Philips PowerPro Compact FC9330 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claudia87 22-06-2017 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat, rijdt soms wat moeilijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger met goede zuigkracht. Handleiding is in plaatjes en daardoor makkelijk te begrijpen, al spreekt het eigenlijk wel voor zich.
Reinigen van het filter is makkelijk om te doen al kan het drogen van het filter even wat tijd kosten.
Apparaat is handzaam al is sommig bochtenwerk wat lastig en rijdt hij niet op alle oppervlakken even soepel. Op tegels rijdt hij als een zonnetje!
Handig aan het apparaat is dat alle accessoires er aan vast zitten. Je hebt alles bij de hand en weinig mogelijkheden om een extra borstel of spletenzuiger kwijt te raken.
De stofzuiger maakt wel redelijk wat herrie maar aangezien hij fijn in gebruik is, neem ik dat voor lief.

Pluspunten

  • compact
  • accesoires bij de hand

Minpunten

  • rijdt soms wat stroef

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Linda 13-07-2017 Product paar weken in bezit

Prima zakloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken. Ik kon echt direct aan de slag. Stofbak legen is heel eenvoudig en je kan prima je hele huis stofzuigen en dan de bak pas legen. Klepje op de stang om zuigkracht te regelen is onhandig, die schuift steeds open waardoor er een hele hoge piep ontstaat.

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudig in gebruik
  • zonder stofzak is heel plezierig

Minpunten

  • zuigkracht had sterker gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moooo 13-07-2017 Product paar weken in bezit

Super ding!

Algemene score

10,0
Ik heb de stofzuiger nu enkele weken in gebruik en ben er echt super tevreden mee. de stofzuiger heeft veel verschillende opzetstukjes die je kunt gebruiken in verschillende situaties. dit maakt de stofzuiger erg compleet. daarnaast is het heel fijn dat de stofzuiger geen zak heeft. dit maakt de stofzuiger ideaal in gebruiksgemak. Daarnaast zuigt de stofzuiger erg goed. De haren van mijn kat zuig ik hier moeiteloos mee op.
ook de prijs kwaliteit verhouding is erg positief.
Al met al erg tevreden en kan hem een ieder aannraden!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • opzetstukken
  • zakloos
  • wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarcvdB 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne zuigkracht uit deze compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger verving onze oude Philips stofzuiger met zak. De zakloze stofzuiger zuigt nog beter en stof en vuil wordt soms zelfs aangetrokken van een paar centimeter afstand. Op laminaat glijdt hij fijn over de vloer en de stand voor kleed/vloerbedekking maakt dat andere oppervlakken ook goed schoon worden. Een klein nadeel is het ophangsysteem voor de steel+slang. Dit voelt erg instabiel aan. Bij onze vorige stofzuiger hetzelfde en daar zelfs kapot gegaan. Je moet bij deze de steel inschuiven zodat er minder kracht op komt te staan.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • klein
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • ophangsysteem steel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilma 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger hebik nu 2 weken en ik ben er erg blij mee.
Fijn dat er verschillende opzetstukken opzitten, en op de stang zit zelfs een borsteltje geintegreerd. Makkelijk voor de meubels of op de trap.
De stofzuiger glijdt makkelijk over allerlei oppervlakken heen, Parket en tapijt zijn snel en efficient gezogen. Het valt me echt op dat het makkelijker en lichter gaat dan de vorige. Een minpuntje is de knop in het handvat dat de zuigkracht regelt, deze schuift te makkelijk heen en weer en moet je echt vast houden om hem op de goede plek te houden.

Pluspunten

  • licht in gebruik
  • geintegreerd borstelstuk

Minpunten

  • knop om zuigkracht te regelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sebasvanw 10-07-2017 Product paar weken in bezit

Handige compacte zeer gebruiksvriendelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer handige compacte stofzuiger met een eigentijds design. Deze stofzuiger hebben wij voor erbij gekocht en daar is hij prima voor. Komt overal makkelijk bij en super handige opvangbak waardoor je geen zakken meer nodig hebt. Klik, leeggooien en klaar. Ben er blij mee en zou de stofzuiger zeker aanraden.
handige opvangbak, lekker compact, komt overal goed bij met de speciale borstel
het snoer is wat aan de korte kant.
Ja, ik zou dit product aanbevelen.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Compact
  • Wendbaar
  • Eigentijds design

Minpunten

  • Het snoer is iets kort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 10-07-2017 Product paar weken in bezit

Licht, snel, zakloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met deze stofzuiger! Ten eerste omdat hij zakloos is, maar ook zeker omdat hij licht is, makkelijk over de vloer beweegt en goed in de kast past. Enige wat ik jammer vind is dat hij niet ook nog draadloos is. Verder ideaal!

Pluspunten

  • Zakloos
  • Makkelijk beweegbaar
  • Goed formaat
  • Licht

Minpunten

  • Niet draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa2912 10-07-2017 Product paar weken in bezit

Compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een compacte krachtpatser, deze stofzuiger is zeer makkelijk in gebruik en opvallend stil. Door de lange steel kunnen ook wat langere mensen rechtop stofzuigen. De hulpstukken zitten handig op de steel en dus goed binnen handbereik. Ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilmasch 09-07-2017 Product paar weken in bezit

Goed hanteerbare stofzuiger

Algemene score

10,0
Stofzuiger is mooi compact. Rijdt makkelijk. Flexibele zuigmond en makkelijk in hoogte verstelbare stang. Goed te legen, snoer rolt makkelijk op/af. Kleine borstel is makkelijk in de stang verwerkt. De zuigkracht is makkelijk aan te passen

Pluspunten

  • makkelijk te legen
  • lange stang
  • blijvende zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonarda5 08-07-2017 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden!

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, sterke zuigkracht!
Na jaren een dyson te hebben gebruikt overgestapt naar een Philips.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid

Minpunten

  • Klein reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

icalex 04-07-2017 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuigen die doet wat hij moet doen, stuizuigen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de stofzuiger nu 2 weken in gebruik en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Wij hadden al een Philips marathon stofzuiger vanwege de vele huisdieren. Maar omdat die stofzuiger wat oud werd en omdat het aantal huisdieren aan het afnemen is, werd het tijd voor een andere.

Wij wilde graag een kleine lichte stofzuiger die makkelijk te bedienen is. De PowerPro Compact is die lekkere lichte stofzuiger en is lekker wendbaar. Zuigkracht is ook erg goed en je ziet gewoon de rommel opgezogen worden een paar cm naast de zuigmond. Wat wel opvalt is als de bak waar het stof in komt vol begint te raken (en met huisdieren is dat snel),dat dan de zuigkracht wel snel afneemt. Iets wat we bij onze vorige stofzuigerzak loze stofzuiger niet zo erg merkte, maar die was ook 150 euro duurder dan deze. Als je de bak na elke keer zuigen leegt heb je er geen last van. Voor mensen met meerdere honden en katten zou de stofbak wel eens iets te klein kunnen zijn.

Ook missen we het traploos instellen van de zuigkracht van onze oude stofzuiger, maar of dat het extra geld waard is wat je daarvoor betaald, betwijfel ik. De zuigmond zuigt alles goed op en glijd makkelijk over zowel harde vloeren als tapijten en vloerbedekking. Wel is de zuigmond iets hoger dan onze vorige dat tot gevolg heeft dat we niet meer goed onder de bank kunnen komen.

De geïntegreerde borstel op de steel is in het begin even wennen, maar nu vind ik het heel prettig. (hoe heb ik ooit zonder gekund). Ook de lengte van de steel (uitschuifbaar) is erg prettig en voor ons lang genoeg. Wel mis ik een goede manier om de stofzuiger op te pakken als ik bijvoorbeeld de trap op moet. Ik was een handvat gewend aan de bovenkant en die mis ik.

Ook het snoer is voor mijn gevoel iets aan de korte kant, maar vooralsnog redden we ons er mee in ons huis. Ook is hij niet de stilste in huis, maar goed dat is ook niet zo belangrijk.

Al met al een hele fijne lichte stofzuiger die wellicht niet de meest luxe is, maar doet wat het moet doen voor een goede prijs. Ik zou hem bijna iedereen aanraden. Mensen met meerdere honden en katten zou ik wel waarschuwen. Ik denk dat zij beter een duurder modelletje kunnen kopen van Philips.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Licht gewicht
  • Zuigt goed/krachtig
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Snoer iets te kort
  • Stof container met meerdere huisdieren snel vol.
  • Zuigkracht niet instelbaar
  • Beetje luidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nadines 04-07-2017 Product paar maanden in bezit

Erg fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne stofzuiger!

We zijn thuis erg fan, van deze stofzuiger! En geen stofzuigerzak! Ik dacht dat ik hier erg aan zou moeten wennen, maar niks is minder waar, het is zo makkelijk.. je klikt hem er af gooit het weg en het is klaar.

Hij stofzuigt erg licht , is wendbaar en snel, goede stofzuigerkracht en de steel is verstelbaar voor lang en kort goed te gebruiken.

En hij ziet er ook nog is prachtig uit! Wij zijn fan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annebertie 01-07-2017 Product paar weken in bezit

Licht gewicht stofzuiger die doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een zeer lichte stofzuiger heel wendbaar, maar wel heel krachtig.
Handig is dat de kleine borstel is geïntegreerd aan het mondstuk (uitschuifbaar).
Hij maakt wel wat geluid, maar dat vind ik totaal niet storend. Schoonmaken gaat heel makkelijk en het filter kun je onder de kraan afspoelen.
Het snoer had ietsje langer gemogen.
Al met al een hele fijne, krachtige stofzuiger. Zowel op harde vloeren als voor op vloerbedekking. Ik ben er erg teveden over.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wenbaarheid
  • Licht gewicht
  • Geïntegreerde kleine borstel

Minpunten

  • Snoerlengte
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 29-06-2017 Product paar weken in bezit

Compacte stofzuiger met een verrassend sterke zuigkracht

Algemene score

8,0
Ik heb dit product nu ongeveer 2 weken in gebruik en ben heel tevreden. Bij een stofzuiger gaat het er natuurlijk om dat hij goed zijn werk doet en dat doet deze stofzuiger zeker. Toen ik de eerste keer de stofzuiger zag had vond ik hem redelijk klein, dus ik had niet verwacht dat er zoveel zuigkracht in zou zitten. Zelfs naast de stofzuigerborstel zie ik bijvoorbeeld zand richting de borstel gezogen worden. Doordat hij heel veel zuigkracht heeft heb ik het idee dat hij wel meer lawaai maakt dan mijn vorige stofzuiger.

Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat hij geen stofzuigerzak heeft, en dit vind ik dan ook een groot voordeel. De bak is eenvoudig te legen en schoon te maken. Omdat ik zowel tapijt als parket heb moet ik een aantal keer switchen met de stofzuigerborstel wat prima werkt.

Gemak: de stofzuiger zelf is heel erg licht, wendbaar, heeft een lang snoer en manoeuvreert prima door mijn huiskamer. Ik vind de stofzuigerstang redelijk zwaar, maar persoonlijk heb ik daar geen problemen mee. Al met al kan ik deze stofzuiger zeker aanraden.

Pluspunten

  • geen stofzuigerzak
  • compact
  • wendbaar
  • hoge zuigkracht
  • compact

Minpunten

  • lawaaiig
  • zware stofzuigerslang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Coeny 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne sterke stofzuiger die soepel beweegt

Algemene score

9,0
Zuiger rijdt en zuigt zeer soepel en krachtig. Is makkelijk op te ruimen (stang kan op 2 manieren worden aangehangen) en opvangbak makkelijk te legen. De zuigmond in het handvat is handig met een uitschuifbaar mondstuk.
Nadeeltje; snoer is iets te kort en zuigkracht is niet instelbaar.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • soepele beweging
  • makkelijk opbergen

Minpunten

  • snoer iets te kort
  • zuigkracht niet instelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nielsve80 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Compact, licht en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker compacte en lichte stofzuiger die makkelijk wendbaar is. Snoer is iets aan de korte kant, waarschijnlijk door de compacte behuizing met beperkte opslagruimte ervoor. Is wat gehordig, maar dat vinden wij wel een fijn gevoel geven van kracht. Zuigt ook goed, pakt kattenharen goed op. Stofbak leegt makkelijk. Filter kan makkelijk onder de kraan worden afgespoeld. Geïntegreerde accessoire (van haren voorzien mondstuk) is een slimme oplossing; geen los stuk, maar uitschuifbaar vanaf de stang! Al met al zeker tevreden!

Pluspunten

  • Compact, licht, wendbaar
  • Krachtig
  • Geïntegreerde accessoire

Minpunten

  • Wat kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sammy78 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Stofzuiger die doet wat ie moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger nu een tijdje in gebruik en ben er superblij mee! Hij is lekker licht waardoor hij lekker in de hand ligt en stofzuigen nu een makkie voor me is. De mondstukken zitten aan het apparaat vast wat super handig is want was met me oude stofzuiger die dingen altijd wel kwijt. De zuigkracht is voor mij ook toppie dus alles bij elkaar een top stofzuiger voor een mooie prijs! I am happy...

Pluspunten

  • Lekker licht in gebruik
  • Alle mondstukken zitten aan het apparaat vast
  • Zuigkracht is prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze stofzuiger nu een aantal dagen in mijn bezit en ik ben er erg tevreden mee, hij zuigt zonder moeite alles op zonder overal meerdere keren overheen te gaan.

op de steel zit een schuifje die je kan verzetten voor bijvoorbeeld meubels, harde vloeren en kleden/vloerbedekking. op het voetstuk heb je ook een knop die je om kunt zetten voor kleden/vloerbedekking en harde vloeren

het kleed zuigt hij moeiteloos schoon,vond dit altijd een rot klus, maar dit is nu zo gepiept.

de opvangbak is makkelijk eraf te halen en te legen. je kan hem schoonmaken met water, verder staat er max afgebeeld zodat je kunt zien wanneer je hem moet legen.

er zitten ook filters in die je kan schoonmaken met water

verder zitten er 2 mondstukken bij. 1 met en borstel en een smalle lange. de smalle lange zit in een houder die aan de buis vastzit en de borstel kan je gebruiken door de buis er af te halen en de borstel naar beneden te schuiven, ideaal, geen gedoe met losse onderdelen.

de stofzuiger rolt makkelijk achter je aan, en hij is lekker compact, je kan hem op 2 manieren opbergen: de stofzuiger rechtop zetten en de zuigmond eraan vast te haken, of gewoon recht laten staan en de zuigmond aan de achterkant vast te haken

Het enige nadeel tot nu toe vind ik de kleine opvangbak.

Pluspunten

  • Compact
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Kleine opvangbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marije1980 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne, compacte stofzuiger. Erg handig dat er een zachte borstel in de stang geïntegreerd zit, nu hoef je dat hulpstuk niet eerst te pakken en erop te zetten. De stofzuiger is klein en licht en daardoor goed wendbaar.
En het belangrijkste: de zuigkracht is echt uitstekend. Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Compact
  • Wendbaar
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Belleboon 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtig apparaat! Ik was na altijd Miele wat sceptisch, maar de Philips maakt al haar beloften waar! Zuigkracht is goed en het gemak waarmee de stofzuigermond draait is echt een cadeautje! Manlief pakte de stofzuiger net en zei precies hetzelfde! Met twee maincoons en twee kinderen onder de drie jaar is er altijd wel stof haar en losliggend vuil in huis, normaal gesproken was het legen vd zak echt iets waar ik tegenop zag, maar nu pak ik het reservoir, leeg m en kan zo weer door! Kortom een echte aanrader! Zou hem dan ook zo aanbevelen.
Enige minpunt dat ik heb kunnen ontdekken is het in principe handige borsteltje dat standaard op de stofzuigerstang zit, dat wil als je teveel kracht gebruikt omhoog schieten. Maar dit weegt geenszins op tegen de rest vd stofzuiger. Hij is compact, wendbaar, zuigt goed en gemakkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geen zak
  • Wendbaar
  • Compact

Minpunten

  • Vaste borstel op stang schuift onhoog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer