Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BBH625W60

Bosch BBH625W60 Best Reviewed aug 2018

Vergelijkbare producten

Bosch BCS1TOPNC

Bosch BCS1TOPNC Best Reviewed jun 2018
8,7 (77)
Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 67 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH625W60 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 02-09-2018
  • Product gekocht

Stofzuigen is ineens leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger! Goede zuigkracht, handig schoonmaken en lange werktijd. Enige 2 minpuntjes die ik heb zijn dat de stofzuiger best zwaar is. Ze noemen het de Athlet maar dat wordt je ervan. Vind persoonlijk een workout niet erg maar is wel handig om te weten (vooral als je even spinnenragje ofzo wil wegwerken van het plafond). Tweede puntje is dat je niet onder lage meubelstukken kunt zuigen doordat het opvangbakje bij de zuigmond is geplaatst. Dit kun je door extra mondstukken wel opvangen deze moet je echter zelf extra aanschaffen a 50 eurie. Verder top apparaat!

Reageer

Dhr. 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Door het ontbreken van een stroomsnoer is deze stofzuiger zeer prettig in het gebruik. Het schoonmaken gaat sneller, en we maken hierdoor ook vaker gebruik van de stofzuiger. Top ding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Flink zuigkracht
  • Snelle laadtijd

Reageer

Sofia 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht en accuduur, zeer geschikt voor hondenharen op harde vloeren. De hondenharen worden vakkundig opgezogen en hebben geen kans te dwarrelen. Gemakkelijk te legen en niet al te klein stof reservoir. Apparaat is niet heel licht, maakt daardoor een robuustere indruk maar blijft goed hanteerbaar en mobiel. Bereikt ook kleinere hoekjes, kan ook onder een stoel/bank o.i.d.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • efficiënt voor hondenharen
  • manoeuvreerbaar
  • eenvoudig stof legen

Minpunten

  • relatief duur

Reageer

Brenda 13-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuigee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

10,0
Ik ben zo ontzettend blij met deze stofzuiger. Hij is licht in het zuigen en dat vind ik met mijn rugproblemen heerlijk. En gemakkelijk staand op te bergen.
Voor mij de koop van dit jaar.

Pluspunten

  • Licht in het stofzuigen
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Goede zuigkracht

Reageer

Saskia 27-10-2016
  • Product paar weken in bezit

draadloos stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Een fijne stofzuiger die (zonder borstelstand) weinig geluid maakt. Je kan overal heen omdat er geen snoer aan zit. De borstelstand gebruik ik om het kleed goed te reinigingen.

Pluspunten

  • draadloos
  • borstelstand

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Allie 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
De Bosch steelstofzuiger voldoet prima! Hij voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Het is ideaal om te zuigen zonder snoer en hij leegt heel makkelijk. En hij is prachtig om te zien! Het ontwerp gecombineerd met het gebruiksgemak zijn in balans met de (ietwat hoge) prijs. Maar de cashback actie trok mij over de streep.Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • zeer wendbaar
  • makkelijke bediening
  • Door de slanke vorm makkelijk op te ruimen
  • heel fijn te gebruiken in kleine ruimtes

Minpunten

  • turbostand maakt veel lawaai
  • geen accesoires
  • vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke van den Broek 10-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is mijn vriend geworden ,zou hem voor geen goud meer willen missen. Handig, snel gepakt, zo geleegd , een kind kan er ook mee zuigen , het is nu vechten wie met oma’s stofzuiger zijn rotzooi op mag ruimen 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miep Schillings 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

8,0
Snoerloos, stevige uitvoering, makkelijk hanteerbaar, zuigt goed, zichtbaar reservoir, makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose Bakker 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie sterke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

8,0
Goede krachtige stofzuiger, mooi uitgevoerd. Sterkte instelbaar en is makkelijk overal op te bergen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooie uitvoering
  • Lange gebruikstijd
  • Laad snel op
  • Snoerloos is geweldig

Minpunten

  • Geen verlichting bij de zuigmond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Schoonste 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er goed uit. Het is wendbaar en de zuigmond is laag zodat je overal goed onder kunt komen. Op stand 2 en 3 draait de borstel, dit gaat gepaard met behoorlijk wat geluid. Het lijkt of er iets defect is, maar ik ga er van uit dat het zo hoort. Volgens de handleiding duurt het volledig opladen 6 uur, maar bij de mijne gaat het veel sneller, namelijk zo'n 3,5 uur.
Naar mijn mening zouden de accessoires, zoals de slang, er bij moeten zijn.

Pluspunten

  • Zuigt goed, met name op laagpolig tapijt
  • Snel opgeladen, goede autonomiteit
  • Mooi
  • Geen stofzak meer nodig

Minpunten

  • Met draaiende borstel nogal luidruchtig
  • Bij langdurig gebruik aan de zware kant
  • Slang zou er standaard bij moeten zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansepansieB 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht en draadloos

Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Heel handige steelstofzuiger, makkelijk schoon/leeg te maken, zonder zak, heerlijk draadloos, niet te zwaar en met de cashback van €50 was de beslissing snel genomen.

Pluspunten

  • draadloos
  • zuigkracht
  • zonder stofzakken
  • wendbaar

Minpunten

  • lastig stofnesten langs plafond zonder hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima stofzuiger, maar zeker geen vervanging

Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

7,0
zuigt prima, wel wat zwaar. De zuigmond beweegt heel anders over de vloer dan een traditionele stofzuiger want het gaat vrij stroef. wat mij betreft is dit handig om er bij te hebben, maar zeker geen vervanging voor mijn oude stofzuiger. je kunt niet in de hoekjes komen, onder de bank, je kunt de trap er niet mee zuigen en de auto al helemaal niet. Dat valt me best tegen. ik zou volgende keer zeker een andere keuze maken en beter letten op gebruiksgemak.

Pluspunten

  • snoerloos
  • goede zuigkracht
  • makkelijk te legen

Minpunten

  • zwaar
  • beperkt qua mogelijkheden

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anja 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super praktisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Een hele fijne stofzuiger, zuigt heel goed, handig zonder snoer en gaat een uur mee! Geen andere stofzuiger meer nodig.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Kan niet in auto worden gebruikt zonder hulpstuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo Huynen 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accu, en een goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
wij zijn al enkele jaren opzoek naar een handzame zuiger op accu. Na diverse modellen te hebben getest zagen we deze staan en aangezien wij iedere dag moeten zuigen in verband met de huisdieren, hebben we deze besteld. Nadat ie geleverd is, direct geprobeerd en hij is perfect. Hij zuigt alles op en wij kunnen er de hele woning mee zuigen

Pluspunten

  • accu
  • zuigkracht
  • handzaamheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede Accuzuiger 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Steel accuzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Heb hem 1 dag in huis maar bij registratie werd gelijk om review gevraagd dus doe ik het want was gelijk verrast door het mooie apparaat, 6 uur opgeladen en kon niet wachten om te gebruiken, eindelijk vol, gelijk getest op de wollen vloer bedekking met vuil van vogelkooien (zaadjes, afval en veertjes) , alles vloog naar binnen, eerst stand 1 daarbij bleven de veertjes aan de vloer plakken maar met stand 2 was het schoon, geluid viel reuze mee in stand 1 en 2, 3 nog niet getest en denk die weinig nodig te hebben en dat komt natuurlijk de accu duur ten goede.... ben tevreden met deze zuiger.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Weinig geluid
  • Zuigt prima
  • Lange accu duur

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LIesbeth 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Wat een geweldig product! Had ik deze maar 5 jaar eerder gekocht. Alle haren van de hond super gemakkelijk te verwijderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

9,0
Het is een gemak om deze stofzuiger te pakken en ermee te zuigen - hij doet zijn werk supergoed. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen. Alleen een tip voor Bosch het zou fijn zijn om bv een ophangmechanisme hiervoor te ontwikkelen

Pluspunten

  • Stofzuigt doet
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Iets om hem mee op te hangen zou fijn zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aledi 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger Bosch Athlet BBH625W60

Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

10,0
Perfect apparaat. Handzaam en goede zwenkborstel. Je pakt hem snel even, veel minder gedoe dan een standaard model stofzuiger. Sterkte zuigkracht en de stof is heel makkelijk te verwijderen uit de opvangbak (en geen stofzak meer).
Ik ben helemaal tevreden. Hopelijk gaat ie ook nog lang mee.

Pluspunten

  • makkelijk en leuk om te gebruiken
  • goede zuigkracht
  • weinig lawaai
  • goede zwenkbare kop
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • hij komt niet als je hem roept
  • hij doet het niet uit zichzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wieger 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed , lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

8,0
De lange accu duur en de kracht ervan heeft ons over de streep getrokken.
Prijs kwaliteit verhouding is erg goed

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Krachtig
  • Geen snoer

Minpunten

  • Je moet hem echt sturen
  • Is zwaarder in de hand dan een gewone stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andriana Brkic 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch stofzuiger! Krachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Algemene score

10,0
Wij hebben een steelstofzuiger gekocht BBH625W60 . Deze is super krachtig en kan op alle vloeren met gemak gebruikt worden. Daarnaast is deze super compact en makkelijk op te bergen. Met twee kleine kindjes heb je met deze kanjer in een mum van tijd weer een schoon paleisje! Wij raden dit fantastische product zeker aan,toppie!

Pluspunten

  • Krachtig in volt
  • Makkelijk op te bergen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer voordelig icm actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews