Bosch BGL8ALL2 - Reviews

Best Reviewed feb 2016 Bosch BGL8ALL2
Best Reviewed februari 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 13-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

wat valt het tegen

Algemene score

3,0
Op basis van reviews heb ik dit product uitgezocht. Helaas voldoet het niet aan de verwachtingen. Hij zuigt na een half jaar een stuk minder. De steel laat steeds los. En de ene borstel schuift het vuil voor je uit, terwijl de andere een vreselijk geluid produceert op een pvc vloer. Jammer, want het was zeker niet de goedkoopste.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • geluid

Minpunten

  • Borstels
  • Kwaliteit steel
  • zuigvermogen na een half jaar

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Hessel 30-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een stofzuiger van 2300 watt, zonder zak. Hij deed zijn werk prima, maar maakte veel herrie en het filter vervangen was best een rotwerkje. Mijn vrouw en ik wilden graag een krachtige, stille stofzuiger, met zak. Wij zijn toen naar een dealer gegaan en mijn vrouw ging eigenlijk voor een ander model. Toen zagen we deze Bosch staan, 15 mtr snoer, mooi vormgegeven en erg zuinig. Alleen het lage wattage stond ons niet aan. Na een gesprek en een demonstratie van de verkoper waren wij echter om. Wat een topmachine, heerlijk stil, veel zuigkracht en veel snoer. We hebben de stofzuiger nu een maand in bezit en wij moeten iedere dag zuigen, vanwege de hond, maar vanwege de ergonomische grip en de goede zuigkracht is dit geen straf meer.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zuinig in gebruik
  • Ergonomische grip
  • Uitstekende zuigkracht

Minpunten

  • Kapje niet heel sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super stil

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe stofzuiger, deze Bosch overtreft onze grootste verwachtingen super stil, sterke zuigkracht en heerlijk lang snoer. Hadden we hem maar eerder aangeschaft.

Pluspunten

  • Super stil
  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bryan 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is mijn eerste stofzuiger dus ik kan het niet met andere stofzuigers vergelijken, maar wat een topding is het.
De 15m kabel is super handig, ik kan in een keer mijn halve appartement stofzuigen zonder de kabel 10x om te hoeven steken.
Er zitten 4 zwenkwielen onder dus de zuiger kan alle kanten op bewegen, en volgt je daarom overal perfect.
Er zitten hulpstukken bij voor zo'n beetje alles.
De zuigkracht is geweldig, en dat met een motor die bijna geruisloos is. Als mijn ouders thuis deden stofzuigen moest je niet de pech hebben met een kater in bed te liggen, want dan kreeg je toch een pesthumeur, maar daar heb je hier geen last meer van. Deze zuiger maakt echt minimaal geluid, wat overigens ook ideaal is als je in een flat woont.
En niet heel belangrijk maar wel leuk, de slang ziet er wel leuk uit.

tl;dr: Lang bereik, wendbaar, goede zuigkracht, weinig geluid, mooie slang.
Nadeel is dat de houder voor de zuigmondjes snel van de stang afvalt. De filters zitten heel erg strak en zijn niet zo makkelijk eruit te halen om te reinigen.

Pluspunten

  • lang bereik
  • wendbaar
  • zuigkracht
  • weinig geluid
  • mooie slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duinzicht 02-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact, krachtig en stil apparaat. Handige stuurknop om de zuigmond moeiteloos te sturen. Lang snoer. Mooie vormgeving.

Pluspunten

  • Krachtig en stil
  • Handige stuurknop
  • Lang snoer
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 01-09-2016 Product paar maanden in bezit

Grote zuigkracht, weinig geluid in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk stille stofzuiger. Maximale zuigkracht voor houten vloer, tapijt of vloerbedekking. Optimaal bereik door extra lang elektra snoer. Zeer wendbaar en licht.

Pluspunten

  • stil
  • wendbaar en licht
  • bereik met snoer
  • flexibele slang
  • variabele zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Borger 28-08-2016 Product paar weken in bezit

Handzame en compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over deze stofzuiger. Aanzienlijk lichter dan onze vorige en veel minder lawaai. Zuigkracht is regelbaar wat ook heel praktisch is. Dankzij het lange snoer hoef je de stekker niet steeds naar een ander stopcontact over te zetten, met andere woorden: een ruim bereik.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Groot bereik
  • Regelbare zuigkracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger 23-08-2016 Product paar weken in bezit

Dansje met de stofzuiger...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een heel fijne stofzuiger in de eerste plaats omdat hij veel stiller is dan ik gewend ben. Daarbij is het snoer erg lang en volgt de stofzuiger me erg makkelijk bij alle bewegingen. We 'dansen' als het ware het huis door samen!!

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • stil
  • lang snoer
  • verstelbare zuigkracht
  • handvat

Minpunten

  • losse attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

eindelijk een goede stofzuiger een BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Actieradius van 15 meter
Goede zuigkracht
ik had alleen een langere slang verwacht is even wennen

Pluspunten

  • Actiradius
  • Lange snoer

Minpunten

  • Korte slang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L 15-08-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil, zuigt veel op en groot bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel stiller dan de Dyson die we hiervoor hadden. Zuigt ook veel meer en makkelijker op. Groot bereik, dus niet continu van stopcontact wisselen. Zuigkracht regelbaar voor verschillende vloeren of meubels.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 20-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Stofzuiger Bosch

Algemene score

7,0
Fijne stofzuiger maar kan niet tegen een stootje helaas
Voet los geraakt afgebroken hebben we zelf met ijzerdraad moeten vastzetten, en de klep om de stofzuigerzak te verwisselen is afgebroken zit nu vast met tape

Pluspunten

  • Stilte
  • lange snoer
  • zuigkracht
  • zeer wendbaar
  • niet zwaar

Minpunten

  • stofzuigermond afgebroken
  • klep voor verwisselen zak afgebroken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Heirman 11-02-2017 Product paar maanden in bezit

Geruisloos over de vloeren

Algemene score

9,0
Stil, krachtige motor en doordachte vormgeving. Heerlijk om niet meer voorover gebogen door het huis te hoeven.

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • krachtige motor
  • vormgeving
  • hoge buis met handvat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Rijswijk 30-01-2017 Product paar weken in bezit

Fantastisch Bosch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet te overtreffen zuigkracht in combinatie met het lage aantal Decibels. Onlangs voor mijn moeder gekocht. Werd door de lovende woorden stiekem jaloers op haar. Dan kan je maar 1 doen. Er nog 1 voor jezelf kopen. Zo gezegd, zo gedaan!

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Zuigkracht
  • Lengte snoer fantastisch
  • Flexibele bewegingsvrijheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.m. Van Gestel 26-01-2017 Product paar weken in bezit

De stofzuiger doethetprima en geluidsarm.

Algemene score

9,0
Nogmaals hijfunctioneertprima met weinig geluid. Fijn lang snoer en ook de slang.
De instelmogelijkheden zijn duidelijk aangegeven.

Pluspunten

  • Weiniggeluid
  • Goed enkrachtig zuigvermogen
  • Duidelijke instelmogelijkheden

Minpunten

  • Weegt wel een beetje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ahmed 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Topper in huis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat werd ons in de winkel aangeraden en maakt alles waar, waar die voor staat. Lang snoer, stil apparaat en zijn zuigkracht is krachtig

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Energiezuinig
  • Lange snoer
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Dekkers 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
De Bosch In'genius BGL8ALL2 is een fijne stofzuiger met hele goede zuigkracht. Met een snoer van maar liefst 15 meter is het mogelijk om in 1x onze hele verdieping te stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. Het geluid van deze stofzuiger is vele malen zachter dan onze vorige stofzuiger.
ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • geen lawaai
  • lang snoer
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil 24-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

stofzuigerBGL8ALL2

Algemene score

5,0
2,5 jaar oud alleen maar problemen mee gehad motor vervangen ,zuig mondstuk stuk ,mondstuk
ging telkens van verbindingstuk af ,vergrendeling van verstelbare pijp stuk, verbinding stukken sloten niet goed af (fluittoon),voor vloerbedekking zijn de wielen te klein je moet de stofzuiger trekken I.p.v rijden alweer een andere gekocht na 2,5 jaar

Pluspunten

  • lang snoer
  • geluid

Minpunten

  • te kleine wielen voor vloerbedekking
  • kortere slang
  • zuigt zwaar op vloerbedekking
  • snoer oprolsysteem

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Erik 23-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger!
Stille motor en toch hele sterke zuigkracht.
15 meter active radius door lang snoer.
Niet de goedkoopste maar je krijgt daarvoor een degelijk product van Duitse kwaliteit!

Pluspunten

  • stille motor
  • lang snoer

Minpunten

  • redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nelly 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige zuigkracht, groot bereik

Algemene score

10,0
We zijn heel erg tevreden over deze stofzuiger, echt een aanrader als je huisdieren hebt! Met onze 3 honden en 2 katten hebben we veel last van haren overal, met onze vorige stofzuiger bleef er nogal wat liggen en als ik daarna ging dweilen had ik nog veel haren aan m'n dweil hangen maar nu we deze stofzuiger hebben aangeschaft geen last meer van achtergebleven haren. Echt een aanrader dus! Een bijkomstig voordeel: erg lange snoer waardoor je een veel groter bereik hebt,
Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Goede zuigkracht
  • Ideaal bij beesten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Boot 20-01-2017 Product paar weken in bezit

zuigt prima, weinig geluid, voet krast op houten vloer!

Algemene score

7,0
alles werkt prima, alleen de stofzuigervoet krast op houten vloer, de bijgeleverde voet voor gladde oppervlakte heeft maat 1 stand zodat je de voet moet verwisselen wanneer je op vloerbedekking zuigt.

Pluspunten

  • stille stofzuiger
  • flexibel

Minpunten

  • stofzuigervoet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews