Bosch BCS612KA2 grijs - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS612KA2 grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettig in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

9,0
In eerste instantie was ik wat sceptisch tegenover een snoerloze stofzuiger.
Ik zag het altijd als een veredelde kruimelzuiger.
Maar de Bosch BCS612KA2 is buiten alle verwachtingen.

Hij zuigt als een volwassen stofzuiger.
Prettig in het gebruik.
Makkelijk en snel operationeel (geen gemodder met elektrakabel en stofzuigerslang)
Batterij gaat relatief ook lekker lang mee.

Alleen vind ik het jammer dat er geen aparte acculader bij geleverd wordt, dan zou je de lege accu op kunnen laden van de stofzuiger af.
Nu moet je de volle batterij van de stofzuiger afhalen om de lege op te laden met het gevolg dat je dat in de praktijk niet doet en dat één batterij ongebruikt in de kast blijft leggen.

Maar tot nog toe heel erg tevreden met de Bosch BCS612KA2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

justmegwenny 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

8,0
Als is stofzuiger misschien wel te oneerbiedig. Het is echt een heel fijn apparaat, je pakt hem er makkelijk en snel bij voor een snel klusje, maar ook het grote werk gaat hem prima af. Niet wisselen van borstel tussen laminaat en vloerbedekking en dat is fijn. Ook de turbostand doet het prima! Het geluid is echt heel zacht. De opzetstukken gaan er makkelijk op en af en daardoor kan je allerlei opplakken makkelijk schoonmaken. Topding!

Pluspunten

  • Makkelijk te pakken
  • Weinig geluid
  • Meerde oppervlakken
  • Door opzetstukken veelzijdig

Minpunten

  • grote dingen zuigt ie moeilijker op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wrsus 09-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

8,0
Super stofzuiger! Je pakt hem gemakkelijk en komt overal goed bij zonder heel veel moeite te moeten doen. Ook is hij niet te zwaar. Ik zou niet meer zonder willen.
Accu gaat tot nu toe erg lang mee en is ook weer zo opgeladen.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Lange accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

9,0
Prima handzame stofzuiger. Snoerloos en goede accu's.
Redelijke oplaadsnelheid maar voldoende voor gebruik.

Pluspunten

  • geen snoer
  • goede accu's

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Unieke Accu stofzuiger zonder snoer 27-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De unieke en ideale Steelstofzuiger. Geeft veel tijdwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

9,0
Eindelijk gevonden, een zeer tijdbesparend apparaat. De 2 accu's geven mij de ruimte / tijd om te doen wat ik in mijn hoofd had om te doen.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Fraai ontwerp
  • Zeer stil !!
  • Makkelijk te monteren

Minpunten

  • misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig, licht en gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

9,0
De Bosch draadloze stofzuiger voldoet helemaal aan mijn verwachtingen! Het heeft een krachtige motor en is heel erg praktisch in gebruik!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Licht qua gewicht
  • Praktisch in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gonnie 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met 2 bijgeleverde accu’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

8,0
Het is fijn dat er 2 accu’s worden meegeleverd zodat je voldoende tijd hebt om het hele huis te stofzuigen.

Pluspunten

  • 2 accu’s
  • Mooi disign

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Meessen 07-11-2019

Werkt goed

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

10,0
Zuigt goed, laadt snel op...en 2 laders!,netjes wegzetten met wandbevestiging [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 31-10-2019

Zeer goed

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2 grijs

Algemene score

10,0
Is krachtig en het gewicht is goed hanteerbaar. Zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer