Na het uitpakken, staat er een blinkende witte stofzuiger voor ons klaar. Wat opvalt, is dat al het plastic er niet uitziet alsof het jaren zal meegaan. Vooral het gedeelte waar je de slang bevestigt als je de stofzuiger wegzet, ziet er uit alsof het ooit gaat afbreken.
Dan het stofzuigen: het geluidsniveau is erg goed. Veel stiller dan m'n oude stofzuiger. Zuigen gaat redelijk goed, maar dan wel op de hoogste standen. Maar dan is de accu wel een stuk sneller leeg. Het lukt dan niet om het gehele huis te stofzuigen.
De wielen zijn een groot pluspunt. Je rijdt de stofzuiger gemakkelijk overal naartoe. Ook het feit dat er geen snoer is, helpt daar uiteraard aan mee! Op tapijt is het een groot drama. De zuigmond zuigt zich helemaal vast aan het kleed of tapijt. Het enige wat je kunt doen, is de stofzuiger op de allerlaagste stand zetten. Maar dat zuigt stukken slechter.... Sowieso is de zuigmond erg plastic-ig.
Over het parket hoor je een schrapend geluid, alsof de zuigmond het hele parket beschadigt. Gelukkig vallen er geen beschadigingen te zien, maar je schrikt wel. De meegeleverde accessoires zijn goed bruikbaar voor plinten en bankkussens. De buis 90 graden klikken, is een handige feature om goed onder de bank te zuigen.
Al met al zijn we wisselend tevreden. Drie sterren is op dit moment het maximum dat we kunnen geven. Wellicht wordt dit in de toekomst meer.