Na ontvangst heb ik hem direct uit de doos gehaald. Wat mij opviel is dat de stofzuiger verpakt was in 3 dozen, dit lijkt me wat overdreven, maar gezien de waarde misschien ook wel weer slim. Verder is de stofzuiger minimaal met plastic verpakt, wat ik weer een plus vind voor het milieu.
De stofzuiger is eenvoudig in elkaar te zitten, let wel op dat er een schroefje eerst los gedraaid moet worden bij de bovenkant van de stofzuiger, hierna wordt de steel ermee bevestigd aan het onderste gedeelte. De rest is makkelijk vast te klikken. Wat ook handig is, is dat de extra onderdelen in de steekstofzuiger kunnen worden opgeborgen zodat je altijd de andere zuigmond bij de hand hebt.
De steelstofzuiger is makkelijk hanteerbaar, maar nog redelijk aan het gewicht, maar omdat het gewicht onderaan de steel zit is dit niet vervelend.
Op een parket en tegelvloer werkt de stofzuiger redelijk goed, soms merk ik dat hij niet alle deeltjes in een keer oppikt, maar als je er vaker overheen gaat wordt het toch opgezogen en heb je een goed en snel resultaat.
Tevens is de “kruimeldief” handig voor het stofzuigen van de trap, met de zachte borstel heb ik het houten gedeelte gedaan en door het ervan afschuiven van de haren heb ik de halve maantjes goed kunnen reinigen.
Ook voor het uitzuigen van de zitbank draait deze alleskunner zijn handen niet om. Ook hiervoor zit er een mondstuk bij voor op de “kruimeldief” hierdoor is hij makkelijk te bedienen en kom je ook in alle hoeken van de bank.
Als laatste zit er een hulpstuk bij voor het opzuigen van stof- en spinnenwebben. Plastic geeft niet af op de witte muur wat ik wel had bij mijn andere stofzuiger. Dus dat is een positief iets wat ik eraan ervaar en geeft ook de kwaliteit van het materiaal weer.
Pluspunten
- Eenvoudig in elkaar te zetten
- Compact
Minpunten
- Pakt niet altijd alles op