Bosch BGL8SIL4 - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 95 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

28 december 2017 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ProSilence 59 Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger maakt weinig lawaai en toch een zuigkracht die meer dan voldoende is om zijn werk te doen.
Ook het lange snoer van 15 m is makkelijk. De zwenkwieltjes loodsen je makkelijk door de vertrekken. Al met al je doet het stofzuigen weer met plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brantjes 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superstille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger maakt weinig lawaai, zuigt zeer krachtig en heeft een lekker lang snoer waardoor je niet elke keer van stopcontact hoeft te wisselen.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Zwaar mondstuk voor tapijt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Irene 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch silence pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De motor van de stofzuiger is echt veel stiller maar de hulpstukken en met name het grote mondstuk maakt een hoop lawaai (of valt nu meer op). De reclame is erg overdreven want 56 db is niet geruisloos maar wel een stuk stiller dan mijn oude.

Pluspunten

  • makkelijk wendbaar ook zijwaarts
  • motor stiller

Minpunten

  • mondstuk maakt nog hoop lawaai op harde vloer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

chrystalclear 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrast door zuigkracht icm extra acc. turbo borstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De reden om deze stofzuiger te kiezen was voornamelijk dat ik de haren van onze huisdieren goed wil kunnen verwijderen. Zowel op gestoffeerde bank als op vloerkleden.
Maar deze stofzuiger presteert zelfs boven verwachting, zeker in combinatie met de turboborstel die ik er apart bij heb aan geschaft. Zelfs de haren uit de kokos mat verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Ik ben zeer tevreden over deze stofzuiger, een echte aanrader.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • wendbaarheid slede
  • turbo borstel aanrader
  • geluid

Minpunten

  • stofzuiger stang redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marita V. 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het verbaasde mij dat hij zo verschrikkelijk stil was, bij onze vorige stofzuiger deed ik oordoppen in vanwege de enorme hoge toon die zeer deed aan de oren.
Ook de zuigkracht en de hele lange snoer zijn geweldig. We kunnen het hele flat nu vanuit één stopcontact zuigen.
Het is een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Lange snoer
  • Hij rijdt heel soepel
  • Zuigt de vloerbedekking bijna vanaf de grond.

Minpunten

  • Je moet er mee stofzuigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik gebruikte een prima zuigende Dyson stofzuiger, maar moest daarbij eigenlijk gehoorbescherming dragen. De katten vluchtten altijd de kamer of het huis uit, de hond werd gestoord en er was geen gesprek te voeren of tv te volgen. 83 Db.
Nu hebben we de stille Bosch stofzuiger en in het begin denk je, "zuigt ie wel? " Hij zuigt zeker zo sterk als Dyson, maar dan zonder herrie, aan de tv reclame is niets gelogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super stofzuiger, bijna geruisloos, zuigt krachtig, hele handige borstel erbij en mondstukken. De lange kabel is super fijn, je hoeft bijna niet van stopcontact te wisselen. En je kunt hem in het zicht laten staan want hij ziet er ook nog eens mooi uit....

Pluspunten

  • lange kabel
  • bijna geruisloos
  • niet te zwaar
  • rolt makkelijk

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een heel stille stofzuiger, door het speciale hadvat is het prettig zuigen. Met het snoer met een lengte van 15 meter kom je het hele huis door zonder van stopcontact te wisselen.
Prima aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Robo 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkerrrrrr stil zeg!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is zo rustig met een zeer grote zuigkracht.
Prima stofzuiger een aankoop waar je geen spijt van krijgt!!

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Reiff 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een verassende eerste kennismaking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het grote aantal uitstekende beoordelingen over deze Bosch stofzuiger hebben mij, als Miele fan, doen besluiten om ditmaal voor Bosch te gaan. Thuis aangekomen onmiddellijk aan de slag gegaan en inderdaad, de enorme zuigkracht en de stille motor vallen bijvoorbeeld direct op. Ik reken op jarenlang plezier van deze stofzuiger.

Pluspunten

  • de zuigkracht
  • de stille motor
  • de wenbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stofzuiger die zijn werk doet en nergens om heen zuigt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met deze stofzuiger wil je gewoon mee werken, kinderen kunnen gewoon tv kijken en luisteren terwijl je stofzuigt. Met de actieradius van deze stofzuiger bereiken we hele kamer de trap en een gedeelte van de boven verdieping zonder de stekker te verplaatsen.

Pluspunten

  • Actieradius 15 meter
  • Stil
  • Sterke zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Connie M 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Grote actieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In 1 woord een fantastisch apparaat. Het heeft een hele grote actieradius is enorm stil terwijl hij een hele goede zuigkracht heeft. TOP

Pluspunten

  • Actieradius
  • Zuigkracht
  • Is enorm stil
  • Apparaat volgt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote stofzuiger

Algemene score

7,0
Het is best een grote stofzuiger. Past nog maar net rechtop staand in de gangkast. Inderdaad best wel stil en zuigt goed. Het snoer is even wennen hoe je met een rukje het snoer ontgrendelt, waarna het oprolt. Wat ik erg raar en zwaar vind gaan is het open drukken van de koppeling tussen slang en stang.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • koppeling tussen stang en slang gaat zwaar.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Marjo 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger zacht geluid, sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige stofzuiger, geluid zacht, lange kabel en fijn dat de filter uitwasbaar is.
Extra handgreep is erg makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille kracht

Algemene score

9,0
Wegens bovenmatige last van lawaai deze prosilence gekocht. Hij doet wat ik verwacht: heel stil stofzuigen. Er moet toch een krachtige motor inzitten, want ons tapijt was in no-time schoner dan voorheen. Het ging ook snel door de brede zuigmond.
Het extra lange handvat zorgt ervoor dat ik met mijn lengte van 1.95m rechtop kan blijven. Als dit apparaat ook weer ruim 10 jaar mee gaat ben ik dik tevreden.

Pluspunten

  • stille motor
  • goeie zuigkracht
  • lang snoer
  • zeer wendbaar

Minpunten

  • hulpstukken los, evt op steel gemonteerd
  • schakelaar tapijt/parket mondstuk erg stroef/zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A Mulders 11-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en fijn lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer krachtige stofzuiger prettig in de hand liggend en top geluidsniveau mooie vormgeving en meer als voldoende hulpmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlinder 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele stille stofzuiger en zuigt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluidarme stofzuiger, het is een genot om hem te gebruiken. Er kan nog een gesprek gevoerd worden of muziek geluisterd. Daarbij beschikt hij over goede zuigkracht. Het is geen hele goedkope stofzuiger maar hij is zijn prijs zeker waard.

Pluspunten

  • heel stil
  • actieradius van 15 m
  • hepa filter

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

willie kosman 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger van Bosch BGL8SIL4

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, vooral bij de laagste toeren bijzonder stil, en geeft ook dan nog een voldoende zuigkracht, een aanrader.

Pluspunten

  • Stil, goede zuigkracht.
  • heel complete uitrusting .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulaatje 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, groot bereik, wendbaar

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met de Bosch BGL8SIL4. Hij produceert inderdaad weinig geluid. Wat nu wel opvalt zijn de wieltjes onder het mondstuk. Die hoor je wel goed! Hij is met 4 zwenkwielen erg wendbaar. Mocht je ergens tegenaan stoten dan beschermt de rubber rand. Het extra lange snoer is ook erg fijn. Ik vind het handvat wel wennen. Je moet de lengte van de buis goed afstellen, want anders krijg je last van je pols. Ook vind ik het niet zo handig dat er op het mondstukje voor meubels een borsteltje geklikt zit wat je er af en toe af moet halen en weer terug moet klikken. Dit gaat vrij zwaar en het is oppassen dat je vel er tussen komt. Hier had ik liever 2 aparte opzetstukken voor gehad.

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Groot bereik
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Handvat
  • Opzetstuk meubels zou 2 aparte moeten zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra & Peter 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluisterzacht en toch beresterk...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zochten naar een stofzuiger die èn gehoor-vriendelijk moest zijn, èn tegelijkertijd op alle soorten vloer(bedekking) optimaal zou presteren. De 'Bosch BGL8SIL4' heeft aan deze eisen voldaan. We hebben houten vloeren, maar ook tegels, laagpolige kleden en hoogpolige vloerbedekking in huis. Dit apparaat doet wat er gedaan moet worden, zonder fluitende oren of hoofdpijn te bezorgen.

Pluspunten

  • Nauwelijks enig geluid
  • Compact
  • Lichtgewicht op de trap

Minpunten

  • Heeft een zak nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews