De stofzuiger enkele weken in bezit. Mijn eerste ervaringen zijn positief.
Hij doet wat AEG belooft. De zuigkracht is zeer goed, terwijl hij ook erg stil is. Ook op maximale stand erg stil.
Het design, ook niet onbelangrijk, is mooi. Erg handig een uitklapbare handgreep om hem gemakkelijk te verplaatsen. Onder de handgreep de knop om het snoer op te rollen.
Het “one go power” mondstuk werkt zeer prettig. Wij hebben een houten vloer met diverse vloerkleden. De stofzuiger past zichzelf aan wanneer we van de vloer over gaan naar een kleed. Ook de zuigkracht past hij automatisch aan. Tevens een groot pluspunt dat het mondstuk niet schraapt over de vloer maar heel soepel over de vloer rijdt.
De stofzuiger rijdt ook erg soepel achter je aan, mede door de grote wielen. Hij loopt ook niet vast op het snoer maar rijdt er makkelijk overheen.
De lengte van het snoer is ook prima. Als ik de stekker in het midden van de woonkamer in het stopcontact steek, kan ik de hele beneden verdieping in 1 keer stofzuigen.
Echter het oprollen van het snoer valt wat tegen. Hier moet je met de hand wat bij helpen.
Nog een klein nadeel is dat het “one go power” mondstuk vrij dik is, en bij ons niet onder de bank past.
Het meegeleverde accessoire is erg minimaal en doet goedkoop aan.
Al met al een mooi uitziende en prettige stofzuiger in het gebruik.
Minpunten
- snoer oprol mechanisme
- dikte zuigmond