Bosch BCS1TOPNC - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gideon Boer 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Unlimited stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product maakt het makkelijke voor ons het huis goed bij te houden.
Denk aan spinrag en even snel de kruimels van de kinderen en fijn aan de muur op te hangen het apparaat is mooi om te zien!
Verder raad ik iedereen aan om sowieso van je kruimeldief af te stappen en deze te nemen!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • draadloos

Minpunten

  • capaciteit minimaal
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zjiel 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld tussen deze en de Dyson, Phillips en AEG. Verwisselbare accu en het bijzonder lage geluidsniveau gaven de doorslag. Had al eerder een accustofzuiger maar die wordt waardeloos zodra de accu minder wordt.
Makkelijk pakken en de vrijheid om zonder snoer te werken is super.

Pluspunten

  • Stil
  • Verwisselbare accu
  • Ziet er gelikt uit
  • voelt degelijker dan anderen
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • mondstukjes niet makkelijk mee te nemen
  • zwaarder dan alleen een stofzuigerslang
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marck 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toffe machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Te gek.

We wilden al graag een draadloze stofzuiger hebben aangezien dat een enorme verbetering is in de mobiliteit. nadat we de concurrent hebben afgekeurd op de veel te hoge prijs kwamen we bij de Bosch Unlimited aan. Nou Unlimited is hij zeker! heb één accu opgeladen om even te stofzuigen, diezelfde accu zit er nog steeds in. heb inmiddels het hele huis gestofzuigd en ben nog steeds niet toe aan mijn 2e accu die opgeladen klaar ligt.
De zuigkop gaat soepeltjes langs de kastjes, makkelijk onder de bank en de draaiende borstel in de zuigkop sleept alle haren uit de vloerbedekking.
En dit alles doet hij zonder het kenmerkende, vervelende, huilende, stofzuiger geluid.

Pluspunten

  • Stil
  • Zeer makkelijk schoon te maken
  • Mobiel en wendbaar
  • Licht en makkelijk te hanteren
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Te mooi voor de schuur
  • Je gaat als man praten over je nieuwe stofzuiger
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anja 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer fijn apparaat batterijen gaan zeker lang genoeg mee
fijn voor thuis maar fijn op zakelijk gebied
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Boer 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Unlimited BCS1TOPNC Steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen een steel stofzuiger van Bosch gekocht.
Twijfel omdat hij best duur is.
Maar nu we hebben hebben en is getest ben ik er super blij mee.
Haalt haren van onze katten heel goed weg, is krachtig, goed wendbaar en makkelijk hanteerbaar.
Wat vooral makkelijk is dat je snel iets kan wegzuigen zonder dat je zo'n onhandelbaar groot ding uit je kast moet halen.
Deze hang je op en heeft geen snoer. Heerlijk.
In een woord SUPER. Jaren eerder moeten doen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • wendbaarheid

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustig en goed handelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Motor loopt erg rustig, je denkt dat de zuigkracht mogelijk wat te beperkt is maar in combinatie met de borstel reinigt hij de vloeren klakkeloos.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede reiniging
  • Stevig gebouwd
  • Werkt op alle ondergronden
  • Accu’s breed te gebruiken

Minpunten

  • Wat zwaar
  • Accu ontkoppelen voor het laden
  • Geen acculading in het dockingstationg
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole Hemme 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
Dit product is makkelijk en praktisch in gebruik. Handige hulpstukken.
Vooral de tweede accu is erg handig. Accu ging met gemak een uur mee.

Plus punt makkelijk te reinigen en te legen. Degelijk materiaal

Pluspunten

  • Tweede accu

Minpunten

  • Reservoir is niet heel groot
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fons Peters 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi design, licht in gewicht en gebruiksvriendelijk.
Ventilator in oplaadstation maakt wel veel herrie, accuduur bij Turbo erg kort.
Wel een hele verbetering tav. de traditionele stofzuiger!
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer