Electrolux Ucorigin - Reviews

Specificaties
Vermogen
1400 watt
Type/soort
stofzuiger
Inclusief kruimelzuiger
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sett 01-01-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,5
De stof zuiger op zich kan ik niet over oordelen. Het gaan mij om de kunststof borstel (moeten vervangen na 2 jaar) en even later de kunststof handgreep. Geen goede kwaliteit dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

wgfs 10-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De zuigkracht is geweldig; het gebruiksgemak is uitstekend dankzij de slimme manier om het vuil samen te persen in het reservoir. Helaas ontbreekt de functie om de zuigkracht te electronisch regelen waardoor je moet oppassen om niet de stoffen bekleding van je bank te zuigen. Maar voor vloeren etc is ie geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peeeee 09-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
De stofzuiger zuigt heel erg goed, de eerste keer dat ik de stofzuiger gebruikte lag er geen modder op mijn droogloopmat, ik zoog de mat en er zat in de opvangbak allemaal modder, dat zoog onze oude stofzuiger dus niet eens op. Er zijn ook nadelen, de slang is iets te kort, ik zuig met het borsteltje graag vensterbanken en tafels, dan lukt het net niet als ik iets hoogs stofzuig. Ook is het stofzuigen best zwaar, w.s. omdat hij zo krachtig zuigt. Het zuigmondje (3 in 1) voor de bank klapt af en toe in, dat valt mij tegen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jcs107 07-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Fijne machine zuigt goed en makkelijk in gebruik. Min punten zijn: Zuigkracht alleen te regelen via de slang en als dat helemaal open is dan is nog heel moeilijk om losse kleedjes te zuigen. Geen plinten bostel of andere borstels beschikbaar. Geprobeerd om een parketbostel te bestellen maar is nog niet gelukt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

bebo001 07-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Een mooi gevormde stofzuiger die doet wat er belooft is. Hij zuigt goed de honden haren en het vuil van de plavuizen. Stofzuiger loopt soepel en de zuigkracht is goed te regelen voor het zuigen van bv een bankstel, d.m.v. een schuif op het handvat. Ook de lengte van het snoer is lang genoeg om overal te komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DarkCaBo 07-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Mooie goede stofzuiger met heel veel zuigkracht. Een nadeel is alleen dat de zuigkracht alleen met een luchtschuif is aan te passen. Dit vind ik toch wel slecht voor een stofzuiger in deze prijs klasse. Het vermogen had best in te stellen mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DH77 07-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
In verband met het kapot gaan van onze 9 jaar oude Dyson, deze Electrolux gekocht op iBood, het was een goeie aanbieding. Hoewel wij het merk niet kennen van stofzuigers en er weinig over konden vinden op Internet kwa beoordelingen, hebben we toch de gok genomen.

Zoals meestal moet je eerst wennen aan een nieuw apparaat, zeker omdat de Dyson super beviel en handig in het gebruik was, met name het opbergen, slang eromheen en zo netjes wegzetten.

Bij het uitpakken van de Electrolux, waren we direct blij verrast, het apparaat ziet er prachtig uit (onze smaak). Natuurlijk direct de stekker in het stopcontact en proberen. De stofzuiger zuigt werkelijk fantastisch! Wat wel opviel is dat de flexibele zuigslang (gevoelsmatig misschien) iets korter lijkt. Natuurlijk maken cycloon stofzuigers meer geluid, maar daar waren wij toch al een gewend. Het handvat met vaste buis ligt plezierig in de hand en werkt fijn, de inschuifbare telescopische buis kun je makkelijk van de zuigmond verwijderen of makkelijk bij het handvat. Er is een extra hulpstuk meegeleverd die drie functies heeft waarvan ik er twee heb ontdekt (misschien de handleiding eens lezen) en ook die bevalt prima. De verwijderbare filter zijn goed te bereiken, maar hier hebben wij gezien de tijd dat wij de stofzuiger hebben nog geen gebruik van gemaakt.

Waar wij erg van gecharmeerd zijn is de manier waarop je het opvangreservoir verwijderd, je duwt met een hendel de stof omlaag zodat het compacter wordt en kan heel gemakkelijk de bodem openen, perfect!.

Nu dat we aan de stofzuiger gewend zijn na een paar weken, zijn wij er erg tevreden over.

De minpunten voor ons zijn:
- geen handvat boven op de stofzuiger (zit aan de voorkant)
- geen omwikkelsysteem van de flexbuis (was netter geweest met opruimen)
- geluid (maar dat heb je bij alle cycloonstofzuigers)

De pluspunten:
- Zuigt super
- goed opvangsysteem
- mooi (persoonlijk)
- ziet er degelijk uit
- handige hulpstuk (met buismontage)

Over de duurzaamheid kunnen we niets zeggen, maar als deze stofzuiger het ook 9 jaar volhoudt ben ik dik tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

stpmhermes 07-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Bevalt mij prima, de zuigkracht is zeer goed. Hiervoor had ik een dure dyson die ik 8 jr. heb gehad. Deze is veel stiller qua geluid. Het enige minpuntje is de ietwat grote zuigmond.Voor de rest heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peeeee 30-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,5
De stofzuiger maakt behoorlijk wat geluid. Hij weegt 10,5 kilo. Hij zuigt wel goed. Het nadeel is dat je het wasbare filter 24 uur moet laten drogen voordat je hem terugplaatst, dan kun je dus niet stofzuigen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer