Nilfisk Handy 2 in 1 - Reviews

7,0 Lees 13 reviews
Specificaties
Model stofzuiger
steel
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

7,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk174 28-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
de ervaring met de batterij is erg slecht.
voorheen een B&D nooit problemen.
deze dure handy 2-in1 al snel stuk

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
dirk-789 14-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,2
Slechte koop! Na enkele maanden brak het bovenste scharnier al, zonder dit te gebruiken overigens. Brak simpelweg tijdens het stofzuigen... De resultaten zelf van het stofzuigen zijn ook ondermaats: Als er maar een klein hoogteverschil is stopt hij al met opzuigen: reden: het opzuigen wordt eigenlijk vooral ondersteund door de roterende borstel. Als die het oppervlak niet meer raakt is er niet genoeg zuigkracht om ook maar het kleinste deelt op te nemen... De batterij is na een jaar ook al zo verzwakt en zo, dat na een beurt van woonkamer en keuken het toestel al weer dient opgeladen te worden... AFRADER dus.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
chrysrom 17-08-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,0
Mijn slechtste koop ooit!Mooi van vormgeving, zelfs handig. Maar zuigkracht ver beneden peil. En ook moeilijk schoon te maken. De batterij moet ook praktisch na elke beurt opgeladen worden. En hiervoor moet de (onhandige) voet gebruikt worden.Kijk liever naar iets anders uit...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Onvoldoende
dirk-789 27-07-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,5
Zwakke zuigkracht, al van het begin. Om de stofzuiger in de oplader te plaatsen moet je de voet vast
houden om de stofzuiger te kunnen inschuiven, niet echt handig. Het plooimechanisme brak al na enkele maanden. Niet moeilijk als je kijkt hoe he ontworpen is. Dan maar beter iets meer uitgeven voor een degelijker product.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
g.akensloots 25-08-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Heb deze al meer als een jaar, ben er nog steeds super tevreden over. Kan hem iedereen aanbevelen.
TIP; om de batterij te sparen plaats ik een tijdklok ertussen zodat de stofzuiger niet 24 uur aan de lader staat. Zet de tijdklok op 2 uur laden per/dag.Zo gaat de accu veel langer mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
estherv70 23-05-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
De accu werk nog steeds prima, gaat lang mee. Wel zorgen dat de accu pas opnieuw wordt geladen als het blauwe lampje gaat knipperen, dan zit er nog 20% in.

Minpunt is de roterende borstel als je een hond met lang haar hebt zoals wij. Zuigt hierdoor goed, zeker op matten. Maar de haren gaan gemakkelijk in de motor van de borstel zitten. Dan stop de stofzuiger ermee en moet het apparaat open geschroefd worden. Een tijdrovend klusje waar je niet op zit te wachten. Helaas gebeurt dit regelmatig waardoor ik hem nu niet zoveel gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Applepie 08-03-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,0
Lijkt op het eerste oog een hele fijne stofzuiger, geen snoer, niet zwaar. Maar het blijkt een grote miskoop, de accu gaat snel kapot. Een maand na aankoop kon ik er nog maar 5 minuten mee stofzuigen ipv 20 minuten op het begin. Op de accu zit helaas geen garantie. Erg jammer, de prijs-kwaliteit verhouding klopt niet.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
estherv70 02-02-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Goede en degelijke steelstofzuiger met kruimelzuiger erin. Met li-ion accu die lang gebruikt kan worden en een korte laadtijd van 4 uur. Hiervoor een Bestron gekocht maar terug gestuurd omdat de accu waardeloos was, binnen 10 minuten leeg. Met deze Nilfisk kan het hele huis (3 etages) gemakkelijk gestofzuigd worden.
De stofzuigervoet beweegt heel soepel mee, steel kan je inklappen. Zuigt goed op laminaat en vloerbedekking.
Erg handig om erbij te hebben, zeker als je elke dag moet stofzuigen met een hond met lang haar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
smelva 09-10-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ja Nilfisk heef hier goed over nagedacht.
Is erg goed wendbaar.
Makkelijk zuiver te maken,ik doe dit met een compressor.
Voelt erg goed aan.
Door de roterende borstel neemt deze meer vuil op als mijn miele stofzuiger,oa op een vloerkleed.
12v geeft een goede zuigkracht.
Heb een minpuntje: Jammer dat er aan uitschuifbare mondstuk geen borsteltje zit i.v.m beschadigen op meubels.
Verder een super apparaat, kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Vvvah 13-11-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Dit is echt een geweldig ding! Ik snap niet dat dit niet de standaard voor stofzuigers is! Omdat hij draadloos én staand is, pak je hem snel even erbij. Omdat er een kruimeldief ín zit, pak je net zo makkelijk die smalle randjes mee. Als je gewoon simpele vloerbedekking en/of zeil hebt, heb je helemaal geen aparte zuigmondjes etc nodig. Hij neemt heel weinig ruimte in en kost ook niet zoveel.

De borstel is een draaiborstel, dat is wat minder handig ivm menselijke lange haren, maar zuigkracht is helemaal prima.

Pas een paar dagen in bezit dus weet niet hoe de duurzaamheid is.

Super ding dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ezzi 03-11-2010 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Zuigkracht is prima en het apparaat zit stevig in elkaar, alle onderdelen worden goed en stevig vastgeklikt. Er wordt aangeraden na elke stofzuigbeurt de kruimelzuiger schoon te maken, wat ik niet steeds heb gedaan. Dit is geen probleem verder. In de moeilijke hoeken (onder tafels en stoelen) weegt de stofzuiger wat zwaar in de hand. Het middengedeelte dreigt dan steeds wat naar links of rechts te zwenken omdat dit het zwaarste stuk is. Er wordt geadviseerd om de accu eerst 'op te werken' waarna het apparaat 16 uur continue moet opladen. Daarna moet het van de stroom af omdat er anders beschadiging van de accu kan optreden. Met een volle accu kun je zeker meer dan 30 min werken. Plaatsing in de standaard (voor het opladen/opbergen) is wat onwennig in het begin omdat je de uitsparingen precies in elkaar moet schuiven/klikken. Maar als dit eenmaal is gebeurd staat het apparaat stevig en kun je het makkelijk in een hoek van de kamer/keuken zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jotek 25-12-2009 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Tot nu toe tevreden over deze snoerloze stofzuiger. Gaat inderdaad lang mee op één acculading net als gezegd in het vorige review (die nu verdwenen is) Toestel voelt degelijk aan, neemt veel vuil op, is redelijk makkelijk schoon te maken en was ook nog eens 30 euri goedkoper als de electrolux, tenminste daar waar ik deze heb gekocht.
Alexd 26-10-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede stofzuiger!
Gaat lang mee op 1 keer opladen (al zeker half uur en is nog niet leeg.
Is zeer goed wendbaar en makkelijker uitneembaar deel dan de Electrolux.
Oogt/voelt degelijker dan Electrolux en Black en Decker varianten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend