Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger doet precies waar ik hem voor gekocht heb , zuigt goed op diverse vloeroppervlaktes en is ook nog eens niet zo luidruchtig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Een fijne lichte stofzuiger welke zeer handig in gebruik is en hij rijdt fijn met je mee :). Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gewicht.
  • Fijne wieltjes, rijdt fijn mee.
  • Sterke zuigkracht.

Minpunten

  • Opzetstukjes niet op te bergen in de stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger genomen vanwege het goede allergiefilter. Verder is hij lekker wendbaar en heeft een lang snoer, waardoor ik niet steeds naar een ander stopcontact hoef te zoeken. Zuigt heel goed.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goed allergiefilter
  • Er zit een parketborstel bij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laura 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

7,0
Goede stofzuiger die doet waar hij voor bedoeld is. Alleen wel jammer dat de accessoires niet op te bergen zijn, waardoor je ze aan de stang moet hangen (onhandig) of los in de kast moet leggen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geen opruimvak voor de accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 19-10-2019

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger. Goed handelbaar en ideale zuigmond erbij voor onze krasgevoelige plavuizen. Ook handig lang snoer. Stofzuigen wordt zo een favoriet huishoudklusje voor ons. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

van Ginkel 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger. Hij heeft een lang snoer. De stofzuiger beweegt soepel mee en maakt niet teveel herrie. Ik beveel de stofzuiger absoluut aan.

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Soepel volgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Croontje 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

8,0
deze stofzuiger doet precies waar ik hem voor gekocht heb. zuigt goed op diverse vloeroppervlaktes en is ooknog eens niet zo luidruchtig

Pluspunten

  • geluidsnivo
  • snoerlengt
  • rijdt soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FCB 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Mooie sterke stofzuiger van Bosch. Heerlijk compact, sterke zuigkracht en geluidsarm! Een genot om mee te werken in vergelijking met onze vorige herrie maker😂 (geen Bosch hoor)

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leivogten, huisman 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

representatief apparaat en zeer ergonomisch van uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Werkt prima en geluidsniveau is zeer acceptabel. Met regelen van de zuigkracht wordt ook het geluidsniveau geregeld.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • nuttige accessoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirella 07-10-2019
  • Product gekocht

goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

7,0
een prima stofzuiger . de vorige was een Bosch.
Geen klachten
zuigkracht goed.
wendbaar. Kortom TOP!

Reageer

H van der Mierden 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht ,zeer wendbaar,goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

10,0
omdat mijn vorige Bosch stofzuiger na 10 jaar aan vervanging toe was
hij is Prettig in t gebruik niet teveel toeters en bellen
Zeer wendbaar ,mooie kleur, Licht in gewicht ,prettig geluid, goede zuig kracht
ben er zeer te vrede over vandaar weer een Bosch stofzuiger

Pluspunten

  • goed wendbaar
  • prettig geluid
  • goede zuigkracht
  • mooie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thom 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, lichte, maar krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Wat een fijne stofzuiger, mijn vorige was ook een Bosch, maar nu ik een nieuwe Bosch heb, merk ik wat een innovatie jullie hebben gedaan op stofzuigers ! Het wordt 'bijna' een plezier om het hele huis te stofzuigen :)

Pluspunten

  • licht
  • daadkrachtig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AnjaG 17-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Ergomaxx"x BGL7EXCL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Het is een mooie stille stofzuiger. Ergonomisch heel goed. Ook het lange snoer is ideaal. Gewoon een super stofzuiger voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Veel zuigkracht, weinig herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josca 12-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Een prima stofzuiger met uitstekende zuigkracht . ik vind hem verbazend stil . Het enige nadeel vind ik dat de slang kort is. Bij al mijn vorige stofzuigers , ook Bosch of Siemens , was de slang langer . o ja , ik heb 4 honden . 👍👍👍

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Korte slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nonajakarta 10-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille krachtpatser``

Geschreven voor: Bosch Ergomaxx'x BGL7EXCL

Algemene score

9,0
We wilden op 1 een "stille stofzuiger", nou dat is zo, absoluut! Op 3/4 kracht zuigen we ons laminaat waarbij het geluid van de zuigmond die van de stofzuiger overstemt. Ook op deze stand zuigt het super schoon.Wat ook zwaar telt, de lengte van het snoer (12 m) is genoeg om alle hoekjes van het appartement te bereiken. Belangrijk vinden we ook het HEPA 13 filter dat ook hele kleine stofdeeltjes tegenhoudt (99,95%).Last but not least, het verplaatst zich uiterst licht over het parket, de 4 wieltjes rijden als een trein! Voor ons een ideale stofzuiger en zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • stil
  • snoerlengte 12 m
  • rijdt zeer licht & wendbaar
  • HEPA 13 tegen allergien (filtert 99,95% stof)
  • grote stofzuigerzak (5 liter)

Minpunten

  • hebben we nog niet kunnen constateren
  • misschien de prijs .....!?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer