Bosch BBH625W60 - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Bosch BBH625W60
Best Reviewed augustus 2018
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lydia 02-09-2018
  • Product gekocht

Stofzuigen is ineens leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger! Goede zuigkracht, handig schoonmaken en lange werktijd. Enige 2 minpuntjes die ik heb zijn dat de stofzuiger best zwaar is. Ze noemen het de Athlet maar dat wordt je ervan. Vind persoonlijk een workout niet erg maar is wel handig om te weten (vooral als je even spinnenragje ofzo wil wegwerken van het plafond). Tweede puntje is dat je niet onder lage meubelstukken kunt zuigen doordat het opvangbakje bij de zuigmond is geplaatst. Dit kun je door extra mondstukken wel opvangen deze moet je echter zelf extra aanschaffen a 50 eurie. Verder top apparaat!
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Reageer

Dhr. 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het ontbreken van een stroomsnoer is deze stofzuiger zeer prettig in het gebruik. Het schoonmaken gaat sneller, en we maken hierdoor ook vaker gebruik van de stofzuiger. Top ding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Flink zuigkracht
  • Snelle laadtijd
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Reageer

Sofia 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht en accuduur, zeer geschikt voor hondenharen op harde vloeren. De hondenharen worden vakkundig opgezogen en hebben geen kans te dwarrelen. Gemakkelijk te legen en niet al te klein stof reservoir. Apparaat is niet heel licht, maakt daardoor een robuustere indruk maar blijft goed hanteerbaar en mobiel. Bereikt ook kleinere hoekjes, kan ook onder een stoel/bank o.i.d.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • efficiënt voor hondenharen
  • manoeuvreerbaar
  • eenvoudig stof legen

Minpunten

  • relatief duur
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Reageer

Brenda 13-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuigee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zo ontzettend blij met deze stofzuiger. Hij is licht in het zuigen en dat vind ik met mijn rugproblemen heerlijk. En gemakkelijk staand op te bergen.
Voor mij de koop van dit jaar.

Pluspunten

  • Licht in het stofzuigen
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Goede zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Reageer

Saskia 27-10-2016
  • Product paar weken in bezit

draadloos stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne stofzuiger die (zonder borstelstand) weinig geluid maakt. Je kan overal heen omdat er geen snoer aan zit. De borstelstand gebruik ik om het kleed goed te reinigingen.

Pluspunten

  • draadloos
  • borstelstand

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Reageer

LIesbeth 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig product! Had ik deze maar 5 jaar eerder gekocht. Alle haren van de hond super gemakkelijk te verwijderen.
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger!

Algemene score

9,0
Het is een gemak om deze stofzuiger te pakken en ermee te zuigen - hij doet zijn werk supergoed. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen. Alleen een tip voor Bosch het zou fijn zijn om bv een ophangmechanisme hiervoor te ontwikkelen

Pluspunten

  • Stofzuigt doet
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Iets om hem mee op te hangen zou fijn zijn
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aledi 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger Bosch Athlet BBH625W60

Algemene score

10,0
Perfect apparaat. Handzaam en goede zwenkborstel. Je pakt hem snel even, veel minder gedoe dan een standaard model stofzuiger. Sterkte zuigkracht en de stof is heel makkelijk te verwijderen uit de opvangbak (en geen stofzak meer).
Ik ben helemaal tevreden. Hopelijk gaat ie ook nog lang mee.

Pluspunten

  • makkelijk en leuk om te gebruiken
  • goede zuigkracht
  • weinig lawaai
  • goede zwenkbare kop
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • hij komt niet als je hem roept
  • hij doet het niet uit zichzelf
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wieger 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed , lange accu duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De lange accu duur en de kracht ervan heeft ons over de streep getrokken.
Prijs kwaliteit verhouding is erg goed

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Krachtig
  • Geen snoer

Minpunten

  • Je moet hem echt sturen
  • Is zwaarder in de hand dan een gewone stofzuiger
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andriana Brkic 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch stofzuiger! Krachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een steelstofzuiger gekocht BBH625W60 . Deze is super krachtig en kan op alle vloeren met gemak gebruikt worden. Daarnaast is deze super compact en makkelijk op te bergen. Met twee kleine kindjes heb je met deze kanjer in een mum van tijd weer een schoon paleisje! Wij raden dit fantastische product zeker aan,toppie!

Pluspunten

  • Krachtig in volt
  • Makkelijk op te bergen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer voordelig icm actie
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali B 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een stofzuiger waarmee ik mn hele huis in 1x kan stofzuigen en zonder van stopcontact te moeten verwisselen.
Gisteren de bosch binnen gekregen en vanmorgen gelijk een ronde gedaan. Geluid en duur van de accu wat ik er van had verwacht.
Ik hoopte dat ik iig wel onder mn bed kon stofzuigen maar dat lukt net niet vanwege de dikkere onderkant. Ook dit stond al wel in andere reviews maar mss handig als bosch deze maatvoering ook vermeld wordt.
Gewicht is goed te hanteren en zuigmond is heel wendbaar. Gelijk ook het stofreservoir geleegd en dat werkt ook allemaal makkelijk.

Pluspunten

  • Wendbaarheid zuigmond
  • Accuduur
  • Gewicht

Minpunten

  • Brede onderkant
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke van den Broek 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een rust in huis, als oma van 8 kleinkinderen die regelmatig langskomen, geweldig, wat morsen even de stofzuiger . Altijd paraat . Opa vind stofzuigen nu ook geweldig . Het enige nadeel is dat ik moet vechten om dieze stofzuiger zelf te gebruiken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te pakken
  • Je ziet wat je opzuigt
  • Je kan er overal mee naar toe
  • Kinderen kunnen nu ook stofzuigen

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Audiobill 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BBH625w60 steelstofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super steelzuiger, licht en krachtig en geen verbarsterde kruimeldief, maar zuiger. En hij ziet er goed uit, top!
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sara 15-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was opzoek naar een snoerloos stofzuiger en heb deze n.a.v. recensies die ik heb gelezen uitgekozen. Het heeft echt een mooi design en voor de rest is hij heel erg praktisch!
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiola 12-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch bbh624w60 zonder snoer

Algemene score

10,0
Erg tevreden. Stofzuiger is wendbaar, makkelijk schoon te maken en erg krachtig. Ik gebruik het op parket vloer. Ik heb twee main coons. Het is nu lekker makkelijk om de stofzuiger te pakken. De stofzuiger heeft mijn verwachtingen overtroffen! Hij is gemaakt van goede kwaliteit onderdelen, hij is robuust.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedinnen
  • Wendbaar
  • Krachtig
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch Athlet 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is ons tweede product. Eerste is goed, maar meer een kruimeldief. Deze is nog meer een echte stofzuiger zonder stofzak. Zuigkracht is perfect, goede borstel, zuigt alles op. Bedieningsgemak prima. Op tapijt en op parket is hij een kanjer. Ik hoop er veel stofzuigplezier aan te beleven!!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Borstel
  • Batterijduur

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enneke 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het ei van Columbus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat! Niet steeds een zware stofzuiger naar alle hoeken trekken en geen struikelpartijen over snoeren!
Zuigkracht is boven verwachting. Zeer gemakkelijk te hanteren.

Pluspunten

  • staat direct klaar voor gebruik
  • licht hanteerbaar
  • geen snoer
  • geen dure zakken nodig
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JulieC 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Athlet BBH625W60

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer blij mee. Maakt goed schoon en vooral de rond draaiende borstel is heel handig met haren van huisdieren.
Accu gaat gemiddeld ook langer mee dan die van Dyson en Dyson is 2à3 x zo duur.
Prijs kwaliteit verhouding vind ik dus heel goed.
Enige nadeel is dat hij niet onder een bank of bed door kan, vanwege de dikke steel.
Maar daar zijn ook andere dingen op te vinden, zoals dweilen.
Ik zal dit product zeker aanbevelen aan andere

Pluspunten

  • goede accu (60min)
  • snel oplaadbaar (+/-2uur)
  • ronddraaiende borstel - goed tegen haren
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Dikte steel
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goede zuigkracht. Gebruikt voor de hoogpolige vloerbedekking boven en daar kwam veeeeel vuil uit, meer dan met onze numatic george (toch ook een goed apparaat). Zeer blij met de aankoop!

Pluspunten

  • zeer goede zuigkracht
  • niet te zwaar

Minpunten

  • op standje 3 is batterij na 15 min leeg
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat, top zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volgens mij de beste steelstofzuiger die er is. Hier kan een Dyson niet aan tippen. Handig in gebruik, degelijk product en doet waar het voor gemaakt is. Stofzuigen word zo een feest!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • lange accuduur
  • geen groot oplaadstation
  • zuigkracht

Minpunten

  • spinnenwebben aan het plafond gaat niet hiermee
Geschreven voor: Bosch BBH625W60

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews