Bosch BGL8SIL4 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ade 31-07-2017 Product paar weken in bezit

Krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege zachte geluid van de motor en de zuigkracht van de stofzuiger. Goed handelbaar en snoer rolt goed op.

Pluspunten

  • Krachtige zuigkracht
  • Stabiel en draaibaar

Minpunten

  • aan& uitknop raakt trede bij stofzuigen trap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brantjes 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Superstille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger maakt weinig lawaai, zuigt zeer krachtig en heeft een lekker lang snoer waardoor je niet elke keer van stopcontact hoeft te wisselen.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Zwaar mondstuk voor tapijt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

harry horendol 25-07-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een stilte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing om te stofzuigen in relatieve stilte! Dat maakt dit vervelende werk een stuk aangenamer. Hiervoor hadden we een Dyson, maar die maakte op een gegeven moment zo veel herrie, met een hoge pieptoon, die ik nog lang hoorde nasuizen in mijn oren. Deze stofzuiger is compact, met goede regelbare zuigkracht, en heeft een goed handvat.

Pluspunten

  • zo ongeveer de stilste in zijn klasse
  • zuigkracht regelbaar

Minpunten

  • opbergruimte voor de hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinder 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger BGL8SIL4

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het aantal decibellen is zeer laag. het snoer is erg lang. En een redelijke prijs met nog eens tijdelijke actiekorting van Bosch.

Pluspunten

  • heel laag geluidsniveau
  • lang snoer 15 meter
  • erg goede reiniging op parket
  • stofuitstootklasse A
  • laag energiegebruik

Minpunten

  • het wat hogere gewicht van het apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meta Zomer 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke stille stofzuiger, goede zuigkracht en een lang snoer, ook de lengte van de stang is fijn.

Minpunten

  • De universele borstel is zwaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 18-07-2017

Geweldige stofzuiger

Algemene score

10,0
Een voorbeeld van kwaliteit , uitstraling en degelijkheid.
Het beloofde wordt waar gemaakt , fluisterstil en hoge zuigkracht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Peters 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille stofzuiger. Prima zuigkracht/ goed regelbaar. Veel accessoires; als parketborstel, kleine borstel en opzetstuk voor kleine hoekjes. 15 mtr lange snoer is een uitkomst! Stang en handvat van de stofzuiger prima, je staat rechtop tijdens het stofzuigen.

Pluspunten

  • lang snoer
  • lengte van de stofzuigerstang
  • extra handvat
  • zuigkracht

Minpunten

  • formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

F. Maessen 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, super stille, energie zuinige en toch krachtige stofzuiger. Gemakkelijk in het gebruik door zijn lange snoer, tal van opzetborstels en zeer wendbaar.

Pluspunten

  • erg stil
  • laag stroomverbruik, label A
  • lang 15 m. snoer
  • hygiëne filter
  • soepel wendbare wielen

Minpunten

  • iets zwaar qua gewicht bij optillen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Heijmen 14-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stille stofzuiger met uitstekende zuigkracht op een houten vloer. Voldoende hulpmiddel om te gebruiken op trap en vloerkleed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derks 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede en fluisterstille stofzuiger. Zelfs op de laagste zuigstand nog krachtig genoeg. Echt een fijne stofzuiger en eindelijk een met een extra lang snoer.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Grote zuigkracht
  • Fluisterstil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w.post 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige zuigkracht en geluidarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuste uitvoering en geluidsarm!
Pas na enkel dagen gebruik ontdekt dat de beloofde zuigkracht enorm is
Goede koop

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluidsarm

Minpunten

  • veel hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Irene 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch silence pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De motor van de stofzuiger is echt veel stiller maar de hulpstukken en met name het grote mondstuk maakt een hoop lawaai (of valt nu meer op). De reclame is erg overdreven want 56 db is niet geruisloos maar wel een stuk stiller dan mijn oude.

Pluspunten

  • makkelijk wendbaar ook zijwaarts
  • motor stiller

Minpunten

  • mondstuk maakt nog hoop lawaai op harde vloer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nathalie 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Heel stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is ideaal voor een groot huis vanwege de actieradius van 15 meter en super stil. De zuigkracht is heel goed voor verschillende type vloeren. Ook fijn zijn de verschillende opzetstukken voor parket, steen en tapijt. Een hele fijne stofzuiger die de investering meer dan waard is!

Pluspunten

  • Stil
  • Actieradius van 15 meter
  • 4 wieltjes die rond kunnen draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Vorselaars 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Algemene score

9,0
Erg fijne stofzuiger. Compact en gemakkelijk op te bergen. Door het extra lange snoer niet nodig om van stopcontact te wisselen. Aanrader!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Erg stil
  • Rijdt gemakkelijk over de vloer

Minpunten

  • Er wordt één stofzuigerzak meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Beusen 04-07-2017 Product paar weken in bezit

Erg stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product gekozen om zijn stille zuigkracht, laag stroomverbruik, extra lang elektriciteitssnoer en extra grote stofzak

Pluspunten

  • weinig herrie
  • goede zuigkracht
  • extra lang snoer
  • degelijke afwerking
  • grote stofzak

Minpunten

  • handgreep is lastig zuigen onder radiator

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Ruiter 21-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch stofzuiger BGL8SIL4

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weinig geluid en prima zuig capaciteit op tapijt, maar ook op onze houten vloer(parket) en natuurstenen vloer.
Mijn vrouw vindt ook de lange uitschuifbare stang handig, kan nu recht op staand de vloer zuigen. Hoeft niet te bukken.
Lang snoer 15 meter komt goed uit, je hoeft niet meer van stopcontact te wisselen bij schoonzuigen woonkamer.

Wij zijn zeer tevreden. cijfer 10

Pluspunten

  • lang snoer
  • lange uitschuifbare steel
  • goede zuigcapaciteit
  • behoorlijk geruisloos
  • makkelijk wendbaar, compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 15-06-2017

Wat een zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort pas in huis maar nu al heel tevreden . Dacht in eerste instantie dat de stofzuiger het niet deed maar merkte toen pas dat hij bijna geen geluid maakte ,wat een zuigkracht en minimale herrie! Handige hulpstukken op deze manier wordt stofzuigen een leuke bezigheid.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Minimaal geluid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLW 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stille goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nieuwe stofzuiger gekocht omdat oude stuk was.
Bosch BGL8SIL4 gekocht na een zeer goede uitgebreide uitleg van de dame van Mediamarkt in Heerhugowaard
De stofzuiger is voor alle vloeren geschikt en zuigt heel er stil, bevalt goed.
Nu mag mijn vrouw wel stofzuigen als er voetbal op tv is, Ik kan het commentaar van de tv gewoon horen zonder het geluid harder te moeten zetten.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Goede zuigkracht
  • Mooi design
  • geschikt voor alle vloeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer