Bosch BCS61113 wit - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Soort
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS61113 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger heeft een prima zuigkracht en maakt bovendien weinig herrie.
Hij is ook erg wendbaar en soepel . een prima aankoop.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • weinig herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter C 10-02-2021

Bosch oplaadstofzuiger BCX61113

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijne stofzuiger. zeker 20 minuten met de acu je huis stofzuigen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

cnijboer 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische en degelijke steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
ik heb voor deze stofzuiger gekozen vanwege de verwisselbare accu, degelijke kwaliteit, prijs en uiterlijk. Erg handig dat je een tweede accu kunt gebruiken, bovendien duurzamer, aks de accu defect zou raken is het product nog steeds te gebruiken.

Pluspunten

  • verwisselbare universele accu
  • complete set met laadstation
  • degelijke.bouw
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Volgzaam type

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger aangeschaft voor z'n looks en gewicht.
Er zijn inderdaad goedkopere snoerloze stofzuigers te koop, maar daar zijn eigenlijk kruimeldieven.
Valt echt op hoe makkelijk de stofzuiger manoeuvreert.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Handling

Minpunten

  • Geen spare batterij
  • Geen auto roller cleaning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gereedschaps accu 22-01-2021

Beoordeling BCS61113

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze steelstofzuiger is een prima apparaat wat doet wat het doen moet. De hulpstukken zijn ook heel handig. Ik heb echter één probleem en dat is dat de accu's van mijn Bosch gereedschappen niet passen, in tegenstelling tot wat wordt beweerd. Bij nadere informatie bij Bosch bleek dat alleen de nieuwe generatie accu's op de stofzuiger passen maar dat wordt nergens gezegd of geschreven. Ik kan dus alleen met de meegeleverde accu zuigen en dat is niet waarop ik had gerekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rens 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik en erg goede zuigkracht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Snel gepakt en in gebruik. Snoerloos maar toch een erg goede zuigkracht. Past ook gemakkelijk onder het bankstel. Ik beveel hem aan.

Pluspunten

  • handzaam
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

accu voldoende met twee stuks

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Mooi licht apparaat makkelijk in de hand en handig om de trappen te zuigen .
Plinten en stof van plafon te halen de machine heeft slang en draad.

Pluspunten

  • licht
  • geen lawaai geen lucht in het gezicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lee 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Light and easy to use. Good suction power for its size

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Needed a new vacuum. Trying cordless for the first time. Bosch appliances are well known and so I am giving a Bosch cordless vacuum a try.

Pluspunten

  • Light and easy to use
  • Battery endurance as advertised
  • Good suction for its size

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MicLun 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

7,0
Een makkelijk te hanteren apparaat. Klein en niet zwaar.
Enige minpunten:
1. korte gebruiksduur van de accu, vnl. als je de turbo gebruikt.
2. reservoir van afval/stof is niet erg groot. Dat zul je geregeld moeten legen.

Pluspunten

  • Klein en licht
  • makkelijk te hanteren

Minpunten

  • niet zo lange gebruiksduur van de accu.
  • reservoir is niet groot; vaak te legen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
na 10 jaar trouwe dienst heeft mijn oude Bosch stofzuiger mij in de steek gelaten nu een steelstofzuiger aangeschaft fijn apparaat handig in gebruik, lichtgewicht en een schoon huis ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • draadloos
  • lichtgewicht
  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Veen 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger met krachtige batterij

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Ik vind de Bosch BCS61113 Stofzuiger een enorm stille krachtige stofzuiger met een krachtige batterij.
Ideaal voor alle klussen in huis. Onze kat vindt het geluid van deze stofzuiger ook positief, hij rent niet gelijk weg.
Deze stofzuiger werkt motiverend, mijn zoon heeft nog nooit zo vaak zijn kamer gedaan.
De batterij van Bosch is bovendien uitwisselbaar met mijn Bosch heggenschaar waardoor ik optimaal gebruik maak van de Bosch batterijen, ideaal dus.

Pluspunten

  • stille krachtige stofzuiger
  • batterij uitwisselbaar
  • erg licht, makkelijk te vervoeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ash 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Wegens ruimte gebrek opzoek gegaan naar een steelstofzuiger. Voor bosch gekozen wegens uitwisselbare accu iets wat dyson niet heeft. Ik ben zeer verrast over hoe licht het apparaat is maar vooral hoe wendbaar! Hoe makkelijk je met deze stofzuiger door heel het huis is elk hoekje komt en onder de bank 👌. De trap stofzuiger is geen straf meer, het huis is 2 keer sneller gestofzuigd dan voor heen. Deze stofzuiger is zijn geld dubbel en dik waard!

Pluspunten

  • Licht
  • Wendbaar
  • Uitwisselbare accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MSchepers 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht in de hand

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Na wat recensies lezen online gekozen voor deze stofzuiger van Bosch. Keuze vooral vanwege de mogelijkheid om 2e accu gebruiken. Met de huidige actie van Bosch krijg je deze na aanmelding op de site een 2e toegestuurd. Stofzuiger is veel lichter in de hand dan bijvoorbeeld een Dyson die wij in ons hotel gebruiken. In normale stand maakt de stofzuiger niet veel lawaai en in de turbo stand vind ik het nog mee vallen. Onze katten stuiven niet meteen de kamer uit bij deze stofzuiger.

Pluspunten

  • Licht in de hand
  • 2e accu mogelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • geen snellader bijgeleverd voor accu
  • opladen via adapter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SRam 31-12-2020

Tevreden met mijn nieuwe snoerloze stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een handig apparaat was mijn eerste gedachte bij het gebruik ervan. Zeer wendbaar R licht, je pakt het iedere keer met gemak om schoon te maken. Zuigkracht is prima en het apparaat doet wat het moet doen. Een mooi design en uiterlijk, hangt mooi aan de muur. Enige minpunt is dat de accutijd in turbo stand best kort is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cihan Herguner 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Light but strong

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
It is very light and makes it very easy to vacuum difficult areas in your home. The suction is pretty good, better than what I expected, and the duration of the battery is really around 30 mins. It is versatile, so you can use it to clean your car as well. There are add-ons that when you swap with the longer brush part, help you reach in tight spaces and angles. All around it is a great product and highly recommended for everyone who wishes to buy it.

Pluspunten

  • Light and easy to maneuver
  • Strong suction for a battery powered vacuum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

claudia 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger bosch 6 serie

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
ik heb zelf voor boven al een dyson maar heb nu gekozen om beneden een bosch te nemen en ben er meer tevreden over dan de dyson
ik raad dus deze bosch aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M72 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben dit apparaat gekocht voor de bovenverdiepingen, zodat we niet meer met een zware stofzuiger hoeven te sjouwen. Ik was erg verbaasd over hoe stil dit apparaat is. Hij is ook lichtgewicht dus perfect om bijvoorbeeld trappen mee te zuigen. Het is ook best een krachtpatser dus ons laminaat wordt overal super schoon. Wij zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Lichtgewicht
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kritische gebruiker 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Ik vind het een zeer goede product vergeleken met andere merken. Gebruiksvriendelijk. Materiaal is goed. Maakt redelijk goed schoon en heb de neiging dat je geen andere machtigere apparaat nodig hebt.

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Gebruiksvriendelijk en licht

Minpunten

  • Kan niet uit zichzelf oprecht staan
  • Accuduur kan beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melanie 29-12-2020

Fijn apparaat!

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat hij moet doen, en zuigt ook echt krachtig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ellen 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Even de stofzuiger pakken: geen probleem!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met deze Bosch steelstofzuiger zeg. Het ongemak van een snoer is verleden tijd! Waardoor je je stofzuiger veel sneller ter hand neemt. Ook de trap stofzuigen is een snelle klus geworden. De hulpstukken zijn ook fijn. Ontzettend blij met mijn aankoop. Aanrader. Voor wie twijfelt: DOEN!!

Pluspunten

  • snoerloos
  • handzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews