Bosch BCS612KA2 - Reviews

Beste deals -11% prijsdaling
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Soort
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 75 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS612KA2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ank 11-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel handteerbare stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik te nemen, flexibele en licht gewicht accu stofzuiger.
Fijne bijkomstigheid zijn de 2 accu's waardoor de werkzaamheid verlengd wordt.
Makkelijk ophangsysteem met laadunit, neemt weing ruimte in.
Met de bijgeleverde hulpstukken op vele manieren t e gebruiken.
Door al deze eigenschappen een byzonder goede hulp in de huishouding!

Pluspunten

  • 2 acuu's
  • licht
  • wendbaar/flexibel
  • moeiteloos onder de meubels stofzuigen

Minpunten

  • je moet het nog steeds zelf doen
  • stof bij het leegmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Notten 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht, voldoende krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
goede zuigkracht, gemakkelijk te reinigen, mooi design, simpel op te hangen. Enige minpuntje was dat er geen schroeven en pluggen bij zaten om basisstation aan wand op te hangen. Kabel van oplader net lang genoeg.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • design
  • extra accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freddie 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

7,0
Handige stofzuiger maar is wel vrij zwaar en niet echt geschikte voor vloerbedekking. De reclame dat 18 V accu’s voor alle Boschapparaten hetzelfde zijn klopt niet. Daar zijn dus ook verschillende uitvoeringen van, helaas.

Pluspunten

  • Geen snoer

Minpunten

  • Zuigkracht
  • Klein opvangbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jos 14-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en prima zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Erg fijne stofzuiger. Ik vond stofzuigen voorheen vervelend, maar met deze Bosch steelstofzuiger is het een feestje. Na gebruik hang je hem eenvoudig terug in de houder. Deze heb ik aan de muur bevestigd. De oplader kun je erin verwerken, zodat je altijd met een volle accu begint.

De zuigslang heeft een flexibele bevestiging. Die voelt erg sterk aan én zorgt ervoor dat je makkelijk onder kasten, bedden e.d. kunt stofzuigen.

De turbo mode verdient nog wat extra aandacht. Daarmee zuig je echt al het vuil/stof van de vloer. Heel fijn dat die erop zit.

Het enige nadeel vind ik dat het vuilreservoir wat klein is. Ik hoef deze zeker niet dagelijks te legen, maar in vergelijking met mijn oude bedrade stofzuiger moet dat wel wat vaker. Kwestie van gewenning.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk onder meubelen te gebruiken
  • Handig ophangmechaniscme
  • Voldoende accuduur voor het hele huis
  • Je voelt dat het goede kwaliteit is

Minpunten

  • Vuilreservoir had iets groter gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima steelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit en werkt naar behoren.
Doet wat het moet doen en is makkelijk hanteerbaar.
Nog geen slechte punten gevonden, maar is ook nog niet zolang in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.B. 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Na enkele weken erg tevreden over de aankoop. Apparaat heeft goede zuigkracht en is degelijk gebouwd. Ook de opties zijn erg handig. Kortom goede aankoop!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gegelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Licht gewicht, reserve batterij en draaiende borstel. Veel hulpstukken en makkelijk te hanteren door licht gewicht en wieltjes onder de borstel.

Pluspunten

  • extra batterij

Minpunten

  • snel leeg in turbo stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monika Lems 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Heel erg blij mee met mij Bosch stofzuiger .Hij is super licht , handige opzetstukjes. Maar vooral hij zuigt met veel kracht op de turbo stand. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • licht
  • verschillende opzet stukjes
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edwin 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
ligt fijn in de hand-goede zuigkracht zeker met de turbo-makkelijk te verwijderen stofbakje-goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Ik pak nu veel gemakkelijker de hand/kruimelzuiger om snel iets op te zuipen. Zuigkracht op de lage stand is voldoende.

Pluspunten

  • Compact
  • Zuigkracht
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Geen spletenzuiger erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

steelstofzuiger 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
gekozen voor dit apparaat daar het handzaam is en makkelijk in gebruik. Zuigkracht is goed. Fijn dat accu ook op andere bosch apparatuur is te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht compact en een super strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Ik en mijn vriendin wilde een stofzuiger die mooi compact is voor in huis. Bij deze een top apparaat. Snel en handzaam en gemakkelijk op te bergen door zijn houder.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht gewicht
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Afneembare accu
  • Mooi design

Minpunten

  • Accessoires niet allemaal erbij
  • Standaard geen snellader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwhuis 05-01-2021

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte stofzuiger welke door afneembare accus ontzettend functioneel is
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

EDR68 05-01-2021

Oplaadbare stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigt goed, komt op de meeste plaatsen makkelijk erbij. Accu kan alleen opgeladen worden als de stofzuiger hangt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

As 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, pakt hem snel even tussendoor. Dankzij de dubbele accu's kun je er veel mee doen. Reservoir is wat klein

Pluspunten

  • 2 accu's
  • Handzaam
  • Makkelijk op te bergen/hangen

Minpunten

  • Kleinere reservoir
  • Losse lader is niet op te hangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouwhuis 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange gebruiksduur en grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Dit apparaat gekocht om de grote mate van flexibiliteit, met name de afneembare accu is een enorm goede eigenschap van deze steelstofzuiger.

Pluspunten

  • Afneembare accu
  • 2 accus bijgeleverd
  • Compact en handelbare machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snoerloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Wat een wereld stofzuiger. Na mijn herrie makende Dyson.
Het is gewoon weer leuk om te stofzuigen.
Zelf de kinderen doen hun eigen kamer

Pluspunten

  • Soepel
  • Niet veel geluis

Minpunten

  • Dat je de lange haren er af moet halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fantomas 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat de accu uitwisselbaar is. Verder heeft de stofzuiger een mooi design. Ten opzicht van onze vorige stofzuiger is deze een stuk stiller.

Pluspunten

  • uitwisselbare accu
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke steelstofzuiger, heeft een goede zuigkracht en is vrij stil.
Stiller dan ik had verwacht.
De stofzuiger is ook makkelijk in gebruik voor de auto, caravan etc.
Ik ben erg tevreden over deze stofzuiger, hij is compact en handzaam in gebruik.

Door de actie van Bosch op dit moment heb je de keuze in een extra accu met snellader of cashback tot € 70,-
Wat voor mij ook een motivatie is geweest om voor deze stofzuiger van Bosch te kiezen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Vrij stil
  • Extra accu
  • Handige accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en snel

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Hij doet het erg goed,je pakt hem gemakkelijk en hij is niet zwaar.
gebruiken hem wel op turbostand en dan heb ik de 2 de accu wel nodig als ik alle 3 de verdiepingen doe met de trappen erbij.
daarna weer in de kast klik je m zo in de muurbevestiging en kan hij weer opladen.
ik vind m redelijk stil vergeleken met andere merken.
Opvangbak is makkelijk te reinigen en hulpstukken zijn er zo op en af en vallen er ook niet zo maar af zoals ik met mijn philips wel vaak had.
Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • handelbaar
  • licht

Minpunten

  • eigenlijk alleen de turbofunctie aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews