Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Vergelijkbare producten

Philips PowerPro Active FC9533 zwart, blauw

Philips PowerPro Active FC9533 zwart, blauw
7,6 (40)

Philips PowerPro Active FC9532 zwart, rood

Philips PowerPro Active FC9532 zwart, rood
8,1 (26)
Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 05-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Licht en praktisch, komt in alle hoekjes

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

8,8
Net een nieuw huis, dus dan is een stofzuiger wel handig. En zeker deze. Kwamen hem tegen en is heel erg goed bevallen. De stofzuiger is licht en krachtig en dus makkelijk mee te nemen. En door deze jongen willen we nooit meer een stofzuiger met zak. De opvangbak is heel makkelijk te legen. Zeker door het verhuizen heb je snel rommel en vuil op de meest onmogelijke plekken, dat zuigt de stofzuiger makkelijk op met de verschillende kopstukjes. Welke kleine hoekjes of kiertjes ook. En het maakt niet uit welke ondergrond, je wisselt gewoon even van kopje. De hoogte is ideaal, niet meer bukken. En ook de in verstelbare kop is heel fijn! En voor een stofzuiger ziet hij er ook nog best design uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 28-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos product

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

1,0
9 maanden geleden gekocht, inmiddels 2 maal retour gezonden ivm verlies zuigkracht. Bak moet minimaal wekelijks schoongemaakt worden, maar grootste probleem is de zuigkracht.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Margriet 16-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte zuigkracht

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

1,0
Er zit totaal geen kracht in deze stofzuiger. Steeds weer de bak en filter schoonmaken. Het wordt alleen maar slechter. WAARDELOOS! Nooit meer!

Minpunten

  • Geen zuigkracht

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frank 21-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wat een rotzooi

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

1,0
Deze stofzuiger gekocht omdat hij lovende reviews kreeg in 2016. Ik vond het al direct een waardeloos apparaat, maar ging aan mezelf twijfelen omdat de reviews zo goed waren. Inmiddels heb ik dit prul al meer dan een jaar in huis en het is echt een afschuwelijk slechte stofzuiger. Hij is amper in slaat om broodkruimels op te zuigen en dat is NIET overdreven. Dit doet me ernstig twijfelen aan de geloofwaardigheid van reviews met een 8 of meer.

Pluspunten

  • Licht gewicht

Minpunten

  • Zuigt voor geen meter
  • Constant filter vervangen
  • Lastig schoon te maken

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Silvana78 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Krachtige stofzuiger met luchtzuivering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
Een prachtig design, maar tevens superckrachtige stofzuiger waarbij je hem jan instellen (zuigkracht) op verschillende ondergronden. Ik heb de stofzuiger mogen testen en kan alleen maar vol lof over de stofzuiger spreken. Perfect 360 graden draaibaar, lichtgewicht en een scala aan zuigmonden en accesoires! En niet te vergeten het ingebouwde luchtzuiverings systeem wat stof en schone lucht scheidt.
De grote opvangbak zorgt er voor dat je meerdere zuigbeurten kan uitvoeren zonder gelijk de bak leeg te hoeven maken.
1 klein nadeel, hij is niet klein weg te zetten door de zuigslang die soms nogal uit blijft steken.
Hij is 100% zijn geld waard!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geluid
  • Gewicht
  • Draaibaar
  • Luchtzuivering

Minpunten

  • Niet klein weg te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankhang 12-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker licht en toch krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

8,0
Niet al te zwaar door veelal kunststof onderdelen maar zonder zak en toch krachtig ;) Handig extra lange buis

Pluspunten

  • Licht
  • Wentbaar
  • Mooi

Minpunten

  • Geluid
  • Veel kunststof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 24-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onding geen zuigkracht.

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

1,0
Al na twee maanden verloor deze stofzuiger zijn zuigkracht. Het filter moet heel vaak schoongemaakt worden anders heeft hij geen zuigkracht en nu na een maand of 10 helemaal heb zuigkracht meer. Onding.

Minpunten

  • Geen zuigkracht
  • Waardeloos apparaat.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

YasYig 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

8,0
we hebben 8 jaar lang plezier gehad van onze Dyson DC19 tot afgelopen vrijdag. de motor deed het niet meer en we moesten snel opzoek naar een stofzuiger.
Op dat moment dacht ik om weer een Dyson te kopen, maar de prijzen zijn echt bizar hoog. De nieuwe stofzuiger moest er 1 zijn zonder zak en minder geluid produceren dan een Dyson. uiteindelijk hebben we deze gekocht en man wat zuigt dit ding goed zeg!!! zelfs beter dan de dyson! over duurzaamheid kan ik nog niks zeggen, maar het ziet er wel degelijk uit. enig nadeel is dat de kabel echt 2 meter langer moest zijn.

Pluspunten

  • zuigt goed
  • voelt degelijk aan
  • prijs is laag
  • handige steel

Minpunten

  • snoer te kort

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 13-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie, doordachte stofzuiger maar met weinig zuigkracht.

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

6,0
We zijn voor het eerst over op een stofzuiger zonder stofzakken. En dat valt behoorlijk tegen. Deze stofzuiger heeft niet de zuigkracht van een stofzuiger met zakken. Jammer want hij is wel heel compleet en goed doordacht.

Pluspunten

  • Doordacht
  • Hulpstukken
  • Wendbaar
  • Gewicht
  • Vormgeving

Minpunten

  • Zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jerney83 11-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

stofzuiger die doet wat hij beloofd!

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

10,0
Een geweldige stofzuiger die doet wat hij beloofd en zelfs meer. Ook het kleinste fijnstof verdwijnt met gemak in de makkelijk te legen bak. De extra zijborstels maken de hoeken goed schoon en ook het stofborsteltje die al op de stang aanwezig is schuif je met gemak in de juiste positie. De zuigkracht is top en géén last van een vieze of warme droge uitstootlucht. Dit is echt een heel groot pluspunt!

Pluspunten

  • verstelbare telescoopbuis extra lang
  • extra hoekborstels
  • licht gewicht
  • stofbak erg makkelijk te legen
  • stofborstel zit al aan de stang vast

Minpunten

  • snoer had van mij langer gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SmallBrother75 10-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht met relatief weinig geluid

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
Goede krachtige stofzuiger. De stofzuiger krijgt al het vuil moeiteloos weg, de haren van de hond en kat, de troep gemaakt door de kids, allemaal geen probleem.

Wij gebruiken hem voornamelijk op harde vloeren, maar de paar vloeren met tapijt die we hebben en de mat bij de voordeur gaan net zo goed schoon.
Ideaal dat de hulpstukken zijn weggewerkt op / in de stang.

De stofbak is zonder moeite en geknoei te legen.
Het geluidsniveau is niet te hard.

Het snoer had van mij iets langer gemogen, maar daar is op zich wel mee te leven.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk legen van stofbak
  • "ingebouwde" borstel

Minpunten

  • snoerlenhgte (slechts 6 meter)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 09-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Licht en wendbaar

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
Een nieuwe stofzuiger is altijd even wennen en bij de eerste keer dat ik de Philips FC 9531/09 gebruikte was ik dus vooral een beetje onwennig. Hoe moet ik de stok van de slang halen? Hoe ver moet ik die aan-knop indrukken? Hoe zet ik hem van de laminaat- naar de vloerbedekking stand? De eerste stofdeeltjes vlogen door de doorzichtige opvangbak en sommige harde stukjes tikten tegen de harde bak. Ik kon geen minpunten ontdekken, maar ik was niet overtuigd.

Hoe anders is dat na drie, vier keer stofzuigen! Ik vind de stofzuiger opvallend licht in gewicht. Dat is handig bij het sjouwen over de trap. De stofzuigermond is erg wendbaar, ik kan met gemak om tafelpoten zuigen, onder de bank, tussen de kasten en noem maar op. Op de stofzuigermond kun je een borstel schuiven, dat geeft de mogelijkheid om ook meteen het stof van de weegschaal, de vuilnisbak, het richeltje enz. mee te zuigen. Dat deed ik altijd apart met een natte doek. Verder kun er makkelijk iets uithalen als je het per ongeluk opzuigt. De eerste keer schrik je wel hoe vies de bak wordt van het stof, maar dat wordt na verloop van tijd minder.

Pluspunten

  • Licht
  • Wenbaar
  • Handige accessoires meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ericvld 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer goede stofzuiger, zeer goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
We hebben de stofzuiger nu enige tijd in huis. In de week voordat we deze stofzuiger binnenkregen, hadden we het hele huis nog met de oude stofzuiger gedaan. Schoon dachten wij. Maar met de nieuwe stofzuiger merkten we pas, wat de oude naliet......stofzuigen. Wat een zuigkracht en door het doorzichtige opvangbakje schrokken we erg van de opgezogen stof. Zoveel hadden we niet verwacht. Naast de zuigkracht glijdt hij ook nog eens heerlijk over de vloer. Je gaat er bijna voor je plezier voor stofzuigen. Absolute aanrader.

Pluspunten

  • geen stofzuigerzakken
  • zacht geluid
  • wendbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim1982 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger veel zuigkracht en accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

10,0
Handzaam, goede zuigkracht, veel accesoires. Handig dat de accesoires niet in de stofzuiger zitten maar meteen aan de stok vast. Snoer is lang genoeg. Licht om te tillen.

Pluspunten

  • Accesoires
  • Lange snoer
  • Lichtvgewicht
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vlaflip 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger ook voor de kleine hoekjes.

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger, vooral langs de plinten is de stofzuiger makkelijk te hanteren. Ingebouwde borsteltje aan de stang, wat de stang wel wat zwaarder maakt, maar je raakt het daardoor in ieder geval niet meer kwijt en hebt het bij de hand wanneer je het nodig hebt. De stofzuiger zelf is heel erg licht en goed wendbaar. Makkelijk schoon te krijgen doordat je hem gemakkelijk opent en geen stofzuigerzakken meer nodig. Geluidsniveau is prima. Klein nadeel is dat de snoer net iets langer gemogen had, zodat je niet van stopcontact hoeft te wisselen om de hele kamer te kunnen zuigen.

Pluspunten

  • fijne zuigkop
  • goed wendbaar

Minpunten

  • snoer net iets te kort
  • stang iets zwaarder dan normaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niki78 06-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Hele fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
Dit is een hele krachtige stofzuiger. Meteen al na één keer stofzuigen, zie je hoeveel stof en huisdier-haren er eerst in je huis lagen. Voorheen altijd een stofzuiger met zak gehad; dan heb je daar geen erg in!
Ik vind het erg fijn dat het extra borsteltje is geïntegreerd in de steel ipv dat het een los opzetstuk is.
De bak is makkelijk los te krijgen en schoon te maken.
Nadeel: kort snoer en doordat het zo wendbaar is, steigert de stofzuiger snel en/of valt om.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie38 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

gewoon erg goede stofzuiger

Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

8,0
Erg goede stofzuiger. Erg krachtig, ook alle kleine vuildeeltjes in het tapijt gaan gemakkelijk weg. Ook een mooi design, hippe witte buitenkant en mooie wieltjes ook. Ook de borstel om de stang is erg handig, al weet ik niet of die ooit te vervangen is. Enige minpuntje is het oprolmechanisme van het snoer, dat mag wat sterker.

Pluspunten

  • mooi design
  • erg krachtig

Minpunten

  • oprolmechanisme kan sterker

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Muppie80 03-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
Het apparaat is eenvoudig in gebruik. Voor een stofzuiger vrij stil. Heeft ook een goede zuigkracht op alle soorten vloeren. Ik mis alleen een klein zuigmondje. En de zachte borstel wat in het handvat is geïntrigeerd is lastiger schoon te maken dan als deze er los bij had gezeten. Verder ben ik zeer tevreden met deze stofzuiger.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Lange steel
  • Compact
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Geen kleine zuigmond
  • Zachte borstel aan steel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josta 03-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

8,0
Ik vind het een erg fijne stofzuiger, erg licht en wendbaar, maakt weinig herrie maar wel volledige kracht. Design is ook erg mooi, misschien dat andere kleuren hem ook niet zouden misstaan. Handigheidje is het borstelstukje op de steel, gebruik hem veel. Minder aan de stofzuiger vind ik het legen van de bak en dan vooral het open maken van de deksel.

Pluspunten

  • Borstel op steel
  • Weinig herrie

Minpunten

  • Bak wat lastig te legen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan7 02-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Active FC9531 zwart, wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is erg stil en krachtig. Ook de handige accessoires zijn erg slim bevestigt
Heb de stofzuiger nu een week en hij bevalt mij prima zeker een aanrader. Compacte en erg handige, goede stofzuiger

Had eerst een Siemens, maar de zuigkracht van de Philips is stukken beter ook veel stiller

Pluspunten

  • compact
  • krachtig
  • handige accessoires
  • stil

Minpunten

  • ziet er iest wat goedkoop uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews