Bosch BGL8334 - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8334 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, krachtig en stof vrij

Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, super stil en krachtig. Rijdt spoepel. Wel wat aan de zware kant. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Geen stof uitstoot
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Accessoire houder op de stang valt er vaak af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rolf 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

8,0
Hij is inderdaad erg stil maar mijn katten zijn er nog steeds bang voor. Verder best een zwaar apparaat.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Van Diest 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

10,0
Het is zeer stil en mooi van vormgeving. Ik heb een papegaai die veel stof geeft. Deze stofzuiger zuigt alles schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stil, staat hij wel aan?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger, doet stil zijn werk en zorgt voor een ontspannen houding tijdens de klus. Zuigkracht genoeg en mooi ergonomisch. Voelt solide, voelt echt Bosch. Happy mee.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 07-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

10,0
We hebben een tweede exemplaar aangeschaft omdat we er onwijs tevreden mee waren voor ons bedrijf. Nu privé zelfde gekocht omdat hij fantastisch stil is, een lang snoer heeft en weinig uitstoot van stof.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Wendbaar
  • Lang snoer/groot bereik
  • Minimale stof uitstoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonmaak 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

7,0
Een stille stofzuiger die redelijk waf zuigkracht heeft. De stofzuiger is licht in gebruik op harde vloeren, maar wel zwaar in gebruik op vloerbedekking. Een lang snoer dus goede actieradius.

Pluspunten

  • Anti allergie
  • Stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • Zuigkracht niet overweldigend

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

beer 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze nieuwe vriend stoft niet maar zuigt wel !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
Onze nieuwe vriend verplaatst zich stil en behulpzaam door het huis zonder dominant te zijn. Hij helpt waar het kan maar nooit ongevraagd. Hij respecteert onze muziek, bewaart de rust en is efficiënt juist als het een puinhoop is.

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Lange snoer
  • Prettig zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DWD 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch In'genius ProSilence Allergy BGL8334

Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

8,0
Stil! Verschillende attributen erbij en compact en ziet er ook nog eens mooi uit. De mondstukjes zijn fijn te monteren en de de-monteren, lange snoer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Clair 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger die veel minder lawaai maakt dan mijn vorige en toch goed zuigt. Het lange snoer is zeer prettig want om ons hele appartement te stofzuigen hoef ik maar 1 keer van stopcontact te wisselen.

Pluspunten

  • Stillere stofzuiger
  • Lange snoer

Minpunten

  • Stofzuiger is wat zwaarder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

brouwer 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

8,0
goede krachtige instelbare stofzuiger met veel hulpmiddelen en handig handvat op de slang, voldoet aan alle verwachtingen

Pluspunten

  • krachtig
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Barrow 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke geluidsarme stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
Het is een mooie, degelijke, geluidsarme stofzuiger. Prima aankoop. Enige minpunten is de wat summiere gebruiksaanwijzing en ik mis een opbergvak voor de hulpstukken. Verder tevreden over de aankoop.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Lange steel
  • Lang snoer (12 meter)
  • De zuigmond glijd soepel over de vloer
  • Grote stofzak

Minpunten

  • Geen opbergvak voor hulpstukken
  • Geen knop om snoer op te rollen
  • Summiere gebruiksaanwijzing
  • Zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjors 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger, degelijk, goed afgewerkt, lange snoer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
We hadden al een Bosch stofzuiger, maar die heeft het begeven. We waren al super tevreden over de oude. Daarom weer een Bosch, maar nu een super stille. Prima apparaat.

Pluspunten

  • Super stil
  • Lange snoer
  • Degelijk
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • Hij is best zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hemelse stilte...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze kwaliteits stofzuiger.
Hij is robuust, mooi (piano zwart), en geleverd met veel hulpstukken.

Maar bovenal, (en dat is zeker voor mijn hulp) erg fijn is de hemelse stilte (1) waar deze machine mee zuigt.

Ik kan hem, ook al ben ik bijna 80 jaar jong, zeker iedereen aanbevelen.
Jong en oud...

(1) "hemelse stilte" is natuurlijk een mooie
omschrijvingg, maar kan beter zeggen
zéér geluidsarme stofzuiger.

Pluspunten

  • Het geluidsniveau
  • Veel extra hulpstukken
  • Het uiterlijk
  • Robuust

Minpunten

  • NIET

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

8,0
Zeer wendbaar en gemakkelijk in gebruik voor de iets kleinere mens. Tevens prettig stofzuigen zonder te niezen en het ervaren van minder kabaal gezien de lage Decibel.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Laag geluid weinig DB
  • Geen stof uitstoot
  • Anti Allergie
  • Lang snoer 12 mtr

Minpunten

  • Gewicht best zwaar bijna 8 KG

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 29-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel geld voor weinig gemak.

Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

3,0
De stilte van de motor wordt (op parket en tegelvloeren) volledig teniet gedaan door het schrapende en piepende geluid van de stofzuiger mond en de, met volledig eigen gevoel van richting uitgeruste wielen. De stofzuiger is zwaar, rolt waarheen het hem het leukste lijkt zonder de slang te volgen. De borstel van de zuigmond (zonder deze stand kom je op een tegelvloer geen meter ver) duwt het vuil meer voor zich uit dan dat het wordt opgezogen. Voor mij een absolute miskoop voor heel veel (teveel) geld.

Pluspunten

  • energie zuinig

Minpunten

  • lawaai op harde vloeren
  • lawaai stofzuigermond
  • volgt slecht
  • zwaar

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Officiële reactie van Bosch 03-07-2018

Dag Robert, vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent. Neemt u contact op met onze afdeling Consumentenzaken? Dan proberen wij u verder te helpen. Stuur svp uw contactgegevens en de apparaat gegevens door naar cz@bshg.com. Groet, Bosch Service

Reageer

Kleijn 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stil apparaat!

Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is geweldig, het zuigende geluid is harder dan het geluid van de machine zelf!

Over de duurzaamheid weet ik onvoldoende omdat ik het apparaat slechts enkele weken in mijn bezit heb

Pluspunten

  • Stille machine
  • Wendbaarheid
  • Stootrand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8334

Algemene score

9,0
Mooie, stille en toch krachtige stofzuiger. Fijn lang snoer. Inclusief drie verschillende vloerborstels, voor iedere vloer wel een juiste zuigmond. Stofzuiger volgt goed en is handig in gebruik.

Pluspunten

  • Hele stille stofzuiger!
  • Goede luchtzuivering

Minpunten

  • Zwaar
  • neemt veel ruimte in bij opbergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer