Bosch BGS4USIL73 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Verduijn 09-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht, maar zeer lastig op vloerbedekking

Algemene score

6,0
Een mooie stofzuiger met goede zuigkracht. Helaas een beetje te goed, want op vloerbedekking gaat hij erg zwaar. Zelfs op de laagste stand zuigt hij te vast en is stofzuigen een hele work-out. Inmiddels nieuwe zuigmond ontvangen, waarbij de haren minder ver uitsteken en het daardoor iets beter gaat. De winkel kijkt nu nog naar een andere oplossing.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • werkt niet goed op vloerbedekking
  • snoer rolt op als het niet moet

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Nico 20-02-2017

Zit er dan geen verstelbare zuigmond bij waarbij je de borstels kunt intrekken?

Reageer

A.Dekker 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eigentijdse zakloze Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch zakloze stofzuiger type BGS4USIL73 is een modern ogend uiterst wendbaar apparaat met een uitstekende zuigkracht. Lang snoer en verschillende handige hulpmiddelen waaronder een borstel speciaal ontwikkeld voor harde vloeren waaronder parket. Bovendien is de stofzuiger buitengewoon geruisloos.
De prijs is na vergelijking uiterst concurrerend ten opzichte van andere merken en met de aktie van Bosch een lotje uit de loterij.

Pluspunten

  • Modern
  • Zakloos
  • Prima zuigkracht
  • Zeer wendbaar en licht in gewicht
  • Prima prijs/prestatie verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger en veel zuigkracht weinig geluid en makkelijk opbergen filters prima schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gernick 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veel stiller dan ik verwachtte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stoere stofzuiger die goed en stil zijn werk doet. Solide bouwkwaliteit. Komt met een speciale, "full size" zuigmond voor harde ondergronden. Stoffilters die je zelf kunt wassen.

Helaas geen plek in de stofzuiger voor de twee kleine zuigmondjes die je aan de slang doet voor de kleine plekken. Ondanks dat een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Solide

Minpunten

  • Geen opbergvak voor kleine zuigmondjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch BGS4USIL73 Stofzuiger zonder zak 02-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stofzuiger zonder stofzak van Bosch

Algemene score

1,0
Zelden zo'n slechte stofzuiger gehad van Bosch zonder stofzak.
Weinig zuigkracht voor 250 Euro. Op de hoogste zuigkracht stopt de stofzuiger na korte tijd omdat het filter het niet aankan. De zuigmond maakt op harde vloeren een krassend geluid als je krassen maakt. Kortom weggegooid geld en we hebben na twee maanden een nieuwe van een ander merk gekocht en zijn nu zeer tevreden alleen deze heeft wel een stofzak.

Pluspunten

  • Geen stofzak

Minpunten

  • Zie verhaal

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

dvis 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

zuigen als de beste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigen op tapijt gaat slecht maar na een nieuwe stofzuigermond ontvangen te hebben doet hij /zij het perfect.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • handzaam

Minpunten

  • gewicht
  • slang iets tekort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

stille stofzuiger 31-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een compacte en stille stofzuiger, die ook nog eens goed zuigt! Zelfs de kat is er niet bang van.

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • stille werker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

flyingdoc 30-03-2017
  • Product paar weken in bezit

super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
meteen waren we overtuigd van de geweldige zuigkracht, simpele bediening en vooral fluisterstil.
Bovendien heeft deze stofzuiger geen stofzakken meer nodig hetgeen op termijn ook nog economisch is.\
kopen !

Pluspunten

  • zuigkracht
  • weinig lawaai

Minpunten

  • geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 01-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Ziet er mooi uit en doet wat hij moet doen, goed zuigen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt prima op parket en tegels maar op mijn langharig vloerkleed heel zwaar. De snoer zou ook iets langer mogen maar zuigen kan hij/zij prima en de opvangbak is ook fijn groot. Dus aanbevolen voor gezinnen met weinig langharig tapijt.

Pluspunten

  • Zuigt prima

Minpunten

  • stroeve tapijtborstel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 02-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Licht, stil en sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De stofzuiger is licht van gewicht, waardoor hij makkelijk mee de trap opgaat. De 10 meter snoer is fijn, ik kan er de hele benedenverdieping inclusief de trap mee bereiken. De stofzuiger is heel stil, en hij zuigt zo krachtig dat ik hem op minder vermogen zet als ik de kleden zuig, want de kleden komen gewoon los van de vloer, ongelooflijk. Het reservoir is makkelijk te legen en voor het eerst heb ik een stofzuiger waarvan de stangonderdelen makkelijk los te maken zijn, ideaal

Pluspunten

  • Geluid
  • Gewicht
  • Zuigkracht (Regelbaar)
  • Snoer
  • Inschuifbare stang

Minpunten

  • geen meubelborsteltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fladin 16-11-2016
  • Product paar weken in bezit

de lange arm van ...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wendbaar, stil, krachtig, en licht.
Geen stofzuigerzakken meer nodig en vooral door het lange snoer kan ik helemaal rondkomen zonder stekker om te pluggen.

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Wendbaar
  • Bereik
  • Krachtig op harde vloer

Minpunten

  • beperkt aantal toebehoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Retouw 12-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtige stille en compacte en sportieve stofzuiger. Veel snoerlengte en handig in gebruik. Zonder zak is ook ideaal. Ook energiegebruik top. Tweede Bosch stofzuiger, iedereen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blij als een kind.

Algemene score

10,0
Nog maar net in het bezit maar al heel blij met de stofzuiger.
Zuigt als een tierelier en heel stil vergeleken met de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDL 04-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Stofzuiger

Algemene score

8,0
Vandaag deze nieuwe stofzuiger gekocht, omdat onze oude Miele niet meer de zuigkracht had die nodig was om ons nieuwe vloerkleed een goed schoon te zuigen. We waren aangenaam verrast door de sterke zuigkracht en schrokken ons een hoedje wat voor vuil er uit het kleed kwam. Vervolgens de schoonloopmat onder handen genomen en ook hier alleen maar lof.
Enige minpunt vind ik dat er voor de kleine opzetzuigmondjes geen plaatsje in de stofuiger is gereserveerd, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben met veel ongeloof gekeken naar de inhoud van de opvangbak. Het is een stuk schoner in huis, dankzij onze nieuwe BOsch.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

de stille zuigkracht

Algemene score

7,8
een stille, handige en niet te zware stofzuiger, waarbij je kunt zien wat je opzuigt, hoe leuk is dat!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

BOSCH BGS4USIL73 13-06-2016
  • Product maand in bezit

Bosch stofzuiger

Algemene score

8,8
Geweldige stofzuiger die een enorme zuigkracht heeft en licht is om mee door het huis te nemen. Ideaal om zonder zak te stofzuigen en de bak is makkelijk te legen.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susan 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker stil en krachtig

Algemene score

9,3
De installatie van alle onderdelen ging makkelijk.
Ik was nog verbaasd over het zuigvermogen van deze stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer goede en vooral stille stofzuiger

Algemene score

8,2
Mooie design, een hele stille stofzuiger. Zoog nog vuil uit de vloerbedekking, nadat ik net met de oude had gezogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hannes 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

handzame stofzuiger voor een huisman in spe

Algemene score

8,2
deze stofzuiger zuigt uitstekend en je bent bewust bezig als je ziet wat er in een dag aan stof ligt in je huis met die makkelijke stoflade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Adinda 01-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe james

Algemene score

10,0
Toen ik hem binnen kreeg kon ik niet wachten hem uit te proberen... hij was licht,reed soepel en is goed wendbaar. Het eerste wat me opviel was de opvangbak,welke vooraan zit en met een groot gemak te verwijderen is om hem snel en gemakkelijk te kunnen legen. Ik kan niet wachten nog jaren plezier te hebben van mijn nieuwe james

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews