Bosch BCH65PET - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH65PET op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MvdP 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grootse zuigkracht!

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Dacht in eerste instantie bij een stofzuiger op accu aan een Dyson. Maar de zuigkracht en accuduur viel mij tegen. Door een tip bij de Bosch uitgekomen. Geweldig apparaat! Sterke zuigkracht op zowel tapijt als laminaat, lange accuduur, wendbaar en licht in gewicht. Helemaal blij mee :-)

Reageer

Rob 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BCH65PET Accu Steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

8,0
Lekkere compacte stofzuiger, geen gedoe meer met snoer die in de knop gaat. Zuigt geweldig. Door de hulpstukken die er bij zitten ook makkelijk om de auto uit te zuigen.

Pluspunten

  • compact
  • geen snoer
  • sterke accu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stuurvrouwtjuh 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn voor dierenharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Handig apparaat voor hondenharen , lichtgewicht , genoeg extra mondstukken om heel je huis onder handen te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch BCH65PET 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu makkelijk en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijk in gebruik ook ivm haren van de huisdieren.
Zeker een aanrader.
Accuduur is ook geweldig
Zeer licht in gebruik geen last van kabels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul Dewdath 14-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger type bosch bch65pet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

10,0
Systeem voldoet aan alle eisen die ik heb voor een stofzuiger. Het is zeer multifunctioneel. Je kan 75 min aan een stuk door werken. Kan voor de auto, bankstel en de trap gestofzuigd worden.

Pluspunten

  • draadloos
  • goede accu
  • diverse zuigkracht
  • handzaam
  • gebruik bij de auto en bankstel

Reageer

Jolanda 04-03-2019

Handzaam en lange tijd achter elkaar te gebruiken

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

10,0
Hij zuigt krachtig. Kan hem lang achter elkaar gebruiken.
Het wisselen van de hulpstukken gaat niet heel snel, maar dat went snel.
Super handig dat je deze powermachine op je rug kunt mee dragen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Patrick 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat ik een mooie kortharige hond heb, deze verhaart erg veel tijdens de vachtwisseling. De bosch pet is een super fijne draadloze stofzuiger die een goede zuigkracht heeft en ook nog eens meer dan een uur zonder laden kan doorgaan. Het is erg fijn om hem even snel erbij te pakken en de hondenharen op te zuigen.

Pluspunten

  • Lange werktijd zonder laden
  • Goede zuigkracht
  • Als rugzak mee te nemen

Minpunten

  • Wisselen tussen achterzijdes gaat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

noel heijst 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect voor alle dieren haren en meubels

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

8,0
een robuste steel stofzuiger,precies wat ik zocht voor al die honden haren, geen snoer die in de weg zit, krachtige motor ook prima voor hoogpolig tapijt.
makkelijk te bedienen en schoon te maken, had ik eerder moeten doen moet iedere dag stofzuigen , heb 2 honden

Pluspunten

  • zuigt alle dieren haren makkelijk op
  • makkelijk staand opladen
  • hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Enkhuizen 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil maar veel zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Na thuiskomst de stofzuiger direct opgeladen en getest. Goed hanteerbaar en zeer wendbaar, veel accessoires nog niet alles gebruikt maar het is allemaal makkelijk uitwisselbaar en ziet er handig uit.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • licht

Minpunten

  • geen handleiding in de doos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjamar 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

10,0
Zelfs op stand 2 werkt dit apparaat tot volle tevredenheid op wollen kleden. Prime afwerking, mooie geraffineerde vorm en prima afwerking. Onze keuze voor deze snoerstofzuiger is zeker voor ons ouderen (78 jaar) een prima apparaat omdat snoerloos ook betekent dat er veilig mee gewerkt wordt en DUS GEEN VALGEVAAR.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sikke Jan 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger, exact wat we zochten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Niet over één nacht ijs gegaan. We hebben, i.v.m. onze huisdieren, diverse apparaten met elkaar vergeleken en kwamen telkens terug op deze steelstofzuiger. Nu een aantal dagen in gebruik en zijn super content met wat deze stofzuiger presteert.
We hebben er zelf een led (verlichting) stripje op aangebracht om o.a.de dierenharen beter waar te nemen. Een aanrader!
Met onze opgedane ervaring, hebben vrienden inmiddels ook deze stofzuiger aangeschaft. Vandaar dat we deze BSCH65PET echt kunnen aanbevelen.

Pluspunten

  • Doet exact wat we ervan verwachten
  • Lange accu duur
  • mooi design
  • Haalt vuil diep weg uit de vloerbedekking

Minpunten

  • Geen led verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snoerloos wat een gemak.

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Tot nog toe geen spijt van de aankoop. Hij zuigt geweldig. Wel duur in aanschaf maar het is het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • werkwijze

Minpunten

  • niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy Rutten 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De veilige manier van zuigen voor de oudere onder ons

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is voor iedereen een uitkomst echter vanwege zijn wendbaarheid en omdat hij snoerloos is voor mijn ouders die op leeftijd zijn en slecht ter been " de veilige manier van zuigen". Op oudere leeftijd zou een snoerloze stofzuiger haast een verplicht product moeten zijn om het risico van over het snoer te vallen te voorkomen. Een simpele val heeft voor de oudere onder ons vaak enorme gevolgen qua herstel en duur herstel. Daarnaast zuigt hij fantastisch en is hij enorm gebruiksvriendelijk wat ook voor oudere mensen die vaak niet meer zo technisch zijn een uitkomst is. Briljant in ontwerp en gebruik. Een 10 zou hij mogen verdienen echter de duurzaamheid is nog niet bekend. Vandaar een dikke 9

Pluspunten

  • Wendbaarheid
  • Gebruik
  • Lange accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Ik twijfelde of een steelstofzuiger echt genoeg zuigkracht zou hebben. Mijn twijfel werd binnen 2 minuten weg genomen. Zelfs het hoogpolig tapijt werd goed gereinigd! Ook de bijgeleverd accessoires zijn een pluspunt!!

Pluspunten

  • Regelbare zuigkracht
  • Bijgeleverde accessoires
  • Bedieningsgemak
  • Accu capaciteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 01-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Materiaalmoeheid opgetreden na een jaar

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

5,0
De eerste maanden waren wij erg tevreden over dit product. Zuigt zeker prima en heeft een lange accuduur. Maar na een paar maanden begon de plastic mond tussen handvat en stofzuiger te werken. De speling werd langzaam groter, en uiteindelijk nu na een jaar reparatiekosten (valt blijkbaar niet onder garantie).

Pluspunten

  • Zuigt prima met huisdieren

Minpunten

  • Materiaalmoeheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jack 13-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Uiteindelijk bij Bosch uitgekomen, zeer grote zuigkracht (ook bij de laagste stand). Aanvankelijk wat pech met de accu gehad, echter bleek achteraf dat de accu slecht was. Het apparaat is vervangen door een nieuwe (na ruim een half jaar).

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • blijft lang op de accu werken

Minpunten

  • misschien de accu?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Doris 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

8,0
Wij hebben getwijfeld tussen deze Bosch en de Dyson v8 pro. Het enorme prijsverschil (bijna 300 euro) en de langere accuduur
(40 min Dyson en 75 min Bosch) gaven uiteindelijk de doorslag. De Bosch is iets lomper en minder snel in het verwisselen van hulpstukken, maar misschien went dit nog. De zuigkracht van de Bosch is super!
Al met al vinden wij deze Bosch een goede aankoop.

Pluspunten

  • Accuduur van 75 minuten
  • Veel extra hulpstukken

Minpunten

  • Vrij dik waardoor je niet onder meubels komt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

familie Calvino 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruikers vriendelijk

Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
naast onze gewone stofzuiger is deze snoerloze steelstofzuiger ideaal voor even tussendoor opzuigen van bijvoorbeeld de hondenharen en binnengelopen zand

Pluspunten

  • snoerloos
  • grote accu
  • altijd klaar voor gebruik
  • goed hanteerbaar op de trap

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Paul Meindersma 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zingend aan het stofzuigen, I Feel Free!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

10,0
ik voel mij net als Freddy Mercury , die al zingend stofzuigde en verklaart :” I Feel free” ,
het is fantastisch iedere keer dat ik teveel kruimels zie of gewoon wil stofzuigen , pak ik deze stofzuiger, zonder snoer en kan mijn huis helemaal schoon zuigen , ik heb spijt, dat dit apparaat niet eerder heb gekocht !
De stofzuiger gromt ook van genoegen , als ik mijn perzisch kleed of vloerbedekking schoon maak en alle hondenharen zijn in een rap tempo verdwenen !

Pluspunten

  • geen snoer
  • batterij is voldoende om het huis te stofzuigen
  • prima voor hondenharen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van derr Werf 08-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handig snel en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Algemene score

9,0
Prima accu prestatie, goede zuigkracht en gewoon handig. En dan ook nog mooi. 100 punten voor Bosch!

Reageer

Toon meer reviews