Bosch BCS61113 wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS61113 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger heeft een prima zuigkracht en maakt bovendien weinig herrie.
Hij is ook erg wendbaar en soepel . een prima aankoop.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • weinig herrie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 07-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

4,0
Als stofzuiger een onvoldoende en dan alleen omdat het opgezogen vuil in de steel terugvalt wanneer de stofzuiger gestopt wordt.
Wordt nu gebruikt als kruimeldief

Pluspunten

  • Oplaadtijd
  • Vorm

Minpunten

  • Terugvallend vuil

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jack 05-08-2021

De perfecte steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al na het eerste gebruik fan van deze mooie gebruiksvriendelijke stofzuiger. Zuigkracht prima welke door middel van een turbo knop nog extra kan worden versterkt. Het geluid van de stofzuiger, zonder turbo, is aangenaam. Het opladen gaat snel. Reinigen gaat uitstekend. De tijd circa 30 min. is voldoende mijn appartement te stofzuigen. De bijgeleverde kleine slang met zuigmond werkt goed op plaatsen waar de steel niet bijkomt. Mijn huis is weer stofvrij dankzij deze topper.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

O haan 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steel stof zuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Super krachtig. Accu gaat lang mee en snel opgeladen heel licht en de kruimeldief kan je mee naar je auto nemen ook stof vrij maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chupachups 24-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

praktische en degelijke steelstofzuiger: echt top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Nu een paar maanden in gebruik, met extra (gratis!) accu en lader. Ik kan niet anders zeggen, wat een top apparaat! Hij werkt super goed: stil, wendbaar, degelijk, makkelijk te legen en schoonmaken, verwisselbare accu is echt retehandig, de ophangunit met laadstekker is erg praktisch. Kortom, echt z'n geld waard, een duurdere Dyson kopen is absoluut niet nodig, naar mijn mening.

Pluspunten

  • degelijk
  • verwisselbare accu
  • wendbaar
  • mondstuk en filter makkelijk te reinigen
  • houder aan de muur met oplader

Minpunten

  • wieltje van mondstuk piepte , wd40 lost dat op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**t@z**o.nl 18-05-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

7,0
Nu een paar maanden tot tevredenheid in gebruik.
Maar met de volgende kanttekening.
Na gebruik gebeurt het nogal eens dat het opgezogen vuil weer uit de stang klettert en het opladen heeft soms een probleem (denkt dat hij volgeladen is, maar stopt dan na vijf minuten)

Reageer

Pieter C 10-02-2021

Bosch oplaadstofzuiger BCX61113

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijne stofzuiger. zeker 20 minuten met de acu je huis stofzuigen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

cnijboer 03-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische en degelijke steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
ik heb voor deze stofzuiger gekozen vanwege de verwisselbare accu, degelijke kwaliteit, prijs en uiterlijk. Erg handig dat je een tweede accu kunt gebruiken, bovendien duurzamer, aks de accu defect zou raken is het product nog steeds te gebruiken.

Pluspunten

  • verwisselbare universele accu
  • complete set met laadstation
  • degelijke.bouw
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • geen telescoop steel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 28-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Volgzaam type

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger aangeschaft voor z'n looks en gewicht.
Er zijn inderdaad goedkopere snoerloze stofzuigers te koop, maar daar zijn eigenlijk kruimeldieven.
Valt echt op hoe makkelijk de stofzuiger manoeuvreert.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Handling

Minpunten

  • Geen spare batterij
  • Geen auto roller cleaning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gereedschaps accu 22-01-2021

Beoordeling BCS61113

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze steelstofzuiger is een prima apparaat wat doet wat het doen moet. De hulpstukken zijn ook heel handig. Ik heb echter één probleem en dat is dat de accu's van mijn Bosch gereedschappen niet passen, in tegenstelling tot wat wordt beweerd. Bij nadere informatie bij Bosch bleek dat alleen de nieuwe generatie accu's op de stofzuiger passen maar dat wordt nergens gezegd of geschreven. Ik kan dus alleen met de meegeleverde accu zuigen en dat is niet waarop ik had gerekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rens 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik en erg goede zuigkracht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Snel gepakt en in gebruik. Snoerloos maar toch een erg goede zuigkracht. Past ook gemakkelijk onder het bankstel. Ik beveel hem aan.

Pluspunten

  • handzaam
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

accu voldoende met twee stuks

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Mooi licht apparaat makkelijk in de hand en handig om de trappen te zuigen .
Plinten en stof van plafon te halen de machine heeft slang en draad.

Pluspunten

  • licht
  • geen lawaai geen lucht in het gezicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lee 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Light and easy to use. Good suction power for its size

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Needed a new vacuum. Trying cordless for the first time. Bosch appliances are well known and so I am giving a Bosch cordless vacuum a try.

Pluspunten

  • Light and easy to use
  • Battery endurance as advertised
  • Good suction for its size

Minpunten

  • Vacuum pole not telescopic

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MicLun 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

7,0
Een makkelijk te hanteren apparaat. Klein en niet zwaar.
Enige minpunten:
1. korte gebruiksduur van de accu, vnl. als je de turbo gebruikt.
2. reservoir van afval/stof is niet erg groot. Dat zul je geregeld moeten legen.

Pluspunten

  • Klein en licht
  • makkelijk te hanteren

Minpunten

  • niet zo lange gebruiksduur van de accu.
  • reservoir is niet groot; vaak te legen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
na 10 jaar trouwe dienst heeft mijn oude Bosch stofzuiger mij in de steek gelaten nu een steelstofzuiger aangeschaft fijn apparaat handig in gebruik, lichtgewicht en een schoon huis ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • draadloos
  • lichtgewicht
  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Veen 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger met krachtige batterij

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Ik vind de Bosch BCS61113 Stofzuiger een enorm stille krachtige stofzuiger met een krachtige batterij.
Ideaal voor alle klussen in huis. Onze kat vindt het geluid van deze stofzuiger ook positief, hij rent niet gelijk weg.
Deze stofzuiger werkt motiverend, mijn zoon heeft nog nooit zo vaak zijn kamer gedaan.
De batterij van Bosch is bovendien uitwisselbaar met mijn Bosch heggenschaar waardoor ik optimaal gebruik maak van de Bosch batterijen, ideaal dus.

Pluspunten

  • stille krachtige stofzuiger
  • batterij uitwisselbaar
  • erg licht, makkelijk te vervoeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ash 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Wegens ruimte gebrek opzoek gegaan naar een steelstofzuiger. Voor bosch gekozen wegens uitwisselbare accu iets wat dyson niet heeft. Ik ben zeer verrast over hoe licht het apparaat is maar vooral hoe wendbaar! Hoe makkelijk je met deze stofzuiger door heel het huis is elk hoekje komt en onder de bank 👌. De trap stofzuiger is geen straf meer, het huis is 2 keer sneller gestofzuigd dan voor heen. Deze stofzuiger is zijn geld dubbel en dik waard!

Pluspunten

  • Licht
  • Wendbaar
  • Uitwisselbare accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MSchepers 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht in de hand

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Na wat recensies lezen online gekozen voor deze stofzuiger van Bosch. Keuze vooral vanwege de mogelijkheid om 2e accu gebruiken. Met de huidige actie van Bosch krijg je deze na aanmelding op de site een 2e toegestuurd. Stofzuiger is veel lichter in de hand dan bijvoorbeeld een Dyson die wij in ons hotel gebruiken. In normale stand maakt de stofzuiger niet veel lawaai en in de turbo stand vind ik het nog mee vallen. Onze katten stuiven niet meteen de kamer uit bij deze stofzuiger.

Pluspunten

  • Licht in de hand
  • 2e accu mogelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • geen snellader bijgeleverd voor accu
  • opladen via adapter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SRam 31-12-2020

Tevreden met mijn nieuwe snoerloze stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een handig apparaat was mijn eerste gedachte bij het gebruik ervan. Zeer wendbaar R licht, je pakt het iedere keer met gemak om schoon te maken. Zuigkracht is prima en het apparaat doet wat het moet doen. Een mooi design en uiterlijk, hangt mooi aan de muur. Enige minpunt is dat de accutijd in turbo stand best kort is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cihan Herguner 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Light but strong

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
It is very light and makes it very easy to vacuum difficult areas in your home. The suction is pretty good, better than what I expected, and the duration of the battery is really around 30 mins. It is versatile, so you can use it to clean your car as well. There are add-ons that when you swap with the longer brush part, help you reach in tight spaces and angles. All around it is a great product and highly recommended for everyone who wishes to buy it.

Pluspunten

  • Light and easy to maneuver
  • Strong suction for a battery powered vacuum

Minpunten

  • I wish the battery lasted more

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews