Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sigrid1703 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
Hele fijne steelstofzuiger, zuigt heel goed en krachtig. Je hoeft de knop niet ingedrukt te houden, 1x indrukken en hij blijft zuigen. Als je wilt stoppen weer indrukken en hij stopt. Goede accu's, 2 accu's zitten erbij. Er zitten handige accessoires bij en er zit een turbo-knop op de stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ajvanes 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super handig zuigen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is goed , ik hoef nu niet elkekeer die grote stofzuiger met slang te pakken enhet blijft zo super schoon, vooral handig is de draaiende borstel in de grote zuigmond bij mijn mohair bankstel die je ook zonder steel kan gebruiken is handzaam en licht van gewicht

Pluspunten

  • 2 stuks accu's
  • de wisselende functie's
  • dat je niet altijd met de lange stok zuigen
  • de draaiende borstel op zuigmond

Minpunten

  • het laden op de stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 27-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat, maar net niet.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger is zeer licht en handzaam. Heel gemakkelijk om snel even wat schoon te maken. Gaat ook moeiteloos over van verschillende oppervlakten, zelfs zonder de turbostand te gebruiken. Zonder steel ook heel fijn te gebruiken voor meubels e.d.
De steel is helaas niet uitschuifbaar waardoor de stofzuiger voor mij net te klein is. Ook kan de steel net niet plat genoeg om volledig onder het bed of kastjes door te kunnen gaan.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Krachtig
  • Licht van gewicht
  • Twee accu's

Minpunten

  • Geen uitschuifbare steel
  • Geen externe lader
  • Kan net niet plat genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjolein1973 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Matige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

3,0
Vind de stofzuiger vrij zwaar in het gebruik wat wel fijn is dat je hem kunt ophangen en dat er in de voet een roterende borstel zit. Verder heb je met een beetje zuigkracht continu de turbo nodig waardoor de batterijen in ca. 7 minuten leeg zijn en er geen mogelijkheid is om deze extern op te laden aangezien er geen oplader bij zit. Laadtijd batterij vind ik ook relatief lang : 3 Uur

Pluspunten

  • Roterende borstel
  • Draadloos

Minpunten

  • zwaar
  • batterij snel leeg

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JeeDie 11-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed alternatief voor standaard stofzuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

8,0
Vind de stofzuiger niet heel krachtig. Maar dat is volgens mij geen enkele steelstofzuiger. De turboknop op de handgreep biedt wel uitkomst. Vloer gedaan en de "kruimeldief" gebruikt. Kon de verleiding niet weerstaan om ook de automatten even aan te pakken. Op zich is deze stofzuiger voor lichte werkzaamheden en voor erbij een prima aanvulling denk ik.

Accu: Batterijtijd / accu is volgens mij rond de 15-20 minuten en korter bij de turbostand.

Makkelijk: Vandaag de auto nog maar eens in. Maakt het niet geheel waar. Iets te groot en de zuigkracht is gewoon niet je van het. Ook kom je niet lekker in de hoekjes. Wel prima voor in de kamer. Stofnestjes en of spinrag waar je normaal lastig bijkomt met de gewone stofzuiger. Voor over de plinten. Kleine gaatjes en hoekjes, bijvoorbeeld, onder het bed. Hanteerbaarheid en gewicht prima!

Verwijderen onderdelen: Wat wel een voordeel is: makkelijk te verwijderen borstel. Echt makkelijk klik systeem. Ook de accu laat zich makkelijk handelen. Stofreservoir makkelijk te legen en uit te kloppen. Prima te bevestigen en los te halen!

Voor erbij is dit een prima oplossing en voor bijvoorbeeld de bovenverdieping en gladde vloeren. Al met al een positieve recensie en zeker het overwegen waard. Samen met de accu's en het ophangsysteem en de turbostand een makkelijk te bedienen apparaat!

Pluspunten

  • plug and play
  • accu
  • stofreservoir
  • spinrag en hoge plekken te bereiken
  • hanteerbaarheid

Minpunten

  • niet super krachtig
  • iets te groot voor kruimeldiefwerk in auto

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ton Glaser 05-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam en makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

8,0
Het is een heel handzame stofzuiger die je makkelijk demonteert om alleen het zuiggedeelte zonder stang te gebruiken en makkelijk te reinigen .Ook het ophangsysteem is eenvoudig en praktisch zodat het geen sta in de weg is en altijd netjes opgeladen .

Pluspunten

  • handzaam
  • makkelijk opberg/laad systeem

Minpunten

  • kan niet even worden neergezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 03-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Accu-stofzuiger 18V

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

10,0
De stofzuiger is handig in gebruik en opruimen. Heeft een goed zuigvermogen en laat niets meer liggen. Verschillende vermogen standen en tevens te gebruiken als kruimeldief. Licht van gewicht.
De verwisselbare accu's en deze los bij kunnen kopen die ook op andere bosch- apparaten passen gaf de doorslag om een bosch-accustofzuiger aan te schaffen.

Pluspunten

  • verwisselbare accu
  • kruimeldief gebruik/ neemt weinig ruimte in beslag
  • juiste hulpstukken en geen overbodige
  • accu gaat voldoende lang mee
  • accu laadt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-08-2020

De stille kracht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

10,0
Het is een stille krachtige stofzuiger. Licht van gewicht en je kan er door de flexibiliteit overal goed bij. Ideaal voor alle vloerbedekking. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Michelle van den Berg 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille/krachtige Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
Al langere tijd was ik op zoek naar een fijne steelstofzuiger. Bij de speciaalzaak bij ons in de buurt werd deze Bosch steelstofzuiger aangeraden. De stofzuiger is erg stil, waardoor ik eerst dacht dat er wellicht niet voldoende kracht in zat. Dit is echter niet het geval. Bij de wat vuilere oppervlakte heb je de Turbo-stand, wat zorgt voor voldoende power voor ieder oppervlak. De stofzuiger ligt licht in de hand. Het enige minpunt is dat de batterij op de Turbo-stand maar 20 minuutjes meegaat. Echter heb ik ontdekt dat je deze stand nauwelijks nodig hebt. Ook gebruik ik de stofzuiger als kruimeldief, wat ook prettig is voor de trappen.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Maakt weinig geluid
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Je pakt de stofzuiger makkelijk

Minpunten

  • Accuduur bij Turbostand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R.C.Willemse 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand en is gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
Ideaal is de tweede accu en de snel te koppelen accessoires ook is legen en het reinigen van de opvangbak simpel en snel te regelen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Ergonomisch
  • Gering geluidsniveau

Minpunten

  • Oplaadtijd accu's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

2 Accu's

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

10,0
Super lichte stofzuiger met maar liefst 2 accu's uitwisselbaar met andere aparaten, goed te reinigen, erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-07-2020

Oplaadbare stofzuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger voor het kleine werk. 2 Accu's en licht van gewicht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hette Madhuizen 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Unlimited Serie 6 snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

10,0
De snoerloze stofzuiger zuigt geweldig en op de turbo helemaal de accu is geweldig en krachtig geweldig product

Pluspunten

  • er zijn 2 accu s bij
  • makkelijk te hanteren en mee te werken
  • Zeer wendbaar door de wendbare zuigborstel

Minpunten

  • geen oplader voor 2 de accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eduard 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
Fantastisch in het gebruik als 2e stofzuiger op de etage en ‘s zomers in ons motorjacht.
Lekker geen stofzakken en zuigt zeer krachtig!

Pluspunten

  • Makkelijke wandhouder!
  • Krachtige motor
  • 2 accus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Jacobs 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BBS612PCK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
Prima accustofzuiger voor het kleine werk. Goede productbeschrijving. Typeplaatje zit aan de onderkant van de stofzuigermond was even zoeken.

Pluspunten

  • licht
  • 2 accu's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schoonwouw 24-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

10,0
super product doet wat het moet doen en zelfs nog meer....zeer handzaam....na lang twijfelen tussen een ander merk toch de Bosch gekozen

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Zuiget goed
  • Zeer handzaam in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Luuk 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

8,0
Apparaat nu paar dagen in huis. Zuigt goed, maakt niet veel herrie. Minder dan “gewone” stofzuiger. Ik ben (nog) niet helemaal overtuigd van de stevigheid van de steel en borstel, oogt té plastic naar mijn idee. Desalniettemin werkt het prima en doet ie wat ie moet doen. Tot nu toe tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigt goed

Minpunten

  • Plastic stevig genoeg?

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jacob 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm goede zuigkracht, goed wendbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

10,0
Wij hebben verschillende draadloze stofzuigers geprobeerd.
De Bosch kwam er bij ons als beste uit.
Hij is zeer krachtig, wendbaar, ligt heel goed in de hand en is compact op te bergen.
Dit is onze derde draadloze stofzuiger en veruit de beste.
Een Top product.

Pluspunten

  • Compact op te bergen
  • Voldoende accessoires
  • Enorme zuigkracht
  • Ligt heel fijn in de hand

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
Ter vervanging van stofzuiger. Werkt prima.Stil enkrachtig.Twee accu's wat een luxe. Goed ophangsys.

Pluspunten

  • Accu's 2x ook voor andere apparaten bruikbaar
  • Zuigkracht is ruom voldoende
  • Zuigtijd makkelijk het hele huis
  • Niet zwaar ook als kruimeldief
  • Opladen in houder aan de wand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleur 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen was nog nooit zo makkelijkk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 BBS612PCK aluminium, grijs

Algemene score

9,0
We zochten een stofzuiger die goed meebeweegt, licht in gewicht en met goed grip. Na een bezoek aan de lokale dealer besloten we om deze stofzuiger aan te schaffen en we zijn er erg tevreden mee. Je pakt gemakkelijk even de stofzuiger en maakt snel een rondje door huis. Is erg licht and makkelijk te bewegen door de wieltjes die erop zitten. Kan ook snel losgekoppeld worden om te legen. De opvangzak is na ongeveer 3 a 4 beurten vol. Accu gaat helaas maar 10/15 minuten mee, maar door de houder die op het stopcontact past kan de stofzuiger makkelijk opgeladen worden.

Pluspunten

  • Licht
  • Goed grip
  • Beweegt makkelijk mee
  • Handige houder voor het opladen

Minpunten

  • Accu moet na 10 minuten opgeladen worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews