Siemens VSX12000 zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
2000 watt
Stofopvang
stofreservoir
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens VSX12000 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eli28 14-09-2009
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
Wij zijn zeer ontevreden met de prestaties van deze stofzuiger. Na een half jaar gebruik is al zuigkracht sterk afgenomen, kunststofbuizen zitten los, snoer blijft tijdens het intrekken vast zitten. Het is geen goede aankoop geweest. Wij zijn een jaar verder nu en ik ben op zoek naar een nieuwe stofzuiger!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

arantella 18-03-2009
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

1,0
YVONB is waarschijnlijk de enige eerlijke beoordelaar, want de positieve berichten van andere beoordelaars herken ik niet. Ik heb ook een VSX1200 sinds november 2008 en ik heb nog nooit zo een slechte stozuiger gehad. De filter zit binnen 5 minuten verstopt. De zijfilter valt er om de haverklao uit. Hij maakt veel lawaai. Het snoer rolt niet op. De kromme zuigbuis is onhandig. De motor wordt erg heet en stinkt .

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

a.kruijer 20-07-2008
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Superfijne stofzuiger met geweldige zuigkracht.De wieltjes zwenken lekker mee en het snoer is heerlijk lang en rolt makkelijk op.Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

loic 15-10-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Uitskenede stofzuiger, gemakkelijk in gebruik. Lekker licht en geen stofzakken meer nodig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

dzjee 11-10-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
handige, compacte en krachtige stofzuiger met een groot bereik. kan ik gemakkelijk mee de kamer door.
ook nog eens 3 jaar garantie op de motor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

imo 11-10-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Heel goede stofzuiger, krachtig en handig.
gemakkelijk dat je geen stofzak meer nodig hebt. reservoir gemakkelijk te legen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

yvonb 18-09-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,2
een zeer slechte stofzuiger
verliest zijn zuigkracht heel snel en maakt erg veel herrie
filters zijn erg snel verstopt
de degelijkheid is erg slecht
erg zwak allemaal

geen aanrader

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer