Bosch BCH65PET - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MvdP 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grootse zuigkracht!

Algemene score

9,0
Dacht in eerste instantie bij een stofzuiger op accu aan een Dyson. Maar de zuigkracht en accuduur viel mij tegen. Door een tip bij de Bosch uitgekomen. Geweldig apparaat! Sterke zuigkracht op zowel tapijt als laminaat, lange accuduur, wendbaar en licht in gewicht. Helemaal blij mee :-)
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

Rob 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BCH65PET Accu Steelstofzuiger

Algemene score

8,0
Lekkere compacte stofzuiger, geen gedoe meer met snoer die in de knop gaat. Zuigt geweldig. Door de hulpstukken die er bij zitten ook makkelijk om de auto uit te zuigen.

Pluspunten

  • compact
  • geen snoer
  • sterke accu
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stuurvrouwtjuh 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn voor dierenharen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig apparaat voor hondenharen , lichtgewicht , genoeg extra mondstukken om heel je huis onder handen te nemen
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch BCH65PET 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu makkelijk en licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijk in gebruik ook ivm haren van de huisdieren.
Zeker een aanrader.
Accuduur is ook geweldig
Zeer licht in gebruik geen last van kabels
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul Dewdath 14-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger type bosch bch65pet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Systeem voldoet aan alle eisen die ik heb voor een stofzuiger. Het is zeer multifunctioneel. Je kan 75 min aan een stuk door werken. Kan voor de auto, bankstel en de trap gestofzuigd worden.

Pluspunten

  • draadloos
  • goede accu
  • diverse zuigkracht
  • handzaam
  • gebruik bij de auto en bankstel
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

Anoniem 01-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Materiaalmoeheid opgetreden na een jaar

Algemene score

5,0
De eerste maanden waren wij erg tevreden over dit product. Zuigt zeker prima en heeft een lange accuduur. Maar na een paar maanden begon de plastic mond tussen handvat en stofzuiger te werken. De speling werd langzaam groter, en uiteindelijk nu na een jaar reparatiekosten (valt blijkbaar niet onder garantie).

Pluspunten

  • Zuigt prima met huisdieren

Minpunten

  • Materiaalmoeheid
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jack 13-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiteindelijk bij Bosch uitgekomen, zeer grote zuigkracht (ook bij de laagste stand). Aanvankelijk wat pech met de accu gehad, echter bleek achteraf dat de accu slecht was. Het apparaat is vervangen door een nieuwe (na ruim een half jaar).

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • blijft lang op de accu werken

Minpunten

  • misschien de accu?
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Doris 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben getwijfeld tussen deze Bosch en de Dyson v8 pro. Het enorme prijsverschil (bijna 300 euro) en de langere accuduur
(40 min Dyson en 75 min Bosch) gaven uiteindelijk de doorslag. De Bosch is iets lomper en minder snel in het verwisselen van hulpstukken, maar misschien went dit nog. De zuigkracht van de Bosch is super!
Al met al vinden wij deze Bosch een goede aankoop.

Pluspunten

  • Accuduur van 75 minuten
  • Veel extra hulpstukken

Minpunten

  • Vrij dik waardoor je niet onder meubels komt
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

familie Calvino 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruikers vriendelijk

Algemene score

9,0
naast onze gewone stofzuiger is deze snoerloze steelstofzuiger ideaal voor even tussendoor opzuigen van bijvoorbeeld de hondenharen en binnengelopen zand

Pluspunten

  • snoerloos
  • grote accu
  • altijd klaar voor gebruik
  • goed hanteerbaar op de trap

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Paul Meindersma 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zingend aan het stofzuigen, I Feel Free!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik voel mij net als Freddy Mercury , die al zingend stofzuigde en verklaart :” I Feel free” ,
het is fantastisch iedere keer dat ik teveel kruimels zie of gewoon wil stofzuigen , pak ik deze stofzuiger, zonder snoer en kan mijn huis helemaal schoon zuigen , ik heb spijt, dat dit apparaat niet eerder heb gekocht !
De stofzuiger gromt ook van genoegen , als ik mijn perzisch kleed of vloerbedekking schoon maak en alle hondenharen zijn in een rap tempo verdwenen !

Pluspunten

  • geen snoer
  • batterij is voldoende om het huis te stofzuigen
  • prima voor hondenharen
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van derr Werf 08-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handig snel en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima accu prestatie, goede zuigkracht en gewoon handig. En dan ook nog mooi. 100 punten voor Bosch!
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

peter 16-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

met drie honden

Algemene score

8,0
Er goede stofzuiger, nadeel vind ik trappen zuigen en op moeilijke plekken komen maar voor de vloeren op onze beneden verdieping ideaal.
Zuigt alle hondenharen op is eenvoudig te legen etc

Pluspunten

  • normaal stof zuigen
  • tijdsduur is lang genoeg

Minpunten

  • trappen
  • onder kasten en banken gaat niet
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

nikki 09-08-2017

Ongekende zuigkracht en dat zonder snoer!

Algemene score

10,0
Een enorme zuigkracht, komt solide over, stofdepot makkelijk te ledigen en schoon te maken. Ook de haren in het (verwijderbaar en vervangbaar) ronddraaiende ding in de voet makkelijk los te knippen en verwijderen. Zowel op harde vloeren als op tapijt te gebruiken. Bijna een feestje om te zuigen, echt een heel fijn apparaat!

Jammer dat de kleur rood is, minder opvallend/bescheiden was fijner geweest.
Jammer dat het niet makkelijker is een kleine zuigmond te gebruiken.
Geschreven voor: Bosch BCH65PET
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wally 04-08-2017

Krachtig, handig en met veel uithoudingsvermogen.

Algemene score

10,0
Als man was ik nooit een liefhebber van stofzuigen totdat ik deze Bosch BCH65PET aanschafte. Ik zal niet zeggen dat het nu mijn favoriete bezigheid is maar het is wel een stuk makkelijker geworden: geen snoer en geen slang om mee te worstelen. Hij werkt goed en ik doe het hele huis op een accu lading!
Geschreven voor: Bosch BCH65PET
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

peter 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

honden haren killer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
enorme zuigkracht, eenvoudig te bedienen, ombouwen naar stofzuiger voor trappen en meubels is wel gecompliceerd, honden haren verdwijnen als sneeuw voor de zon we hebben er drie. De extra en eenvoudig schoon te maken roterende borstel is een plus.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • licht gewicht
  • goed wendbaar
  • de roterende borstel

Minpunten

  • ombouwen naar hand zuiger
  • reinigen in kleine hoekjes
  • houder voor de acessoires ontbreekt
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

luuk 24-04-2017

Geweldig, vooral voor huisdieren

Algemene score

10,0
Een geweldige en bijna geruisloze stofzuiger voor in huis. Zowel geschikt voor tapijt als laminaat etc. Gaat lang mee en is erg krachtig! Zeker een aanrader.
Geschreven voor: Bosch BCH65PET
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

M. 18-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch BCH65 Pet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne snoerloze en zakloze stofzuiger die niet zo veel geluid maakt. Design is mooi en blijft op zich zelf staan.
De haren worden goed opgezogen.

Pluspunten

  • Snoerloos en zakloos, geen hard geluid
  • Blijft zelf staan, hoeft niet in station
  • Lange gebruikerstijd
  • Meerdere standen
  • Extra borstel meegeleverd

Minpunten

  • Iets te zwaar
  • Ik mis een handvat, strap om schouders is onhandig
  • De drukknoppen om strap te wisselen hard indrukken
  • Stofzuiger omkeren om haren uit borstel te snijden
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

Luuk 18-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect voor thuis met vloerbedekking en huisdieren

Algemene score

9,0
Onlangs de Bosch draadloze steelstofzuiger gekocht, speciaal voor dieren, en deze werkt perfect! alles wordt geruisloos opgezogen en daarnaast gaat de stofzuiger ook zeer lang mee, maar liefst ca. 75 min! Makkelijk op te bergen en fijn in gebruik (o.a. het gewicht).
Kortom, een zeer fijn product voor in het huis met zowel laminaat, vloerbedekking EN honden.

Pluspunten

  • Zeer licht
  • Goed manouvreerbaar
  • Bijna geruisloos

Minpunten

  • 8 uur tot 100% opladen
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

Han 17-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

BCH65PET

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanmiddag een Bosch steekstofzuiger aangeschaft, we waren meteen enthousiast.
Makkelijk in gebruik, goede zuigkracht, en...... snoerloos.

Kortom een prettig apparaat.

Pluspunten

  • snoerloos
  • lichtgewicht
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch BCH65PET

Reageer

Esmeralda 16-04-2017

Super stofzuiger

Algemene score

10,0
Super fijne stofzuiger zuigt goed en accu gaat lang mee. enige nadeel is dat de mond va de stofzuiger toch iets minder flexibel is dan onze oude, maar dat zal wel komen omdat hij wel heel erg degelijk is. Nog een groot pluspunt vinden wij dat de stofzuiger los kan staan en niet in een oplaadstation hoeft te worden geplaatst.
Geschreven voor: Bosch BCH65PET
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews