Bosch BCS61113 wit - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS61113 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger heeft een prima zuigkracht en maakt bovendien weinig herrie.
Hij is ook erg wendbaar en soepel . een prima aankoop.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • weinig herrie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rdame 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed snel snoerloos gemak stofzuigen

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met het product, het gemak van stofzuigen en met een hepa filter en extra mondstuk snoer om kleinere oppervlaktes te stofzuigen maakt het erg gemakkelijk en snel. Ook het snoerloos door het huis stofzuigen is echt ideaal, het apparaat is krachtig en is zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding daarom heb ik hem gekozen, vooral voor de hepa filter, want sommige duurdere apparaten hebben dat niet eens.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Hepa filter
  • Snelheid
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Jammer dat het maar 1 accu heeft
  • Opladen is (duurt) best lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thomas 23-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
De stofzuiger is erg gemakkelijk in gebruik en heeft ruime gebruik tijd (accuduur).
Super handig en degelijk ding!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Reinigt erg goed

Minpunten

  • Geen zuig mond zonder roterende borstel erbij.
  • Vuil bakje redelijk klein.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martien en Susanne 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte oplossing!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Deze Bosch stofzuiger was precies wat we zochten,ideaal om tussendoor even snel die vervelende hondharen
op te zuigen .
Zeer wendbaar ,zijn basis zuigkracht zou misschien iets krachtiger kunnen,echter de turbo stand voldoet ruim!
Zijn er blij mee,ziet goed uit en is makkelijk hanteerbaar.
Martien en Susanne

Pluspunten

  • Hanteerbaar
  • Wendbaar
  • Zeer krachtige turbo

Minpunten

  • Basis zuigkracht(persoonlijk,zuigt natuurlijk wel)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanB 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Dit is precies wat we ervan verwachtte. Licht in gewicht en goede zuigkracht. Makkelijk aan de wand te bevestigen. Goede accuduur. Snel opgeladen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vve 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
We graag een stofzuiger op accu wilden ,apparaat zuigt goed wendbaar. Mooi in wandhouder,controle lamp brand als accu vol is gaat die uit, mooi disign

Pluspunten

  • Zuigt prima
  • Goeie wandhouder
  • Met controle lamp als accu vol lamp uit

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ben 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed model

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
geweldige steelstofzuiger werkt 100% goed en naar behoren zelf beter dan een dyson en een stuk goedkoper voor de zelfde mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
De steelstofzuiger is erg handig voor mij aangezien ik niet zo veel stopcontacten heb, hij is licht en beweegt erg makkelijk. Echt een uitkomst, ben er ontzettend blij mee.

Pluspunten

  • licht in gebruik
  • legen van opvang stof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact Model, goede zuigkracht, licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Product wat voldoet aan de beschrijving, ligt gemakkelijk in de hand, Goed op te bergen, handig met multi functionele accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Doet het prima, veel beter als eerdere die we hadden van ander merk. Nu nog ophangen, dan zijn we er klaar voor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 18-06-2020

Bosch oplaadbare stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Heel blij met de stofzuiger doet het goed zeker in turbo stand en ligt lekker in de hand en gebruik... alleen zou de zuigkracht van de normale stand iets sterker mogen zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Manuela 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Steelstofzuiger Type 6 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Heerlijk relaxt apparaat, goed wendbaar en licht in de hand. Geweldige zuigkracht met turbostand.
Extra onderdelen en fijn dat je batterij/accu op meerdere bosch apparaten kan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemsen 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Goed product handig in gebruik en snoerloos kan overal goed onder komen

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Niet zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Withagen 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger, goede zuigkracht en mooi kliksysteem.

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
De stofzuiger is handig in gebruik, zuigt goed en is handig en snel in en uit elkaar te klikken. Dat zorgt ervoor dat hij makkelijk kan worden opgeborgen. Alleen het oplaadsysteem was even uitzoeken aan het begin, maar als je daar even voor gaat zitten wijst het zich ook vanzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit is super zeer licht en handig in gebruik de accu gaat lang op vol vermogen mee zijn super blij met deze aankoop beveel dit apparaat een ieder aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P Oomen 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Wij zijn op leeftijd, de stofzuiger mag niet te zwaar zijn voor ons. Deze is heel goed te hanteren door ons. Zuigt prima het stof en kruimels op. Goede aankoop

Pluspunten

  • Niet zwaar in de hand
  • Zuigt prima
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ines 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

9,0
Maakt alle oppervlakken goed schoon. Ligt goed in de hand en is stil. De hond blijft tegenwoordig rustig liggen als ik stofzuig waar hij voorheen wegrende. Het apparaat is makkelijk te reinigen en makkelijk op te bergen. Top stofzuiger!

Pluspunten

  • Stil
  • Ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele lichtgewicht en stille steelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een praktisch te gebruiken draadloze steelstofzuiger welke makkelijk op te bergen was en voldoende zuigkracht heeft. Inmiddels een paar dagen gebruikt zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • stil
  • licht
  • goede gebruiksduur
  • Multifuntioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zonnebloem 28-12-2019
  • Product gekocht

Bosch steelstofz.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

7,0
Deze steelstofz. heeft 2 standen. Flexibel te gebruiken. Ik ken de buren niet. Maar met de overlast/geluid valt het wel mee !
Makkelijk op te hangen in de kelder. Telkens snel toe te passen, een snelle verwijdering van haartjes van huisdier; poes of hondje. Niet te zwaar. Ook als klein apparaat zonder steel makkelijk. Een aanwinst in je woning, een kind kan er mee omgaan. Snelle en goede beweging in alle hoeken en kantjes, en houd je hem omhoog verschoond hij alle wandjes. Snel je huis weer aan kant. ik schud hiermee het merk Bosch de hand! Al zoveel revieuws gelezen,ik hoop dat ik eens bij zo'n ontwerp vh volgende apparaat bij mag wezen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renaat 19-12-2019

Geweldige draadloze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 wit

Algemene score

10,0
Ligt heerlijk licht in de hand, gaat overal gemakkelijk omheen. Accu uitwisselbaar en bruikbaar op o.a. accu gereedschappen van bosch. Ik kan de hele beneden verdieping op turbo stand en die stand is echt krachtig stofzuigen en ik heb geen kleine beneden verdieping. Ideaal om ook de auto's mee te stofzuigen. Filter snel en gemakkelijk schoon te maken. Ik gebruik hem iedere dag, ben er heel blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews