Bosch BGL8ALL2 - Reviews

8,7 Lees 643 reviews
Best Reviewed feb 2016 Bosch BGL8ALL2
Best Reviewed februari 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 642 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fr44 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

echt wel een stille kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
doet precies wat er aan gegeven is lekker geruisloos.
je kunt er overal bij met een stopcontact
en alle hulpstukken zijn er bij

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
f. jansen 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

fantaschtische stozuiger zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer stille stofzuiger met max zuigkracht zeer goed wendbaar en lekker lang snoer
accecoires zijn zeer kompleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Review Marijke Roelofs 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

15 meter slang erg handig en zuigkracht goed!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd al een stofzuiger van Bosch gehad en ik kan niet anders zeggen dat ik er altijd zeer tevreden over ben. Nadat mijn stofzuiger het na 10 jaar begaf heb ik besloten om een nieuwe aan te schaffen. Deze kreeg ik van mijn kinderen cadeau omdat we net zijn verhuist. Zij zeiden dat ik weer een goede stofzuiger mocht uitkiezen en daarom heb ik weer voor een Bosch-stofzuiger gekozen! Goede prijs en een uitstekende kwaliteit die je daarvoor terug krijgt.

Pluspunten

  • Lengte van de slang
  • Zuigkracht
  • Rolt "lekker" over de vloer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Dommelen 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze stofzuiger gekozen omdat ik vrij lang ben en de stang goed is voor mijn lengte. Ook ideaal vind ik dat het snoer 15 meter is waardoor ik niet meer van stopcontact hoef te wisselen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lucienne 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch stofzuiger type BGL8ALL2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede prijsverhouding voor wat je krijgt, lang snoer van 15 meter
Kun je het hele huis mee stofzuigen! Goede zuigkracht zowel voor laminaat als je vloerkleden! Regelbare stang zowel voor korte als lange personen en de slang gaat niet kapot! Super!

Minpunten

  • Bij deze stofzuiger nog zakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sytze 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima zuigkracht en bijzonder stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende koop die aan al mijn verwachtingen voldoet. Lange snoer is erg handig. De afmeting is ook een pluspunt. Mooi klein.

Pluspunten

  • Stil
  • stroomsnoer
  • design
  • zwenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Romke81 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille goed zuigende stofzuiger

Algemene score

9,0
Goede stofzuiger, zuigt erg goed. Stofzuiger maakt weinig lawaai en heeft prima actieradius. Stofzuiger heeft een mooi model

Pluspunten

  • Werkbereik
  • Geluid
  • Zuigkracht
  • Verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
per 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

zuigt goed

Algemene score

7,0
zeer stil zuigt erg geod. handvat is echter absoluut on-ergonomisch. je mizt totaal kracht in hand, reserven stukken moet je op slag vastklikken die slingeren dus overal omdat het daar niet blijft zitten, mondstuk: losse voor harde ondergrond is goed, maar het combistuk is klein, zwaar, maakt meer lawaai en minder effectief. je wisselt dus continue mondstuk. de accessoires zijn duidelijk niet in de praktijk getest. plastic trekt stof aan

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht

Minpunten

  • wisselen van zuigstuk
  • handvat
  • accessoires vallen af
  • plastic trekt stof

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Willem 04-12-2016 Product paar maanden in bezit

Ervaring na paar maanden gebruik...

Algemene score

6,0
De zuigmond valt eraf en de zuigkracht valt tegen.
Ondanks de speciale borstel voor gladde vloeren, zuigt het apparaat met name kleine en relatief zware stukken vuil niet op terwijl onze vorige (5 jaar oude) machine dat wel deed.

Pluspunten

  • lang snoer

Minpunten

  • zuigkracht
  • zuigmond valt van de stang

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Zijlstra 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima zuigkracht

Algemene score

9,0
Met enige argwaan deze energiezuinige stofzuiger met een heel laag vermogen van 650 watt aangeschaft ter vervanging van onze oude 1.600 watt sterke Miele stofzuiger. Ondanks het lage wattage heeft deze nieuwe Bosch stofzuiger meer zuigkracht. De slang is ook steviger waardoor deze niet meer knikt.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • veel zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Robert Nijssen 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger waarbij ik zuigkracht het meest belangrijk vond. Dit miste ik bij mijn vorige stofzuiger. De Bosch voldoet daar ruimschoots aan en is ook erg stil (68 dB). Er zijn standaard accessoires meegeleverd (parketmondstuk, kierenmondstuk, bekledingmondstuk). De actieradius vind ik ook prettig. Die is 15 meter, dus ik hoef niet te wisselen van stopcontact. Tot nu toe ben ik erg tevreden.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Stil
  • Actieradius
  • Standaard accessoires meegeleverd
  • Zachte stootrand

Minpunten

  • Kleur (alleen zwart leverbaar)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Rob 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger, deze Bosch overtreft onze grootste verwachtingen super stil, sterke zuigkracht en heerlijk lang snoer. Hadden we hem maar eerder aangeschaft.

Pluspunten

  • Super stil
  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
JMS 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lichte stofzuiger, prettige snoer, geen lawaai.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een lichte stofzuiger met verschillende mondstukken, A-kwaliteit op zowel tegels als tapijt. Een prettige stofzuiger in elk huishouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans Habets 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima zuigkracht en lang snoer

Algemene score

9,0
Ik ben uiterst tevreden over de zuigkracht en het gemak van het lange snoer en werkt erg stil. Doet het prima zowel op harde vloeren als tapijt.

Pluspunten

  • prima zuigkracht / stil
  • lange snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Brouwer 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger In'genius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt erg prettig en is muisstil. Zuigt uitstekend en heeft een erg fijn acciradius door het lange snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
anja 30-11-2016 Product paar weken in bezit

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fluisterstil en superkrachtig. Mooi ontwerp en heerlijk dat lange snoer, de hele kamer te zuigen zonder "lengte" te kort van het snoer. De kat blijft zelfs liggen nu als ik zuig!
Zwenwielen werken perfect

Pluspunten

  • Lange snoer
  • zuigkracht
  • wendbaaheid
  • ontwerp

Minpunten

  • geen roterende borstel als accesoire

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
willem 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

stofzuiger is erg stil

Algemene score

8,0
de stofzuiger is erg stil
en erg handig in het gebruik
mooi compact model
een min punt is wel de lossen hulpstukken.
deze zitten op de stang geklemd.
niet echt handig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Ron84 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege de goede zuigkracht op vrijwel elke ondergrond.. de goed rijdende wieltjes, de niet in elkaar kunnen draaiende slang en de stille motor krijgt hij een 9, omdat hij vrij groot is geen 10. Verder zit er een stofzuigerzak inbegrepen. Is hij energiezuinig en doet wat hij beloofd

Pluspunten

  • Zuigkracht in te stellen
  • Lang snoer, 15meter

Minpunten

  • Vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Lizette 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wendbare kleine hulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nav goede recencies voor deze stofzuiger gekozen. Vandaag gebruikt. Ideaal het lange snoer en prettig wendbaar. Wel nog even wennen op de vloerbedekking, want de zuigkracht is groot.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Losse onderdelen, niet in de stofzuiger te stoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Leon 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is erg stil en ligt goed in de hand. Alle connecties voelen robuust aan en de vier wieltjes zorgen er voor dat hij stabiel rijdt.

Pluspunten

  • Stabiliteit
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Toon meer reviews