Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips PowerPro Compact FC9321

5,0 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Madeleine 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zuigt prima en je ziet ook meteen dat het nut heeft gehad, aangezien je de inhoud ziet. ;-)
Hij is licht in gewicht als je naar een andere verdieping moet
Mooi uiterlijk
Jammer dat het snoer te kort is

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Mooi design
  • Hulpstukken
  • Energiezuinig
  • Geen stofzuigerzakken

Minpunten

  • snoer te kort

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JvK 12-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuigkracht zeer slecht

Algemene score

3,0
stofzuiger gekozen vanwege gemak geen stofzuigerzak.
Helaas is zuigkracht minimaal.
Philip beveelt deze stofzuiger aan voor gladde vloeren, echter ze;f op gladde vloeren blijft 80% van stof en rotzooi gewoon liggen.
Met enkel flexibele slang en mondstuk gaat het nog wel, maar met buis eraan werkt hij nauwelijks.
Miskoop van de maand...

Pluspunten

  • geen stofzuigerzak, eenvoudig te legen
  • klein

Minpunten

  • minimale zuigkracht
  • kort snoer

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JJvK 12-04-2017

minimale zuigkracht

Algemene score

2,0
Helaas moet ik me aansluiten bij de eerdere beoordeling van waardeloos.
Zuigkracht is echt minimaal! Enkel slang en mondstuk gaat nog net, maar met telescopische buis eraan, zuigt deze stogzuiger nog geen kruimel op.
Dit is al zo vanaf aankoop enkele maanden geleden, dus kan niet aan stoffilter liggen. We legen de bak na elke zuigbeurt, om maar zoveel mogelijk zuigkracht te behouden...
Ik raad dit apparaat ten zeerste af. Ben zelf op zoek naar een andere stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Madeleine39 28-12-2016

Zuigt prima

Algemene score

8,0
Zuigt prima. Fijn dat er hulpstukken bijzitten en een extra zuigborstel. Handig dat je de stang aan de stofzuiger vast kan zetten bij het opruimen en tijdens het zuigen aan de achterkant.
Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Jammer dat het snoer zo kort is, hierdoor moet je meer wisselen van stopcontact
De aansluiting van de buis zit aan de voorkant, waardoor je bij het wenden de stofzuiger een beetje optilt.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Maxll69 10-09-2015

Aansluiting zuigbuis had beter boven kunnen zitten!

Algemene score

8,0
De zuiger is zover oké. Enigste opmerking is, dat de zuigbuis beter aan de bovenkant aangesloten kan zijn. Nu til je de hele tijd, bij het verplaatsen, de zuiger op. Waardoor je et rijden van de wielen blokkeert.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

nbjv 22-10-2014

voor deze prijs een prima stofzuiger

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger ziet er wat goedkoop uit. De zuigmond oogt erg iel, maar zuigt boven verwachting goed, ook op de deurmatten, hoewel het alleen een stofzuiger voor harde vloeren is. Ik heb deze nog niet lang genoeg om te oordelen of ik ook een zuigmond voor tapijt erbij zou willen hebben. De stofzuiger "luistert" goed, hij rijd goed mee en vliegt niet over de kop als je de bocht omgaat. Ik vind het jammer dat er geen opbergmogelijkheid voor de kleine zuigmondjes is. Ook is het snoer nogal kort. Het legen van de bak gaat makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

tiggeraal 16-10-2014

Voelt wat goedkoop, zuigt boven verwachting!

Algemene score

8,0
Eerlijk gezegd voelt het een beetje alsof ik met een speelgoedstofzuiger aan het zuigen ben… de stofzuiger is erg licht en voelt wat minder solide aan.
Maar het zuigresultaat, ook na een paar keer flink veel hondenhaar opzuigen is toch behoorlijk goed! Ik heb nog niet gemerkt dat het zuigresultaat minder wordt, zelfs terwijl het hondenhaar lekker in de stofzuiger ronddraait (in de verzamelbak). Valt me helemaal niet tegen!
Ik weet niet of ik de stofzuiger als ‘hoofdstofzuiger’ thuis zou willen gebruiken, maar als stofzuiger voor de tweede verdieping voldoet ie heel prima! Vooral als gekeken wordt naar de prijs-kwaliteit verhouding, die alleszins prima is.
Nadeel: snoerlengte is wat kort.
Ook: jammer dat de onderdelen niet in elkaar ‘klikken’ maar enkel schuiven: iets minder stevige verbinding.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mojee 10-10-2014

Voldoet niet aan mijn verwachtingen

Algemene score

4,0
Philips is een goed merk en ik had dan ook hoge verwachtingen van dit produkt.

Pluspunten: gewicht (erg licht) en design
Minpunten: erg korte kabel, duwt korrels etc vooruit ipv opzuigen en is alleen geschikt voor harde vloeren. De schoonloopmat ermee stofzuigen gaat niet.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

marije78 09-10-2014

Het is een stofzuiger, niet meer en niet minder

Algemene score

6,0
Matige stofzuiger. Hij zuigt op zich prima maar gebruikersgemak ik matig. Redelijk kort snoer en stofzuiger voelt erg 'plastic' aan. Stang trek je snel los van onderste gedeelte.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nijntje78 08-10-2014

Een stofzuiger voor kleine ruimte's

Algemene score

6,0
Ik ben deze Philips Eco stofzuiger (de FC 9321/09) nu een paar dagen aan het testen. Ik ben niet erg enthousiast. Hij is erg licht en handzaam, maar erg simpel. De buis kan lang genoeg gemaakt worden, maar het snoer is erg kort. Ik heb dit type voor harde vloeren met parketborstel. En dat is de borstel ook: hard. Dat maakt het zuigen niet prettig en schraap je ermee over je parketvloer. Ook de hoek waarmee de zuigmond/ borstel op de grond staat is vreemd. Ik moet de buis erg laag houden om zo de borstel plat op de vloer te krijgen, erg slecht voor de rug. De zuigkracht is prima!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Loislane 08-10-2014

Stil en goede zuigkracht

Algemene score

6,0
Zuigt goed, rijdt makkelijk, alleen de zuigmond gaat soms omhoog als je de slang hoog vastpakt. Het is jammer dat er enkel een zuigmond bij zit voor parketvloeren en tegels en niet voor vloerbedekking of tapijt.
Dit werkt trouwens wel heel goed die mond. Hij weet ook hagelslag tussen de voegen uit te borstelen en vervolgens op te zuigen.
Hij is erg stil alleen niet qua wattage in te stellen (wel via een luchtopening op de slang).
Er zitten twee zuighulpstukken bij, maar er is geen plek om ze op te bergen.
Als er een mondstuk voor tapijt bij te bestellen was of geleverd zou dat wel handig zijn.
Ook is het snoer niet zo heel erg lang.
Hij is wel heel erg licht en de slang is makkelijk in te stellen qua hoogte.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Daph 13-09-2014

Product is perfect

Algemene score

10,0
Het product is heel erg fijn qua omgang, voor vloerbedeking is hij ook ideaal,, heeft een zeer goede zuigkracht.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer