Bosch BBH625W60 - Reviews

Specificaties
Type/soort
steelzuiger
Laadtijd
3 uur
Bedrijfstijd
60 min
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 40 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Super eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het ontbreken van een stroomsnoer is deze stofzuiger zeer prettig in het gebruik. Het schoonmaken gaat sneller, en we maken hierdoor ook vaker gebruik van de stofzuiger. Top ding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Flink zuigkracht
  • Snelle laadtijd

Reageer

Sofia 14-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht en accuduur, zeer geschikt voor hondenharen op harde vloeren. De hondenharen worden vakkundig opgezogen en hebben geen kans te dwarrelen. Gemakkelijk te legen en niet al te klein stof reservoir. Apparaat is niet heel licht, maakt daardoor een robuustere indruk maar blijft goed hanteerbaar en mobiel. Bereikt ook kleinere hoekjes, kan ook onder een stoel/bank o.i.d.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • efficiënt voor hondenharen
  • manoeuvreerbaar
  • eenvoudig stof legen

Minpunten

  • relatief duur

Reageer

Brenda 13-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuigee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zo ontzettend blij met deze stofzuiger. Hij is licht in het zuigen en dat vind ik met mijn rugproblemen heerlijk. En gemakkelijk staand op te bergen.
Voor mij de koop van dit jaar.

Pluspunten

  • Licht in het stofzuigen
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Goede zuigkracht

Reageer

Saskia 27-10-2016
  • Product paar weken in bezit

draadloos stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne stofzuiger die (zonder borstelstand) weinig geluid maakt. Je kan overal heen omdat er geen snoer aan zit. De borstelstand gebruik ik om het kleed goed te reinigingen.

Pluspunten

  • draadloos
  • borstelstand

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Henk Janse 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Vrije stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door de brede zuigmond, de opvallend sterke zuigkracht en duur van de batterij, geeft deze stofzuiger ZONDER snoer, de vrijheid van stofzuigen. Je kunt overal snel en handig bij.

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • 60 minuten gebruik van batterij
  • geen snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SB 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snoerloos zuigplezier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Had dit veel eerder moeten kopen. Zeer gemakkelijk in gebruik. Enorme zuigkracht op alle soorten vloeren. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • snoerloos
  • zuigkracht

Minpunten

  • moeilijk onder kasten en kleine hoekjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Job 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt stofzuigen leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super handige draadloze steelstofzuiger. Direkt bij de hand, goed wendbaar, zeer goede zuigkracht zelfs op tapijt en resultaat van het stofzuigen zie je meteen in de opvangbak. Deze Bosch draadloze steelstofzuiger maakt stofzuigen leuk!

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Werkt ook goed op tapijt
  • Maakt weinig lawaai
  • Parkeerstand, neemt weinig ruimt in
  • Stofzuigen gaat snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

? 12-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

super in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kocht twee jaar geleden de eerste voor gebruik in vakantiehuisje. Wil nimmer weer anders en vind stofzuigen leuke bezigheid. Nu de tweede voor gebruik thuis. Hadden we eerder moeten doen. Geen gedonderd meer met vervelende snoeren.

Pluspunten

  • gemak
  • gemak
  • gemak

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leandro 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnificent

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
First time I buy a Bosch product and I'm really happy with my Bosch vacuum cleaner. I had 2 different vacuum cleaners but I never felt as happy as with this one

Pluspunten

  • Easy to assamble
  • Battery life
  • Silent in the lowest setting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk stofzuigen

Algemene score

10,0
Een zeer wendbare snoerloze stofzuiger. Laad snel op en zuigt krachtig. Zeker op de Turbo-stand. Bij gebruik Turbo-stand is de gebruiksduur wel minder dan 60 minuten.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Weinig geluid

Reageer

Frans 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig apparaat. Goede prestataties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven. Zeer handig in het gebruik en makkelijk te onderhouden. Zuigprestatie zeer goed. Vooral tevreden met de 60 minuten looptijd van de stofzuiger.

Minpunten

  • maakt in de turbostand op tapijt veel lawaai.

Reageer

Erik 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Solide en krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bewust gekozen voor een steelstofzuiger zonder losse kruimeldief, aangezien we die toch amper gebruiken en dit de kwaliteit vaak niet ten goed komt. Deze ligt stevig in de hand en zuigt krachtig. Grote voordeel is dat de stofzuiger zelfstandig kan staan en dat de stofbak eenvoudig is te legen.

Pluspunten

  • Kan zelfstandig staan
  • Krachtige motor en accu
  • Stofbak eenvoudig te legen

Minpunten

  • niet de goedkoopste

Reageer

ikbeneenzonnetje 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte steelstofzuiger

Algemene score

9,0
Hele fijne zeer krachtige steelstofzuiger, doet wat hij moet doen!
Tapijt gaat ook heel goed!
Alleen ergens onder zuigen is wat lastiger omdat hij wat dik is.
Maar dat wist ik en leek mij logisch als je hem ziet.
Zeer tevreden over, lange accuduur, kortom niet twijfelen kopen!

Pluspunten

  • zuigt als een tierelier
  • goede accuduur
  • makkelijk te legen

Minpunten

  • niet onder lage banken en kasten

Reageer

Bram 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ziet er mooi uit

Algemene score

9,0
Zuigt super Is handig en makkelijk te gebruiken stofbak ook handig te legen alleen afwachten wat de accu doet

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lange accu duur

Minpunten

  • Houder voor opladen

Reageer

Met vlag en wimpel door de kamer 16-10-2017

Weer simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk weer een stofzuiger erbij te hebben die je even makkelijk pakt. Vorige (ander merk) begaf de accu het al snel. Nu vol verwachting weer lekker gemakkelijk de kleine rommeltjes van de vloer. Chapeau

Pluspunten

  • sterke moter
  • prijs kwaliteits verhouding prima

Minpunten

  • nog niet bekend

Reageer

Sana 26-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer goede stofzuiger, veel kracht. Lichtgewicht, zeer geschikt om ook auto schoon te maken. Lange accuduur.

Pluspunten

  • Makkelijk leeghalen
  • Flexibel
  • ideaal voor trap

Minpunten

  • Dunne handvat

Reageer

Erik 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superzuigkracht vooral op maximale stand .De Accu gaat dan wel minderlang mee. Enige nadeel vind ik dat het opvang reservoir lastig sluit.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Accuduur
  • Je ruimt hem gemakkelijk op

Minpunten

  • Sluiting reservoir
  • Komt niet overal onder

Reageer

Anoniempje 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte steelstofzuiger was hier voor al enige tijd naar op zoek .
Via reclame zag ik deze voorbij komen en heb meteen besteld .
Alle lof over dit apparaat.
Hoop hiervan lang plezier te hebben.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Snoerloos
  • Mooi

Minpunten

  • N.v.t

Reageer

hansh 09-05-2017

snoerloos snel in alles

Algemene score

8,0
Maakt heel goed schoon en stofreservoir makkelijk en snel te legen. Batterij bij hoogste snelheid betrekkelijk snel leeg.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Harm 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima prestatie en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Enkele dagen geleden de BOSCH Athlet 25.2V LithiumPower steelstofzuiger aangeschaft. Direct opgeladen en uitgeprobeerd. Na een aantal malen gebruikt te hebben verbazen wij ons over het bedieningsgemak en de prestaties van de Bosch. Wat een goede aankoop. Even snel na het eten onder de tafel zuigen ( een klein kind knoeit nu eenmaal met eten) zonder eerst de "oude" stofzuiger uit de kast te pakken en het snoer te moeten uitrollen. Ook de aangeschafte accessoires-set voor o.a. de trap bevalt prima. Een prima aankoop dus en wij raden hem graag aan!!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak is goed te noemen
  • Kleine ruimte nodig om op te bergen
  • Goede prestaties van stofzuiger
  • Goede accucapaciteit
  • eenvoudig te wisselen met accessoires-set

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Reageer

Toon meer reviews