Bosch BGS4USIL73 - Reviews

8,7 Lees 16 reviews
Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Licht, stil en sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De stofzuiger is licht van gewicht, waardoor hij makkelijk mee de trap opgaat. De 10 meter snoer is fijn, ik kan er de hele benedenverdieping inclusief de trap mee bereiken. De stofzuiger is heel stil, en hij zuigt zo krachtig dat ik hem op minder vermogen zet als ik de kleden zuig, want de kleden komen gewoon los van de vloer, ongelooflijk. Het reservoir is makkelijk te legen en voor het eerst heb ik een stofzuiger waarvan de stangonderdelen makkelijk los te maken zijn, ideaal

Pluspunten

  • Geluid
  • Gewicht
  • Zuigkracht (Regelbaar)
  • Snoer
  • Inschuifbare stang

Minpunten

  • geen meubelborsteltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fladin 16-11-2016 Product paar weken in bezit

de lange arm van ...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wendbaar, stil, krachtig, en licht.
Geen stofzuigerzakken meer nodig en vooral door het lange snoer kan ik helemaal rondkomen zonder stekker om te pluggen.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Wendbaar
  • Bereik
  • Krachtig op harde vloer

Minpunten

  • beperkt aantal toebehoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marian 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen, goed zuigen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb op kieskeurig de goede recensies gelezen en heb de stofzuiger toen gekocht. Ben prima tevreden.

Pluspunten

  • Minder geluid
  • Zuigt prima

Minpunten

  • had graag een wat langer snoer gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Retouw 12-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtige stille en compacte en sportieve stofzuiger. Veel snoerlengte en handig in gebruik. Zonder zak is ook ideaal. Ook energiegebruik top. Tweede Bosch stofzuiger, iedereen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
John 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Blij als een kind.

Algemene score

10,0
Nog maar net in het bezit maar al heel blij met de stofzuiger.
Zuigt als een tierelier en heel stil vergeleken met de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MDL 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Stofzuiger

Algemene score

8,0
Vandaag deze nieuwe stofzuiger gekocht, omdat onze oude Miele niet meer de zuigkracht had die nodig was om ons nieuwe vloerkleed een goed schoon te zuigen. We waren aangenaam verrast door de sterke zuigkracht en schrokken ons een hoedje wat voor vuil er uit het kleed kwam. Vervolgens de schoonloopmat onder handen genomen en ook hier alleen maar lof.
Enige minpunt vind ik dat er voor de kleine opzetzuigmondjes geen plaatsje in de stofuiger is gereserveerd, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben met veel ongeloof gekeken naar de inhoud van de opvangbak. Het is een stuk schoner in huis, dankzij onze nieuwe BOsch.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Marijke 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

de stille zuigkracht

Algemene score

7,8
een stille, handige en niet te zware stofzuiger, waarbij je kunt zien wat je opzuigt, hoe leuk is dat!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
BOSCH BGS4USIL73 13-06-2016 Product maand in bezit

Bosch stofzuiger

Algemene score

8,8
Geweldige stofzuiger die een enorme zuigkracht heeft en licht is om mee door het huis te nemen. Ideaal om zonder zak te stofzuigen en de bak is makkelijk te legen.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
susan 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil en krachtig

Algemene score

9,3
De installatie van alle onderdelen ging makkelijk.
Ik was nog verbaasd over het zuigvermogen van deze stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
erik 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

zeer goede en vooral stille stofzuiger

Algemene score

8,2
Mooie design, een hele stille stofzuiger. Zoog nog vuil uit de vloerbedekking, nadat ik net met de oude had gezogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Hannes 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

handzame stofzuiger voor een huisman in spe

Algemene score

8,2
deze stofzuiger zuigt uitstekend en je bent bewust bezig als je ziet wat er in een dag aan stof ligt in je huis met die makkelijke stoflade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Adinda 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe james

Algemene score

10,0
Toen ik hem binnen kreeg kon ik niet wachten hem uit te proberen... hij was licht,reed soepel en is goed wendbaar. Het eerste wat me opviel was de opvangbak,welke vooraan zit en met een groot gemak te verwijderen is om hem snel en gemakkelijk te kunnen legen. Ik kan niet wachten nog jaren plezier te hebben van mijn nieuwe james

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EuS 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch erin Dyson eruit

Algemene score

8,0
Na ons jaren geërgerd te hebben aan onze dure Dyson stofzuiger die veel lawaai maakte, zijn we nu over op de geruisloze Bosch. Een verademing. Eindelijk ook weer een normaal handvat zonder pistoolgrip. Ondanks lage wattage lijkt deze ook heel krachtig.
Wij zijn er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
falco 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger

Algemene score

8,2
ik heb hiermee een zeer goede aankoop gedaan met deze super handige compacte zeer stille stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
mw Buyl 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

hond blije met stille stofzuiger

Algemene score

7,7
in vergelijking met de oude zakloze machine die klonk als een opstijgende straaljager waarvan de hond de benen nam zodra de kastdeur openging is deze bosch een verademing om mee te werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
boch stofzuiger zonder zak 19-05-2016 Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Algemene score

8,8
een fijne stofzuiger in gebruik maakt weinig geluid .en zonder stofzuigerzaak is makkelijk.
en handig om hem te tillen .en een goede hoogte van de stof zuiger slang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed