Bosch BGL8SIL3 - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Bosch BGL8SIL3
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 140 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans van der Vlist 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

De Stille Kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na aankomst direct getest.
Man wat een beauty (Hij is wit) van een stofzuiger en wat is'ie stil.
De stofzuiger gebruikt maximaal 650 watt en dat is zeer gunstig voor het milieu en ook voor de portemonnee ( mijn oude stofzuiger gebruikte nog 2000 watt !)
De zuigkracht is subliem, hij laat echt niets achter, ook niet op tapijt, alles is schoon.
Door zijn grote stofzak hoef je deze niet zo vaak te verwisselen als bij een andere stofzuiger, ook dat is een voordeel.
Ja, ik ben met deze nieuwe Bosch stofzuiger danig in mijn sas en beveel hem een ieder van harte aan!

Pluspunten

  • Enorme zuigkracht
  • De Stilte bij het stofzuigen
  • Laag energie verbruik
  • Grote stofzak ( 5 ltr.)
  • Anti-allergie uitblaasfilter.(uitwasbaar)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise van den Eijnde 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de stofzuiger nog maar een paar dagen maar wat heerlijk om hier mee te zuigen, wat een verschil met onze vorige stofzuiger! Echt heel erg tevreden over deze stofzuiger !

Pluspunten

  • Geluid
  • Lange snoer
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot bereik, en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb hem nu 1 week in gebruik en bevalt mij zeer goed. Zeer stille stofzuiger, de motor hoor je bijna niet lopen. Het zuiggeluid hoor je meer dan de stofzuiger zelf. Fijn is ook het grote bereik (totale lengte 15 meter). Al met al een zeer fijne stofzuiger.

Pluspunten

  • geruisloos
  • Groot bereik

Minpunten

  • Tot nu toe geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Venrooy 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8SIL3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger,Voor weinig Watt een enorm zuigvermogen.
Tijdens stofzuigen kun je gewoon een gesprek voeren met je medebewoner,zo stil is de motor!
Fantastisch voor harde vloeren maar ook een tapijt maakt hij onberispelijk schoon.
Erg content met deze machine.

Pluspunten

  • Zeer stille motor
  • Weinig watt,maar krachtige energiezuinige motor
  • Geschikt voor harde vloeren alswel tapijt
  • Het grote bereik door het 15 mtr. lange snoer
  • Lichte wendbaarheid voorzien van 4 wielen

Minpunten

  • Behoorlijk aan prijs,maar dan heb je ook Watt!
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil, maar goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn vrouw slechthorende is en daarom een hoorapparaat en een CI draagt, is een omgevingsgeluid vaak heel storend.
Onze vorige electrolux stofzuiger was al stil, maar Bosch overtreft dit zeer overtuigend, zonder zuigkracht in te leveren.
Onze hond wordt er echter wel wakker van, zodat ik een echte test met een tijger achterwegen zou laten.
Aangezien ik de stofzuiger pas kort in gebruik heb, kan ik niets zeggen over duurzaamheid, maar hij komt mij solide over, de tijd zal het uitwijzen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Solide indruk
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Hond wordt wakker :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Twen2002 06-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil en erg goed zuigvermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer stille stofzuiger, perfect om de angst van mijn katten voor dat "grote herrie-makende ding" te laten verdwijnen.
Ook de zuigkracht staat me erg aan ivm het laagpolige tapijt en de vele ambtenaren die ik wekelijks moet zien te verwijderen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht
  • Lang snoer
  • Lange handzame telescoop arm/buis
  • Makkelijk in gebruik en op te bergen

Minpunten

  • Iets wat aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

geen vuiltje (meer) aan de lucht 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

geen stof meer te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de stofzuiger is bijzonder stil doch mijn tijgertje wordt er wel wakker van. de zuigkracht is prima. er zijn voldoende hulpstukken (zuigmonden)

Pluspunten

  • stil
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • gaat wat stroef over hoogpolig tapijt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelia 13-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is werkelijk een ideale stofzuiger. Heel stil. Goede zuigkracht. Heel goed wendbaar en een snoer van 15 meter.
Dit was een hele goede koop.

Pluspunten

  • Heel stil
  • 15 mtr snoer
  • Goede zuigkracht
  • Zeer goed wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikv 11-11-2017

super stil

Algemene score

10,0
met deze stofzuiger kan je gewoon tv luisteren en zuige te gelijk je hoort hem niet.
dit terwijl de zuigkracht ondanks zijn lage stroomverbruik super is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Lia 01-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosh stofzuiger

Algemene score

9,0
Super stille stofzuiger! Zuigt prima en heeft een degelijke uitstraling! Op de laagste stand hoor je hem niet!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonny 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een verademing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stil waardoor ik zoiets had van nou ben benieuwd of hij wel genoeg zuigkracht heeft maar echt helemaal top!!! We hebben honden, katten en wonen tussen de zandpaden dus lopen ook veel zand mee naar binnen maar voor deze stofzuiger geen enkel probleem.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Lekker lange snoer
  • Goed wendbaar
  • Veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nlkikker 25-08-2017

Zacht in geluid; zwaar in gebruik

Algemene score

8,0
Heb deze stofzuiger nu enige tijd in gebruik en ben er niet ontevreden over. Je kunt in alle rust je taak verrichten. Hij zuigt prima op verschillende sterktes en de accessoires zijn prima. In vergelijking met mijn vorige Bosch (die overigens niet kapot te krijgen is) is hij wel robuust en zwaarder om te verplaatsen of achter ja aan te slepen. Dus wie spierballen heeft is dit apparaat een aanrader. Maar ben je op leeftijd, dan zou ik een lichter exemplaar aanschaffen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Van Wetten 23-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ten eerste een goede uitleg in de winkel , een krachtige motor en en een stille stofzuiger, geeft weinig hitte af.
En een heerlijk lang snoer, geen verlengsnoer meer nodig.
Helemaal toppie.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Mooij 22-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker lang snoer, bijzonder stil, zuigt zeer goed op plavuizen vloer, fijn dat er ook een aparte borstel voor tapijt bij zit.

Pluspunten

  • het lange snoer
  • goede zuigkracht op harde vloeren

Minpunten

  • zuigslang zelf aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Reinier 20-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige stofzuiger! Zeer stil! Zeer goede zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger voldoet aan alle verwachtingen. Hij is zeer stil, heeft een enorme zuigkracht, goede accessoires. ook fijn is het lange snoer van 15 meter. De stofzuiger is goed regelbaar mbt zuigkracht. Ondanks het vermogen is hij ook lekker licht van gewicht. Goede aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger Bosch BGL8SIL3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na wat speurwerk gekozen voor deze stille en krachtige stofzuiger van Bosch. Het is een geweldige ervaring om hiermee te stofzuigen. De stofzuiger is zeer wendbaar en eindelijk een die zonder problemen over het snoer kan manoeuvreren.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • wendbaar

Minpunten

  • accesoires aan de stofzuigerstang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudthedude 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Verbazend stil en sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege grote zuigkracht met een laag verbruik en stille werking. En daar is niets te veel aan gezegd. Vrijwel perfect apparaat.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • 15 meter snoer!
  • grote zuigkracht
  • mooi apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aboerkamp 09-08-2017

geweldige stille stofzuiger

Algemene score

10,0
Mooie en stille stofzuiger, eerste paar keren controleren of hij wel aan stond. wat een stilte. en de honden haren zuigt hij ook goed op. We hebben namelijk 2 hondjes. en dat voor zo weinig vermogen maar wel sterke zuigkracht. echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ayse 09-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Stilte voor rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het geluid hoor je niet waardoor je blijft stofzuigen!!! Alle ruimtes laat je met rust achter. De kracht is super, je gaat nooit een cm opnieuw over met je stofzuiger.

Pluspunten

  • stil
  • krasvrije gedeelte

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 07-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne stofzuiger juist omdat het zo'n stille stofzuiger is Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat de zuigkracht heel goed is, het extra lange snoer van 15 meter! en je de stofzuigerstang makkelijk uit elkaar kunt halen als je bijvoorbeeld langs de randen van het plafond de spinnenwebben weg wilt halen Daarbij ziet de stofzuiger er ook nog eens erg mooi uit! Werkt zoals verwacht en de prijs-kwaliteitverhouding is goed

Pluspunten

  • stille motor
  • goede zuigkracht
  • snoer is 15 meter lang

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews