Bosch BCS1TOPNC - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Bosch BCS1TOPNC
Best Reviewed - juni 2018
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS1TOPNC op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Engelien 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger Bosch BCS1TOPNC

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Mijn keus is ( na lang wikken en wegen) gevallen op deze handige steelstofzuiger.
Het voordeel van deze “snoerloze” steelstofzuiger is dat er 2 accu s bij zitten.
Het is super makkelijk in gebruik en daarbij ook nog eens mooi om te zien.
Het ophangsysteem is goed en alle accesoires die je nodig hebt, zitten er bij.
Ook heel fijn dat je het apparaat als kruimeldief kunt gebruiken.
Weet zeker dat ik heel lang plezier van zal hebben.

Pluspunten

  • 2 accu,s
  • Handig in gebruik
  • Goed ophangsysteem
  • Ook handig als kruimeldief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handig stofzuiger zonder snoer, en die goed zuigt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
we hadden deze al in ons zomerhuis, en het bevalt ons zeer goed, zo goed dat we ook thuis deze stofzuigen willen gebruiken

Pluspunten

  • lang accu duur
  • erg gauw gepakt
  • zuigt goed
  • tegebruiken als kruimmeldief
  • accu ook te gebruiken voor boch geredschap

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gideon Boer 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Unlimited stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Dit product maakt het makkelijke voor ons het huis goed bij te houden.
Denk aan spinrag en even snel de kruimels van de kinderen en fijn aan de muur op te hangen het apparaat is mooi om te zien!
Verder raad ik iedereen aan om sowieso van je kruimeldief af te stappen en deze te nemen!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • draadloos

Minpunten

  • capaciteit minimaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal met kleine kinderen!

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Erg tevreden! Met 2 kleine kinderen pakken wij hier zo'n 3x per dag de stofzuiger. Met dit apparaat is dat zo gepiept. In mum van tijd alle hagelslag opgezogen :). Goede zuigkracht en wendbaar.

Pluspunten

  • wendbaarheid
  • snoerloos
  • extra accu

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Super stofzuiger 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoe blij kun je zijn...?!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Na een drukke werkdag pak ik gauw even de stofzuiger om wat rommel op te zuigen. En ja hoor na wat gepruttel stopt hij ermee. Kapot! Nu is stofzuigen al geen hobby van me en om daaraan geld uit te geven al helemaal niet. Afijn, op naar de MediaMarkt in Zwolle. Mijn oog was, voordat ik naar de winkel ging, gevallen op een Dyson omdat deze snoerloos is. Als ik dan toch iets nieuws moest uitzoeken dan meteen goed. Een vriendelijke man helpt mij door de mogelijkheden van snoerloze stofzuigers. Toen hij de Bosch tevoorschijn haalde was ik meteen gecharmeerd van de 2 accu's en de snelle laadtijd daarvan. Met verschillende vloeren in huis was ook de turbostand toch wel erg handig. De bijbehorende accessoires zijn ook top. Ik moest even slikken toen ik de prijs zag, maar de geld terug actie verzachte het iets. Kortom, stofzuigen is nu een plezier!

Pluspunten

  • 2 accu's
  • korte laadtijd van de accu's
  • Handzaam
  • Snoerloos
  • Turbostand

Minpunten

  • Misschien iets aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Buijs 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Apparaat ligt goed in de hand. Het grote pluspunt is, dat de bedieningsknop niet steeds bediend hoeft te zijn om ermee te werken: de knop kan simpel vastgezet en ontgrendeld worden. Accu is zeer snel opgeladen

Pluspunten

  • het in/uitschakelen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne Vermeij 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Unlimited steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Vandaag een steelstofzuiger gekocht
Helemaal happy
ik wilde eerst een robotstofzuiger kopen maar hoe doe ik dan de bank of de trap?
de steelstofzuiger is een geweldig alternatief, eigenlijk beter
De geintegreerde kruimeldief is fantastisch!!!!!
Hij zuigt goed, ligt lekker in de hand, is wendbaar en de kruimeldief is direkt bij de hand
In een woord super aankoop

Pluspunten

  • geintegreerde kruimeldief
  • 2 accu's ( dus je kunt altijd verder)
  • accu"s uitwisselbaar met andere bosch produkten
  • zuigt goed
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth1964 21-11-2018

Bosch steelstofzuiger met 2 oplaadbare accu's

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Goed; geluidsarm, makkelijk te bedienen met 1 hand, geen vervelend snoer dat
overal achter haakt.
Minder goed; aanschafprijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chantal 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is bijzonder gebruiksvriendelijk. Hij heeft genoeg zuigkracht (vooral met de turbo stand) en is makkelijk mee naar boven en beneden te tillen. Ook zijn de opzetstukken heel makkelijk te verwisselen. In een handomdraai heb je een kruimeldief. Ook heel fijn om de auto mee schoon te maken!

Pluspunten

  • extra accu meegeleverd
  • makkelijk te tillen
  • genoeg zuigkracht
  • makkelijk te verwisselen opzetstukjes

Minpunten

  • lange haren gaan vastzitten in het voetstuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henrica51 19-11-2018

Praktisch en altijd bereikbaar

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Geen snoer ,geestofzakken.prettig dat er twee accu erbij,jekan altijd zuigen.
Voor echt hoogpolig tapijt ander stofzuiger mond gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pernot 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Praktisch, in handbereik, alleen een ander stofzuiger mond ge bruinen voor echt hoog polig tapijt. Trek anders de draadjes er uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerda 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Laad snel op

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Prima apparaat zuigt geweldig is superhandig in gebruik en je bent snel klaar ook onder het bed en dergelijke !
En je pakt hem sneller dan een gewone stofzuiger, om even wat kruimels op te zuigen.

Pluspunten

  • Werkt snel

Minpunten

  • Beetje zwaar
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 14-11-2018

Heerlijke stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
De Bosch steel stofzuiger deBCS1TOPNC is voor mij de beste koop de afgelopen week, heerlijk licht in gewicht en makkelijk te bedienen, ook eventueel als kruimelzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annelies1956 11-11-2018

geweldige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Een geweldige stofzuiger.
Accu gaat lang mee voordat hij leeg is.
2 accu's is ook een groot voordeel.
Hele goede zuigkracht en makkelijk te ledigen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

L 11-11-2018
  • Product gekocht

Top! 2de accu is heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Top! 2de accu is heel fijn makkelijk in gebruik licht hanteerbaar. vele malen aanbevolen aan vrienden en vriendinnen

Reageer

R. van den Berg 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

8,0
Geruisloze stofzuiger. Omdat je gewend bent dat een stofzuiger veel lawaai maakt denk je in het begin bij deze stofzuiger dat hij niet voldoende zuigt maar dat is dus niet zo hij maakt gewoon zeer weinig geluid. Handig ook dat je de aan knop niet ingedrukt hoeft te houden evenals de turbo knop. Ook handig als kruimeldief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AJAM 07-11-2018

Handzaam en geluidsarm

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger.
Geluidsarm en handzaam.
Goede zuigkracht door roterende borstel.
Gemakkelijk te legen.
Geen spijt van deze aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht en handig opbergsysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
Op zoek naar nieuwe stofzuiger zag ik in de winkel deze steelstofzuiger en besloot hem te kopen. Thuis uit de verpakking direct de accu opgeladen (slechts 1 uur !!!) en aan het werk . De tweede accu is voor wat langer gebruik zeer effectief. Zeer goed hanteerbaar en zuigt als een trein. De trap, de auto, ja , waar eigenlijk niet. Het stofopvangreservoir is iets aan de kleine kant maar daar staat tegenover dat het legen een fluitje van een cent is, dus dat is geen probleem. Het ophangsysteem is compact en eenvoudig aan de wand te monteren. Mijn eerste indruk is dat ik een goede aankoop heb gedaan. Als hij net zo lang meegaat als ik van mijn andere Bosch producten gewend ben, dan ben ik een tevreden mens.

Pluspunten

  • Licht en geluidsarm.
  • Handig, compact opbergsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Engelien 06-11-2018

Super handig, duurzaam, 2 accu s, 2 in 1.

Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

10,0
Eigenlijk alleen maar positieve kenmerken.
Erg wendbaar, langer gebruik door 2 accu s en makkelijke oplader, stofzuiger en kruimeldief. Stevige steel en hulpstukken. Goede zuigkracht en ook nog een turbo-stand. Makkelijk voor vloerkleden en kokosmatten.
Mooi ophangsysteem dus je pakt deze steelstofzuiger vlugger dan een gewone stofzuiger.

Het werkt zo goed dat mijn schoondochter er ook al een heeft aangeschaft.
Zo handig voor een jong gezin.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annelies 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Algemene score

9,0
De Bosch Unlimited stofzuiger bevalt prima. Zuigt ontzettend goed en handig in gebruik. Ligt lekker in de hand en de batterij gaat lang mee voordat je deze weer moet opladen en dan ook nog een extra batterij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews