Philips PowerGo FC8241 zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerGo FC8241 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Ik Gebruik Dit Product:4-6 maanden
4 / 5
Fijne lichte stofzuiger
23 januari 2018
Nu een week of 4 in gebruik en de stofzuiger bevalt wat betreft zuigkracht goed. Verder is hij ook niet zo zwaar waardoor je makkelijk door de kamer kan.
Het snoer is langer dan we hiervoor hadden dus dat is fijn. Er is een aparte knop voor het oprollen van het snoer in plaats van een automatisch systeem als je even aan het snoer trekt. Geen ongewenste oprolacties dus.

Enig minpuntje is het opzetstukje voor hoekjes. Deze zit aan de achterop de stofzuiger aan de onderkant. Als je over een drempel rijdt dat valt hij er telkens uit.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • aparte knop voor oprollen
  • stil
  • lang snoer

Minpunten

  • opzetstukje valt makkelijk uit het opbergvakje

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 25-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede stofzuiger voor mensen met allergieën.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Goede krachtige stofzuiger voor mensen met allergieën, na het stofzuigen geen last gehad van niesbuien en opgezwollen ogen. Minpunt is echter wel dat er maar 1 opzet stuk bijgeleverd wordt en voor mij miste er juist een opzetstuk om bv. de bank te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

paultje13 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

doet wat hij moet doen n.l goed stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

9,0
Een goed werkende stofzuiger die makkelijk achter je aan hobbelt. Zuigt moeiteloos op een houtenvloer maar ook het vloerkleed is een probleem voor deze stofzuiger. Prettig vind ik dat hij een super lange snoer heeft. Ook erg prettig is dat deze stofzuiger niet stinkt bij het zuigen. Verbeterpuntje voor deze stofzuiger is de aan en uit knop.Als je deze met de voet bedient gaat de stofzuiger kantelen. Hier moet je echt handigheid in krijgen. Door mijn werk in de thuiszorg werk ik met veel verschillende stofzuigers bij mensen thuis. Deze vind ik zelf erg prettig!

Pluspunten

  • goed stofzuigen op harde vloer en tapijt
  • lange snoer
  • laat geen nare geur achter tijdens het zuigen
  • wendbaar

Minpunten

  • aan en uit knop
  • stang ligt wat zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda72 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Heerlijk makkelijk wendbare stofzuiger die doet wat hij moet doen. Zuigt goed, weinig lawaai, lange reikwijdte, lichtgewicht. Kortom is een prima product voor weinig geld!

Minpunten

  • Zit geen parket borstel bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone28 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede stofzuiger en licht in gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger die goed blijft zuigen ook al is de stofzuiger al wat voller. Licht in gewicht dus makkelijk te verplaatsen

Pluspunten

  • Licht in gewicht en blijft goed zuigen

Minpunten

  • maakt bij laminaat en plavuizen wat meer geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 04-04-2020
  • Product gekocht

Te licht

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

6,0
Ik vind hem te licht en te weinig zuigkracht hebben, die je kan concluderen dat ik niet geheel tevreden ben. Dit is mij te eerste stofzuiger van Philips en ik denk niet dat de volgende weer van Philips word

Pluspunten

  • Snoer rolt goed op.

Minpunten

  • Te licht, valt steeds om
  • Te weinig zuigkracht

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.R. 01-03-2020

Lichte allrounder

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Stofzuiger is naar verwachting zeker gelet op de prijs en prestaties. Lekker licht dus ook prima voor de trap te gebruiken. No nonsens lichte allrounder.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Leibbrand 13-01-2020

Niet blij mee

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

6,0
De stofzuiger op zich ben ik tevreden over,helaas valt de stang continue uit de pistool wat zwaar irritant is.Als ik het hele huis stofzuig valt deze gemiddeld 9 keer uit de stang en ben dan ook geneigd om de stofzuiger van 11 hoog naar beneden te donderen.Hij heeft wel een goeie zuigkracht,en een zeer goede lengte qua snoer waar ik tevreden over ben.Ik zou persoonlijk deze stofzuiger nooit kopen als ik dit van tevoren had geweten!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nella 11-05-2019

Dit is mijn derde Philips stofzuiger sinds 1985, maar ook de slechtste.

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

4,0
Het lijkt wel of al de apparaten tegenwoordig minder zijn als vroeger, zodat je eerder weer nieuw moet kopen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Beo 23-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Goede kracht, neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk op te bergen.
Alleen erg bewegelijk waardoor je moet uitkijken voor je meubels en plinten.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Erg bewegelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albie 29-03-2018

Goed apparaat

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

6,0
Zeer compact design, je kan het goed kwijt in de berging. de zuigkracht is niet regelbaar, daar heb ik bij de aanschaf niet naar gekeken. De zuigkracht is heel erg goed, zodat je het zeil aan de kanten van de kamer opzuigt. Lekker lang snoer, zodat je niet meer de stekker hoeft te verplaatsen .
De slang kwam vrij snel na de aanschaf los uit de draaikop, maar de garantie en de manier waarop dit geregeld is! Fantastisch!

Fijn product.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

BO 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

7,0
Op zich een goed produkt met enkele plus en min puntjes.
Het is een echte back to basic.
Rechtop vervoeren is niet handig, een open handvat voorkomt tillen met de vingertoppen.
Ik mis de zuigkrachtregeling.
Zou er een parketborstel bij doen voor harde vloeren.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lekker lang snoer
  • grote stofzak inhoud
  • prima voor vloerbedekking/kleden

Minpunten

  • de voet, werkt niet prettig op harde vloeren,
  • rechtop tillen is lastig met dicht handvat
  • geen zuigkrachtrdgelaar

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

mgoudswaard 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stofzuiger een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

9,0
Ik gebruik de stofzuiger nu enkele weken, ik ben positief verrast. Door zijn lichte gewicht is het een makkelijke apparaat om te verplaatsen. Ook is het design compact en dus makkelijke wendbaar ook in kleine ruimtes.

Pluspunten

  • Licht in zijn gewicht
  • Makkelijk wendbaar
  • Compact formaat

Minpunten

  • geen borstel opzetstuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno75 23-01-2018

Fijne lichte stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Nu een week of 4 in gebruik en de stofzuiger bevalt wat betreft zuigkracht goed. Verder is hij ook niet zo zwaar waardoor je makkelijk door de kamer kan.
Het snoer is langer dan we hiervoor hadden dus dat is fijn. Er is een aparte knop voor het oprollen van het snoer in plaats van een automatisch systeem als je even aan het snoer trekt. Geen ongewenste oprolacties dus.

Enig minpuntje is het opzetstukje voor hoekjes. Deze zit aan de achterop de stofzuiger aan de onderkant. Als je over een drempel rijdt dat valt hij er telkens uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rietje6 23-01-2018

Een ideale stofzuiger voor een gezin met huisdieren en kids

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Dit is een fantastische stofzuiger! Perfect voor een gezin met kleine kinderen en/of huisdieren. De zuigkracht is enorm en het huis is weer helemaal fris en schoon.Er blijft geen haar van de hond meer liggen. Zeer behendig, weinig lawaai en zeer energiezuinig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Elke31 22-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Klein en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Kleine maar krachtige stofzuiger. Formaat van de stofzuiger is klein, maar dit merk je niet aan de zuigkracht van het apparaat. Door zijn lichte gewicht is hij makkelijk te gebruiken op trap. Laminaat vloeren zijn goed schoon te maken.

Bij het gebruik op stoffering zoals banken en stoelen miste ik opzet stukken, zoals een bostel. Dit is voornamelijk bij huishoudens met huisdieren een gemis.

Geluid van de stofzuiger is minimaal, hij heeft een groot bereik qua snoer en hij is licht en wendbaar. Een goede stofzuiger voor dagelijks gebruik in huis.

Pluspunten

  • Klein en wendbaar
  • Krachtig
  • Stil
  • Licht geschikt voor trap
  • Groot bereik

Minpunten

  • Een enkel opzet stuk
  • Minder schikt voor huishoudens met huisdieren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

testedbyBO 19-01-2018

goed produkt maar minder handig in gebruik

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
De zuigkracht is top!
Ik vind hem wat minder handig in gebruik, de steel houdt niet goed vast, het handvat om hem rechtop te tillen zou niet dicht maar open moeten zijn, je tilt nu met je vingers ipv je hand.
De vloerborstel, heel goed voor tapijt, minder prettig voor harde vloeren.
Snoerlengte is super, ik kom nu echt in 1x door de hele verdieping.
Ik mis toch wel de zuigkrachtregeling welke ik gewend ben.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mgoudswaard 18-01-2018

fijn gebruiksvriendelijk apparaat

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

10,0
Ik gebruik de Philips pokergo nu enkele weken en ben er enorm tevreden over. Door het compacte formaat en zijn lichte gewicht is hij makkelijk te verplaatsen en naar boven te tillen. Hij is makkelijk wendbaar en daardoor is het stofzuigen in kleine ruimtes dus ook een stuk eenvoudiger. Het design ziet er prima uit. Voor de schappelijke prijs vind ik het een echte aanrader. Het apparaat heeft mij positief verrast! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Thijs1990 15-01-2018

Prima stofzuiger voor een goede prijs

Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

8,0
Ik gebruik de stofzuiger voornamelijk op tapijt en dat werkt prima. Genoeg zuigkracht en weinig lawaai. Geen klacten dus, prima in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Edo de Waard 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8241 zwart

Algemene score

7,0
Voor de Philips de afgelopen weken de PowerGo Stofzuiger met zak FC8241/09 Energielabel AAA, allergiefilter, 3 l, mogen testen. Positieve eigenschappen van apparaat zijn, het is een kleine en krachtige stofzuiger. Het formaat en het gewicht vonden wij tevens ook precies de mindere eigenschappen van deze stofzuiger. Tijdens het stofzuigen "vliegt" het apparaat achter de bestuurder aan. Maar dit is natuurlijk ook een kwestie van voorkeur. Wij hebben liever een wat zwaardere stofzuiger. Wij misten bij deze uitvoering de extra opzetstukken, zijn noodzakelijk voor mensen met huisdieren. De enkele opzetstuk die werd geleverd bij dit model, is helaas slecht gemonteerd en valt tijdens het stofzuigen steeds uit zijn houder. Geluid is minimaal en zuigkracht zeer sterk.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • voormaat
  • stil

Minpunten

  • licht en oncontroleerbaar
  • weinig extra opzetstukken
  • minder gschikt voor huishoudens met huisdieren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews