Inventum ST306BZA zwart, blauw, grijs - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306BZA zwart, blauw, grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**r@h**l.com 24-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij verrast met mijn aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De stofzuiger heeft een heel goede zuigkracht. Ik dacht, ik doe het minder maar toen stond ie al op minimaal! Dus verbruikt ie nog minder stroom. Het snoer is robuust, dat vind ik mooi veilig, en de zuigmond is heel soepel door de goed uitgedachte constructie, daardoor hoef je minder kracht in je handen te geven. Het geluid van de motor is lekker stilHeerlijk! Dat ik klaar was met stofzuigen had ik het gevoel dat mijn huis nu echt stofvrij was

Pluspunten

  • Soepele zuigmond
  • Stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kemira65 23-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger, maar wel aparte parket borstel kopen zuigt zich vast aan harde vloer.
Stofzuiger slang is wat stug had wel wat langer gemogen. Stofzuiger slang fluit bij aansluiting in stofzuiger onder bepaalde hoek. Maar verder lekker stil, zuigt goed mooi design.

Reageer

r**e@g**l.com 29-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een top stofzuiger, hij zuigt goed is vooral erg stil! Zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigt krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 27-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel beter dan verwacht voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht omdat mijn vorige dure stofzuiger wel erg snel kapot ging.
Volgens diverse testen komt deze stofzuiger zeer goed uit de test: Stil, goede zuigkracht, hepa filter, lang snoer etc.
Kortom veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • stil
  • degelijk
  • lang snoer
  • zeer goede zuigkracht
  • prachtige kleur

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**8@h**l.nl 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Stofzuiger werkt heel goed, is stil en handzaam.. ik heb er direct maar twee gekocht.
Een voor boven en beneden, scheelt sjouwen.
Ook met een huis vol huisdieren krijgt de stofzuiger het huis schoon en stofvrij..
Zeer aan te raden..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LeidenDigitaal 15-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stop zoeken dit is een top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger maakt weinig lawaai maar het enigste nadeel vind ik de lengte van het snoer, mijn vorige stofzuiger had 15 meter maar tja die is helaas kapot. Ook fijn is de losse accessoires die er bij zaten kortom een onwijs goeie stofzuiger voor dat geld!!

Dus als je een goede stofzuiger zoekt zou ik deze zeker kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mz 10-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super handig formaat stofzuiger, inclusief handige hulpstukken. Zuigkracht zelf te regelen dus geschikt voor elke ondergrond. Snoer is zeker lang genoeg en hij is erg stil. Stofzuigen is weer een feestje

Pluspunten

  • Regelbare zuigkracht
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top Stofzuiger 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met grote zuigkracht maar geen herrie motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige stofzuiger wat wel een straaljager leek als je hem aanzette, is een compleet verschil met deze stofzuiger. Rustige motor maar met een goede zuigkracht en de prijs/kwaliteit verhouding is gewoon verbazend. Ben verbaasd over de kwaliteit die je voor dit geld kreeg ronduit PERFECT!!

Pluspunten

  • Rustige motor
  • goede zuigkracht zowel op laminaat als tapijt
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed en handige stofzuiger. Erg krachtig, en er zitten veel hulpstukken bij. Verder ook niet te zwaar in gewicht!

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is erg licht en goede zuigkracht. Zit een lang snoer aan, en veel verschillende zuigmonden. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liswoer 03-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte krachtige stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen. Na 12 jaar trouwe dienst hield mijn Dyson het voor gezien. Omdat ik er niet al te veel geld aan uit wilde geven ben ik door de goede reviews overgegaan op de aankoop van deze Inventum. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • krachtig
  • schappelijke prijs

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 27-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege de voordelige prijs heb ik deze aangeschaft en ben verrast dat het zo’n goede stofzuiger is.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Beetje swaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

monique 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige stofzuiger

Algemene score

9,0
ik heb hem gekocht op basis van reviews van anderen, en het klopte, een stofzuiger zonder onnodige toeters en bellen, goeie zuigkracht, niet te zwaar, geluidsarm, lang snoer en ook nog eens een leuke kleur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Kornman 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Kleur stofzuiger en een fijn schoon huis

Algemene score

7,0
Meteen toen de stofzuiger binnen kwam uitgeprobeerd. Hij zuigt goed. Huis lang niet zo schoon geweest. Mijn Alle kattenharen verdwijnen meteen en ook het kattengrind wat Harry de kat door het huis loopt. Stofzuiger heeft de neiging iets te sterk te zuigen maar dan kan je op de handgreep een schuif openen. Verder ben ik erg blij met de blauwe kleur wat goed bij mijn interieur past en het HEPA filter ivm allergie. Ik vraag mij wel af of het met de wielen bij de zuigmond goed gaat omdat mijn lange haar daar om heen draait. En ik had graag in de handleiding gelezen hoe je de accessoire houder kan bevestigen aan de steel.

Pluspunten

  • zuigt goed
  • Hepa filter
  • Mooie kleur
  • gewicht

Minpunten

  • Neiging vacuüm te trekken
  • handleiding had op 1 punt beter gekund

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Aaron 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn broer heb ik deze stofzuiger gekocht. Ik ben er zeer tevreden over, omdat de stofzuiger weinig geluid maakt en niet zwaar is. Ook vind ik het design van de stofzuiger mooi. Ik beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Modern design
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Effectieve, geruisloze en allergievriendelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ST206BZA stofzuiger is effectief, geruisloos en ook nog eens allergievriendelijk. Perfect voor ons, zeker omdat we ook een hond hebben die nogal verhaart. Met de diverse borstels/opzetstukken kun je veel verschillende vloeren en meubelstukken perfect schoon krijgen en echt fijn dat je daarbij weet dat de lucht schoon blijft vanwege de HEPA13 filter, dus geen uitstoot van kleine stofdeeltjes. Ook zeer prettig dat deze stofzuiger zo weinig geluid maakt. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super krachtige stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stille stofzuiger met zeer krachtige zuigkracht
Prijs kwaliteitsverhouding is zeer goed
Gewoon goede waar voor je geld

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

freddy mercury 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger, waardeloze zuigmond

Algemene score

7,0
Alles prima behalve zuigmond. Voorkant zuigmond zit borstel, achterkant rubber flapje over de lengte van de mond. Ik kan er niet mee zuigen, ik weet niet wat de ontwerpers nu weer gesnoven hebben maar het slaat echt helemaal nergens op. Proficiat weer een unique NOT selling point gescoord. Dit wordt dus een andere zuigmond bijkopen want de rest bevalt wel goed.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

J. van de Geest 18-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger hier
maakt van stofzuigen een plezier.
Het geluid is op goed niveau.
Verwisselen van zuigmond doe je zo!
Deze stofzuiger is een goed huishoudhulp,
in een handomdraai een stofvrije 'stulp'!

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • makkelijke handteerbaar
  • verschillende zuigmondjes bij de hand
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • nog niet ontdenkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanne Antens 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigkracht goed

Algemene score

9,0
aanbieding bij AH zeer goede zuigkracht ben heel tevreden met deze stofzuiger licht in gewicht een aanrader.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • licht in gewicht
  • hulp stukken
  • lange snoer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews