Bosch BGL7EXCL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL7EXCL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 02-07-2020

Ruim voldoende zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger
+ Goede zuigkracht op een gladde vloer.
+ Lekker lang snoer dus hoef ik hoef niet om te stekkeren.
+ Licht van gewicht (Lichter dan mijn oude bosch in ieder geval)
+ Mooie kleur (zoals op de foto)
- Hij zou wat wendbaarder mogen zijn [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Krijnen 25-05-2020

Hele fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger, zeer wendbaar, fijn dat er meerdere borstels bijgeleverd worden, licht in gebruik, maakt niet al te veel herrie, lang snoer. Hij is in de korte tijd dat wij hem hebben gekocht al veel gebruikt ivm de gebruiksvriendelijkheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ferrie 05-05-2020

Stofzuigen met minimale inspanning

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Fijne lichtgewicht stofzuiger met veel zuigkracht en toch een behoorlijk stille motor. Vanzelfsprekend in gebruik, wendbaar en effectief. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fam Van Leeuwen 19-01-2020

Uitstekende stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Zuigt moeiteloos de haren van onze langharige katten van meubels en vloermatten. Maakt weinig geluid, voldoende accesoires en een in hoogte verstelbare stang maakt dit een hele fijne stofzuiger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeanne 03-01-2020

Ideale stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Goede zuigkracht-lang snoer en niet teveel geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erwin 02-01-2020

Deze Bosch had ik veel eerder moeten hebben.

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Extreem goede zuigkracht, en fijn zo'n lange snoer [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-11-2019

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de stofzuiger. Hij heeft een lekker lange snoer en zuigt goed. Makkelijk te bedienen. De extra zuigmondjes aan de stang bij de hand en de stang in hoogte verstelbaar. Fijne stofzuiger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jack 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger doet precies waar ik hem voor gekocht heb , zuigt goed op diverse vloeroppervlaktes en is ook nog eens niet zo luidruchtig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Een fijne lichte stofzuiger welke zeer handig in gebruik is en hij rijdt fijn met je mee :). Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gewicht.
  • Fijne wieltjes, rijdt fijn mee.
  • Sterke zuigkracht.

Minpunten

  • Opzetstukjes niet op te bergen in de stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger genomen vanwege het goede allergiefilter. Verder is hij lekker wendbaar en heeft een lang snoer, waardoor ik niet steeds naar een ander stopcontact hoef te zoeken. Zuigt heel goed.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goed allergiefilter
  • Er zit een parketborstel bij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laura 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

7,0
Goede stofzuiger die doet waar hij voor bedoeld is. Alleen wel jammer dat de accessoires niet op te bergen zijn, waardoor je ze aan de stang moet hangen (onhandig) of los in de kast moet leggen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geen opruimvak voor de accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 19-10-2019

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger. Goed handelbaar en ideale zuigmond erbij voor onze krasgevoelige plavuizen. Ook handig lang snoer. Stofzuigen wordt zo een favoriet huishoudklusje voor ons. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

van Ginkel 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger. Hij heeft een lang snoer. De stofzuiger beweegt soepel mee en maakt niet teveel herrie. Ik beveel de stofzuiger absoluut aan.

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Soepel volgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Croontje 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
deze stofzuiger doet precies waar ik hem voor gekocht heb. zuigt goed op diverse vloeroppervlaktes en is ooknog eens niet zo luidruchtig

Pluspunten

  • geluidsnivo
  • snoerlengt
  • rijdt soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FCB 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Mooie sterke stofzuiger van Bosch. Heerlijk compact, sterke zuigkracht en geluidsarm! Een genot om mee te werken in vergelijking met onze vorige herrie maker😂 (geen Bosch hoor)

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leivogten, huisman 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

representatief apparaat en zeer ergonomisch van uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Werkt prima en geluidsniveau is zeer acceptabel. Met regelen van de zuigkracht wordt ook het geluidsniveau geregeld.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • nuttige accessoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirella 07-10-2019
  • Product gekocht

goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

7,0
een prima stofzuiger . de vorige was een Bosch.
Geen klachten
zuigkracht goed.
wendbaar. Kortom TOP!

Reageer

H van der Mierden 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht ,zeer wendbaar,goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
omdat mijn vorige Bosch stofzuiger na 10 jaar aan vervanging toe was
hij is Prettig in t gebruik niet teveel toeters en bellen
Zeer wendbaar ,mooie kleur, Licht in gewicht ,prettig geluid, goede zuig kracht
ben er zeer te vrede over vandaar weer een Bosch stofzuiger

Pluspunten

  • goed wendbaar
  • prettig geluid
  • goede zuigkracht
  • mooie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thom 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, lichte, maar krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Wat een fijne stofzuiger, mijn vorige was ook een Bosch, maar nu ik een nieuwe Bosch heb, merk ik wat een innovatie jullie hebben gedaan op stofzuigers ! Het wordt 'bijna' een plezier om het hele huis te stofzuigen :)

Pluspunten

  • licht
  • daadkrachtig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AnjaG 17-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Ergomaxx"x BGL7EXCL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Het is een mooie stille stofzuiger. Ergonomisch heel goed. Ook het lange snoer is ideaal. Gewoon een super stofzuiger voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Veel zuigkracht, weinig herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews