Bosch BBH52550 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH52550 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Bruijn 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

lijkt mooi, maar toch onhandig

Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

4,0
hij stofzuigt licht en goed. maar je kunt er niet mee onder het bed. even omhoog de spinraggen opzuigen is ook niet zo makkelijk met deze stofzuiger. en de traptreden stofzuigen gaat ook niet echt lekker met dit apparaat. ik mis ook de extra hulpstukken voor kleine stukjes e.d.
Dat het apparaat draadloos is is wel handig, maar ik red met een opgeladen batterij niet het hele huis.
kortom, ik vind dit soort stofzuiger geen aanrader.

Pluspunten

  • snoerloos
  • licht gwicht
  • flexibel

Minpunten

  • niet onder het bed of bank mogelijk
  • lastig voor plafond stofzuigen/spinneraggen
  • lastig voor stofzuigen trap
  • batterij leeg voordat stofzuigen klaar is

Reageer

Ingrid 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bestel bij 123 apparatuur

Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

10,0
Goede service en snelle levering
Apparaat werkt makkelijk zonder snoer
Heb er nu 2 van thuis en mooie prijs

Pluspunten

  • Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EDC Nijman 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig zonder gestoei met snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

8,0
Wat een handig apparaat, geen gestoei met een snoer of een behuizing die overal achter blijft haken. Je pakt hem zo even en weg is de rommel. Stofzuigen wordt bijna leuk. 3 standen, de zeer krachtige is relatief stil en zuigt alles uit je hoogpolige tapijt, echt ideaal. Door het Hepa filter geen vieze geurtjes. Enige nadeel vind ik is dat ik niet onder mijn bed kan zuigen vanwege de dikte van de stang.

Pluspunten

  • Geen snoeren
  • Hepa filter
  • Geen stofzuiger zakken
  • Mooi om te zien
  • 'I want to break free' gevoel

Minpunten

  • 1 brede stofzuiger mond
  • Behuizing wat breed om ergens onder te zuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jawed Balkhi 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nu met plezier stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij geen kabels meer en elke kamer kabels trekken. deze stofzuiger is even sterk als normale stofzuiger.

Pluspunten

  • Geen kabels
  • Goed accu duur
  • zuigtbijna alles van de grond
  • borstel is makkelijk schoon te maken (haren)
  • Hij is super licht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TRZ 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
Het is een lichte stofzuiger, alle onderdelen klikken makkelijk in- en uit, weinig lawaai, zuigt goed. Prima!

Pluspunten

  • Licht
  • weinig lawaai
  • eenvoudig te onderhouden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie makkelijke stofzuiger,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

8,0
We hadden al zo één steelstofzuiger van Tommy Teleshop, een makkelijk licht zuigertje, maar achteraf waardeloze accu. (dus snel stuk). echte miskoop, best nog duur......
Deze Bosch is wel wat zwaarder maar is toch goed handelbaar, zuigt perfect in 3 standen, makkelijk te legen.
Ik heb er ook de accessoires bij gekocht maar dat werkt allemaal wat minder! Zie m'n vrouw niet met die bult op haar rug door de kamer zwalken....Misschien toch beter die tweedelige moeten kopen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk legen

Minpunten

  • Aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.J. Verhoef 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gunstige aanbieding, prima zuigkracht en goede accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

10,0
Gunstig geprijsd, uitgeprobeerd en heeft een zeer goede zuigkracht, terwijl een acculading echt lang meegaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

8,0
Ik hen de stofzuiger als tweede stofzuiger voor de bovenverdiepingen gekocht, maar zou die, nu ik die heb gebruikt, ook voor heel het huis kunnen gebruiken. Relatief stil en krachtig, goed doordacht.

Pluspunten

  • Stil
  • krachtig
  • makkelijk te hanteren
  • in de turbo-stand een beste zuiger

Minpunten

  • geluid in turbo-stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette Mulder 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

10,0
Het apparaat voldoet uitstekend. Superstil en bovenal: zuigt helemaal top, zelfs op de laagste stand. Accuduur is ook goed, heb al verschillende malen gestofzuigd zonder op te hoeven laden. Het apparaat pak je makkelijk, is licht en erg wendbaar. Kortom een hele goede aanschaf. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boschfan 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

8,0
wij waren op zoek naar een steelstofzuiger
en omdat wij helemaal intoe bosch zijn van gereedschap tot elektrische aparaten een bosch genomen
de eerste indruk is goed hij doet niet voor een snoer stofzuiger onder
over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen maar ja het is een bosch

Pluspunten

  • krachtig
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jomiba 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste aankoop in lange tijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
Omdat we alleen een zware snoer stofzuiger hebben wilden we een eenvoudige steelstofzuiger "grijp gereed" hebben maat twijfelden of de zuigkracht van deze soort stofzuigers voldoende zou zijn. Er zijn veel duurdere merken maar we zijn gegaan voor deze Bosch en die valt zeker niet tegen. Bij het voor de eerste keer gebruiken viel op dat het geluidsniveau, op stand 1, enorm mee viel. Toen we keken wat er in de stof verzamelbak aanwezig was aan opgezogen stof e.d. wisten we dat deze stofzuiger een zeer goede koop was. We waren wel een beetje beducht op het feit dat de batterij snel leeg zou zijn maar ook dat is een verassing, we kunnen er meerdere malen mee zuigen voordat er weer opgeladen moet worden. Conclusie: Een goed hanteerbare steelstofzuiger voor een "normale" prijs die gewoon doet wat er van verwacht mag worden.

Pluspunten

  • Hanteerbaarheid
  • Accuduur

Minpunten

  • Kan niet opgehangen worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim-Peter 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze Bosch zuigt beter mijn gewone stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
De Bosch steelstofzuiger veegt zelfs de kattenharen van de deurmat. Ook loopt de stofzuiger kop erg soepel over de diverse oppervlakten. We zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Veegkracht
  • Accuduur
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Heeft geen vast oplaadstation

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Janssens 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke handleiding gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een handige draadloze stofzuiger met voldoende kracht om naast de normale dingen die opgezogen worden ook geschikt is voor het opzuigen van hondenharen (uit tapijt etc.)
Kan alleen maar tevreden zijn over de Bosch BBH52550.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Snoerloos
  • Duur accu
  • Extra accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekozen vanwege een kleine ruimte met 3 grote honden waarin wij verblijven en zochten iets om de ruimte schoon te houden wat weinig ruimte in beslag neemt ,aanvankelijk had ik mijn twijfels maar na het eerste gebruik blijkt dat dit geen miskoop is .
Fantastische zuigkracht en accuduur op het tapijt is geen hondenhaar meer te vinden en de stofbak is makkelijk te legen .
Kortom een goede stofzuiger voor kleine maar ook grote ruimtes vanwege een goede accuduur.

Pluspunten

  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Roterende borstel

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super zuiger 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt als een malle

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een draadloze steel stofzuiger.
Deze bbh52550 voldoet aan alle eisen en is bovendien zeer aantrekkelijk vanwege zijn prijs

Pluspunten

  • Zuigkracht en turbo borstel
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Laadtijd zou sneller mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur, prettig te hanteren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
Stofzuigen was nooit mijn favoriete bezigheid. Maar met deze zuiger is het kinderspel. Al had hij het dubbele gekost dan had ik hem nog aangeschaft. Hij is handig op alle gebied. Je pakt hem snel even, zonder al die snoeren en slangen. Hij zuigt geweldig, ook honden haren en tapijt met pool. Ben er dolblij mee. Mijn beste aankoop van dit jaar.

Pluspunten

  • Zuigt krachtig
  • Is handig

Reageer

P. R 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

stil en toch goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

8,0
we zoeken een extra stofzuiger, voor tussendoor.
met accu en liefst stil. uiteraard met een goede zuigcapaciteit en filter.
Dat werd de Bosch BBH52550, die ook nog eens een prijzenactie had.
goed geholpen ook, ben tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • zuigt goed

Reageer

Henk 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere lichtgewicht en goed zuigend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
Het is een super apparaat licht in gewicht en zuigt als een tierelier, als ik boven moet stofzuigen kan ik hem makkelijk met 1 hand meenemen, is ook nog veiliger op de trap.

Pluspunten

  • makkelijk stuurbaar in gebruik
  • super zuigkracht je kan zelf de standen bepalen.

Reageer

Ijshe 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

8,0
Ideaal voor dagelijks gebruik. Accu gaat 15 tot 20 minuten mee. Gebruiksvriendelijk, wendbaar en krachtig! Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • snoerloos
  • bagless
  • krachtig
  • wendbaar

Minpunten

  • zwaar

Reageer

jaq. 07-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

krachtig

Geschreven voor: Bosch BBH52550

Algemene score

9,0
krachtig...lange levensduur...makkelijk in gebruik. snel opgeladen. grote stofbak vergeleken met andere stofzuigers

Pluspunten

  • krachtig
  • lange batterij duur

Minpunten

  • vrij zwaar nog

Reageer

Toon meer reviews