Bosch BGL7EXCL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL7EXCL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wh0c4r3z 05-05-2021

Te lage zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Jammer, zuigkracht valt zeer tegen op parketvloer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans Nabbe 08-02-2021

De stille zuigkracht patser.

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super stille stofzuiger met een enorme zuigkracht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Stofzuiger 31-01-2021

Hele fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een hele fijne stofzuiger zuigt goed makkelijk hanteerbaar
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 25-01-2021

Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een super stofzuiger , en dat voor die mooie prijs
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Angelina 13-11-2020

Super, flexibel, rustig geluid en zuig echt schoon

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel veel schik mee, met plezier gaan we samen zwierend door het huis heen en dan met een voldaan gevoel genieten!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke 02-07-2020

Ruim voldoende zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima stofzuiger
+ Goede zuigkracht op een gladde vloer.
+ Lekker lang snoer dus hoef ik hoef niet om te stekkeren.
+ Licht van gewicht (Lichter dan mijn oude bosch in ieder geval)
+ Mooie kleur (zoals op de foto)
- Hij zou wat wendbaarder mogen zijn
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Krijnen 25-05-2020

Hele fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger, zeer wendbaar, fijn dat er meerdere borstels bijgeleverd worden, licht in gebruik, maakt niet al te veel herrie, lang snoer. Hij is in de korte tijd dat wij hem hebben gekocht al veel gebruikt ivm de gebruiksvriendelijkheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ferrie 05-05-2020

Stofzuigen met minimale inspanning

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne lichtgewicht stofzuiger met veel zuigkracht en toch een behoorlijk stille motor. Vanzelfsprekend in gebruik, wendbaar en effectief.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fam Van Leeuwen 19-01-2020

Uitstekende stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zuigt moeiteloos de haren van onze langharige katten van meubels en vloermatten. Maakt weinig geluid, voldoende accesoires en een in hoogte verstelbare stang maakt dit een hele fijne stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeanne 03-01-2020

Ideale stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede zuigkracht-lang snoer en niet teveel geluid
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erwin 02-01-2020

Deze Bosch had ik veel eerder moeten hebben.

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Extreem goede zuigkracht, en fijn zo'n lange snoer
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-11-2019

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer tevreden over de stofzuiger. Hij heeft een lekker lange snoer en zuigt goed. Makkelijk te bedienen. De extra zuigmondjes aan de stang bij de hand en de stang in hoogte verstelbaar. Fijne stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jack 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger doet precies waar ik hem voor gekocht heb , zuigt goed op diverse vloeroppervlaktes en is ook nog eens niet zo luidruchtig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Een fijne lichte stofzuiger welke zeer handig in gebruik is en hij rijdt fijn met je mee :). Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Licht in gewicht.
  • Fijne wieltjes, rijdt fijn mee.
  • Sterke zuigkracht.

Minpunten

  • Opzetstukjes niet op te bergen in de stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger genomen vanwege het goede allergiefilter. Verder is hij lekker wendbaar en heeft een lang snoer, waardoor ik niet steeds naar een ander stopcontact hoef te zoeken. Zuigt heel goed.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goed allergiefilter
  • Er zit een parketborstel bij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laura 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

7,0
Goede stofzuiger die doet waar hij voor bedoeld is. Alleen wel jammer dat de accessoires niet op te bergen zijn, waardoor je ze aan de stang moet hangen (onhandig) of los in de kast moet leggen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geen opruimvak voor de accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marian 19-10-2019

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer fijne stofzuiger. Goed handelbaar en ideale zuigmond erbij voor onze krasgevoelige plavuizen. Ook handig lang snoer. Stofzuigen wordt zo een favoriet huishoudklusje voor ons.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

van Ginkel 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger. Hij heeft een lang snoer. De stofzuiger beweegt soepel mee en maakt niet teveel herrie. Ik beveel de stofzuiger absoluut aan.

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Soepel volgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Croontje 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

8,0
deze stofzuiger doet precies waar ik hem voor gekocht heb. zuigt goed op diverse vloeroppervlaktes en is ooknog eens niet zo luidruchtig

Pluspunten

  • geluidsnivo
  • snoerlengt
  • rijdt soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

FCB 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL7EXCL

Algemene score

9,0
Mooie sterke stofzuiger van Bosch. Heerlijk compact, sterke zuigkracht en geluidsarm! Een genot om mee te werken in vergelijking met onze vorige herrie maker😂 (geen Bosch hoor)

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews