AEG VX82-1-4MB misty blue - Reviews

  • Test panel 8,1 jun 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG VX82-1-4MB misty blue op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 16-11-2022

Goede stofzuiger

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijne stofzuiger met veel zuigkracht en hij is stil.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Hanze 11-11-2022

Zuigt hard geluid zacht

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtige stofzuiger, handig in gebruik met een laag geluidsniveau
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Marieke 04-11-2022

Spijt spijt spijt

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

2,0
Inderdaad een stille motor. Maar de zware steel met de onhandige handgreep maakt vlot stofzuigen heel moeilijk. Beide mondstukken kunnen niet overweg met wisselende ondergronden, bijvoorbeeld van laminaat naar deurmat. De stofzuiger zuigt zich meteen vast. Alle standen uitgeprobeerd, smart reageert te traag. Gelukkig hebben we geen onderburen want die zouden wel gek zijn geworden van het geluid van de zuigmond; je moet ermee als een autootje over de vloer rijden, wat een zijwaartse beweging onmogelijk maakt. Kortom: mooi ontwerp, erg stil maar in het gebruik lomp, zwaar en erg onhandig.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Patrick 31-10-2022

Superstille en goedwerkende stofzuiger

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
Erg blij met deze stofzuiger. Werkt goed, is erg stil en het aanpassen op de ondergronden werkt ook goed. Zitten ook genoeg accessoires bij.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Nollypolly 17-10-2022

Prima apparaat

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijn apparaat, zeer stil. Dacht dat er niets gebeurde maar vloer was prima schoon. Heerlijk rustig.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

s**7@g**l.com 16-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

niet zo blij met de stofzuiger

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

6,0
het is prettig dat de stofzuiger stil is, maar het niet mee roteren van de slang aan de stofzuiger is heel irritant: hij is daardoor heel stug en loopt niet soepel met je mee.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Frank 19-06-2022

Mooi, stil en doet wij hij moet doen

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
Mooie stofzuiger met alle benodigheden die je nodig heb, rijd soepel over de vloer, is stil en zuig perfect
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Thor/Cis/3 01-06-2022

Super de luxe

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
Wauw wat een geweldige stofzuiger.
Zo stil je kan gewoon praten muziek hoor je. Mooi design ben er heel blij mee. Ik heb het zelfs aanbevolen bij het bezoek.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Bianca88 30-05-2022

Super fijne stofzuiger

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] wat een fijne stofzuiger is dit! doet wat deze moet doen en is inderdaad erg stil.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Ien 23-05-2022

Stofzuigen met plezier

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
Met deze stofzuiger is stofzuigen gewoon een plezierig werkje hij is heerlijk stil , dus je hoeft je radio niet harder te zetten , en hij zuigt heel erg goed zowel op gladde vloeren als op vloerbedekking , zeer wendbaar , niet te zwaar je kan hem fijn de trap op meenemen gewoon een fijne stofzuiger
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

E-v-H 12-04-2022

Zeer slecht

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

2,0
Na 6 maanden geeft hij het op. Ze zeggen fijnstof, maar stof van een gaatje boren moet toch kunnen dacht ik. Ook de indicator van volle zak gaat heel erg laat branden, de zak staat dan letterlijk op knappen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

MWi 28-02-2022

Wel lekker stil

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

6,0
Deze stofzuiger gekocht omdat hij erg stil zou zijn. Dit klopt inderdaad en hij zuigt ook goed.
Een minpunt zijn echter de meegeleverde zuigmonden.
De parket borstel zuigt zichzelf steeds vast, waardoor ik last krijg van mijn pols tijdens het steeds weer lostrekken ervan. Tevens gaat de motor een tandje lager draaien als de zuiger in de smartstand staat en zuigt dan minder.
De universele borstel is erg zwaar en laat zich alleen sturen door met de pols te draaien, dit geeft ook klachten tijdens het zuigen.
Kortom, een mooie stille zuiger, maar over de zuigmonden mag nog eens nagedacht worden.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Gerrit 05-02-2022

de stille werker

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Verbazingwekkend hoe stil deze stofzuiger is, eerst dacht ik weinig wattage 600 , maar toppie meer is niet nodig, der blijft geen vuil liggen haha,
als je over laminaat gaat en en dan door over een tapijt, dan moet ik eerst luisteren of dat die het nog doet, zo stil en het handvat en steel ook de borstel een woord UITMUNTED voor deze stofzuiger
een aanrader voor deze keuze.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

n**s@l**e.nl 01-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

8,0
Vorig jaar deze zeer stille stofzuiger gekocht bij bcc. Doet het prima alleen nu steeds meer problemen met de flexibele slang ( precies bij de bocht boven ) bij de klik aansluiting van de grote vaste stang. In de flexibele bocht ontsnapt lucht tijdens het heen en weer bewegen van de stang /voet. Dit geluid is hoog en hard erg irritant aan het worden, want zo goedkoop was deze stofzuiger niet echt dus mag je toch wel verwachten dat alles het goed doet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bashir 11-12-2021

De stilste stofzuiger

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

10,0
wat niet goed werkt is de 3-in-1-mond, wil je borstel gebruiken, dan is dit hulpstuk niet goed op de buis te monteren. de borstel valt telkens uit de buis. Dat is dan ook de minste aan de stofzuiger verder is de stofzuiger top maar vooral stil je denkt soms dat het uit staat. Zeker een aanrader als een stille stofzuiger wilt die ook nog eens goed zuigt.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

TP 15-10-2021

Heerlijk stil maar .....

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

8,0
Wij kochten deze stofzuiger vorig jaar juli. Het is inderdaad een fijne stofzuiger, maar er zijn nu toch wat minpunten. Ten eerste brak deze week de handgreep van de zuigstand doormidden. Het handvat blijkt uit twee delen te bestaan die loslieten doordat 1 plastic pin binnen in het handvat afbrak. Of dit onder garantie valt weten wij nog niet. Ten tweede missen wij toch echt accessoires zoals een smalle zuigmond of extra borstel voor stof. Het bijgeleverde borsteltje zit los op de zuigstang, dat valt er dus voortdurend vanaf. Waarom niet verwerkt ín de stofzuiger. Jammer, want het is verder een prima stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Jane 11-10-2021

Moeilijk te sturen

Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

6,0
De stofzuiger is mooi stil, zuigt goed maar zeer vermoeiend in het verbruik. De wielen op de zuigmond zorgen ervoor dat de zuigmond alleen rechtdoor gaat terwijl je iedere keer een beetje wil opschuiven. Ik krijg het gevoel dat ik continu in gevecht met de stofzuiger ben.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

oss66oss2015 19-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille en toch krachtige, compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

9,0
Zeer stille stofzuiger. Compact, fijne draaggreep. Buis en hulpstukken hebben de voor sommige modellen typische ovale vorm. Met dit systeem passen alle stukken beter in elkaar, waardoor minder zuigkracht verloren gaat. Maar in geval van een defect moet je er rekening mee houden dat je wel aangepast zuigmonden (etc.) nodig hebt.

Het snoer zal voor de meeste huizen en gelijkvloers voldoende lang zijn. De stofzuiger is handzaam, de buisconstructie iets zwaarder dan wat je wellicht gewend bent. Dit model heeft een zogenaamde pistoolgreep. Wij vinden dat fijn (vanwege lichte reuma in de handen), maar niet schijnt een pistoolgreep als praktisch en fijn te ervaren.

Overigens: na 10 maanden ging deze pistoolgreep bij ons kapot (bovenzijde losgelaten). Op het moment dat we dit schrijven, wachten we al bijna 3 weken op vervanging. Dankzij het totaal gebrek aan service en inlevingsvermogen van BCC en haar klantenservice, weten we nu dat 3 weken niet stofzuigen (als je een hond hebt) geen luxe ding is, maar noodzaak.

Dat mag overigens niet verhinderen dat dit met grote afstand de beste en fijnste stofzuiger is die we tot zover hebben gehad. Daarom zojuist bij de AEG shop zelf maar een nieuwe pistoolgreep besteld.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • wendbaar
  • ovale hulpstukken passen perfect
  • bij volle stofzak geen verlies aan zuigkracht

Minpunten

  • ovale hulpstukken uitsluitend van AEG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saranb 10-03-2021
  • Product getest

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

8,0
Ik heb deze geweldige stofzuiger mogen testen.
Ik ben zeer te spreken over het design en over hoe licht dat de stofzuiger zelf manoeuvreert . De stang/roller zelf is daartegen wat zwaarder en minder soepel.
Na lang stofzuigen heb ik dan toch een lamme arm.
De stofzuiger is heel erg stil vergeleken met andere stofzuigers .ik woon op een appartement en kan savonds gewoon stofzuigen wanneer de kindjes liggen te slapen. Ook hebben de onderburen er geen last van wat ik ideaal vind.
Een klein nadeel vind ik de stofzuigerzak die is niet zo heel erg groot en zal al snel aan vervanging toe zijn .
Er zit gelukkig wel een reserve bij in de doos. De stofzuiger past zich aan het oppervlak ook dit is ideaal als je verschillende oppervlakken hebt.
Ik raad de stofzuiger zeker wel aan!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Past zich aan oppervlak

Minpunten

  • Stang is te zwaar
  • Zak is te klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindyke140706 03-03-2021
  • Product getest

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG VX82-1-4MB misty blue

Algemene score

8,0
Ik heb de stofzuiger nu ongeveer 3 weken in gebruik en ik ben nog steeds verbaasd over hoe stil het toestel is. Ik kan stofzuigen terwijl onze baby haar dutje ligt te doen in de living. Ze word er niet wakker van! De smart technologie werkt ook heel goed. De stofzuiger past zichzelf aan aan de ondergrond waardoor de hondenharen overal probleemloos verdwijnen. Vanaf dat de zak van de stofzuiger bijna vol is begint de stofzuiger wel iets meer lawaai te maken maar dit is meteen opgelost door een nieuwe zak te plaatsen. Het lange snoer is ook heel handig, hierdoor hoef ik niet steeds te wisselen van stopcontact. Minpuntje is wel dat als je per ongeluk tegen een muur aanrijd het toestel meteen krassen vertoond. Verder is hij heel soepel in gebruik. Ik vind het een toptoestel

Pluspunten

  • Stil
  • Smartfunctie
  • Lang snoer

Minpunten

  • Snel krassen
  • Kleine zak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews