Bosch BCS61BAT2 wit - Reviews

  • Test panel 8,4 dec 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS61BAT2 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 18-08-2022

Bosch

Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Binnen een paar maanden stofopvang defect
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Natascha 25-01-2022

Topper!!!

Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nog nooit zo vaak zomaar ff de stofzuiger gepakt.
Heerlijk..snoerloos...handzaam...niet zwaar..en makkelijk te veranderen in een kruimelzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch serie 6 steelstofz. 25-01-2022

Tevreden over de 6 serie

Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze steelstofzuiger bevalt prima.
Wij hebben een bungalow en met de stofzuiger kan ik het hele huis stofzuigen en de indicator geeft dan nog vol aan.
Het voordeel is ook dat je de accu ook kunt gebruiken voor mijn Bosch gereedschap en andersom natuurlijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

e**n@h**l.com 18-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

9,0
Een goed product met een goede kwaliteit-prijsverhouding. Mooi design, makkelijk in gebruik en schoon te houden.
Het accu uitwisselsysteem is ook erg handig. Zo zitten we nooit zonder lege accu en is de stofzuiger altijd klaar om te gebruiken

Pluspunten

  • Goeie zuigkracht
  • Extra accu’s optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**g@g**l.com 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger met extra accu! Goede prijs-kwaliteit verhouding en goede zuigkracht.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Zuigt goed
  • Licht
  • Accessoires
  • Mooi model

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 10-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

9,0
Super product. Licht van gewicht, krachtig en mooi vormgegeven. Echt relaxed.

Pluspunten

  • Licht
  • Accuduur

Minpunten

  • Klein reservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 09-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende stofzuiger, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

9,0
Sinds eind december 2021 heb ik deze Bosch stofzuiger in gebruik. Was wat bezirgd of het zuigvermogen wel voldoende zou zijn. Zelfs op de standaard zuigkracht voldoet ie prima, dan kan nog de turbo-knop ingedrukt worden. Ik kan mijn hele vloeropp. met 1 accu stofzuigen.
Kortom, een uitstekende aanschaf en handig in het gebruik.

Pluspunten

  • voldoende zuigkracht
  • accu-capaciteit is ruim voldoende
  • accu can Bosch schroefmachine kan gebruikt worden
  • handig in gebruik

Minpunten

  • liefst had ik een stofzak in de machine gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fikkie 07-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen bijna een feestje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger. Ideaal ingebruik. Ivm veel gebruik is 2e accu een aanrader. Ik vind het een aanrader!!

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Turbo stand
  • Ook voor lange mensen goede hoogte
  • Makkelijk te legen/reinigen

Minpunten

  • Geen lichtje op zuigmond
  • Extra accu zit geen losde oplader bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G. de Valk 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Heb deze accu stofzuiger gekocht omdat hij kwalitatief niet onderdoet met de wat duurdere merken.
Aangezien ook al mijn accu gereedschap van Bosch is, passen de accu’s ook op deze stofzuiger, dus ik kan uren vooruit met zuigen.
( let wel op POWER FOR ALL label)

Pluspunten

  • Erg handig in gebruik
  • Accu’s van gereedschap passen ook

Minpunten

  • Te kort nog in gebruik om hier iets te noemen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Peters 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijke en krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger gekocht omdat ik geen snoeren en geen zware stofzuiger meer wilde. De stofzuiger is erg gebruiksvriendelijk en licht. Ik ben nog nooit zo snel klaar geweest met stofzuigen. Ook de "kruimelzuiger" is erg handig voor bijvoorbeeld de trappen en kleinere oppervlakken. Op de turbobooststand is hij wel snel leeg maar gelukkig zitten er 2 accu's bij. En, omdat je zo snel klaar bent heb je ook minder tijd nodig. Op de turbobooststand kun je krachtig stofzuigen op de normale stand iets minder. Tevens neemt deze stofzuiger weinig ruimte in doordat je deze netjes kunt ophangen inclusief de hulpstukken. Ook mooi design! Ik stofzuig de benedenverdieping nu zelfs iedere dag.
Nadeel: het meubelhulpstuk, dat in twee standen gebruikt kan worden (meubel en borstel), schuift steeds in.
Al met al ben ik zeer tevreden over dit product.
Aanbeveling: Niet geschikt voor zwaar bevuilde en grote oppervlakken of om je hele huis in 1x te stofzuigen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • 2 accu's
  • Mooi design
  • Neemt weining ruimte in
  • Krachtig op turbostand

Minpunten

  • Accu op turbostand snel leeg (7 minuten)
  • Je kunt niet je hele huis in 1x stofzuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marloes 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn first world problem is opgelost!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

10,0
Mijn vriend wilde al heel erg lang een steelstofzuiger! Ik liet dit steeds afweten omdat ik dacht; We hebben toch een stofzuiger? Nadat ik een aantal keer bij vrienden en familie zag dat het toch wel erg makkelijk is ben ik gaan oriënteren op internet en kwam ik uit bij de BOSCH BCS61BAT2 die ik heb vergeleken met de bekende DYSON. Ik heb er voor gekozen om voor de BOSCH te gaan omdat deze een betere zuigkracht heeft en nog beter een batterij die langer mee gaat!
Dit is de beste keuze ooit geweest want ik ben SUPER blij met mijn steelstofzuiger en ik raad het echt iedereen aan! Wij hadden al een normale stofzuiger van BOSCH maar deze steelstofzuiger is echt een genot om er bij te pakken.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Mooi ophangsysteem
  • Zuigkracht
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima steel-stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

9,0
Prima steel-stofzuiger, over het ontwerp is goed nagedacht, tot aan het kleinste detail, van ophangbeugel tot het makkelijk leegmaken van de opvang bak. ik heb diverse merken vergeleken, de BCS61BAT2 was de beste keus v.w.b prijs / prestatie.
Doordat de zuigmond naar beneden klapt als je hem ophangt, paste hij precies bij ons in een hoekje van de meterkast.
Zuigkracht is prima, en met een 2e accu kom je je hele huis wel door, al is die daar eigenlijk niet voor bedoelt...

Pluspunten

  • meedraaiende borstel in zuigmond
  • 2e accu
  • goede ophangbeugel
  • accesoires

Minpunten

  • oplader voor 2e accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjon 19-12-2021

Super

Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lang getwijfeld, maar na een verhuis toch de stap genomen en nu spijt dat ik het niet veel eerder deze stofzuiger heb gekocht.
Binnen 20 minuten heel het huis gezogen. Geen gehannes met snoeren en turbo stand werkt prima voor iets grotere kruimels zoals korrels van de kattenbak bijvoorbeeld. Ik ben helemaal om
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c**o@l**e.nl 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Mooi handig apparaat, helaas wel iets korte steel maar genoeg zuigkracht om mee te zuigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SanneB 11-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, super in gebruik. Maakt wel wat veel geluid en vind het onhandig dat je niet alleen de accu's kunt opladen.

Pluspunten

  • fijn in gebruik
  • mooi design

Minpunten

  • maakt veel geluid
  • kan niet alleen de accu's laden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wessel 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding, wil geen ander meer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger in de black friday sale gekocht prima prijskwaliteit verhouding met de normale prijs, met de korting is deze uitstekend. 2e accu is aan te raden maar voor een kleinere woning is 1 accu zeker voldoende.

Pluspunten

  • Battery Display
  • Prijskwaliteit verhouding

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kirsten 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Het is een stofzuiger die makkelijk in de hand ligt en van alle functies is voorzien. Grootste voordeel is uiteraard geen snoer, maar ook het leeghalen van de ‘zak’ is makkelijk.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Ligt in de hand

Minpunten

  • Geen losse oplader voor de extra accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**s@h**l.com 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
We hebben deze Bosch nu een week in huis en pas 3x gebruikt maar het is een geweldig apparaat. Goede zuigkracht, wendbaar, 2 accu’s (dus dubbele zuigtijd), fijn ophang- en oplaadsysteem en een afkoppelbare zuigmond en stang. Heel handig. Ziet er ook nog een erg mooi uit. Kortom zeer tevreden tot nu toe.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Afkoppelbare zuigmond en stang
  • Dubbele accu
  • Ophang- en oplaadsysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

t**n@v**n.eu 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

8,0
Eindelijk een stofzuiger die goed en prettig werkt, goede aankoop, vooral de kattenharen wordt goed opgezogen

Pluspunten

  • handzaam
  • mooi product
  • laad goed op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**4@g**l.com 30-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61BAT2 wit

Algemene score

10,0
Hoge zuigkracht
Mooi design
Licht gewicht
Prima accuduur door de extra accu

Pluspunten

  • Licht
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews