Bosch BBHL21840 - Reviews

Best Reviewed okt 2017 Bosch BBHL21840
Best Reviewed oktober 2017
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn 03-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

2e review na 2 maanden gebruik

Algemene score

6,0
Na 2 maanden gebruik valt mij het volgende op:

Als de accu leeg is is het opladen met de adapter heel makkelijk. Maar tegelijk wil je dan de filters ook even een schoonmaakbeurt geven. Dat kan prima, maar de filters moeten na het wassen een tijdje drogen Je kunt ze niet direct in de stofzuiger terug stoppen. Dus, opladen zonder dat de filters er in zitten.

Het opladen kan alleen als de stofzuiger in de steel zit!! En het reservoir moet (zonder filters dus) Aan de stofzuiger, anders kun je hem niet in de steel klikken. Zo staat de stofzuiger dan op te laden.

En nu komt het probleem! Als een ander in huis na een tijdje de stofzuiger wil pakken, ziet deze heel makkelijk over het hoofd dat de filters er niet in zitten, en begint vrolijk met zuigen! De stofzuiger kan gewoon aan, er zit geen filter beveiliging op!

Het gevolg is dat je een hele avond bezig bent om het ding uit elkaar te schroeven, en van binnen schoon te maken. (weet wat je doet, de garantie zal waarschijnlijk meteen vervallen)

Van binnen ziet de stofzuiger er trouwens een stuk minder indrukwekkend uit dan van buiten, De luchtstroom blaast gewoon dwars door alle elektronica heen. er is geen flow begeleiding naar buiten. Had ik anders verwacht.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • accu

Minpunten

  • Geen filterbeveiliging!!
  • Alleen opladen als de stofzuiger in de steel zit.
  • ziet er van binnen teleurstellend simpel uit.
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Reageer

Denny 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht , makkelijke bediening , licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne 2 in 1 steelstofzuiger , makkelijk om even snel wat schoon te maken .
hebben deze gekocht omdat we honden hebben lopen in huis en hierdoor vaak snel even de hondenharen weg willen halen , dit pak je sneller dan een gewone stofzuiger .
De zuigkracht in samen werking met de roterende borstel is een perfecte combinatie om de haren van huisdieren op te ruimen(ook op een stoffenbank) evenals de koekkruimels en zand voeten van de kinderen .

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bediening
  • roterende borstel
  • loopt tijd van de accu tijdens gebruik
  • licht van gewicht
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ R 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger doet het heel lang op 1 acculading, ik kan makkelijk de hele bovenverdieping zuigen.
Erg handig, hij staat achter de deur en ik kam 'm zo pakken. Hij zuigt krachtig.
Heel licht, geen gesjouw meer met een grote stofzuiger.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Licht in gewicht
  • Krachtig in zuigen
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Thea 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige snoerloze stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel fijne snoerloze stofzuiger, met weinig geluid en een afneembare kruimeldief voor stoelen en trappen. Snelle oplader en kan ca 45 minuten zuigen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

irina 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht en goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
1 week in gebruik en ik ben zeer tevreden tot nu toe. Lichte gewicht, makkelijk op te bergen en gewoon handig.
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anneke Boelens 07-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie,handige met lange steel kruimeldief.
Leuk model ,ligt goed in de hand.
Hij zuigt geweldig. Goede accuduur.
De kruimeldief verdient zijn aparte status doordat je het zuiggedeelte van de steel kunt halen en gemakkelijk bv. de bank, een stoel, door de vensterbank enz. kunt halen. Erg handig.

Pluspunten

  • Goede accu
  • Goed schoon te maken
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joy 02-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
beste aankoop tot nu toe. Heb even getwijfeld of hij wel aan mijn wens zou voldoen. Twijfel is er totaal niet meer. Goede zuigkracht makkelijk in gebruik. Accu gaat lang mee en hij is zo weer opgeladen. Doordat hij snoerloos is pak je hem zo mee en mooie bijkomstigheid is de afneembare kruimel dief. Zeer tevreden over dit product

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede accu
  • geen snoer
  • handige ook als kruimeldief

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is ideaal om mijn studio te onderhouden. Neemt veel minder plek in beslag dan een reguliere stofzuiger is draadloos en op te laden middels een stekker in het stopcontact. Goede zuigkracht, fijn dat de kruimeldief uitneembaar is. Helaas wordt daar maar 1 opzetstuk bij aangeboden wat zich niet bij uitstek leent om bijvoorbeeld de bank te stofzuigen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Opladen middels stekker in stopcontact
  • 2-1 apparaat

Minpunten

  • Opzetstuk kruimeldief
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte stofzuiger met afneembare kruimeldief

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat dat prima functioneert. Superhandig voor de studentenkamer van onze dochter. Geen snoer of een traditionele stofzuiger die overal achter blijft haken of een slang waarmee je op moet passen niks om te trekken. Incl een handig laadsnoer en dus geen basisstation waar die in moet staan om op te laden.

Pluspunten

  • Compact
  • Snoerloos
  • Afneembare kruimeldief
  • Licht van gewicht dus goed hanteerbaar
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bob Verberk 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch powerbrush readyy 'y lithium

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger en kruimeldief in een. Laad snel op en heeft een sterke zuig kracht. Handig om even snel de "bezem" door de woonkamer te halen. De echte stofzuiger gebruiken we alleen nog maar voor de grote dingen.

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Laad snel op
  • Handig afneembare kruimeldief

Minpunten

  • Geeft niet aan als hij bijna leeg is
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob Verberk 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch powerbrush readyy 'y lithium

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger en kruimeldief in een. Laad snel op en heeft een sterke zuig kracht. Handig om even snel de "bezem" door de woonkamer te halen. De echte stofzuiger gebruiken we alleen nog maar voor de grote dingen.

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Laad snel op
  • Handig afneembare kruimeldief

Minpunten

  • Geeft niet aan als hij bijna leeg is
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Isabella Engelina 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sterke stofzuiger, verwijderd alle kattenharen gemakkelijk uit hoeken maar ook uit vloekleden. Ideaal dat ie van zichzelf rechtop blijft staan en op te splitsen is als kruimeldief. Enige nadeel is dat ie best zwaar is.

Pluspunten

  • Sterk
  • Flexibel
  • Staat van zichzelf
  • Snoerlos
  • Strak design

Minpunten

  • Zwaar
  • Lange oplaadtijd
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch steelstofzuiger werkt goed en is handig in gebruik. De beloofde 40 minuten gebruik wordt ook makkelijk gehaald.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accuduur
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anesia 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, licht en flexibel

Algemene score

10,0
Opgewonden met deze nieuwe technologie! Raak eindelijk de oude zware stofzuigers van de school kwijt en sta niet meer op de kabels!
Een groot pluspunt is het eenvoudig verwijderbare handstofzuiger om kleinere plekken en oppervlakken schoon te maken.
U hoeft de volledige stofzuiger niet te gebruiken wanneer u het kleine onderdeel eenvoudig kunt verwijderen. Ook heel belangrijk is het feit dat de stofzuiger lichter wordt wanneer deze in gebruik is! Dus dat geeft extra gemak bij het schoonmaken!
Snelle reiniging en zeer flexibel in gebruik, bespaart u veel tijd, geld en energie!
Heel praktisch in het algemeen! Ik raad het ten sterkste aan!

Pluspunten

  • Snel
  • Licht
  • Flexibel
  • Praktisch
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 18-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snoerloos, lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijne stofzuiger, snel te pakken om even vlug alles bij te houden. Past in Mn meterkast. Weinig geluid. Zuigkracht voldoende snel opgeladen. Helemaal top!

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Snel opgeladen
  • Makkelijk op te bergen
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Past niet onder heel lage meubels
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Noordam 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wendbaar, makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Omdat we in ons nieuwe huis een natuurstenen vloer hebben, wilde ik een kruimelzuiger om iedere dag onder de eettafel de restjes weg kan halen. een wisser werkt niet op een stenen vloer. We hebben gekozen voor een steelstofzuiger, waar de kruimelzuiger op zit. Ik vind het zeer makkelijk. snel even de zuiger pakken, zonder dat het snoer in de weg zit en voor de kleine hoekjes pak je de kruimelzuiger. Hij is nooit leeg. we gebruiken hem alleen beneden. Hij is zeer wendbaar, waardoor hij in alle hoekjes kan komen. Alleen vind ik hem een hard geluid maken.

Pluspunten

  • wendbaar
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk te legen

Minpunten

  • geluid niveau is hoog
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rumeysa 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijskwaliteit is zeer goed. Maakt niet veel geluid en weegt lichtjes. Makkelijk voor op de trappen. Je hoeft niet te bukken tijdens het stofzuigen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Handig
  • Draadloos
  • Mooie design
  • Licht gewicht
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JVO 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger heeft een Li-Lion accu waardoor ik veel verwacht van de levensduur van de accu. Omdat de recensies van deze steelstofzuiger goed zijn heb ik hier voor gekozen. Hij blijft ook keurig rechtop staan dus makkelijk weg te zetten. Het enige nadeel is dat de stofzuiger "bewust" opgeladen moet worden door het stekkertje in de accuzuiger te steken. Er zijn ook steelstofzuigers die op het moment dat ze in de standaard worden gestoken worden opgeladen. Deze steelstofzuiger blijft echter zonder standaard prima rechtop staan.

Pluspunten

  • goede accu
  • robuust

Minpunten

  • om op te laden stekkertje in accu steken
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nel van der Heijden 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wendbaar door draaivoet. Komt in alle hoeken.goede zuigkracht en ruim voldoende accuduur. Eenvoudig weg te zetten. Snelle oplaadtijd. Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Wendbaarheid
  • Accuduur
  • Korte oplaadtijd
  • Snoerloos stofzuigen
  • Eenvoudig afneembare kruimeldief

Minpunten

  • Kleine stofopvang
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer handzame zuiger. Krachtig en prima schoonmakend. Tevreden over dit Bosch product. Onze "minihulp" bij het schoonhouden van ons huis.

Pluspunten

  • Krachtig,
  • Compact
  • Handzaam

Minpunten

  • Geen extra hulpstukken als borsteltje, etc.
Geschreven voor: Bosch BBHL21840

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews