Bosch BBS611BSC zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS611BSC zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefanie 29-06-2022

Erg tevreden over deze steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] - Erg makkelijk in gebruik dankzij het lichte gewicht en de extra meegeleverde accessoires
- Verwisselbare accu zorgt ervoor dat je kan blijven stofzuigen en niet telkens moet wachten tot de accu opgeladen os zoals bij een geïntegreerde accu het geval is.
- de accu past bovendien ook op de Bosch Power for All gereedschappen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karina 24-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Unlimited 6 steelstofzuiger….kopen en niet twijfelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

10,0
Fijne makkelijke, lichte en betaalbare steelstofzuiger. Stofzuigen is leuk geworden, elke dag met een bigsmile👍🏽😁

Kortom een TOP!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Licht in gewicht
  • Mooi design
  • Makkelijk te onderhouden
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Een beetje luid als je de turbo stand gebruikt
  • In turbo gebruik 10min accu leeg
  • Geen reserve accu bijgevoegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kibi 07-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger 2.0, nooit meer een zak of draad in mijn huis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

8,0
Fijne en handzame stofzuiger. Het grote voordeel van zak- en draadloos vind ik dat je hem veel gemakkelijker pakt om snel iets op te zuigen. Wij stofzuigen nu veel vaker dan voorheen.

Pluspunten

  • draadloos
  • zakloos

Minpunten

  • klein reservoir, vaak legen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 05-01-2022

Prima cadeau

Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stofzuiger gekocht voor mijn ouders omdat het voor hen wat lastiger werd om steeds de oude stofzuiger uit de kelder te halen. Ze zijn er super blij mee en pakken de stofzuiger nu veel makkelijker en sneller. Hij is heel licht in gebruik en met de accu duur van +/- 30 minuten kunnen ze makkelijk de hele beneden verdieping doen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Simonne 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne steelstofzuiger met kruimeldief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

8,0
Omdat we al een bosch heggenschaar hebben ook een bosch steelstofzuiger gekocht zodat we de accu kunnen uitwisselen
Het is zo fijn om zonder draad te stofzuigen .
Hij is lekker wendbaar en zuigt prima op laminaat.
Indien nodig heb ik een reserve accu!

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Lichtgewicht
  • Kruimelzuiger met turbostand

Minpunten

  • Klein reservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**t@z**o.nl 16-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

9,0
Een geweldige snoerloze stofzuiger. Goed wendbaar en in turbostand heel krachtig. Een extra accu met oplader is zeker te overwegen. Je weet dan zeker dat je je hele huis goed stofvrij kunt maken.
Met de handzuiger kan ik onze traplopers prima schoon krijgen. Maar daarbij is de turbostand wel nodig.

Wat mij betreft dus een aanrader.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Wendbaarheid
  • Kruimelzuiger
  • Gebruik van extra batterij

Minpunten

  • Jammer dat er geen ledjes zitten in de voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Voldoet aan hetgeen je van Bosch apparaten kunt verwachten.

Pluspunten

  • makkelijk hanteerbaar
  • neemt stof en vuil uitstekend op
  • goede prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 08-11-2021

Prima apparaat

Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn apparaat, komt ovetal makkelijk bij. Dus rits rats door het huisje met deze zuiger... een minpuntje batterij gaat niet heel lang mee...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ronald 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

9,0
Fijne steelstofzuiger van Bosch, handig in gebruik, lichtgewicht en veel vermogen. Lange accuduur waardoor stofzuigen bijna vanzelf gaat.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Lange accuduur
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen muurlader
  • 1 accu bij aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 29-11-2020

accu

Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] handige stopfzuiger, vooral om elke dag even de hondenharen op te zuigen. De accu heeft wel snel minder capaciteit.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

murat 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS611BSC zwart

Algemene score

10,0
Heel goede machine. erg stil.
uitgebreide instellingen, ben erg tevreden.
Je hoeft geen specialist te zijn om het te gebruiken.
alles is simpel en duidelijk.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • groot laadvermogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer