De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 38 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB8PET1 tornado red op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

Blij met mijn Bosch stofz 17-02-2023

Goede aankoop

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijne stofzuiger met veel hulpstukken. Daardoor ook veel boekjes om door te lezen. Wat superfijn is is het handvat op de steel. Hierdoor kun je ontspannender stofzuigen. Zeker als je last hebt van artrose.

r**t@g**l.com 08-01-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch animal niet voor dieren

3,0
Dit apparaat is de term pro-animal niet waardig. Na ong. 1 jaar gebruik na elke stofzuigbeurt de hulpstukken uit elkaar halen en ontdoen van haren, anders werken ze de volgende beurt niet. Commentaar Bosch: Vaker schoonmaken. Slechste stofzuiger voor mensen met langharige dieren die ik ooit heb gehad

Pluspunten

• Licht

Minpunten

• Hulpstukken reinigen na elke beurt
  • Weinig zuigkracht
  • Oprolmechanisme gevoelig

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Karina 23-10-2022

Lichte en wendbare rode stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De stofzuiger is makkelijk de trap op te tillen. Handig is ook de indicator die aangeeft wanneer de zak vol is.

w**s@h**l.com 13-10-2022
  • Product gekocht

stofzuiger die doet wat ie zegt

10,0
Geweldige stofzuiger. Handig handvat en een geweldig lang snoer. De zuigkracht in combinatie met de borstels zijn top. Het is zeker een aanrader.

Pluspunten

• licht handvat
  • lang snoer
  • geweldige zuigkracht
  • en nog cashback ook

Minpunten

• geen minpunt

Mijn geweldige BOSCH! 06-09-2022

Echte Bosch stofzuiger voor huisdieren

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze serie 8 Bosch stofzuiger zuigt als de beste en heel veel accessoires waardoor het een plezier is om alke honden haren weg te zuigen. Zeer fraai vormgegeven stofzuiger met krachtige borstels.

Peter 27-06-2022

Een topstofzuiger!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet uitstekend waar ie voor is... stofzuigen!
Ook de aparte hulpstukken voor tapijt zijn geweldig. Met, zoals wij, een hond in huis, is dit een echte aanrader!

David P 19-06-2022

Excellent vacuum cleaner

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Excellent vacuum cleaner with good cleaning results. My house is finally free of endless labrador retreiver hair. Only downside is the build quality of the parket attachment - it feels like it could have been made better.

Rudy 24-04-2022

Maakt geweldig schoon

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze bank is nog nooit zo vrij van haren geweest, ook het motor geluid van de stofzuiger veel stiller dan we van onze oude gewend waren.

Wes 16-04-2022
  • Product paar maanden in bezit

Prima stofzuiger!

10,0
Prima stofzuiger met meer dan genoeg zuigkracht!
Zelf een langharige kat rondlopen en zelfs zonder borstel stukken worden deze haren makkelijk meegenomen.
Eindelijk een stofzuiger die dit probleem makkelijk aanpakt!

Pluspunten

• Genoeg zuigkracht
  • Veel opzet stukken
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

• Stofzuiger zak

RoRe 14-04-2022
  • Product paar weken in bezit

Bosch BGB8PET1 perfect bij huisdieren

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

Een lichte stofzuiger die we gekoscht hebben omdat we huisdieren hebben (honden die af en toe flink verharen)
De stofzuiger doet prima zijn werk. Zeker met de extra turbo zuigmond. Ook de kleine uitvoering van de turbozuigmond is perfect om de meubels schoon te houden. We zijn blij dat we deze stofzuiger hebben gekozen !

Pluspunten

• Turbozuiger
  • Mini turbozuiger voor meubels
  • Licht

Minpunten

• Niet in andere kleuren :-)

g**l@x**l.nl 01-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit

Bevalt zeer goed

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

Deze Bosch stofzuiger hebben we al tijdje in gebruik en bevalt zo goed dat we nog een exemplaar hebben gekocht zodat we hem niet via de trap naar boven en n beneden hoeven te sjouwen. Ideale stofzuiger voor twee katten die nu in de rui zijn.

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Borstel voor kattenharen

Minpunten

• Erg veel accessoires die je niet gebruikt

Lukky 31-03-2022

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

Super stofzuiger. Licht van gewicht. Super zuigkracht.
En diverse opzet stukken om alles makkelijk schoon te krijgen.

Pluspunten

• Super zuigkracht
  • Licht van gewicht
  • Diverse opzet stukken

Peter 21-03-2022
  • Product gekocht

bevalt mij zeer goed, zeker geen miskoop

10,0
ik heb deze stofzuiger gekocht omdat ik een goede stofzuiger zocht die hard deed zuigen, mijn vriendin had hem een jaar geleden ook al gekocht, en ik was echt onder de indruk hoe goed ie zijn werk deed, en met de mond met roterende borstel alle haren uit het tapijt kreeg (heeft 4 katten), dus toen mijn stofzuiger het begaf, twijfelde ik geen moment en heb deze besteld. en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Pluspunten

• zuigd hard
  • veel hulpstukken
  • geen hard lawaai
  • lang snoer, dus grote reikwijdte

c**n@t**t.nl 08-03-2022
  • Product gekocht

Eens een Bosch, altijd een Bosch!

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

Ik heb t product gekozen aangezien ik een hond en twee katten heb. Al jaren Bosch stofzuigers gehad. En ook bij huidige research kwam ik uit op Bosch: goede prijs/kwaliteitverhouding, licht (!!), stiller dan de vorige. Functioneert goed op tapijt. Bosch maakt t nu ook weer waar! Veel nuttige accessoires.

Pluspunten

• Licht
  • Acceptabel geluid niveau
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Veel nuttige accessoires

Minpunten

• Losse accessoires zonder opbergsysteem

Mamadaantje85 01-03-2022

Geschreven voor: Bosch BGB8PET1 tornado red

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne stofzuiger tot nu toe, is behoorlijk krachtig en dat is ook wel nodig met alle kattenharen hier in huis.
De speciale borstel voor de kattenharen werkt prima, is alleen voor mij wat te zwaar (heb reuma)
Zitten veel extra accessoires bij, wij hebben tot nu toe alleen de combi borstel en huisdierenborstel gebruikt

Marieke 15-11-2021

In 1 woord : GEWELDIG !

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een onmtzettende fijne en krachtige stofzuiger. Veel hulpstukken en een handomdraai is je huis weer netjes. De honden en kattenharen vliegen met de speciale hulpstukken zo van de bank en het tapijt. Zeer lang snoer, waardoor je het hele huis ermee kan doorlopen. Stofzakken zijn groot en de stofzuiger is wendbaar. Zeker geen spijt van deze aankoop! Blij mee!

André 29-06-2021

Prima zuigkracht

10,0
Geweldige stofzuiger met veel accessoires. Vooral de twee rode tapijt/meubel zuigmonden werken prima op mijn wollen tapijt. Ik heb geen dieren dus geen last van haren, maar na 1 zuigbeurt zit de stofzak al voor een vijfde deel vol met grijze stofvlokken.

Helene 04-05-2021

Super Stofzuiger

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De stofzuiger voldoet boven verwachting. IK ben er heel blij mee, hij is niet te zwaar en ik ben superblij met het lange snoer nu hoef ik niet iedere keer van stopcontact te wisselen. De zuigkracht van de stofzuiger is echt goed en hij verwijderd de dierenharen ook heel goed, mijn vloerkleed ziet er weer als nieuw uit.

Jacky 26-04-2021

Super!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lang snoer van 15m waardoor je niet anders stopcontact hoeft te wisselen. Goede zuigkracht, die niet afneemt met de jaren. Voor het uitblazen van schone lucht de juiste bosch stofzuigerzakken gebruiken. Gaat de stofzuiger ook langer mee. Goed voor als je last hebt van dierenharen.

J 18-04-2021

Bosch BGB8PET1

10,0
Heb al eerder een BGB Bosch gehad en was er heel blij mee 15 meter snoer, je hoeft daardoor niet te wisselen van stopcontact. Goede zuigkracht, die niet verminderd met de jaren. Zou er de juiste stofzakken in doen, voor het langer behoud van de stofzuiger en schone lucht wat het dan uit blaast. Ik heb nu de Bosch variant voor huisdieren haren, waarbij ik bij de vorige af en toe de haren uit de haren moest haken, hoeft dat nu niet meer. Maakt iets meer geluid met de huisdieren kop erop, maar het moet dan ook krachtig de haren opzuigen. Er zit ook een normale kop bij en dan heb je geen hard geluid. Super! En mooi rood is niet lelijk.

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Schone lucht

Toon meer reviews