Philips PowerLife FC8458/91 - Reviews

8,2 Lees 14 reviews
Specificaties
Vermogen
1500 watt
Energielabel
E
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maan 08-08-2016 Product kwartaal in bezit

Zeer compacte stofzuiger

Algemene score

9,5
Zeer goede en fijne stofzuiger.

Pluspunten:
Design
gewicht
hulpmiddelen
zuigkracht zowel op laminaat als op vloerbedekking.
Wendbaar

Minpunt:
Snoer vind ik persoonlijk erg kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KG 03-08-2016 Product paar weken in bezit

Compacte stofzuiger met veel zuigkracht

Algemene score

8,2
Deze stofzuiger is door zijn formaat makkelijk te hanteren hij heeft een fijn zuigstuk die door zijn vormgeving ervoor zorgt dat je overal goed kan zuigen en hij maakt vastgeplakte haren makkelijk "los" van het tapijt. En hij heeft bovendien ongelofelijk veel zuigkracht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
amylee 29-07-2016 Product paar weken in bezit

Prettige stofzuiger

Algemene score

7,7
Goede stofzuiger, licht in gewicht, sterke zuigkracht. Door het afgeronde mondstuk kom ik niet in alle hoeken, klein minpuntje.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
FirstLady304 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

7,8
Deze stofzuiger gaat heel soepel over harde ondergrond heen (met de standaard borstel) en terwijl hij zo soepel gaat, zuigt hij ook nog eens alles op door zijn goede zuigkracht. Dit merk je ook als je tapijt zuigt, dit gaat heel goed! Het snoer is niet heel lang helaas. Ik vind het een fijne stofzuiger die goed zuigt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
sanbon 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

7,0
Net een paar dagen in bezit en ik ben best tevreden. Er is een speciale zuigmond voor pakket bijgeleverd, Deze vind ik persoonlijk bloedirritant, het ding zuigt zich vast aan het pakket en maakt ontzettend veel lawaai zodra hij zich heeft vast gezogen. Afijn de standaard kop erop en dat werkt prima, het snoer is wat mij betreft wat aan de kleine kant, maar dat moet de pret niet drukken. Op tapijt is het echt een super ding, onze andere stofzuiger werkt het beste op pakket en op tapijt niet zo goed. Dat is duidelijk te merken als ik met deze over het tapijt ga, het ziet er schoner uit, naar mijn idee zuigt deze veel beter dan de andere stofzuiger. Tijdens het zuigen heb ik het idee dat de aansluiting van de slang niet helemaal top ronddraait. Het komt nu vaker voor dan als ik draai met de stofzuiger, dat hij op zijn kantje ligt. Eerst viel het mij niet zo op, maar het gebeurt nu best vaak, min punt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Rdj 28-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

7,8
Fijne handzame stofzuiger die gemakkelijk in het gebruik is. Lekker licht en de slang kan lekker lang en makkelijk uitgetrokken worden. Enige minpunt vind ik de lengte van het snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
cora 27-07-2016 Product paar weken in bezit

prima deluxe

Algemene score

8,8
Super stofzuiger, klein en compact handig voor het wegbergen. Makkelijk in gebruik, bijna geluidloos. Een knop om je snoer binnen te halen, minpuntje snoer is aan de korte kant. Zeer zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marleen 25-07-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger

Algemene score

7,8
Het is een krachtige zuiger. Nadeel is het korte snoer en maakt best veel lawaai. Verder maakt hij prima schoon en rolt hij makkelijk over de vloer. Handig zijn de bijgeleverde mondstukken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Sandor 25-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige stofzuiger

Algemene score

9,5
Deze stofzuiger is top. Hij is heel licht en makkelijk te gebruiken daarom een dikke pluim voor Philips. Door dit alles deze goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
emolas75 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

philips powerlife

Algemene score

7,5
goede stofzuiger, zuigt zeer krachtig. Hij is makkelijk hanteerbaar en maakt ook niet zoveel lawaai.
Nadeel is het korte snoertje

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
goudkuip 21-07-2016 Product paar weken in bezit

fijne krachtige stofzuiger

Algemene score

7,0
Lekker compacte stofzuiger met instelbare zuigkracht.
De stofzuiger is niet zwaar en heeft voor elke oppervlakte een hulpstuk om schoon te maken.
Kortom een fijne stofzuiger

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Loes1977 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede compacte stofzuiger die zeer gebruiksvriendelijk is!

Algemene score

8,2
Fijne krachtige stofzuiger met lange stang en handige hulpmiddelen. Licht dus makkelijk naar boven mee te nemen. Wel kort snoer; meerdere stopcontacten nodig om beneden stof te zuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Essie03 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

flexibele, krachtige stofzuiger

Algemene score

9,3
Krachtige, mobiele stofzuiger. Snoer kort waardoor ik de huiskamer niet vanaf 1 stopcontact kan stofzuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Biedel 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Compacte stofzuiger

Algemene score

8,5
Compacte stofzuiger met voldoende zuigkracht.
De stofzuiger is niet zwaar en de steel is uitschuifbaar dus zowel voor lange als korte mensen geschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend