Bosch BBH21631 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jadorsplace 30-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide steelstofzuiger, mooi design & grote functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze steelstofzuiger van Bosch is prachtig vormgegeven, en is bijzonder functioneel door zijn afneembare kruimelzuiger. De zuigkracht laat ietwat te wensen over, maar de kruimelzuiger maakt dit weer goed. De stofzuiger kan 35 minuten stofzuigen met de accu en er is een handig indicatielampje voor de gebruiksduur. Nadeel is de lange oplaadduur. Ook een klein minpunt is dat het opvangreservoir redelijk klein is, dus de stofzuiger zit gauw vol. De steel is perfect vormgegeven en is verstevigd met een grote schroef, zodat deze niet makkelijk kan breken. De stofzuiger is heel wendbaar en licht in gewicht. Al met al een prachtige stofzuiger met behoorlijk veel functionaliteit.

Pluspunten

  • Prachtig vormgegeven
  • Afneembare kruimeldief
  • Stevige steel met grote schroef
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Lange oplaadtijd
  • Geen zuigkracht aan de zijkant van de voet
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carlo Broumels 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevig en krachtige kwaliteit,echt Bosch kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben een liefhebber van steelstofzuigers ik heb nu bewust gekozen voor Bosch steelstofzuiger door de kwaliteit,kracht en mooie uitstraling die Bosch te bieden heeft.ik heb meer Bosch huishoud machines en ben in mij familie ook rondom op gegroeid tussen de Bosch producten en altijd dik tevreden,dus ik ben benieuwd hoeveel jaren plezier mij dit keer Bosch mij te bieden heeft met mij nieuwe steelstofzuiger ; )

Pluspunten

  • krachtige zuig kracht
  • rond draaiende borstel
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froukje 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kruimeldief met steel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een stofzuiger die ik er gemakkelijk even bij kan pakken voor kleine stukjes.
Deze bevalt echter zo goed dat ik er het hele huis mee doet, hij vervangt mijn gewone stofzuiger nu.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht van gewicht
  • Goede zuigkracht
  • Mooi vormgegeven
  • Goede accu: kan in 1x drie verdiepingen stofzuigen

Minpunten

  • Lange oplaadtijd (12-16uur)
  • Voet maakt niet zo gemakkelijk draaibewegingen
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zoe 07-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik, licht en flexibel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is flexibel en licht. De hoeken pakt hij ook prima. Het is ook superhandig dat ik dat ding overal kan parkeren zonder dat ik het ergens in moet pluggen. Handig als ik even iets moet pakken.

Pluspunten

  • licht
  • flexibel
  • je kan het overal "parkeren"

Minpunten

  • snel vol
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo's gemak 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat mij eraan bevalt is dat ik niet meer met die snoer hoef te leuren. Altijd te kort. Weer een ander stopcontact zoeken. Nu snoerloos alles stofzuigen. Geweldig!

Pluspunten

  • kruimeldief erbij
  • geen geleur met de snoer
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch snoerloze stofzuiger 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksgemak: Je pakt hem sneller dan een snoergebonden apparaat.
Een ophang inrichting zou zeer handig zijn.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • combinatie van steelstofzuiger en handzuiger

Minpunten

  • het missen van een ophang inrichting
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D Nijhuis 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

steelstofzuiger

Algemene score

9,0
Makkelijk apparaat om dagelijks de rommeltjes op de vloer snel weg te halen.
Licht gewicht, dus ook makkelijk mee naar boven te nemen.

Pluspunten

  • goed draaibare zuigmond
  • licht gewicht
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Reageer

Sjouke Tamminga 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

handige steelstofzuiger en een mooie blauwe kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede verhouding van prijs kwaliteit. Zuigkracht zeer goed. Handige steelstofzuiger om ook onder kasten en tafels te komen. Twee in 2 is top. Heeft een mooie vormgeving.
Geschreven voor: Bosch BBH21631

Reageer