.
Ik heb getwijfeld om hem te houden, maar achteraf blij dat ik hem weer terug heb gedaan.
Het was niet echt geschikt voor grote gezinnen.

Pluspunten

  • Snoerloos

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

M. 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop voor ons

Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

4,0
Wij hebben de stofzuiger inmiddels bijna 3 maanden en zijn niet tevreden over de werking hiervan. Het is absoluut geen stofzuiger die een 'gewone' stofzuiger kan vervangen. Wellicht hadden wij hierover verkeerde verwachtingen. Voor deze prijs vind ik echter de werking tegenvallen en mag je toch ook wel wat verwachten. Wij hebben na de geboorte van onze dochter veel beschuit met muisjes getrakteerd. Die muisjes vallen ook veel op de grond, maar deze stofzuiger zuigt ze niet op. Ze schieten alle kanten op behalve in de opvangbak. Als je de stofzuiger optilt en ze bovenop de op te zuigen muisjes zet dan verdwijnen ze wel in de opvangbak. Maar als je pech hebt en je tilt de stofzuiger op vliegen ze er net zo hard weer uit. Frustratie alom. Wij hebben spijt van onze aankoop. Een mail naar Bosch over onze ontevredenheid mocht niet baten. Niet tevreden, geld terug kennen zij helaas niet, want de stofzuiger was immers al gebruikt. De stofzuiger volstaat niet in een huishouden als hoofdstofzuiger. Wellicht wel te gebruiken voor boven/ruimtes die niet veelvuldig gebruikt worden voor snel schoonmaken voor het oog. Miskoop dus voor ons. Jammer!

Pluspunten

  • Staand wegzetten

Minpunten

  • Onvoldoende zuigkracht
  • Vuil wordt niet opgezogen, maar verplaatst
  • Grote zuigkop, onmogelijk onder bed/bank/box
  • Hoekjes/randen worden niet schoon
  • Zwaar

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

A. Schilder 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel wendbaar en lange gebruiksduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

10,0
Heel wendbaar en zwenkt heel gemakkelijk elke kant op. Doordat het zelfstandig kan staan heeft het maar een kleine opbergplek nodig. Het heeft een lange gebruiksduur en is niet zwaar. Ook is het te verkleinen tot een handige kruimeldief en op de traptreden is deze ook heel handig.

Pluspunten

  • twee in een
  • lange werktijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milt 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net uitgetest...???? Soepel in gebruik, en doet het prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

8,0
Soepel in gebruik, en beter handteerbaar als grote stofzuiger, top zuigkracht.
Goed te plaatsen in hoekje, dus altijd direct bij de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

10,0
De Bosch Flexxo is een goed product. Handig en wendbaar en ook kun je bijv. makkelijk onder het bed stofzuigen. Makkelijk is oook de afneembare handstofzuiger voor bijv. de trap of de auto.

Pluspunten

  • Geen zware stofzuiger
  • Makkelijk en wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

8,0
Wat een super fijne stofzuiger is dit zeg. Geen snoer die achter je aan komt maar gewoon swingend het hele huis door. Is er een klein hoekje of wil je niet meteen de hele stofzuiger pakken omdat je iets hebt laten vallen pak je gewoon de kruimeldief die er ook bij zit. Enigste nadeel va. Het apparaat vind ik dat hij niet onder mijn bed en bank te gebruiken is. Voor de rest maakt hij niet heel veel geluid, ja je hoort het wel maar storend is het niet en doet verder precies wat hij beloofd. Ik ben super tevreden en raad hem dan ook zeker aan!

Pluspunten

  • Snel opgeladen
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Groot en past daardoor niet onder mijn bank

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hij is vooral heel handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

8,0
Eerste indruk.:
Mijn eerste indruk is heel positief.
Het apparaat is licht van gewicht. Alle accessoires zitten heel mooi verwerkt in het apparaat dus je raakt nooit een mondstuk kwijt. Er is 1 klepje waar een mondstuk achter op te bergen die vrij kwetsbaar lijkt, verder gebruik moet nog uitwijzen of dit ook zo is.
De stofzuiger maakt weinig herrie en is heel wendbaar. Over de accuduur kan ik nog niet oordelen. Wordt vervolgt.....

Na een aantal weken in gebruik:
Hierbij nog een update na wat langer en intensiever gebruik.
De accu gaat lang genoeg mee, ik ben zeer tevreden over de accuduur. Doordat de stofzuiger snoerloos is is hij heel makkelijk "ff snel" gepakt.
Wat tegenvalt is de kracht als je hem als kruimeldief gebruikt om bv de auto te stofzuigen, dan mist hij toch net wat vermogen.

Maar overall een heel mooi apparaat met veel gemak en ruimtebesparend omdat de accessoires in het apparaat verwerkt zijn

Pluspunten

  • Accessoires verwerkt in het apparaat zelf
  • Goede accuduur
  • Kruimeldief en stofzuiger in 1

Minpunten

  • Kruimeldief los weinig vermogen/zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winnie123456789 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

6,0
Mooie, kleine stofzuiger. Makkelijk op te bergen. zuigt erg goed. Geen snoer, dus ideaal voor het hele huis.
Nadelen: lange oplaadtijd, past niet onder banken of kasten. Leegmaken geeft wat rommel, reservoir is ook erg snel vol( we hebben wel een kat in huis)

Pluspunten

  • geen snoer
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • past niet onder banken
  • klein opvangreservoir
  • rommel bij leegmaken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

7,0
Het is een fijne stofzuiger, heerlijk dat die snoerloos kan stofzuigen. Soms lastig als je hem niet hebt opgeladen.
De zuigkracht is goed. Met gemak zuigt de stofzuiger de (lange) kattenharen van de vloerbedekking. Hij is makkelijk qua bediening, het loopt heel soepel. In het begin even wennen voor je arm, het is vrij zwaar. Maar na een paar keer stofzuigen voel je dat niet meer.
Ideaal dat je de kruimelzuiger eruit kan klikken, zelfs met accessoires erbij! Heb wel het idee dat de kruimelzuiger minder kracht heeft om te zuigen. Maar kan het werk prima doen.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Kruimelzuiger die erbij in zit

Minpunten

  • Opladen voordat je gaat stofzuigen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sjtienuh 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede vervanging van een grote stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

9,0
Na ontvangst heb ik hem direct uit de doos gehaald. Wat mij opviel is dat de stofzuiger verpakt was in 3 dozen, dit lijkt me wat overdreven, maar gezien de waarde misschien ook wel weer slim. Verder is de stofzuiger minimaal met plastic verpakt, wat ik weer een plus vind voor het milieu.

De stofzuiger is eenvoudig in elkaar te zitten, let wel op dat er een schroefje eerst los gedraaid moet worden bij de bovenkant van de stofzuiger, hierna wordt de steel ermee bevestigd aan het onderste gedeelte. De rest is makkelijk vast te klikken. Wat ook handig is, is dat de extra onderdelen in de steekstofzuiger kunnen worden opgeborgen zodat je altijd de andere zuigmond bij de hand hebt.

De steelstofzuiger is makkelijk hanteerbaar, maar nog redelijk aan het gewicht, maar omdat het gewicht onderaan de steel zit is dit niet vervelend.

Op een parket en tegelvloer werkt de stofzuiger redelijk goed, soms merk ik dat hij niet alle deeltjes in een keer oppikt, maar als je er vaker overheen gaat wordt het toch opgezogen en heb je een goed en snel resultaat.
Tevens is de “kruimeldief” handig voor het stofzuigen van de trap, met de zachte borstel heb ik het houten gedeelte gedaan en door het ervan afschuiven van de haren heb ik de halve maantjes goed kunnen reinigen.

Ook voor het uitzuigen van de zitbank draait deze alleskunner zijn handen niet om. Ook hiervoor zit er een mondstuk bij voor op de “kruimeldief” hierdoor is hij makkelijk te bedienen en kom je ook in alle hoeken van de bank.

Als laatste zit er een hulpstuk bij voor het opzuigen van stof- en spinnenwebben. Plastic geeft niet af op de witte muur wat ik wel had bij mijn andere stofzuiger. Dus dat is een positief iets wat ik eraan ervaar en geeft ook de kwaliteit van het materiaal weer.

Pluspunten

  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Compact

Minpunten

  • Pakt niet altijd alles op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kikker99 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH3P255

Algemene score

9,0
Een fijne stofzuiger die je makkelijk even snel pakt. Geen gedoe meer met snoeren en stopcontacten, gewoon aanzetten en het hele huis zuigen. Door de verschillende accessoires kom je in alle hoekjes en kiertjes. Met een volle accu kun je ca. 1 a 2 uur achter elkaar zuigen, opladen duurt een paar uurtjes. Enig minpuntje is het relatief kleine reservoir, wat overigens wel makkelijk te legen is.

Pluspunten

  • Makkelijk te pakken
  • Wendbaar
  • Snoerloos, dus zo het hele huis door
  • Voldoende zuigkracht

Minpunten

  • Relatief klein reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews