Inventum ST308WZA zwart, wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST308WZA zwart, wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita 27-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Lang snoer, soepel te verrijden, erg krachtig. Zeker een aanrader. Ook de handgreep vind ik een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**n@g**l.com 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Wij zochten een middenklasse stofzuiger die aan onze eisen zou voldoen n.l goede zuigkracht,stil en accesoires in het apparaat. Deze Inventum ST308WZA voldoet aan al onze eisen en we zijn dan ook zeer tevreden.
Een kleine tip aan de parketborstel de zelfde aansluiting maken als aan de vloerzuigmond zou alles perfectioneren.

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • Geluidarm
  • accesoires in de machine

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 17-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo stil en goed werkend voor die prijs is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Voldoet ruimschoots aan de verwachting en heeft een bijzonder goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles de fabrikant van dit artikel beweert klopt.

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht en bediening

Minpunten

  • Geen bevestiging aan parket borstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**1@g**l.com 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Ik vind het een erg krachtige stofzuiger, zuigt goed op mijn houten vloer en vloerkleden, maakt weinig geluid, 69 db. In de pistoolgreep zit een afstandsbediening om de zuigkracht te regelen en de stofzuiger uit te zetten. Het snoer is 12 meter lang en erg praktisch dus. Het model is ook mooi. De prijs en kwaliteit is goed. Het is wat ik ervan had verwacht maar ook meer. De pistoolgreep ligt beter in de hand dan alleen een buis. Kort maar krachtig: een erg goede stofzuiger!

Pluspunten

  • 69 db, dus weinig geluid
  • Pistoolgreep met afstandsbediening
  • Snoer van 12 meter
  • In lengte uittrekbare buis
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • Stofzuigmond gaat beetje zwaar eraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 20-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Super blij ben ik met de stofzuiger. Mijn huis is nu zo schoon!!
Hij zuigt goed. Makkelijk te bedienen. De afstandsbediening is heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de Boer 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Zeer stille stofzuiger die door de uitschuifbare lang
steel ook perfect is voor lange mensen. De zuigkracht is geweldig voor deze kleine en lichte stofzuiger. Door het lange snoer is er geen plek in huis waar je niet kan komen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • Lage steel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@h**l.com 04-05-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze stofzuiger een aantal maanden geleden gekocht en ik ben nog steeds zeer tevreden! Makkelijk te bedienen met knopjes op het handvat vd steel, verschillende opties om de zuigkracht in te stellen en erg stil qua geluid.
Ik zou deze stofzuiger zeker aanraden.

Marion

Reageer

Angelique 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum ST308WZA stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Perfecte stofzuiger met goede 800 watt zuigkracht honden katten haren en grindjes geen probleem ,fijn zo een lang snoer ,en erg stil n gebruik . De handbediening op de steel is een plus punt kortom super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger in te stellen via bediening op de greep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik beveel deze stofzuiger zeker aan!
Het is een zeer stille stofzuiger die verschillende zuigkrachtstanden heeft bijv. voor het stofzuigen van gordijnen of meubilair. De standen zijn te regelen met de eenvoudige afstandsbediening op de pistoolgreep van de slang. Je hoeft dus niet meer te bukken of door de knieën te buigen om van stand te veranderen of de stofzuiger te pauzeren. Dit kun je allemaal regelen via de eenvoudige knoppen op de pistoolgreep. Hierdoor is deze stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een fysieke beperking (bijv. bij slecht kunnen bukken of niet/slecht knieën kunnen buigen)!

Pluspunten

  • geluidsniveau erg laag
  • bedieningsgemak via de knoppen op pistoolgreep

Minpunten

  • parketborstel mist "haakje" om slang te parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST308WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Stofzuiger is zeer stil, fijne handgreep, lang snoer, kompakt en mooi design. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gelijk een 2e gekocht voor de bovenverdieping.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • 1 v/d 3 accessoires past niet in opbergvak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer