Bosch BSGL5318 - Reviews

8,4 Lees 17 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nikki 39 08-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
grote stofzuiger mond kan niet onder bank stofzuigen,wel krachtig en zuinig maar de vorm is te groot ondanks alles ben ik tevreden met mij ankoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Annalies1181 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de stofzuiger nu een aantal dagen. Ik vind de stang erg zwaar maar daar kan ik wel aan wennen. De voet is ook best groot. Hij zuigt wel prima!! En hij rolt ook echt fantastisch achter je aan. 15 meter snoer is echt het einde... Ik hoef niet meer vsn stopcontact te switchen... Echt een voordeel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
royvz 16-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
al 3 keer volledig verbruikt, maar telkens weer deze stofzuiger kopen, vanwege zuigkracht, wendbaarheid en snoerlengte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
joan stadt 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het is een krachtige stofzuiger, maar soms te krachtig waardoor hij vacuum trekt, ik mis een ontluchting in de stang waardoor er minder zuigkracht op komt te staan.Verder is het een prima stofzuiger, ook het lange snoer en het geluid zijn gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
naamjl 07-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima stofzuiger. Zuigt goed, terwijl hij stil en zuinig is. Hij is mooi om te zien en de zuigstang is fijn lang. Vooral voor lange mensen zoals wij is dit prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
sarita34 07-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Tot nu toe een prima stofzuiger. De stofzuiger maakt weinig geluid en doet wat het doen moet. Ik ben benieuwd hoelang deze mee gaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Hayley 06-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb jammer genoeg met deze stofzuiger maar 6 jaar gedaan. Met normaal gebruik.
Ineens stopte de motor. Hij kreeg wel stroom, maar de motor deed het niet meer.
Maar aangezien ik heel tevreden was, heb ik dezelfde weer gekocht.
A.M. Bentzon- Kemp
Heerhuhowaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Willy Valkoog 03-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijk wendbare en stille stofzuiger. Het bereik is ideaal en de zuigkracht is uitstekend. De hulpstukken zijn weggewerkt in de stofzuiger en dat is ideaal, geen gesleep meer met losse onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tommy511 27-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk in elkaar te zetten. zuigt en rolt lekker.
Bij deze stofzuiger zit geen parketstuk. Dit misde ik nog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ahmed1963 26-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ik vind het een goed en fijn apparaat. het is een duurzaam maar goedkoop apparaat.
het is makkelijk te gebruiken en maakt niet té veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ykiegoffree 26-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Bij dit model ontbreekt een parketborstel, hetgeen de mogelijkheden beperkt.
Bij duurzaamheid ga ik af op het model dat ik 2 jaar geleden aanschafte. Toen de stofzak een keer niet correct was aangebracht, ging de motor over op een hinderlijke en hoge fluittoon. We moesten een nieuwe stofzuiger aanschaffen. Het werd dus toch weer een Bosch, hetgeen de hoge cijfers onderbouwt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
I Vroye 24-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heel handige stofzuiger, licht gewicht, heel wendbaar(vier wieltjes en slang draait makkelijk mee), inschuifbare stang, mooi 'retro' model, 15 m snoer!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gucci77 23-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
MAAKT WEINING GELUID EN HEEFT EEN MOOIE LANGE SNOER! OOK MOOIE VORM. STOFZUIGER IS COMPACT EN ROLT SUPER GOED MEE.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Maartenvan1963 20-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
heb hem net gekocht, weet nog niet of hij gaat bevallen maar hij ziet er netjes uit, maakt weinig herrie, heeft een lange snoer en €20 retour

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Elizabeth. 19-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
licht in het gebruik, wendbaar, geluidsvriendelijk en fijne borstel kop.
Dus al met al van Bosch ga ik helemaal losch...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
alexmaster 17-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
zwenkwieltjes zijn handig
zuigkracht is goed te regelen
duurzaamheid moet nog blijken????
geluidsarm slang is lang genoeg stroom kabel 15 meter is ook lang genoeg kortom mooie degelijke stofzuiger

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
aabe 16-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
mooi licht apparaat goede zuigkracht met weinig lawaai.
zuigmond en buis klikken vast laten niet vanzelf los.
zuigbuis makkelijk in hoogte te verstellen.
mooi vormgegeven en extra lang snoer 15 meter.
absoluut een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed