Bosch BCS61113 zwart - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS61113 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger heeft een prima zuigkracht en maakt bovendien weinig herrie.
Hij is ook erg wendbaar en soepel . een prima aankoop.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • weinig herrie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Oomen 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

9,0
Wij zijn op leeftijd, de stofzuiger mag niet te zwaar zijn voor ons. Deze is heel goed te hanteren door ons. Zuigt prima het stof en kruimels op. Goede aankoop

Pluspunten

  • Niet zwaar in de hand
  • Zuigt prima
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ines 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

9,0
Maakt alle oppervlakken goed schoon. Ligt goed in de hand en is stil. De hond blijft tegenwoordig rustig liggen als ik stofzuig waar hij voorheen wegrende. Het apparaat is makkelijk te reinigen en makkelijk op te bergen. Top stofzuiger!

Pluspunten

  • Stil
  • Ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functionele lichtgewicht en stille steelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een praktisch te gebruiken draadloze steelstofzuiger welke makkelijk op te bergen was en voldoende zuigkracht heeft. Inmiddels een paar dagen gebruikt zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • stil
  • licht
  • goede gebruiksduur
  • Multifuntioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zonnebloem 28-12-2019
  • Product gekocht

Bosch steelstofz.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

7,0
Deze steelstofz. heeft 2 standen. Flexibel te gebruiken. Ik ken de buren niet. Maar met de overlast/geluid valt het wel mee !
Makkelijk op te hangen in de kelder. Telkens snel toe te passen, een snelle verwijdering van haartjes van huisdier; poes of hondje. Niet te zwaar. Ook als klein apparaat zonder steel makkelijk. Een aanwinst in je woning, een kind kan er mee omgaan. Snelle en goede beweging in alle hoeken en kantjes, en houd je hem omhoog verschoond hij alle wandjes. Snel je huis weer aan kant. ik schud hiermee het merk Bosch de hand! Al zoveel revieuws gelezen,ik hoop dat ik eens bij zo'n ontwerp vh volgende apparaat bij mag wezen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renaat 19-12-2019

Geweldige draadloze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

10,0
Ligt heerlijk licht in de hand, gaat overal gemakkelijk omheen. Accu uitwisselbaar en bruikbaar op o.a. accu gereedschappen van bosch. Ik kan de hele beneden verdieping op turbo stand en die stand is echt krachtig stofzuigen en ik heb geen kleine beneden verdieping. Ideaal om ook de auto's mee te stofzuigen. Filter snel en gemakkelijk schoon te maken. Ik gebruik hem iedere dag, ben er heel blij mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gebruiker 09-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

9,0
Erg fijn in gebruik. Lichtgewicht en voldoende zuigkracht. Voldoende batterijvermogen om alles goed te kunnen stofzuigen

Pluspunten

  • Licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witt 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blije buren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

9,0
Uitstekende prestaties, heel handig in gebruik en makkelijk op te bergen. En mijn buren zijn erg blij jet het minimale geluidsniveau!

Pluspunten

  • Lichtgewicht, zware prestatie
  • Makkelijk op te bergen
  • Batterijduur lang genoeg

Minpunten

  • Ik wil nu twee keer per dag stofzuigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 24-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur / licht gewicht makkelijk op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS61113 zwart

Algemene score

9,0
Het product heb ik nu 2 dagen in gebruik en bevalt prima ,na wat onderzoek op internet om diverse producten en opties en prijs te vergelijken kwam ik uit op de bosch .Sterk degelijk praktisch .Heb nu al 4 apperaten van bosch in gebruik en dat bevalt mij goed .Kwaliteit en prijs waren ook goed vanwege de actie van de makro het was daar een winstpakker . Het is licht in gebruik ideaal met een hond om overal bij te kunnen en de flexibele slang ,hulpstuk is echt top voor al die moeilijke plaatsen .

Pluspunten

  • sterk
  • licht in gebruik
  • makkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer