Bosch BBS612PCK aluminium, grijs - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 93 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS612PCK aluminium, grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**4@h**l.com 02-02-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

ergenis

Algemene score

4,0
Wat een verschrikkelijke steelstofzuiger is dit. Gekocht bij bcc. Dacht makkelijk ivm armen die niet meewerken. Hoop geld kwijt en hij doet niet wat hij moet doen. Batterijen zijn waardeloos. Kan het kleed even zuigen en dan ineens het rode lampje gaat branden. Heb zoveel spijt van deze waardeloze stofzuiger. Hij moet naar de reparatie toe en ik heb een hond en kan dan ruim q weken niet stofzuigen. Ben zo boos. Nooit meer een bosche.

Minpunten

  • batterij snel leeg. duurt uren eer dat hij vol is

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

PhjK 31-01-2022

Steelstofzuiger

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veelzijdig. Te gebruiken als stofzuiger en kruimeldief. 2 accu's is ook handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

flyer 26-01-2022

zuigen word wel erg makkelijk

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het duurt niet lang,en dan ben je klaar met stofzuigen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Herman 24-01-2022

Aanschaf +gebruik steelstofzuiger

Algemene score

8,0
Kopen prima, maar cashback had meer voeten in de aarde. Allereerst om type plaatje te vinden en daarna fotograferen
Terugstorten ging super snel.
Het gebruik is even omschakelen, maar went snel en voldoet super.
Derhalve geheel te vreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

v**l@t**t.nl 19-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ontmoedigende cashback

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
waardeloze cashback.....het apparaat is prima, maar bij het registreren van het apparaat, om 30 euro's cashback te krijgen, wordt alles zo moeilijk gemaakt, door onvindbare, niet te lezen typeplaatjes, uploaden van bonnen en typeplaatje, dat je het liefst naar Bosch toe rijdt om te vragen of het de bedoeling is het zó ingewikkeld te maken, dat je die 30 euros maar laat zitten. Typeplaatje en rekening lijken me ruim voldoende.

Pluspunten

  • makkelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

henri 17-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn product, handzaam en vanwege hele kleine ruimte, neemt ie heel weinig ruimte in. En hij is licht dus heel makkelijk om andere plekken mee te nemen zoals trap

Pluspunten

  • Licht
  • genoeg zuigkracht

Minpunten

  • geen losse oplader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 11-01-2022

Gekocht en meteen retour

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gekocht bij Expert, dacht een goeie keuze gemaakt te hebben. Maar mijn robotstofzuiger doet het nog beter. Hij zuigt niet eens de stof van boren op, kattengrind blijft gewoon liggen of rammelt in de stang. Alleen de turbo stand werkt echt top, maar dat is 7 min en batterij leeg. Dit is gewoon een kruimeldief met een stang, leuk bedacht maar niets voor mij.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

h**1@g**l.com 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn, handzaam en gebruiksvriendelijk apparaat. Doordat het apparaat niet zwaar is, pak je het ook makkelijk even tussendoor om snel wat op te zuigen. Zeker op de turbostand heeft het apparaat een goede zuigkracht. De tweede accu die bijgevoegd is, komt ook goed van pas. Op deze manier voldoet deze steelstofzuiger als een volwaardige stofzuiger.

Pluspunten

  • gewicht
  • turbostand
  • 2e accu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shiva Kumar 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is zeer goed en licht van gewicht in gebruik. Ik zou dit product aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 31-12-2021

wat een feest om te stofzuigen

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] hij is niet zwaar, zeer makkelijk wendbaar, gemakkelijk in gebruik, gelukkig makkelijk schoon te maken, geen gedoe meer met snoer, echt waar het is een feest om te stofzuigen, het is een verademing eerlijk waar. Hij is ook zeer makkelijk te ontkoppelen en snel in elkaar gezet om hem kleiner te maken zeg maar, en neemt niet veel plaats in gebruik lekker aan de muur dus hij staat nooit in de weg, super
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marita 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger,zo blij mee!
Makkelijk onder de bank of kast te zuigen,klein om op te bergen! Twee accu's dus nooit het probleem dat de stofzuiger leeg is!
Ik had deze echt eerder moeten aanschaffen!
Beste koop!

Pluspunten

  • Makkelijk draaibaar
  • Kan onder kast,bank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Gommers 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Klasse apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stofzuiger die voldoet aan hoge eisen op zijn werking, gebruikte materialen, technische uitvoering en zijn gemak in het gebruik. Kortom een klasse apparaat!!!!!

Pluspunten

  • Zijn degelijkheid.
  • Het is makkelijk te bedienen.
  • Lange bedrijfsduur.
  • Licht in het gewicht.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**g@g**l.com 13-12-2021
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handzaam goede zuigkracht accu snel te wisselen
Op accus is gemakkelijk het is niet als bij een vaste accu ldat je moet wachten voor hij opgeladen is
Makkelijk op te bergen neemt weinig plaats in.
Voor ons een uitstekend product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miek 10-12-2021

Het is een feestje

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zonder moeite ff doorbeet huis, kleden stofzuigen . Wist niet dat er zoveel stof in kon zitten. En zo makkelijk te legen en schoon te maken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

gwijk@casema.nl 10-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

het is een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product voldoet aan de verwachting. Het is makkelijk in gebruik en handzaam.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • handzaam
  • prijskwaliteit verhouding is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het nodige ‘puzzelwerk’ uitgekomen op de stofzuiger. Ben er erg tevreden over, voldoende zuigkracht, licht en maakt weinig herrie. Hangt netjes aan de muur in de lader. 3 prima hulpstukken erbij voor meubels en lastige hoekjes. Kortom, geweldig apparaat en veel voor relatief weinig geld!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Weinig lawaai
  • Licht
  • Hele goeie prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • (Nog) niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smakkie 30-11-2021

Bosch oplaadbare stofzuiger

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt prima, fijn dat er een 2e accu bij is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tante Annie 16-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een extra hulp in huis en zo gemakkelijk te hanteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vind deze steelstofzuiger super;in eerste instantie gekocht voor de bovenverdieping zodat ik niet met een zware stofzuiger de trap op moet.
maar intussen zet ik deze in als superdeluxe kruimelveger in de keuken en woonkamer!
wat een gemak en ook nog met een extra accu !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 22-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topstofzuiger van Bosch !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben van te voren goed gekeken naar het gebruiksgemak en vooral de aan/uit knop was belangrijk. Deze hoef je gelukkig niet constant vast te houden. Het is een heel fijne stofzuiger we zijn er hartstikke tevreden over. Geen problemen met de accu die snel leeg is of wat dan ook. Topper is het !

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • eenvoudig schoon te maken
  • fijne aan/uit schakelaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**l@v**e.nl 11-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed voor snel gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het leek mij handig om zonder snoer gelijk te kunnen stofzuigen en dat is ook zo! Jammer dat de accu redelijk snel leeg is, vooral bij turbo gebruik. Hij zuigt goed, de stofcontainer moet tussendoor geleegd worden, maar ik heb een hond, dus haren.

Pluspunten

  • snel te gebruiken
  • zuigd goed

Minpunten

  • accu snel leeg
  • vaak stofcontainer legen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews