Bosch BGL8SIL3 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Bosch BGL8SIL3
Best Reviewed - december 2017
Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 474 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annie 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een verschrikking om de stang en de borstel te ontkoppelen

Algemene score

4,0
Ik ben een vrouw, en ik heb de BGL8SIL3 gekocht omdat deze goede reviews heeft.
Maar ik krijg echt met geen mogelijkheid de slang van de stang los gekoppeld, en ik krijg ook niet de borstel van de slang los.
Het indrukken van de ontgrendelings knoppen gaat ongelooflijk zwaar.
Ik heb het zelfs met z'n tweeën geprobeerd, de één de knop indrukken en de andere trekken, maar ook dat lukt niet. Zelfs voor mijn zoon is het te zwaar.
Dit systeem van indrukken is consument onvriendelijk, maar vooral vrouw onvriendelijk.

Dit systeem deugt niet.
Ik heb de stang, de slang en de borstel naar de Bosch service afdeling opgestuurd, en krijg als antwoord dat alles is gecontroleerd en in orde bevonden.

Ook op mijn verzoek om de stang en de slang om te ruilen voor een consument vriendelijk systeem wordt geen gehoor aan gegeven, ik moest maar contact met de leverancier opnemen.

Hiervoor had ik een Philips stofzuiger waarmee ik geen problemen had.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Koppeling van de slang gaat zwaar
  • Koppeling van de stang gaat zwaar
  • Koppeling van de borstel gaat zwaar
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Hans van der Vlist 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

De Stille Kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na aankomst direct getest.
Man wat een beauty (Hij is wit) van een stofzuiger en wat is'ie stil.
De stofzuiger gebruikt maximaal 650 watt en dat is zeer gunstig voor het milieu en ook voor de portemonnee ( mijn oude stofzuiger gebruikte nog 2000 watt !)
De zuigkracht is subliem, hij laat echt niets achter, ook niet op tapijt, alles is schoon.
Door zijn grote stofzak hoef je deze niet zo vaak te verwisselen als bij een andere stofzuiger, ook dat is een voordeel.
Ja, ik ben met deze nieuwe Bosch stofzuiger danig in mijn sas en beveel hem een ieder van harte aan!

Pluspunten

  • Enorme zuigkracht
  • De Stilte bij het stofzuigen
  • Laag energie verbruik
  • Grote stofzak ( 5 ltr.)
  • Anti-allergie uitblaasfilter.(uitwasbaar)
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen vuiltje (meer) aan de lucht 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

geen stof meer te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de stofzuiger is bijzonder stil doch mijn tijgertje wordt er wel wakker van. de zuigkracht is prima. er zijn voldoende hulpstukken (zuigmonden)

Pluspunten

  • stil
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • gaat wat stroef over hoogpolig tapijt
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Twen2002 06-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil en erg goed zuigvermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer stille stofzuiger, perfect om de angst van mijn katten voor dat "grote herrie-makende ding" te laten verdwijnen.
Ook de zuigkracht staat me erg aan ivm het laagpolige tapijt en de vele ambtenaren die ik wekelijks moet zien te verwijderen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht
  • Lang snoer
  • Lange handzame telescoop arm/buis
  • Makkelijk in gebruik en op te bergen

Minpunten

  • Iets wat aan de zware kant
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger BGL8SIL3

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, ik had alleen de zuigkracht wat hoger verwacht en hij is ook niet zo stil als dat ik had gehoopt.
Misschien had ik m even uit moeten proberen eer ik hem kocht. Toekomst moet uitwijzen of hij de € 279 waard is geweest.
voorlopig nog niet zo enthousiast als de andere reviews......

Pluspunten

  • mooi design
  • lang snoer
  • wat stiller dan een andere stofzuiger

Minpunten

  • geen vaste plek voor accesoires
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerold Jans 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige zuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De BGL8SIL3 een stofzuiger waar je psychologisch van in de war raakt hij maakt zo weinig geluid dat je denkt dat de stofzuiger niet zuigt . maar wat blijkt hij zuigt de broekspijpen van je lijf . de stofzuiger is stabiel en zeer goed wendbaar en door zijn grote goed opbergbaar . maar het allerrijkste is dat hij zo stil is dat tijdens de behandelingen in de salon van mijn vrouw ik nu wel tijdens de behandeling kan gaan stofzuigen want men kan gewoon met elkaar blijven praten en verstaanbaar is . ik zou willen zeggen kopen dat ding want het is de beste stofzuiger op dit moment .

Pluspunten

  • geruisloos stil
  • compact wendbaar en stabiel

Minpunten

  • opbergen , hulpstukken kan niet in de stofzuiger
  • op rollen van het snoer mis een knop .
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elise van den Eijnde 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de stofzuiger nog maar een paar dagen maar wat heerlijk om hier mee te zuigen, wat een verschil met onze vorige stofzuiger! Echt heel erg tevreden over deze stofzuiger !

Pluspunten

  • Geluid
  • Lange snoer
  • Goede zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Venrooy 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8SIL3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger,Voor weinig Watt een enorm zuigvermogen.
Tijdens stofzuigen kun je gewoon een gesprek voeren met je medebewoner,zo stil is de motor!
Fantastisch voor harde vloeren maar ook een tapijt maakt hij onberispelijk schoon.
Erg content met deze machine.

Pluspunten

  • Zeer stille motor
  • Weinig watt,maar krachtige energiezuinige motor
  • Geschikt voor harde vloeren alswel tapijt
  • Het grote bereik door het 15 mtr. lange snoer
  • Lichte wendbaarheid voorzien van 4 wielen

Minpunten

  • Behoorlijk aan prijs,maar dan heb je ook Watt!
  • Geen
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil, maar goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn vrouw slechthorende is en daarom een hoorapparaat en een CI draagt, is een omgevingsgeluid vaak heel storend.
Onze vorige electrolux stofzuiger was al stil, maar Bosch overtreft dit zeer overtuigend, zonder zuigkracht in te leveren.
Onze hond wordt er echter wel wakker van, zodat ik een echte test met een tijger achterwegen zou laten.
Aangezien ik de stofzuiger pas kort in gebruik heb, kan ik niets zeggen over duurzaamheid, maar hij komt mij solide over, de tijd zal het uitwijzen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Solide indruk
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Hond wordt wakker :)
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.tC 13-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Spijt spijt spijt. Géén power !

Algemene score

5,0
Ik zie hier allemaal van die positieve berichten maar die kloppen niet met mijn beleving. Als iemand hem van me wil overkopen, graag. Hij is stil en heeft een lang snoer en hij is heerlijk stil.. máár de zuigkracht is slecht. Ik moet de borstel echt óp het vuil zetten wil hij het meenemen. Soms heb ik het idee dat ik met een bezem bezig ben !! Te weinig vermogen dus! Onhandige borstel en het is erg moeilijk om de steel even van het onderstuk los te maken. Ik zit te bedenken of ik een betere stofzuiger ga kopen of dat ik me blijf ergeren aan dit ding. Een miskoop wat mij betreft. Ik had van zo'n degelijk merk wat beters verwacht. Ik merk ook dat het lezen van reviews hier zeer misleidend kan zijn.
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Khunhans 10-08-2018

Vraag: heeft u deze stofzuiger nog? zoja..wat is de vraagprijs? gr. Hans

Reageer

wytskeh 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht, lang snoer en zeer weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie stofzuiger, handig in gebruik, veel accessoires er bij. Hij is krachtig en stil. De zuigkop is makkelijk draaibaar waardoor je in alle hoekje makkelijk kan komen. Achterop is er al helaas wel een stukje plastic afgebroken waar de stang ingeschoven moet worden. En het terugtrekken van het snoer moet even wennen, dit is zonder knop.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • lang snoer
  • mooi design
  • veel assecoires

Minpunten

  • snoer oprollen moet wennen
  • plastic is al stuk na enkele weken
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Dusseljee 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger BGL8SIL3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige stofzuiger, het geluid van de zuigende mond overheerst die van de motor....ja zo stil ! Een genot.

Pluspunten

  • Zeer goede zuigkracht
  • Erg maar dan ook erg stil
  • Veel goede hulpstukken er bij.

Minpunten

  • Snoer oprollen met een klein rukje gebeuren.
  • Geen nieuwe snufjes
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil met grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is super stil en heeft een perfecte zuigkracht. Hij is gemakkelijk te hanteren en heeft een super groot bereik van 15 meter. Door de combinatie van deze eigenschappen is dit de beste in zijn prijsklasse. Voor de prijs van rond de 200 euro is dit een echte winnaar.

Pluspunten

  • Superstil
  • Grote zuigkracht
  • Groot bereik
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Alleen in wit leverbaar
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Anne 09-01-2018

Ik zie deze stofzuiger alleen voor €299,- te koop. Waar heb jij deze stofzuiger gekocht?

Reageer

Wouter 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil en met een lang snoer

Algemene score

9,0
Eindelijk een stille stofzuiger waarbij je tijdens het stofzuigen de radio niet harder hoeft te zetten, de telefoon gewoon hoort als deze over gaat en de familieleden te woord kan staan zonder de stofzuiger eerst af te moeten zetten. Uitgevoerd met een goede stootrand en een snoer van 15m waarmee ik het hele huis kan zuigen zonder van stopcontact te moeten wisselen. En zuigen doet de Bosch overtuigend. Geleverd met alle hulpstukken en verstelbare slang met handgreep zodat je niet voorover gebukt het huis rond moet lopen. Ook meerdere standen van zuigkracht zodat dit apparaat werkelijk voor alle ondergronden en zelfs gordijnen kan worden gebruikt. En dan ook nog met energieverbruik A.

Pluspunten

  • stil, krachtig, energie zuinig
  • lang snoer, krachtig
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marcel 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handige en stille stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste stofzuiger die echt stil is, zelfs op de hoogste stand! Super wendbaar door de zwenkwieltjes, dus kortom een aanrader

Pluspunten

  • stil
  • wendbaar
  • veel accesoires

Minpunten

  • wel wat zwaar
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian2707 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bewust een nieuwe stofzuiger gekocht omdat we de herrie van de oude niet meet konden verdragen. Is een heel groot stuk stiller en heeft dezelfde zuigkracht. Dat is in het begin onwennig omdat je geluid en zuigkracht blijkbaar aan elkaar koppelt in het brein.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Veel zuigmonden
  • Extra handvat voor betere houding met stofzuigen

Minpunten

  • Hulpstukken niet in stofzuiger
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roosje 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid en extra lang snoer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten gericht naar een stille stofzuiger met een extra lang snoer. En dat is gelukt! Hij is wel wat zwaar, dat is echter voor ons geen probleem we gebruiken hem alleen beneden.

Pluspunten

  • Stille stofzuiger
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar om trap op te tillen (als dat nodig is)
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo stil !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De eerste Bosch stofzuiger ooit bij ons thuis. Zo stil dat wanneer ik in een andere kamer ben en mijn vrouw is aan het stofzuigen even moet controleren of het apparaat wel aanstaat. ( lijkt wel of ze aan het droogstofzuigen is , hahaha)
Dat was tot nu toe elke ochtend oorverdovende diepe ellende.
De beste investering als echtgenoot voor het behouden van huiselijke vrede....

Pluspunten

  • Stil, stil, stil
  • Stil stil stil
  • langs snoer

Minpunten

  • nog niet gevonden.
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiel 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staat hij aan....? Stiller dan stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ga je voor zo stil mogelijk en een degelijk, kwalitatief goed product dan zit je met deze stofzuiger goed. Komt geleverd met veel opzetstukken.
Minpunten van deze stofzuiger zijn de niet zo flexibele stofzuigerslang en het gewicht.

Pluspunten

  • Stiller dan stil
  • Veel opzetstukken standaard bijgeleverd
  • Zuigt goed op zowel harde ondergrond als tapijt
  • Goede filter en daardoor weinig uitstoot

Minpunten

  • Zwaar
  • Stugge stofzuigerslang
  • Soms lastig inzetbaar door grote stofzuigerborstel
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Enigszins sceptisch vanwege het lage vermogen maar zeer positief verrast door de prestatie. Een ervaring die je vooraf niet vermoedt, krachtige zuigprestaties op zowel de parketvloer in de woonkamer als van het tapijt van onze slaapkamer. Zeer stil en geen irritaties van een te kort netsnoer.

Pluspunten

  • Muisstil
  • Zuigkracht
  • Lengte netsnoer

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews