Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 138 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB6SIL1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i***@b************** 12-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. Voldoet aan mijn verwachting. Is de prijs waard. Handig in het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t***********@g******** 30-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed produkt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Stilte om van te houden......en met een uitstekende zuigkracht! Bosch maakt het waar!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Clean 26-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet mijn favoriet

Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

7,0
Heb voor deze stofzuiger gekozen voor zijn zuigkracht die makkelijk in het handvat te regelen is zodat je makkelijk van harde naar bijv een kleed kan overgaan en deze dan niet vacuüm zou trekken, helaas werkt dit absoluut niet en moet je de stofzuiger zo laag zetten qua zuigkracht dat hij niets meer opzuigt!! Beter was een schuifje wat je open dicht kan doen, wel een mooi uiterlijk en er zit een handgreep aan en aan het mondstuk een uitschuifbaar borsteltje maar helaas gaat deze veel te strak, je moet met 1 hand twee punten indrukken en tegelijkertijd naar beneden schuiven, dit lukt mij dus niet! En silence? Zo stil vind ik hem ook niet maar voor mij verder geen probleem..

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Handig handvat
  • Regelbaar op handvat

Minpunten

  • Zuigt vacuüm op vloerkleed
  • Borstel in handvat gaat veel te zwaar
  • Silence?? Niet echt

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ray uit Helmond 21-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger en mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Sterke zuigkracht en je hoort hem echt bijna niet.
Gemakkelijk in gebruik en mooi design met handige bediening op de stofzuigersteel.( harder, zachter, turbo)
Groot bereik door lange snoer die ook heel gemakkelijk oprolt.

Pluspunten

  • zeer weinig geluid
  • sterke zuigkracht
  • cashbackactie tot 16 Oktober

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Mooie, zeer lichte en compacte stofzuiger die ook nog vrij stil is !!!

Heeft een handige afstand bediening in het handvat van de slang.

Toppertje !!!

Pluspunten

  • compact
  • lichtgewicht
  • vrij stil
  • afstandsbediening in het handvat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s********@g******** 12-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Erg mooie en fijne stofzuiger. Zuigt voor ons perfect. Zeker met hondenharen in het kleed. De draad is geweldig lang en het geluid is lekker zacht. Ik mis alleen een verlengstukje voor op de bedieningshandvat, dat is net wat makkelijker als je met de hand iets moet zuigen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lengte snoer
  • Zacht geluid
  • Borsteltje op handvat
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Mis een extra zuigstukje (accessoire)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w******@h********** 04-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Belangrijkste reden van aankoop was dat de zuigkracht van vorige stofzuiger niet meer voldeed. Deze stofzuiger is een hele verbetering. Daarnaast is hij stil in gebruik en is het handig dat je op de slang een bedieningspaneel hebt o.a. om de stofzuiger aan en uit te zetten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Zuigkracht
  • Stil
  • Bedieningspaneel op de slang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m***************@h********** 29-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger, stil en krachtig. Voldoet aan de wensen en verhouding prijs/ kwaliteit is prima!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k*******@l****** 21-04-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Kado gedaan aan mijn zoon die gaat samenwonen. Misschien win ik de 250 euro en koop ik hem voor mezelf😂

Reageer

ajongerius 20-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger, we zijn er tevreden mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Het apparaat is zeer stil in vergelijking met andere stofzuigers. Ook de afstand bediening op het handvat is makkelijk.
Wat voor ons ook een belangrijk argument is, is dat de stofzuiger vrij licht is waardoor je hem makkelijk kan dragen.

Pluspunten

  • Licht
  • Stil
  • Bediening op het handvat

Minpunten

  • Geen kleine platte zuigmond meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieuwke 14-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Perfect review!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Vooralsnog een prima - en mooi (óók belangrijk!) - apparaat. Zijn in het bezit van een steelstofzuiger (geen Bosch), maar dit apparaat voldoet niet aan de gebruikseisen. Dus, na spitten op internet, een Bosch aangeschaft via onze "huisleverancier" BCC Hoogeveen.

Pluspunten

  • handig formaat (en mooi uiterlijk).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Kievit 09-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze. Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Het is een goede stofzuiger, lekker licht, zuinig en stil en dankzij de plus- en min-knop op het handvat kun je de zuigkracht steeds aanpassen zoals je zelf prettig vindt.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • energiezuinig
  • stil
  • stofzak ipv reservoir

Minpunten

  • Er was geen matraszuigmiond bij. (apart kopen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**********@g******** 09-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

8,0
Krachtige stofzuiger met een lang snoer. Slang had iets langer gemogen en Jammer dat het opzetstuk met smalle zuigmond er niet bij zit. Aan/uit schakelaar op het handvat is ideaal. Fijne stofzuiger.

Reageer

e*******@g******** 07-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

8,0
De stofzuiger is superstil, waardoor het lijkt alsof die niks doet maar hij zuigt als een malle.
Niet te zwaar, de bediening op het handvat vind ik ideaal.
Als ik een minpunt moet verzinnen vind ik de slang iets aan de korte kant, die wordt echter goed gemaakt doordat de stang enorm lang kan worden uitgeschoven, handig als je twee meter bent, en het bereik is enorm doordat het snoer erg lang is.
Kortom een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • ‘Bak’ is lekker licht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Slang aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lotte van Gorp 05-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger en erg licht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Een super stofzuiger, heel licht en enorm fijn om mee te zuigen. Toe behoren zijn ook top voor plinten en voor kleine huisdieren. Hebben bijna al onze apparaten van bosch en zijn ook heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Licht
  • Makkelijk in gebruik
  • Maakt weinig geluid
  • Ideale opzet stukken
  • Snoer werkt veel fijner

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t*********@g******** 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, krachtig en wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Hele fijne stofzuiger: stil, krachtig en wendbaar. De afstandsbediening in de handgreep blijkt reuze handig te zijn om stofzuiger snel en makkelijk aan en uit te schakelen. Ook het snoer oprollen gaat soepel en snel.

Pluspunten

  • stil
  • enorme zuigkracht
  • wendbaar en volgt goed
  • aan/uitknop zuigerslang voor snel schakelen

Minpunten

  • benieuwd hoe lang het wit netjes blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m*************@h********** 01-04-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Stofzuiger is echt stil. Wij hebben deze gekocht omdat we graag een stillere stofzuiger willen. De stofzuiger zelf horen we niet. We horen alleen de zuigkracht van de mond. Daarnaast is de bediening in het handvat een zeer fijne en praktische toevoeging van deze stofzuiger. Hij is daardoor zeer makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Ergonomisch in gebruik

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c*******@h******** 31-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Een geweldige stofzuiger met een grote zuigkracht waarmee het plezierig werken is

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Laag gewicht
  • Prijs vs kwaliteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b*******@o********** 23-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze stofzuiger, hij maakt weinig lawaai en is licht in gewicht.
Zou hem zeker aanbevelen om te kopen.

Pluspunten

  • niet te zwaar
  • weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean 20-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger met geweldige remote control!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

8,0
De remote control maak het erg fijn om zonder elke keer te bukken de zuigkracht aan te passen. Met de verschillende kopstukken kunnen we makkelijk parket/laminaat en tapijten schoonmaken.
Op tapijt wordt het kopstuk wel erg aangezogen, maar als je de zuigkracht lager zet gaat het al een stuk beter.
Het volume is ideaal, als je een tijdje bezig bent, kan je alsnog tegen iemand in huis praten zonder te moeten schreeuwen.

Pluspunten

  • remote control (handbediening)
  • licht
  • stil

Minpunten

  • op tapijten soms wat TE veel zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 17-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Kan hem iedereen aanraden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Onze voorkeur gaat uit naar producten Bosch vandaar de keuze voor deze stofzuiger.
Dit model ziet er fantastisch uit en is handig in het gebruik en heel stil.

Pluspunten

  • stil
  • handgreep met bediening
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Selina 17-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Erg stil en toch krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Ik kwam naar de winkel voor een andere stofzuiger maar zag ineens deze staan. Die voldeed meer aan mijn wensen. Thuis meteen geprobeerd en ben blij dat ik deze heb gekocht. Lekker lang snoer dus minder gedoe om steeds een ander stopcontact te moeten nemen, is echt heel laag in dB en heeft een goede zuigkracht. Daarnaast is de bediening op het handvat ook fijn. En er zitten veel accessoires bij die ook heel praktisch zijn. Kortom: super blij mee en hopelijk heb ik er lang plezier van.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Licht in gewicht
  • Handvat bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r************@h********** 14-03-2022
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

8,0
Fijne stille stofzuiger. Werkt ook ideaal met de bediening op de slang en heeft een goede zuigkracht.

Reageer

m*********@h****** 13-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over deze stofzuiger.is vrij stil,hij rijd soepel,en een fijne lange kabel van 12 meter.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Lange snoerlengte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martina 12-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende hippe stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6SIL1

Algemene score

9,0
Een goede, geluidsarme stofzuiger met goede hulpstukken en werkt fijn met de instellingsknoppen op het handvat bij de slang. En het apparaat is qua look erg hip.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Goede instelbare zuigkracht
  • Goed functionerende hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews