Bosch BCS1TOPNC - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Bosch BCS1TOPNC
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handig stofzuiger zonder snoer, en die goed zuigt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we hadden deze al in ons zomerhuis, en het bevalt ons zeer goed, zo goed dat we ook thuis deze stofzuigen willen gebruiken

Pluspunten

  • lang accu duur
  • erg gauw gepakt
  • zuigt goed
  • tegebruiken als kruimmeldief
  • accu ook te gebruiken voor boch geredschap

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gideon Boer 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Unlimited stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product maakt het makkelijke voor ons het huis goed bij te houden.
Denk aan spinrag en even snel de kruimels van de kinderen en fijn aan de muur op te hangen het apparaat is mooi om te zien!
Verder raad ik iedereen aan om sowieso van je kruimeldief af te stappen en deze te nemen!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • draadloos

Minpunten

  • capaciteit minimaal
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In tegenstelling tot andere merken is deze stil en kracht, goed schoon te maken.
Wordt de hele dag door gebruikt. Topapparaat

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Minpunten

  • Topzwaar
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk in gebruik batterij gaat lang mee en de batterij past ook in andere apparaten van bosch
ook voor auto uit te zuigen erg handig
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h de haas 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat mijn vrouw een fietsongeluk komt te zitten met een verbreizelde knie en ik de huisman ben geworden leek het me gemakkelijk om het meteen maar goed aan te pakken vandaar deze snoorloze en op 2 accu super handig
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Licht, stil en handig in gebruik. Tweede accu is een goede aanvulling. Jammer dat de oplader niet geïntegreerd is in de wandhouder. De borstel in de zuigmond werkt uitstekend.

Pluspunten

  • licht
  • stil
  • 2 accu's

Minpunten

  • oplader en wandhouder apart
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Peer 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet voor mogelijk gehouden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb een hekel aan stofzuigen maar met de Bosch BCS is het een feest. De haren van de Schapendoes kan ik eindelijk verwijderen zonder veel ”heen en weer” door de roterende borstel in de grote zuigmond. Ook is die borstel makkelijk te verwijderen en goed schoon te maken. De zakloze vuilopvang is ook makkelijk schoon te maken en het is goed te zien wanneer het geleegd moet worden. De twee batterijen zijn ideaal en snel op te laden. De steelstofzuiger is uiterst wendbaar, evenwichtig in de hand. Ik kan makkelijk met een hand een stoel kantelen en eronder zuigen. De kruimelzuiger en de hulpstukken zijn makkelijk en zeker los- en vast te koppelen. Ik heb in mijn 66 jaar nog nooit zo regelmatig gestofzuigd ook mede dank zij het aangename lage geluidsniveau van de motor. Zelfs in deze hittegolf heb ik gestofzuigd!!!!!

Pluspunten

  • Wendbaarheid
  • Geluidsnivo
  • Roterende borstel makelijk schoon
  • Twee batterijen
  • Vuilopvang makkelijk schoon

Minpunten

  • Nee
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sportdiva 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat neemt heel weinig ruimte in. Je hoeft het helemaal niet op te hangen aan een wand. Je kan het in je kleinste kastje opbergen waardoor je muur niet wordt ontsiert. Accu leeg is geen probleem. Terwijl je de lege accu oplaadt ga je door met de volgende accu. Ik heb bij geen andere steelstofzuiger deze onbeperkte mogelijkheid gevonden.

Pluspunten

  • dubbele accu
  • mee naar auto, caravan, boot, etc
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Reageer

BCS1TOPNC 20-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snoerloze stofzuiger

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is snoerloos en geen dure stofzuigerzakken nodig heel handzaam en reserve batterij met accu

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Geen dure stofzuigerzakken nodig
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stenen Blok 20-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super krachtige stofzuiger!

Algemene score

9,0
Ik was heel sceptisch met de aankoop, gedeeltelijk omdat ik zelf EN de Dyson verkoop, EN de Philips, EN de Bosch. Hetgene waar ik bang voor was, was het geluid wat de stofzuiger produceert. Tot ik de Bosch stofzuiger daadwerkelijk zelf ging gebruiken. Gedeeltelijk gekocht om het te testen (om zelf mensen te informeren in de winkel), en dus ook om ervaring op te doen. Er zijn meerdere dingen wat simpelweg geweldig is aan dit product!
- Het eerste punt is gelijk het geluid, de stofzuiger produceert ongeveer de helft van geluid t.o.v de Dyson, en dat is geweldig! Waarom volgt later..
- Daarbij heb ik tot op heden zelden tot nooit de turbo stand gebruikt. En dat is handig met een groot huis! (Zonder vloerbedekking)
- Verder heb ik een heel aantal katten, waaronder langharige katten. Omdat je de borstels er gemakkelijk uit kunt halen, werkt dit ideaal met het schoonmaken van de roterende borstels. En omdat het geluid zacht is, heb ik niet katten en kinderen die wild worden!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Efficient
  • Licht

Minpunten

  • Helemaal niets!
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goeie prijs kwaliteits verhouding
Eerst 2 weken geprobeerd en daarna gekocht bij EP
Zuigt als een jekko
Met 1 accu het hele huis doen (2e accu nog niet nodig gehad)
Zeker aan te bevelen voor huishoudens met huisdieren
Door ontbreken van snoer en zeer goede zuigkracht scheelt dit dagelijks 20 min aan stofzuigtijd
Duidelijk goedkoper als een Dyson en werkt net zo goed.
Ziet er verder ook leuk uit en ligt niet zwaar in de hand
Prima apparaat en ik ben een tevreden mens

Pluspunten

  • Goed zuigkracht
  • perfecte ronddraaiende turbo borstel
  • Geen snoer meer te verplaatsen
  • Geen haar huisdieren dat blijft liggen
  • Krachtige en snelladende accu (2x)
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bettina Kovacs-Janosek 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele lang accuduur, superkrachtig maschine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heeft universaal Bosch accu, niet zo zwaar, ook voor auto schoon maken absolute perfect!!! Mijn compleet huis was klaar met schoon maken binnen 15 minutes! Gebriukbaar voor alle soort van vloers!!!!!! Ook voor tapijt!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Gewicht
  • Maat
  • Accessories
  • Makkelijk te reinigen
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.N.M. Anemaat 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote betrouwbaarheid inzake electronica en handzaamheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niet meer afhankelijk van lengte van snoeren. Weinig verbruik van stroom door de accu's. Geeft weinig warmte af. De toebehoren zijn gemakkelijk aan te brengen. Heb begrepen, dat de accu's uitwisselbaar zijn op soortgelijke producten, als gereedschappen.
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H&A 07-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht en stil, zuigen prima.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het zuigen gaat prima. De stofzuiger is licht van gewicht en maakt relatief weinig lawaai. De batterij wordt vrij warm tijdens gebruik en het opladen geeft door de ventilator een zoemend geluid. Dus indien mogelijk niet in de kamer op te laden. Met twee batterijen is lange tijd zuigen mogelijk. Door turbomodule is de stofzuiger geschikt voor vloerbedekking en gladde vloeren met één mondstuk.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • geluidarm

Minpunten

  • relatief luidruchtige lading van de batterij
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aafje 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wendbare stofzuiger die goed doet wat ie moet doen. Twee accu's en draadloos. Accu's wat moeilijk te vervangen. Stofbak wat lastig te legen. Niet continu in oplader aan de muur. Wel jammer dat dit soort stofzuigers zo duur zijn.

Pluspunten

  • 2 accu's
  • Draadloos
  • Zuigt goed (Ook niet in turbo)

Minpunten

  • los ophangsysteem en acculader
  • Duur
  • Accu moeilijk te verwisselen
  • Stofbak wat lastig te legen
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik. Je pakt hem er heel gemakkelijk bij. Zuigkracht is wel stuk minder als gewone stofzuiger maar voldoende voor onze gladde vloeren.
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Inge 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een snoerloze stofzuiger die niet te veel lawaai maakt, een geweldige zuigkracht heeft en handig in gebruik s doordat het een stofzuiger en kruimeldief in 1 is. Daarnaast zitten er twee opladers bij zodat je altijd kunt stofzuigen.
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch accustorzuiger 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

accustofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is erg handzaam en licht. Zuigt geweldig zelfs hele kleine stofdeeltjes. Het apparaat is gauw te grijpen. Ook het stofreservaat is makkelijk te verwijderen.
Ik heb de stofzuiger pas kort maar ben er tot nu tot erg tevreden mee.
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 28-06-2018

handzama stofzuiger

Algemene score

10,0
wij hebben dit apparaat pas gekocht maar het is een uitstekende stogzuiger. Neemt zelfs kleine stofdeeltjes op.
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rudolf 25-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
oplaadbaar met 2 accu s sterke motor goed handteerbaar licht in gebruik genoeg hulpstukken niet overdadig

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch BCS1TOPNC

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews