Miele SCAF3 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
C energieklasse
Type/soort
stofzuiger
Hulpstukken
kieren mondstuk

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mick 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sterke zuigkracht, praktisch en komt overal bij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger zat in een enorme verpakking, maar bij het uitpakken bleek de stofzuiger klein en praktisch. Je kan er alle kanten mee op en bij het gebruik van het meest centrale stopcontact kon ik mijn gehele appartement stofzuigen. Bij het gebruik van de 2 sterkste standen maakt de stofzuiger behoorlijk wat herrie. Verder zuigt hij uitstekend en is de stofzuiger ook voorzien van meerdere hulpstukken waardoor alles perfect kan zuigen en geschikt is voor meerdere vloersoorten.

Pluspunten

  • praktisch
  • goede zuigkracht
  • veel hulpstukken

Minpunten

  • herrie bij de zware standen
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ljvdz 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekocht omdat mijn oude defect was. Erg handige stofzuiger met genoeg verschillende standen en bijgeleverde borsteltjes. Opzetborstels zitten bevestigd aan de slang en zijn makkelijk mee te nemen. Zuigkracht is zeer goed! Voor elk soort textiel/hout/stilte andere standen mogelijk.

Pluspunten

  • opzetstukken
  • verschillende standen
  • makkelijk op te bergen

Minpunten

  • slang is te kort
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marclonsain 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi compact, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Bij ons thuis zijn vooral de trappen een probleem. Deze hebben gedeeltes bekleed met stof, wat er lastig uit komt. Deze stofzuiger heeft daar geen enkel probleem mee. Ook andere stukken hoef ik slechts één keer overheen.

Klein nadeel kan het korte snoer zijn, maar ik heb me er weinig aan gestoord.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Design
  • Compact

Minpunten

  • Kort snoer
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 24-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Weet zich raad met heel veel vrouwenhaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een studentenhuis is vaak niet echt netjes, maar meestal vallen de haren niet op. In ons huis was dat juist het grootste probleem, haren overal. Dit was ook een van de belangrijkste redenen waarom wij een stofzuiger wilden. Het moest niet te veel ruimte innemen en het liefst ook niet te veel lawaai maken omdat de meeste huisgenoten juist gaan schoonmaken tijdens tentamen weken als studie ontwijkend gedrag. We hebben de stofzuiger al een aantal keren gebruikt en keer op keer waren we verbaasd dat de stofzuiger was gebruikt en dat niemand hem gehoord had. Eveneens is het maar een kleine stofzuiger en is hij dus makkelijk op te bergen.
Het product heb ik voornamelijk gebruikt om de grote hoeveelheid haar in het huis te laten verdwijnen en daar wist hij zich zeker raad mee. Zelfs op een lagere zuigkracht werkte hij nog goed met het opzuigen van alle haren.
De stofzuiger is zoals ik net al zei klein en zwart. Hij ziet er mooi en kwalitatief goed uit. Het in elkaar zetten ging ook heel makkelijk, terwijl ik totaal niet technisch ben. Het enigste waar ik een beetje over in zat, was dat ik de hoogte van de stofzuigerslang niet kon instellen, waardoor hij misschien een tikje te groot was, maar al met al is het echt een lichte, mooie, goed rollende stofzuiger die ik zeker zou aanraden als je veel haren in huis hebt of gewoon een kleine goede stofzuiger wilt.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Maakt weinig geluid
  • Werkt zelfs goed op laag ingestelde zuigkracht

Minpunten

  • Hoogte niet instelbaar, voor mij net wat
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annelous 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

miele stofzuiger

Algemene score

7,0
Ik heb de stofzuiger nu een kleine maand en hij bevalt erg goed!
Hij is lekker ligt. Volgt makkelijk en zuigt goed.
doordat hij lekker licht is, is het stofzuigen een stuk makkelijker en voor je rug een stuk lichter.
De stofzuiger maakt redelijk wat herrie maar hier heb ik persoonlijk geen probleem mee.
doordat er een opening op de stang zit kan je soms de druk makkelijk verdelen.
verder zitten er een paar kleine tributen bij waardoor je ook bij alle kleine hoekjes kan.

Pluspunten

  • licht
  • volgt makkelijk
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jans 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige, compacte stofzuiger, ziet er ook nog eens leuk uit.
Neemt weinig ruimte in beslag dus ook geschikt om bijv. op zolder neer te zetten als tweede stofzuiger.
Diverse hulpstukken zodat je overal goed kunt stofzuigen, ook in onhandige hoekjes en op slecht bereikbare plaatsen.
Snoer is net niet lang genoeg om boven en beneden te zuigen met gebruik van hetzelfde stopcontact en dat is wel jammer.
Wel lange steel, goed voor je rug dan hoef je niet zo te bukken.
Verschillende zuigstanden.
Op zijn hardst zuigt hij het kleed van de vloer en maakt dan ook best wel veel herrie maar een standje lager gaat het prima.
Snoer rolt goed op.
Prima stofzuiger!

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Zuigt prima

Minpunten

  • Snoer had wat langer gemogen
  • Luiddruchtig in de hoogste zuigstand
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annepan 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtige mooi vormgegeven stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele mooie krachtige stofzuiger, precies wat je van MIELE mag verwachten! Hij doet waar hij voor gemaakt is! Hij heeft 6 standen, van zacht zuigen naar maximaal krachtig zuigen. Wat een beetje een nadeel is, is dat hij, hoe hoger de stand, steeds meer geluid maakt, de hoogste stand is erg lawaaierig, dus die gebruik ik toch wat minder.
jammer dat hij geen telescopische stang heeft, dat had mijn oude zuiger en is toch wel erg prettig. Nu moet ik dus een stange eraf klikken... niet heel pracktisch vind ik. Tevens vind ik de stang behoorlijk zwaar.
Snoer en slang zijn ook niet heel lang, prima voor een gewone woonkamer, maar hou er rekening mee dat je af en toe van stopcontact moet wisselen.
De zuiger verder is zeer licht en flexibel, hij draait makkelijk overal heen.
mijn conclusie: ondanks een aantal nadelen, ben ik blij met de zuiger, hij doet z'n werk erg goed!

Pluspunten

  • Zeer wendbaar
  • Krachtig zuigen

Minpunten

  • Hard geluid
  • Geen telescopische stang
  • Zware stang
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K.O. 23-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is mooi compact en ziet er ook nog eens leuk uit. Heeft een zeer goede zuigkracht en veel mogelijkheden. Zuigt makkelijk honden en katten haren op en rolt makkelijk achter je aan. Ideaal de lange telescoopbuis zorgt ervoor dat je gewoon rechtop kunt blijven staan bij het stofzuigen Erg jammer dat de lange telescoopbuis niet inschuifbaar is. Snoer rolt gemakkelijk op, maar 5.5. meter snoer is veel tekort .
Een ideale stofzuiger voor wanneer je klein woont of als tweede stofzuiger.
Prijs-kwaliteit verhouding goed!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • lange telescoopbuis

Minpunten

  • te kort snoer
  • telescoopbuis niet inschuifbaar
Geschreven voor: Miele SCAF3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer