Bosch BGL8SIL4 - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Bosch BGL8SIL4
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 231 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D.Louwman 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ZELF AAN DE SLAG ZONDER GELUID

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Reeds eerder (35 jaar geleden) Bosch stofzuiger en ander producten (koelkasten op verschillede adressen) aangekocht tot tevredenheid

Pluspunten

  • redeloijik geluidsarm
  • zuigt prima

Minpunten

  • je moet het wel zelf doen
  • mijn vrouw laat het echter aan mij (84 jaar) over
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Roja 22-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke stille en krachtige stofzuiger

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger doet precies wat hij moet doen mijn langharige kleden zuigt hij weer prachtig in model en de laminaat vloer wordt perfect gereinigd. De sofzuiger is bijzonder stil en het lange snoeer is ideaal ik kan er overal mee komen zonder van stopcontact te hoeven wisselen. En hij ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Geluid
  • Zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

28 december 2017 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ProSilence 59 Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger maakt weinig lawaai en toch een zuigkracht die meer dan voldoende is om zijn werk te doen.
Ook het lange snoer van 15 m is makkelijk. De zwenkwieltjes loodsen je makkelijk door de vertrekken. Al met al je doet het stofzuigen weer met plezier.
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brantjes 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superstille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger maakt weinig lawaai, zuigt zeer krachtig en heeft een lekker lang snoer waardoor je niet elke keer van stopcontact hoeft te wisselen.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Zwaar mondstuk voor tapijt
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Direct na aflevering uitgepakt en getest. Fantastische stofzuiger. Zuigt goed en is super stil.
Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Super stil
  • Zuigt goed
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De stofzuigman 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend stil!

Algemene score

9,0
De stofzuiger is echt heerlijk stil, het meeste geluid komt van de slang en het mondstuk. Zuigt goed. Mondstuk is nog wel even wennen en had iets breder gemogen. De houder voor de opzetborstels is onhandig. Maar doordat het zo'n stil apparaat is, toch een aanrader!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Lang snoer
  • Rijdt fijn mee tijdens stofzuigen

Minpunten

  • Mondstuk op tegelvloeren (met voeg)
  • Houder voor opzetborstels
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

VOF 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht,stil en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voorheen een Miele black pearl die ook voldeed maar de bosch is veel stiller, zeer gebruiksvriendelijk door lang snoer en ook goed wendbaar met genoeg hulpstukken. De eenvoudigste borstel voldoet goed op onze harde vloeren en kan door geringe hoogte bijna overal onderdoor.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • lang snoer
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Wendy 15-06-2018

welke hulpstukken zien erbij?

Reageer

Peter Spoor 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige zuinige stofzuiger. Lekker wendbaar met lang snoer. Handige hulpstukken en geleverd met pakketborstel.
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KH 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerful yet peaceful!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Not only is this sleek white vacuum compact enough to store in our small apartment closet, but it is powerful, efficient and -- best of all -- quiet. It makes vacuuming far more pleasant than ever.
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je hoort bijna niet dat de stofzuiger aan staat

Algemene score

9,0
nooit zo'n fijne stofzuiger gehad, ook mijn vrouw is er zeer tevreden mee. gebruiksvriendelijk en een uitgesproken mooi model
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmien 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echt heer zactjes geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb in 2013 een beroerte gehad net bij mijn oor en ben vanaf die tijd erg geluid gevoelig dus uitkomst

Pluspunten

  • 59 db dus fluister zacht
  • doet geen pijn aan mij hooft
  • 15 meter snoer

Minpunten

  • stofzakken
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groenewoud 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een aanwinst deze stofzuiger.
Grote zuigkracht en heel stil.
Wilde hem harder zetten omdat ik bij de vorige veel lawaai gewend was.
Steel ook hoger in te stellen dan de vorige.

Pluspunten

  • Stil
  • lange steel
  • grote zuigkracht
  • verschillende zuigmonden
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantiena 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heb de bosch stofzuiger gekocht en hij is lekker stil en krachtig super fijne stofzuiger zitten veel hulpstukken bij ook borsteltje voor de bank
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Berend 18-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil, en lekker krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden een stofzakloze stozuiger 'het' merk. Die zijn niet stil en het legen is altijd een beetje een dingetje. We hebben katten en kattengrid en dat is geen fijne combinatie in een zakloze. Het grid wordt een heel fijn stof en dat kom je over al in het apparaat tegen. Wij weer terug naar de zak. Helemaal blij. (En wat een stilte !!!)

Pluspunten

  • Lekker lang Snoer
  • Niet te zwaar
  • Direct alle rommel uit de naden van de vloer.

Minpunten

  • Geen minpunten
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijna geluidloos en zeer licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geruisloze stofzuiger met een geweldig 15 meter snoer waardoor je in een keer door het hele huis kan. Ook zeer makkelijk wendbaar door de 4 ipv 2 wielen. Extra handvat op de stang waardoor het stofzuigen echt makkelijker word ook een handig hulpstuk voor laminaat en hondenharen. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Geruislozer
  • 15 meter snoer
  • Energiebesparing

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger flusterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig dat een stofzuiger nou eens niet zoveel kabaal maakt. Ik vluchtte altijd het huis uit. Dat hoeft nu niet meer.

Pluspunten

  • Geluid
  • Zuigkracht
  • Gebruiksgemak
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger, stil in gebruik en groot bereik door lang snoer! Stofzuiger is goed wendbaar door de zwenkwieltjes. Bevalt uitstekend.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • groot bereik door lang snoer
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg stil met zuigen.
Goed lang snoer
Veel aseccoires ik heb hem net gekocht ben er nu al blij mee ziet er mooi uit en zuigt top
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Meijboom 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voorheen nooit veel aandacht besteed aan de keuze voor een stofzuiger, maar deze keer had ik een nieuwe nodig en stond open om breder te oriënteren. Langer snoer was wel een must kwam in huis meestal net niet goed uit en moest het werk onderbreken om de stekker over te zetten. Deze heeft 15 meter waardoor je net flexibeler bent. Ook die fluit toon uit het goedkopere merk wat we hiervoor hadden waren we zat. Zochten een stillere stofzuiger wie had ooit gedacht dat dit mogelijk was maar deze is echt stil zou in de nacht kunnen stof zuigen zonder dat mijn partner of kinderen er wakker van zouden worden. Dan de grote stofzak die lang mee gaat en de zuigkracht echt een aanrader voor iedereen die een snel een schone vloer wilt hebben

Pluspunten

  • Erg stil
  • Enorme zuigkracht
  • 15 meter lang snoer
  • 4 wielen stevig op de vloer beweegt makkelijk

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een superstille motor en een heel goede zuigkracht. Ook de extra accessoires zijn handig. Kortom een compleet en goed produkt

Pluspunten

  • Heel stil
  • Een heel groot bereik

Minpunten

  • Snoer moet begeleid worden
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews