Bosch BCS612KA2 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 83 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS612KA2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ank 11-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel handteerbare stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik te nemen, flexibele en licht gewicht accu stofzuiger.
Fijne bijkomstigheid zijn de 2 accu's waardoor de werkzaamheid verlengd wordt.
Makkelijk ophangsysteem met laadunit, neemt weing ruimte in.
Met de bijgeleverde hulpstukken op vele manieren t e gebruiken.
Door al deze eigenschappen een byzonder goede hulp in de huishouding!

Pluspunten

  • 2 acuu's
  • licht
  • wendbaar/flexibel
  • moeiteloos onder de meubels stofzuigen

Minpunten

  • je moet het nog steeds zelf doen
  • stof bij het leegmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Notten 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht, voldoende krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
goede zuigkracht, gemakkelijk te reinigen, mooi design, simpel op te hangen. Enige minpuntje was dat er geen schroeven en pluggen bij zaten om basisstation aan wand op te hangen. Kabel van oplader net lang genoeg.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • design
  • extra accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**n@h**l.com 18-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed door de uitwisselbaarheid van de accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Na een jaren lang gebruik van een soortgelijke Philips heb ik nu een Bosch accu stofzuiger die veel beter is in handeling en onderhoud dan de Philips. Extra is de uitwisselbare batterij met ander elektrisch Bosch gereedschap. Ik heb nu ook een kantenmaaier van Bosch gekocht zonder accu, want die haal ik uit de stofzuiger.

Pluspunten

  • accu
  • zeer handelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zoran 04-08-2021

Quiet and powerful

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We are super happy with our new bosch serie 6 vacuum cleaner.
It's not too heavy, it has good anatomy its small and powerfull.
Highly recommend this product.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**1@o**t.nu 30-07-2021
  • Product gekocht

Alles in een.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is geweldig.Je kunt er werkelijk overal mee terecht .Als kruimeldief,als plafondzuiger en als gewone stofzuiger.Erg makkelijk en handzaam.

Reageer

Ms Peacock 01-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, zó klaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Cadeau voor mijn schoonzoon. Wilde 'm al heel lang hebben. Deed nooit iets in het huishouden en als mijn dochter nu zegt, schat zullen we naar bed gaan? Dan zegt hij: ik kom er aan, eerst nog even stofzuigen en dat is dan de 3e keer die dag. Kortom makkelijk in het gebruik. Je hebt 'm zó gepakt. Geen snoer gedoe. Door de 2 accu's altijd stroom.
Enige minpunt is dat je de accu niet kan opladen als hij niet in het apparaat zit, dus je kan de 2e accu niet opladen tijdens het stofzuigen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • 2 accu's

Minpunten

  • accu alleen op te laden in het apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Y b Halfman 26-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top gewicht, geluid,zuigkracht en mooie uitstalling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Deze stofzuigen is zo handig zeker en aanradig compact krachtig, accu's zijn uitwisselbaar met bosch ander aparaturen zo als een boormachine echt top.

Pluspunten

  • Gewich
  • Geluid
  • Zuigkracht
  • Compacte
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne75 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig voor erbij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Gekocht om deze te gebruiken op de eerste verdieping (slaapkamers, badkamer) + zolder, zodat ik niet steeds met de gewone stofzuiger hoef te slepen. Licht gewicht, goed wendbaar en fijn dat de knop ingedrukt blijft. De zuigkracht is voldoende voor kruimels en haren. Hij gaat moeiteloos overal overheen - laminaat, kleed, vloerbedekking, tegels -, zonder dat je de zuigkracht en/of voet hoeft aan te passen (zoals bij onze gewone). Geen vervanger van onze gewone stofzuiger, maar perfect voor erbij om tussendoor bij te houden. De gewone hoef ik dan minder vaak te pakken voor de bovenste verdiepingen!

Pluspunten

  • Lichtgewicht, wendbaar, compact
  • Gaat moeiteloos over allerlei vloeren heen

Minpunten

  • Niet zo krachtig als gewone stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@h**l.com 30-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beer dan Philips

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Ter vervanging van een Philips waar ik erg tevreden over was, maar deze Bosch is beter, lichter, wendbaarder en bovenal een accu die het langer uithoud.

Pluspunten

  • accu
  • wenbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heidi 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handigheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Een handige stofzuiger met voldoende zuigkracht. Wij hebben vloerbedekking, tegels en laminaat en hij voldoet hier meer dan goed voor. Maar ook ideaal voor de auto uit te zuigen. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Twee accu's
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Geen voegen mondstuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steelsofzuiger 2 in 1 BCS612KA2 31-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ZEER GOEDE ACCU DUUR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
bosch is een prima merk product
ik ben ook zeer tevreden over dit product
ik heb al mijn electrisch gereedschap van bosch, en heb daar ook heel veel profijt van , het heb mijn dan ook nooit in de steek gelaten

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer snel op geladen

Minpunten

  • nog geen min punten ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Freddie 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

7,0
Handige stofzuiger maar is wel vrij zwaar en niet echt geschikte voor vloerbedekking. De reclame dat 18 V accu’s voor alle Boschapparaten hetzelfde zijn klopt niet. Daar zijn dus ook verschillende uitvoeringen van, helaas.

Pluspunten

  • Geen snoer

Minpunten

  • Zuigkracht
  • Klein opvangbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jos 14-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en prima zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Erg fijne stofzuiger. Ik vond stofzuigen voorheen vervelend, maar met deze Bosch steelstofzuiger is het een feestje. Na gebruik hang je hem eenvoudig terug in de houder. Deze heb ik aan de muur bevestigd. De oplader kun je erin verwerken, zodat je altijd met een volle accu begint.

De zuigslang heeft een flexibele bevestiging. Die voelt erg sterk aan én zorgt ervoor dat je makkelijk onder kasten, bedden e.d. kunt stofzuigen.

De turbo mode verdient nog wat extra aandacht. Daarmee zuig je echt al het vuil/stof van de vloer. Heel fijn dat die erop zit.

Het enige nadeel vind ik dat het vuilreservoir wat klein is. Ik hoef deze zeker niet dagelijks te legen, maar in vergelijking met mijn oude bedrade stofzuiger moet dat wel wat vaker. Kwestie van gewenning.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk onder meubelen te gebruiken
  • Handig ophangmechaniscme
  • Voldoende accuduur voor het hele huis
  • Je voelt dat het goede kwaliteit is

Minpunten

  • Vuilreservoir had iets groter gekund

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima steelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit en werkt naar behoren.
Doet wat het moet doen en is makkelijk hanteerbaar.
Nog geen slechte punten gevonden, maar is ook nog niet zolang in mijn bezit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.B. 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Na enkele weken erg tevreden over de aankoop. Apparaat heeft goede zuigkracht en is degelijk gebouwd. Ook de opties zijn erg handig. Kortom goede aankoop!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gegelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
Licht gewicht, reserve batterij en draaiende borstel. Veel hulpstukken en makkelijk te hanteren door licht gewicht en wieltjes onder de borstel.

Pluspunten

  • extra batterij

Minpunten

  • snel leeg in turbo stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monika Lems 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
Heel erg blij mee met mij Bosch stofzuiger .Hij is super licht , handige opzetstukjes. Maar vooral hij zuigt met veel kracht op de turbo stand. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • licht
  • verschillende opzet stukjes
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edwin 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

10,0
ligt fijn in de hand-goede zuigkracht zeker met de turbo-makkelijk te verwijderen stofbakje-goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Ik pak nu veel gemakkelijker de hand/kruimelzuiger om snel iets op te zuipen. Zuigkracht op de lage stand is voldoende.

Pluspunten

  • Compact
  • Zuigkracht
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Geen spletenzuiger erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

steelstofzuiger 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS612KA2

Algemene score

8,0
gekozen voor dit apparaat daar het handzaam is en makkelijk in gebruik. Zuigkracht is goed. Fijn dat accu ook op andere bosch apparatuur is te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews