Bosch BBH625W60 wit - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 83 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH625W60 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 02-09-2018
  • Product gekocht

Stofzuigen is ineens leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger! Goede zuigkracht, handig schoonmaken en lange werktijd. Enige 2 minpuntjes die ik heb zijn dat de stofzuiger best zwaar is. Ze noemen het de Athlet maar dat wordt je ervan. Vind persoonlijk een workout niet erg maar is wel handig om te weten (vooral als je even spinnenragje ofzo wil wegwerken van het plafond). Tweede puntje is dat je niet onder lage meubelstukken kunt zuigen doordat het opvangbakje bij de zuigmond is geplaatst. Dit kun je door extra mondstukken wel opvangen deze moet je echter zelf extra aanschaffen a 50 eurie. Verder top apparaat!

Reageer

Brenda 13-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuigee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

10,0
Ik ben zo ontzettend blij met deze stofzuiger. Hij is licht in het zuigen en dat vind ik met mijn rugproblemen heerlijk. En gemakkelijk staand op te bergen.
Voor mij de koop van dit jaar.

Pluspunten

  • Licht in het stofzuigen
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Goede zuigkracht

Reageer

Dhr. 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Door het ontbreken van een stroomsnoer is deze stofzuiger zeer prettig in het gebruik. Het schoonmaken gaat sneller, en we maken hierdoor ook vaker gebruik van de stofzuiger. Top ding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Flink zuigkracht
  • Snelle laadtijd

Reageer

Sofia 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht en accuduur, zeer geschikt voor hondenharen op harde vloeren. De hondenharen worden vakkundig opgezogen en hebben geen kans te dwarrelen. Gemakkelijk te legen en niet al te klein stof reservoir. Apparaat is niet heel licht, maakt daardoor een robuustere indruk maar blijft goed hanteerbaar en mobiel. Bereikt ook kleinere hoekjes, kan ook onder een stoel/bank o.i.d.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • efficiënt voor hondenharen
  • manoeuvreerbaar
  • eenvoudig stof legen

Minpunten

  • relatief duur

Reageer

Saskia 27-10-2016
  • Product paar weken in bezit

draadloos stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Een fijne stofzuiger die (zonder borstelstand) weinig geluid maakt. Je kan overal heen omdat er geen snoer aan zit. De borstelstand gebruik ik om het kleed goed te reinigingen.

Pluspunten

  • draadloos
  • borstelstand

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Duifje 20-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deze stofzuiger is een aanrader!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

10,0
Ik heb de stofzuiger nu bijna 5 maanden in gebruik en ik ben er nog steeds heel enthousiast over! Geweldige zuigkracht, lange accuduur. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er geen moment spijt van heb dat ik deze stofzuiger heb gekocht. Toppie!

Review 03-07-2019:
Een fantastische stofzuiger! Zeer sterk zuigvermogen. Ziet er ook nog eens mooi uit! Prima aanwinst!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accuduur

Minpunten

  • beetje zwaar in gewicht
  • stofzak is vrij snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wie gaat er stofzuigen?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Een paar dagen is dit heerlijke beest in huis. Zij doet waar ze goed in is. Zuigt perfect met zowel standje 2 als standje turbo. Accu gaat lekker lang mee vergeleken met andere stofzuigers. Stelt niet teleur op 1 punt na. En dat is dat het dat het wat lastig is om onder een zetel/bed te zuigen of de trap.

Al met en al niks over te klagen en zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Zuigt goed. Heel goed zelfs.
  • Accu duur gaat lang mee
  • Design is strak en netjes
  • Zuiger kan in een hoek staan zonder dat die omvalt
  • Laad ook op als een vluggertje

Minpunten

  • Kan moeilijk onder het bed/zetel zuigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar, hoge zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

8,0
FIJne stofzuiger. Het enige nadeel is dat er geen opzetstukken bij zetten. Je kunt nu bv niet de bank er mee stofzuigen.
Vermelden bij aankoop dat opzetstukken apart gekocht moet worden en wel nodig zijn.

Pluspunten

  • wendbaar
  • makkelijk in gebruik
  • licht

Minpunten

  • aparte opzetstukken voor meubels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos overmeer 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch athlet BBH625W60

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

10,0
Fantastisch steel stofzuiger.
De vorige laten vallen en steel gebroken.
Na grondig marktonderzoek toch weer voor deze stofzuiger gekozen.
Hij heeft een enorme zuigkracht, zeer wendbaar.
De motor zit onderaan waardoor er geen gewicht op de hand komt.
Zeer prettig omdat hij ook recht op blijft staan. Geen apperaten/houder om de stofzuiger weer op te laden, alleen een snoertje. Makkelijk op te ruimen, bij ons staat hij in de meterkast.
Gewoonweg de beste. 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen gaat echt makkelijk nu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

8,0
Na goed onderzoek voor deze stofzuiger gekozen en hij is het helemaal waard. Heel makkelijk en snel ga jk nu door het huis. Geen gedoe, echt zo gedaan. Ik stelde stofzuigen altijd uit maar dat is nu verleden tijd. Resultaat voor mij is dat mijn huis nu structureel schoon is. Enige nadeel is dat hij niet onder de bank kan. Ook vind het ik fantastisch dat ik nooit meer stofzuiger zakken hoef te kopen. En mijn vloerkleed is nog nooit zo schoon geweest. Volgens mij is dit het nieuwe stofzuigen!

Pluspunten

  • makkelijk en snel
  • gelijk klaar voor gebruik
  • geen stofzuigerzakken meer nodig
  • mijn vloerkleed is nog nooit zo schoon geweest

Minpunten

  • niet onder bank

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arian 13-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger en inderdaad fluisterstil

Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

10,0
Sinds twee dagen in gebruik en hij werkt echt perfect. Fluisterstil en goede zuigkracht. Tevens makkelijk schoon te maken. ik zeg kopen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 11-05-2019

Perfecte stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

10,0
Helemaal blij mee nooit meer een stofzuiger met snoer. Op standje 1, 60 min kan je prima mee zuigen en standje 3 dan stijgt ie op zoveel zuigkracht helaas is hij dan wel snel leeg.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maria 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemak!

Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Perfect apparaat maar het nadeel is wel dat hij niet onder kasten en bedden kan. Hiervoor een hulpstuk zou echt fijn zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DL 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

8,0
Product is makkelijk wendbaar, maakt stofzuigen een gemakkelijkere en snellere klus. Ook goed te gebruiken op trappen en tapijten. Stand 2 en 3 maken wel wat lawaai.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Mooi design
  • Sneller stofzuigen

Minpunten

  • Lawaai op hoge standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk zonder snoer

Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

8,0
Verhuisd naar een huis met hoogteverschil op begane grond. Wat een genot, geen stekker omstreken en geen stofzuiger achter je aan, die van een treetje kan vallen

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Geen stofzuigerzak nodig
  • Licht gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hendrikje 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH STEELSTOFZUIGER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, krachtig
handig, wendbaar en zonder snoer ga je snel door het hele huis heen.
Batterijduur valt me ook 100% mee.
Pak "m makkelijk en snel even tussendoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anniek 20-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexibel, handig in gebruik en super degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Het is gemakkelijk op te bergen, super fijn wanneer je even geen zin hebt om te stofzuigen maar het toch echt nodig is. Gemakkelijk te reiniger en geeft geen krassen op een egale vloer. Ik ben super tevreden

Pluspunten

  • Gemakkelijk opbergen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi product

Minpunten

  • Niet om banken mee te stofzuigen
  • Niet geschikte om in de lucht te zuigen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Holtkamp 14-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top zuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

10,0
Top stofzuiger met een goede gebruikers interfase aanrader voor de wat oudere mensen lekker ligt in gebruik en maak helemaal top schoon wat wil je nog meer top klasse.

Pluspunten

  • Gebruik voor oudere mensen

Minpunten

  • Stof reservoir zit wel gauw vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CM 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger, grote zuigkracht en makkelijk in gebruik, is echt een aanrader ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teun 03-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH625W60 wit

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, alleen accuduur minder op volle kracht (die je altijd gebruikt eigenlijk) Verder doet hij goed wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Zuigt erg goed

Minpunten

  • Filter snel vol, zeker met huisdieren
  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews