Philips PowerPro Compact FC9333 - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima stofzuiger met veel zuigkracht. Lange steel dus fijn in gebruik voor lange mensen. Zuigt alle kattenharen goed op ipv enkel vooruit te schuiven. De voet van de steel is goed wendbaar waardoor je makkelijk onder kastjes komt zonder heel diep te bukken.
Moet zeggen dat zakloos zuigen me ideaal leek maar het legen en daarna schoonmaken van de bak en het schoonmaken van alle filters kost me meer tijd en valt me wel erg tegen.

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Licht dus makkelijk te tillen
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Heel veel filters om schoon te moeten houden
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JLTest 20-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger met een hele goede zuigkracht.
Als ik wat minpunten moet noemen vind ik dat het snoer erg kort is, de stoftank snel vol is en het reiningen van de filters best veel tijd kost.
Daarentegen zuigt hij echt heel goed. Het beste wat ik tot nu toe heb gehad en ook echt beter dan mijn dyson!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid

Minpunten

  • Kort snoer
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thereddragonmom 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact maar TOP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We Zijn suuuperblij met de nieuwe power pro compact. Snel, makkelijk hanteerbaar, maakt alle oppervlaktes in een mum stofvrij. Vanaf nu stofzuigt ook mijn ventje met alle plezier!!!

filmpje https://photos.app.goo.gl/rkgqqkjncRG1pvx03

Pluspunten

  • Snel
  • Handelbaar
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tonnie Nieuwenburg-Moes 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht en compact.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik veel hulpstukken geluid valt mee. Na de stofzuiger te hebben uitgeprobeerd ben ik hier heel enthouisast over. Kwaliteit en prijs in juiste verhouding.
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dion1608 19-05-2018

Goede stofzuiger, veel voordelen

Algemene score

8,0
Doet het goed, maakt weinig laad geluid tegenover een stofzuiger wat ik vier jaar geleden gekocht heb. Kwaliteit wordt steeds beter voor dezelfde prijs. Lekkere geur door het hele huis na afloop. Wel een voetstuk van hard werk dat gehorig kan zijn op laminaat.
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toxaris 14-07-2017

Hadden we eerder moeten doen...

Algemene score

10,0
We waren aangenaam verrast door deze stofzuiger. De zuigkracht is erg goed, zo goed zelf dat als je vergeet het schuifje open te zetten, dat vloerkleedjes vast blijven zitten aan de zuigmond. Het ontwerp is erg prettig. Niet alleen erg wendbaar, maar ook handig. In hoogte verstellen van de zuigstang is een druk op de knop, de borstel is ingebouwd in het handvat en schuif je zo naar beneden. Het spitse opzetstuk is bevestigd aan de stang. Alles bij de hand en snel te gebruiken. De vorm van de standaard zuigmond (er worden er twee geleverd) is driehoekig, waardoor hoeken zuigen kinderspel is. Ook aan de randen van de zuigmond is de zuigkracht goed.
Doordat de stofzuiger zakloos is, is hij makkelijk te legen. Wel maakt hij flink wat geluid, maar niet echt meer dan andere stofzuigers.
Al met al zeker aan te bevelen!
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toxaris 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Hadden we eerder moeten kopen...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is ter vervanging van een oude Nilfisk. We waren aangenaam verrast door deze stofzuiger. De zuigkracht is erg goed, zo goed zelf dat als je vergeet het schuifje open te zetten, dat vloerkleedjes vast blijven zitten aan de zuigmond. Het ontwerp is erg prettig. Niet alleen erg wendbaar, maar ook handig. In hoogte verstellen van de zuigstang is een druk op de knop, de borstel is ingebouwd in het handvat en schuif je zo naar beneden. Het spitse opzetstuk is bevestigd aan de stang. Alles bij de hand en snel te gebruiken. De vorm van de standaard zuigmond (er worden er twee geleverd) is driehoekig, waardoor hoeken zuigen kinderspel is. Ook aan de randen van de zuigmond is de zuigkracht goed.
Doordat de stofzuiger zakloos is, is hij makkelijk te legen. Wel maakt hij flink wat geluid, maar niet echt meer dan andere stofzuigers.
Al met al zeker aan te bevelen!

Pluspunten

  • krachtig
  • handig ontwerp

Minpunten

  • snoer mag langer
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart1903 12-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede stofzuiger voor niet-uitdagende omgevingen

Algemene score

8,0
We hadden deze stofzuiger oorspronkelijk gekocht voor het stofzuigen was onze woning met hondenhaar. Daarvoor is hij helaas iets te licht bevonden, maar we zetten hem nu naar volle tevredenheid in op onze 1e verdieping waar hij dienst doet als huishoudassistent voor de kinder- en badkamers.

Dankzij de goede wieltjes, lengte van de draad en het gewicht geraakt hij in alle hoeken van de kamer.

Pluspunten

  • Licht
  • Wendbaar
  • Gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Niet voor dierenhaar
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wobbe 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goeie keus voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is een hele goede keus als je voor een scherpe prijs een zak-loze stofzuiger zoekt.

Hij zuigt beter dan mijn vorige stofzuiger van een ander merk die twee keer zo duur was. Ook was ik verbaast over hoe licht de stofzuiger is en hoe soepel het mondstuk over de gleed. Zowel harde vloeren als tapijt zijn in een handomdraai weer mooi.

Er zit een uitschuifbare borstel in de steel die je niet kan kwijt raken. Ik vond die borstel erg handig om stof en spinnenwebben aan het plafond of in kleine hoekjes weg te halen.

Het stofcompartiment klik je gemakkelijk los en dan leeg je ‘m zo in de prullenbak. Als je eenmaal een stofzuiger zonder zak gebruikt wil je niet meer terug. Deze stofzuiger was ook iets stiller dan mijn vorige.

Het enige kleine nadeel is dat de stang een tikje zwaar is en wat goedkoop aanvoelt. Verder is het een hele goeie stofzuiger voor een nog betere prijs.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Zeer betaalbaar

Minpunten

  • Steel is wat zwaar
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans76 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat meteen opvalt is de sterke zuigkracht van de stofzuiger. Bij momenten komt zelfs het tapijt omhoog, dus het stof zal er zeker uit zijn! De ingebouwde borstel in de steel is een meerwaarde, zo geraak je het opzetstuk niet kwijt. Ook het feit dat je geen stofzuigerzak nodig hebt is mooi meegenomen. Het toestel is zeer compact en makkelijk weg te zetten. Enige nadeel: bij het ledigen van de stofzuiger boven de vuilbak, moet je opletten dat je niet morst.

Pluspunten

  • krachtig
  • handige borstel ingewerkt in steel

Minpunten

  • opletten voor morsen bij ledigen
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vicky24 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer compacte en krachtige stofzuiger, handig in gebruik, zeker als je huisdieren hebt is dit de ideale stofzuiger om in huis te hebben.
De gebogen borstel is super om in alle hoekjes te geraken

Pluspunten

  • Borstel die vast zit aan steel
  • Krachtig

Minpunten

  • Snoer net te kort
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Smittang 10-07-2017

Super product

Algemene score

10,0
Prima design, goed doordacht
Stil qua geluidsvolume
Zuigt goed op bank en laminaat.
Handig dat de zuigstuk aan de slang vastzit.
Snoer is over het algemeen lang genoeg.
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sammiesuus 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne kleine en lichte stofzuiger. De stofzuiger is heel wendbaar. Het borsteltje op de stang is erg praktisch voor precies werk. De bak met vuil is makkelijk los te maken en te legen.
Het snoer had van mij iets langer mogen zijn.

Pluspunten

  • Licht en wendbaar
  • Fijne hulpstukken
  • Makkelijk te legen

Minpunten

  • Snoerlengte
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keetie 09-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer gebruiksvriendelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer licht, handig en compact toestel.
Alle accessoires bij de hand en geen gedoe met zakken.
Aangenaam om te gebruiken.

Pluspunten

  • licht
  • compact
  • goede zuigkracht
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lore B 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

lichte stofzuiger met een grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het eerste wat mij opviel was de zuigkracht. Hij zuigt veel harder dan je zou verwachten van zo’n compact toestel. Ik heb de test gedaan op ons kunstgras in de veranda en de meeste kruimels en stofjes zuigt hij moeiteloos van tussen het gras. De zuigkracht kan je niet regelen op de machine, maar er zit wel een schuifje op de buis, als je dit open schuift zuigt hij minder hard.

Als je de lange steel losklikt heb je een uitschuifbaar borsteltje aan de zuigmond. Het is heel handig dat dit een vast onderdeel is van de stofzuiger, zo kan je het opzetstuk niet kwijt geraken. Er werd ook een apart opzetstuk meegeleverd op parket te stofzuigen. Dit gebruik ik niet omdat we maar een klein stuk parket hebben en het te veel gedoe is om dit aparte stuk erbij te zoeken. Maar het parket met de standaard zuigmond stofzuigen werkt ook prima.

Het toestel zelf is mooi, compact en verrassend licht. Eenvoudig te legen, ik ben blij dat ik van dat gedoe met stozuigerzakken af ben. Verder maakt hij vrij veel lawaai, maar dit is mijn eerste zakloze stofzuiger dus misschien is dit wel altijd zo.

Kortom, een lichte stofzuiger met een grote zuigkracht, zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • Licht en compact
  • Geen zak nodig
  • Grote zuigkracht
  • Geïntegreerd borsteltje

Minpunten

  • Luid
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne sterke stofzuiger. Erg handig in gebruik, fijn dat het borsteltje aan de stang zit zodat je die niet kwijt raakt. Erg fijn op laminaat en tapijt. Echt een aanrader. Hebben ook sinds kort een zakloze Samsung maar die is beduidend minder.

Pluspunten

  • Kracht
  • Makkelijk over laminaat
  • Goed over nagedacht door Philips
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 07-07-2017

Sterke, stille stofzuiger

Algemene score

10,0
Erg fijn apparaat, goed op tapijt en laminaat. Veel handige en doornachtige functies zoals de borstel op de steel. Fijn in gebruik.
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

babske4 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima zakloze stofzuiger met goede zuigkracht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lichte stofzuiger met goede zuigkracht. Lange steel, waaraan verschillende hulpstukken bevestigd zitten. Maakt geen overdreven hard geluid en is erg licht van gewicht en wendbaar.
Enig minpuntje is het snoer (9meter), deze had wat langer mogen zijn.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • wendbaar
  • licht van gewicht
  • compact model, makkelijk op te bergen

Minpunten

  • te kort snoer
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivette 07-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige en handige stofzuiger

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger had ik snel uit de doos, en in elkaar gezet. alles spreekt voor zich.
het is een lichte stofzuiger met een heel goede zuigkracht. De steel is mooi lang, zodat je niet hoeft te bukken en alle hulpmiddelen zitten handig op de steel verwerkt. mooi lang snoer, en zeer wendbare machine.

Pluspunten

  • lange steel
  • wendbaar
  • goede zuigkracht
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijsty 07-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele fijne stofzuiger die zeer compact en goed wendbaar is met z'n grote wielen en brede zuigkop met wieltjes. Zuigt goed alles op van de grond maar ook matten neemt hij goed onder handen. Handig dat je de hulpstukken onmiddellijk bij de hand hebt tijdens het stofzuigen. Heel gemakkelijk te ledigen en schoon te maken. Hoeveelheid geluid valt goed mee.

Pluspunten

  • compact
  • heel wendbaar

Minpunten

  • geen handvat om te dragen
Geschreven voor: Philips PowerPro Compact FC9333

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews